View Full Version : Witam all . Mma problem i prosze o szybka pomoc .
!~Paso~!
12-04-2010, 17:43
Siema tak jak w temacie mam problem z wejsciem na jakis serwer Do cs 1.6 Nonsteam . Gra normalnie odpala tylko jest problem z wejsciem na jaki kolwiek serwer Np serwer apo . Gdy chce wejsc wskakuje blad " Nie mozesz polonczyc sie z serwerem " I bardzo prosilbym o najszybsza pomoc co do tego tematu .
Za pomoc oddaje reputy .
:DoM4NatR.!>!
12-04-2010, 19:34
Ściągnij patha v23 lub v21 (nie wiem , nie pamiętam) i powinno działać :)
!~Paso~!
12-04-2010, 22:09
OK nawet jak nie bedzie dzilac oddaje reputa za wszelka pomoc
:)
DonieX <3
13-04-2010, 08:00
Spróbuj ściągnąć innego Non steama, bądź też jakiś inny patch do Non steama. W takim przypadku jak 'free cs' z internetu innych możliwości nie ma, bo byłbym zdziwiony gdybyś coś takiego miał na Steam, więc jeszcze raz : reinstall csa 1.6 non steam (Najlepiej z innej stronki ściągnij) i jakiegoś patcha, najlepszy dawniej był v19,ale nie wiem czy coś takiego jeszcze preferuje w Non steamie. Jakby dalej było coś nie tak, to pisz :)
Weź ściągnij cs'a z innego źródła albo niech kolega Ci wyśle. Teraz trudno jest ściągnąć non steama z internetu i często są one lewe. A co do patcha najbardziej polecam Ci v23.
Weź ściągnij cs'a z innego źródła albo niech kolega Ci wyśle. Teraz trudno jest ściągnąć non steama z internetu i często są one lewe. A co do patcha najbardziej polecam Ci v23.
On ma cs'a odemnie. To jest własnie ten patch v23.
Na jedym kompie mu pyka normalnie cs a na drugim występuje ten problem który opisał.
@ down
Mam tego samego cs'a i u mnie normalnie pyka.
Babka Wojenka
13-04-2010, 18:03
Siema tak jak w temacie mam problem z wejsciem na jakis serwer Do cs 1.6 Nonsteam . Gra normalnie odpala tylko jest problem z wejsciem na jaki kolwiek serwer Np serwer apo . Gdy chce wejsc wskakuje blad " Nie mozesz polonczyc sie z serwerem " I bardzo prosilbym o najszybsza pomoc co do tego tematu .
Za pomoc oddaje reputy .
Może tak nie pisze tylko pisało, Np. "You don't have a slot resevation"?
A jak tak jak ty mówisz, to radziłbym sciągnąć CS z innego źródła, albo zmienić na 32 Bity.
PS. Nigdy nie widziałem tak zaawansowanej polszczyzny gratuluję :-).
mialem ten sam problem , sciagnalem V23B nie dzialalo to sciagnalem V37 i smiga , elton : }
mialem ten sam problem , sciagnalem V23B nie dzialalo to sciagnalem V37 i smiga , elton : }
Własnie sciągnij patch v37 i powinno Ci pykać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.