PDA

View Full Version : Czas pierwszego uderzenia

Xelix
12-04-2010, 19:09
Moja propozycja polega na zmianie czasu pierwszego uderzenia. Jak każdy wie czas pomiędzy zaznaczeniem potwora/gracza, a zaatakowanie go trwa ok. 3 sekundy. Moim zdaniem powinno to być zmniejszone.

W sondzie głosujcie jaki chcielibyście aby był czas pierwszego uderzenia.

Sub Zero 2
12-04-2010, 19:12
Jak dla mnie jest dobrze jest jak jest.Nie należy nic zmieniać,mały odstęp czasowy musi być.Po zatym 3 sec to i tak baaardzo mało.Serwer nie jest szybki jak światło...

Omg mam 300 postów... gz ja!

Axelo .
12-04-2010, 19:14
Jestem na nie!
Jak się odpala PK to dajesz sygnał postaci z mniejszym level do ucieczki przed wyższym levelem który chce go "ubić".
Tak to by np: Szybko poszło 1 bolt , 2 erexy i combo jest takie że się wyuhać trudno.
Jest dobrze!

diamondback#
12-04-2010, 19:14
Czas pierwszego uderzenia jest ustawiony bardzo dobrze,przecież to około 2sec. Po za tym gdyby zmieniono to na 1 sekunde - 1 miss klick = rs = wielkie straty . Jestem na NIE .
Po za tym zaszły by spore zmiany w walce pvp ,bo są postacie które mam na 2 ue + wand i wtedy wiedział bym kiedy dokładnie uderzyć i ma zgon od razu bez większego męczenia i mojego wkładu pracy : )

Karpek
12-04-2010, 19:17
Czas pierwszego uderzenia jest ustawiony dobrze. Nie trzeba nic zmniejszać, ani zwiększać.

Myst
12-04-2010, 19:19
Jestem na nie!
Jak się odpala PK to dajesz sygnał postaci z mniejszym level do ucieczki przed wyższym levelem który chce go "ubić".
Tak to by np: Szybko poszło 1 bolt , 2 erexy i combo jest takie że się wyuhać trudno.
Jest dobrze!

Też jestem na nie, a pan Axelo bardzo dobrze wyjaśnił dlaczego jestem na nie.
Wcześniej też tak było i nikomu nie przeszkadzało.

Stoner
12-04-2010, 19:21
Czepiasz się szczegółów jest dobrze, zawsze taki pallek itp. ma 3 sekundy aby nacisnąć STOP i nie wbić rs'a na noobku :)

.vimpex.
12-04-2010, 20:05
Dla mnie jest dobrze.
Zawsze tak było i nikomu nie przeszkadzało, a Tobie tylko przeszkadza :<
Jestem na nie, tzn. niech zostanie tak jak jest. ;)

M4A1
12-04-2010, 20:10
Jestem na nie w tedy pallek to by byl mega super profa
Jestem na nie

Seth Drut
12-04-2010, 20:10
ja mysle ze czas jest dobry.
z jednej strony 3sek to nie tak duzo, a z 2 to wystarczajaco zeby kogos odznaczyc.
dlatego jestem na nie ;)

KaZeK
12-04-2010, 20:30
Jeżeli dało by się ustawić tylko na potwory to jestem na tak.
Przy PvP może dojść do czegoś czego nie są niektórzy w stanie przeżyć (RS).

Dla mnie jest bardzo dobrze...Dlaczego chcesz aby co 1,5 sekundy atakowali??To pomyśl sobie jak szybko padałby OTS Queen albo Kinguś.Pomyśl troche zanim coś napiszesz...Jest bardzo dobrze(nawet dla mnie idealnie).

Tobie radzę się przyuczyć w czytaniu.

Jemu chodzi o to by 1 hit(jak zaznaczysz) z wanda/bolta wchodził szybciej a nie każdy.

Vojska
12-04-2010, 20:36
Jeżeli dało by się ustawić tylko na potwory to jestem na tak.
Przy PvP może dojść do czegoś czego nie są niektórzy w stanie przeżyć (RS).

Da się coś takiego zrobić.

@topic
Tak jak KaZeK, jestem tylko za potworami ;]

ps. pomysł z otsoftu

.PreMeX.
12-04-2010, 21:06
Dla mnie jest bardzo dobrze...Dlaczego chcesz aby co 1,5 sekundy atakowali??To pomyśl sobie jak szybko padałby OTS Queen albo Kinguś.Pomyśl troche zanim coś napiszesz...Jest bardzo dobrze(nawet dla mnie idealnie).

Bastek10
12-04-2010, 21:14
Moim zdanie powinno zostać tak jak jest

Devil murder
12-04-2010, 21:32
Zróbmy kur** combo hita, że zaznaczasz i napierdalasz jak karabin maszynowy po 25k 15lvlem z fista.

Jest dobrze tak, jak jest :<

Kasta :*
12-04-2010, 21:38
Czy tu chcesz zrobic na apo Fast Atak?
Zabawne, jak sie nie podoba zapraszam na inne(noobskie) ots'y!

KaZeK
12-04-2010, 21:40

Zróbmy kur** combo hita, że zaznaczasz i napierdalasz jak karabin maszynowy po 25k 15lvlem z fista.

Jest dobrze tak, jak jest :<

Czy tu chcesz zrobic na apo Fast Atak?
Zabawne, jak sie nie podoba zapraszam na inne(noobskie) ots'y!

Przepraszam że drugi post !

Wy nie rozumiecie ?! Chodzi o 1 hit który uderzamy w potwora !
Zaznaczasz -> po 1,5 sec uderza z Wanda/bolta, po tym uderzeniu już biję normalnie(tak jak zawszę)

^top
Mogło by coś takiego zostać wprowadzone.

Vojska
12-04-2010, 21:41
Przepraszam że drugi post !

Wy nie rozumiecie ?! Chodzi o 1 hit który uderzamy w potwora !

Tu grać debile. Oni nie rozumić, bo być debil :/

Xelix
12-04-2010, 22:46

Czy ty dzieciaku nie umiesz czytać.. ? Kurw* te dzieciaki mnie wykończą.. Czy ty nawet tematu nie umiesz przeczytać ? Czas PIERWSZEGO uderzenia.

Zarexoholik?
13-04-2010, 00:11
Wole, żeby zostało tak jak jest. Jak kogoś missem zaznacze to mam szanse odznaczyć i nie wbić fraga.

3rd Dimension
13-04-2010, 18:59
Japier*ole, ludzie grają z tym przez 3 lata, a niektórzy - tacy jak Ty - wyszukują problemów na siłę... Bezsensowny jest ten temat, jak wszystkie inne typu "więcej many", "lepsze manasy", "nowe czary"... Takie jest moje zdanie i dlatego też jestem na NIE.

Pozdrawiam,
3rd Dimension

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
13-04-2010, 19:36
a zaatakowanie go trwa ok. 3 sekundy. Moim zdaniem
No chyba cie coś boli. To jest max 2 sekundy. Nie więcej

#topic
To powinna być mniej więcej sekunda. Natomiast w pvp powinno zostać tak jak jest, gdyż może to wywołać niepotrzebne zamieszanie/płacz/napinkę/apokalipsę

Rodowity ^^
14-04-2010, 08:05
Mogło by zostać wprowadzone : ]

Xienus
14-04-2010, 08:20

to ty pomysl... chodzi o czas PIERWSZEGO uderzenia
jak najbardziej na tak:D

Blood Raven
14-04-2010, 17:07
Niech zostanie tak jak jest bo jak wyżej pisali pallek by takie combo wywalil ze masakra jak bolt + 2 erexy szybkie

Senshi
14-04-2010, 18:37
Niech pozostanie jak jest obecnie...