View Full Version : Bia?o-czerwona flaga z kirem.
Jak wiadomo w sobotę wydarzyła się wielka katastrofa dla polskiego narodu a mianowicie, zmarł prezydent wraz ze swoją małżonką, parlamentarzystami itd.
Wiele patriotów wywiesiło biało-czerwoną flagę z czarnym kirem. Czy wy też taką wywiesiliście taką flagę? ;)
^edit
Błąd poprawiony, rzeczywiście śmieszne. ;)
Nie wywiesiłem flagi z kirem, bo szczerze nie posiadam. Ale z tego co wiem, to od teraz, każdy nasz mecz ligowy będziemy grać z czarnymi opaskami na ramieniu. Zapewne do końca sezonu.
@down
Nic nie chcę mówić, ale za ten kawałek materiału to umierały tysiące, jeśli nie miliony ludzi. Jakbyś to powiedział w Ameryce, to miałbyś dupę na miejscu twarzy i vice versa :D
Nie wywiesiłem, bo nie mam. A nawet jakbym miał to by nie wisiała... po co tak piękny dom szpecić jakimś kawałkiem materiału.
Rodowity ^^
13-04-2010, 17:08
Nie wywiesiłem bo nie mam : OOOO
Nie mam więc nie wywiesiłem .^
.vimpex.
13-04-2010, 17:11
Nie wywiesiłem, bo nie mam, ale gdybym ową flagę miał to z chęcią bym wywiesił :>
Nie wywiesiłem bo nie mam ;OO ^^.
Trikol <3
13-04-2010, 17:16
Nie wywiesilem bo nie mam.
Mieszkam w mieście ale na końcu osiedla, w takim jakby zadupiu że jak to mój stary powiada "Po co nam flaga jak nikt nie bedzie oglądał XD? "
Sam nie czuje obowiązku wywieszenia owej flagi.
Wiele patriotów wywiesiło czerwono-biała flagę z czarnym kirem.
Jak wywiesiłeś czerwono-białą flage to beka z Ciebie xD
#temat
nie wywiesiłem flagi Polski.
Devil murder
13-04-2010, 19:32
Ja wywiesiłem, zresztą osobiście montowałem xD
Wiele patriotów wywiesiło czerwono-biała flagę z czarnym kirem. Czy wy też taką wywiesiliście taką flagę? ;)
WTF? Brałeś coś pisząc tego posta?
Jak wywiesiłeś czerwono-białą flage to beka z Ciebie xD
#temat
nie wywiesiłem flagi Polski.
Buc.. Ja to miałem napisać..
@top
Nie wywiesiłem bo nie mam.
Wywiesił bym gdybym ją miał. =/
Red Rubblaz
13-04-2010, 21:37
Nie wywiesiłem i pisanie posta typu 'wywiesił bym gdybym ją miał' jest bez sensu. Jak byście naprawdę chcieli ją wywiesić to skądś byście kir i flagę wytrzasneli. :)
Ja nie wywiesiłem. Moi rodzice wywiesili, bo mają.
Ja nie wywiesiłem. Moi rodzice wywiesili, bo mają.
Czyli mam rozumiec ze nie pieszkasz z rodzicami? :)
@Top
Wywiesilem bialo-czerwona flage z kirem.
wywiesiłem, w końcu tata jest radnym to musi dawać przykład :D
Nie wywiesiłem, ponieważ nie mam flagi. Dałem bratu, który mieszka za granicą. :P
⊕ Cineczeq ⊕
13-04-2010, 22:27
Ściągnąłem największą flagę ze ściany, znalazłem kijek w piwnicy i wywiesiłem.
Devil murder
13-04-2010, 22:29
Jeżeli nie czujecie okazać chociaż trochę honoru, kultury oraz patriotyzmu to wypierdalajcie na Ukrainę*, ścierwa.
Zmarł prezydent, który był na prawdę dobrym człowiekiem, a o jego małżonce nawet nie trzeba mówić w tej sprawie.
Takie wytłumaczenie 'nie wywiesiłem flagi, bo nie mam' mnie powala. Leć na targ, za 4 zł kup, do tego leć do pasmanterii i za 50 groszy kup kir, albo od babci pożycz itemsy.
Elo.
Elo.
*Jak nie na Ukrainę, to do Rusków, którzy zapewne maczali łapy w śmierci prezydenta.
Ryśku xD
13-04-2010, 22:30
Tak u mnie jest wywieszona ;)
Bastek10
13-04-2010, 22:31
Nie wywiesiłem bo nie mam . .
First Pineda
14-04-2010, 11:47
Nie wywiesilem bo nie mam ; /
Nie wywiesiłem, bo nie mam. A nawet jakbym miał to by nie wisiała... po co tak piękny dom szpecić jakimś kawałkiem materiału.
facepalm
_topic
nie wywiesilem , bo nie posiadam : \
Sub Zero 2
14-04-2010, 16:10
Jako, że mam 9 lat, to nie mam zbyt dużego prawa do decydowania o tym ćzy wywiesić, czy też nie...
Ja tak samo...
Oczywiście,że wywiesiłem.Muszę uczcić hołdem śmierć elity Polski.
1st R. Boonek
14-04-2010, 17:06
Nie oglądam TV :< Ale mnie się wydaję, że Ruchole w tym maczali łapy :>
W dupie ci maczali.. ;|
#Niestety nie posiadam flagi :<
Idąc ulicą widać wiele takich flag, ludzie rzeczywiście wieszają. Osobiście jednak nie, jakoś się nad tym nie zastanawiałem...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.