Zaloguj się

View Full Version : MS i ED

Senshi
13-04-2010, 18:40
Od 2 dni zauwazylem ze zostala polepszona sila MS oraz ED
Rozmawialem z kolesiem i mowil ze w eq wali w ludzi 6,5k... Poszedlem z nim na arene aby hity sprawdzic 7k- BEZ EQ
Co wy o tym sądzicie:o
PS:wczoraj z Saru bilem sie 2250+ MS ja full eq i dochodzilo do 12k

A co za tym idzie RP znowu stal sie bezuzyteczny

Hoenix _/
13-04-2010, 18:43
Masz racje, to chyba "Ciche polepszenie profecji magicznych"
Dałeś przykład Sarumara, jak to tylko e ring:P

Stoner
13-04-2010, 18:44
Myślę, ze ta zmiana pomoże postacią magicznym.
Tylko powstał mały problemik...
Rp teraz bedzie ssał... Niech dadzą kusze 1 ręczną dla pala bedzie ok

Old R@V@X
13-04-2010, 18:45
Nie narzekaj.. RP i tak jest dobry. (na pewno ciut lepszy od EK) ;)
Tzn. lepsze pvp od ek ;)

Action16
13-04-2010, 18:45
Moim zdaniem tez zostaly polepszone profesje MS/ED bijac się tydzien temu 1500+ MS walil mi max 7,5k? w secie i klapach dzis w tym samym eq i na tym sammy lvl do 8,2k? co jest?

.:Edzio:.
13-04-2010, 18:47
Tzn. lepsze pvp od ek ;)

przecież ek to pall po wprowadzeniu uhow na hota ;p

Lunatic Volt Here
13-04-2010, 18:49
MS\ED biją zdecydowanie za dużo....

Old R@V@X
13-04-2010, 18:50
Tak, ale EK nie może uciekać i się uhać. Musi stać i dopiero się uhnąc...
Ale za to RP biegnie i sie leczy exura vita ;)

.Serafin
13-04-2010, 18:52
Rozmawialem z kolesiem i mowil ze w eq wali w ludzi 6,5k... Poszedlem z nim na arene aby hity sprawdzic 7k- BEZ EQ

Zgadzam sie, oni w kółko ciągną wyrównywanie postaci skoro wystarczy tylko wyjebać hotkeye i bedzie balans. Prawda, rp teraz ssie w walce z kimkolwiek.

Chyba cie pojebalo.

Old R@V@X
13-04-2010, 18:55
Popieram.. Gdyby usunęli hotkeye napewno by się lepiej grało i profesje były by bardziej zbalansowane... Administracja próbuje zrobić tibie 8.55 z tibi 7.6 ;/

Hoenix _/
13-04-2010, 18:56
Niedłudo będzię jak na mazurskim, mniejszy poziom zabije na spama wiekszego lvl'a. xD

Nivelato
13-04-2010, 18:56
mi sie zdaje ze nikogo nie polepszyli tak sie chyba kazdemu zdaje

Ernii
13-04-2010, 18:57
Zgadzam sie, oni w kółko ciągną wyrównywanie postaci skoro wystarczy tylko wyjebać hotkeye i bedzie balans. Prawda, rp teraz ssie w walce z kimkolwiek.

Chyba cie pojebalo.

: o szczerze ? jak by mieli usunac hot keya ok niech powiekszaja sile uha taka jaka byla o.o rp ssie ? jak ja 1.9k sorcem padam jak szmata od takiego samego rp / ;[ bolt 5.5k + erex od 6.5 do 7 + a sie vitam14-18k / o.o

Goatee
13-04-2010, 19:00
Po chuj gracie na tym apo jak tylko płaczecie o balans? Ja już dawno zrezygnowałem z tego serwera bo co to za gra? 7.6 a uhy na hotku xd

Action16
13-04-2010, 19:01

haha przecezi co 2 uh trafia EK biegajac jak debil

3rd Dimension
13-04-2010, 19:05
Noo, niektóre update'y są wg. mnie niedokońca przemyślane - jak wspomniałeś - teraz MS i ED mają większą siłę, RP jest najgorszy, to w następnym update dla RP zrobią takie zmiany, że znów będzie najlepszy... Ale już jak ktoś lubi grać, to trzeba się z tym pogodzić i tyle :)

Pozdrawiam,
3rd Dimension

Zarexoholik?
13-04-2010, 19:07
Tak to już jest jak podbijasz 1550~ rpkiem do 2250~ msa. : /

Może nie wiesz, ale też miałem full eq. Miałbym bić mniej? Żebym nie mógł zabić 1550 rpka?

Płacz dziecka - bezcenne. Co do energy ringa - item jest w grze to dlaczego mam go nie używać?

Nic nie zostało zmieniane. Ms/ed nadal biją tyle ile bili.

Miałes już nie grać "Zostaję tylko na forum" :o
A to, że kupiłes Saru i pewnie, połowa Apo, nie wie, że grasz :O!

Ale kupiłem Sarumara i gram. Chuj mnie obchodzi kto wie, że gram, a kto nie. Dodam, że twoja wiadomość to totalny offtopic. Don't cry plix.

.Serafin
: o szczerze ? jak by mieli usunac hot keya ok niech powiekszaja sile uha taka jaka byla o.o rp ssie ? jak ja 1.9k sorcem padam jak szmata od takiego samego rp / ;[ bolt 5.5k + erex od 6.5 do 7 + a sie vitam14-18k / o.o

BO TY GRAC NIE UMIESZ XD

A powaga to chodz na solo i masz mnie jak psa na tacy, huh.

Nivelato
nic nie zrobili tak mi sie zdaje nadal jest tak jak kiedys i ms / ed nadal jak szmaty napewno padaja

Xienus
13-04-2010, 19:11
Tzn. lepsze pvp od ek ;)

pierdolnięty jesteś...
teraz 500 ek m ze rozjebać 600 rp :<
a 800 rp nie ujebie 600 ek :<

Hoenix _/
13-04-2010, 19:11

Może nie wiesz, ale też miałem full eq. Miałbym bić mniej? Żebym nie mógł zabić 1550 rpka?

Płacz dziecka - bezcenne. Co do energy ringa - item jest w grze to dlaczego mam go nie używać?

Miałes już nie grać "Zostaję tylko na forum" :o
A to, że kupiłes Saru i pewnie, połowa Apo, nie wie, że grasz :O!

Myst
13-04-2010, 19:12
Eh, ale Wy narzekacie, raz gadacie ms/ed wali za mało, a teraz gdy więcej to ms/ed wali za dużo. No ludzie zastanówcie się nad tym o co prosicie, bo naprawdę trudno Was zrozumieć. Tak jest źle i tak nie dobrze.

Ps. Zawsze będzie lepsza i gorsza profesja.

Czarodziej Xardax
13-04-2010, 19:13
Moim zdaniem to dobrze!!!:D
Ostatnio 720 rp składałem kilka razy pod rząd 850 ed ; /:confused:

P.S. Teraz jeszcze wzmocnijcie odrobinę siłę rp z Golden Bolta i będzie ok. :p

Precision
13-04-2010, 19:18
@up

No raczej nie, jest i tak zbyt mocny, a silver wand to co?! :mad:

@topic

Nic nie zostało zwiększone, nic więcej nie wale.

@down

800 msem trudno powalić 600ek, muszę ringa używać bym miał jakiekolwiek szanse..

.Serafin
13-04-2010, 19:25
pierdolnięty jesteś...

A 1850 rp w full eq nie zabije 1.2k eka tylko dlatego ze administracja leci w chuja i na mclicku sie leczy z hota.

Goatee
13-04-2010, 19:29
A 1850 rp w full eq nie zabije 1.2k eka tylko dlatego ze administracja leci w chuja i na mclicku sie leczy z hota.

Jak się nie potrafi grać to tak jest xdddd

BTW. Nie potrafisz edytować postów?

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
13-04-2010, 19:40
No to straszne. Wcześniej naprawili ek, to płakali rp. Teraz poprawili ms/ed to nadal płaczą rp. To chyba świadczy o tym, że coś trzeba ruszyć przy rpku, bo zainteresowanie tą profesją (i ogólnie servem) będzie spadało coraz mocniej

.Serafin
13-04-2010, 19:46
Jak się nie potrafi grać to tak jest xdddd

BTW. Nie potrafisz edytować postów?

http://fc00.deviantart.com/fs49/f/2009/229/f/6/Lego_Facepalm_by_C0RNH0LI047.png

Potrafisz nie szczekać?

Up:
Jednak wole jak pierdolisz głupoty bo gdy mądrze gadasz to wychodzi z tego jeszcze większy bełkot.

Usuncie te hotkeye typy i nie tylko uhy bo wtedy będzie nie fair wobec wszystkich innych.

Down:
Nie wiem czy to retoryczne czy jestes takim idiotą//
Od dnia gdy administracji zachcialo sie dodac hotkeye.

Old R@V@X
13-04-2010, 20:01
pierdolnięty jesteś...

Kolego.. Od kiedy to EK ma takie dobre pvp? ;D

Action16
13-04-2010, 20:27
Od zawsze nie dosc ze wali tyle samo na takim sammy lvl co rp to jeszce ma o 13k hp wiecej wiecej i 3 uhy full hp;/ porazka;/

Senshi
13-04-2010, 21:14

Ale kupiłem Sarumara i gram. Chuj mnie obchodzi kto wie, że gram, a kto nie. Dodam, że twoja wiadomość to totalny offtopic. Don't cry plix.

Allegro rox:) szkoda ze uciekasz na schody:< pokaz mi gdzie w temacie becze:confused::confused::confused: Torus nie walil nawet 12k a teraz 2k tyle uderzy wiec?
A jak masz 0 PVP to sie nie dziw ze bys nie zabil 1550 RP...

M4A1
13-04-2010, 21:27
racja teraz znowu magiczne profki sa troszke za mocne mogli by je ciut oslabic ;D

Precision
13-04-2010, 21:39
Profesje NIE są polepszone! One WYMAGAJĄ polepszenia.. NIC więcej nie wale, testowałem właśnie, żadnych zmian.. Omg, ludzie ogarr..:confused:

ronida
13-04-2010, 22:01
Profesje NIE są polepszone! One WYMAGAJĄ polepszenia.. NIC więcej nie wale, testowałem właśnie, żadnych zmian.. Omg, ludzie ogarr..:confused:
taaaaaaaaak, szczera prawda!
(W sumie to nie grałem od 12.01.2010, ale myślę, że Precision nie łże).

Vilgefortz
13-04-2010, 22:20
Ja również mogę potwierdzić, że ms/ed nie zostali polepszeni. Hity z czarów są takie same!

Baby Face
13-04-2010, 22:37
No i ?
Teraz rp i ek jest najlepszy z hotami wiec ms/ed ma mocne hity ;)

Senshi
13-04-2010, 22:56
No i ?
Teraz rp i ek jest najlepszy z hotami wiec ms/ed ma mocne hity ;)

Ta RP uzywa uhy na hocie.............
tylko manas jak ED i MS wiec???????????????????

jak edzio firt na 2370 walil we mnei 13,5k jakis tydzien temu.

jakie masz eq? tyle ze edzio mial 100 lvl wiecej
ja mam full eq: perf. pandema kaptur i w takim eq mi zaje**l 12k

Action16
13-04-2010, 23:08
Allegro rox:) szkoda ze uciekasz na schody:< pokaz mi gdzie w temacie becze:confused::confused::confused: Torus nie walil nawet 12k a teraz 2k tyle uderzy wiec?

jak edzio firt na 2370 walil we mnei 13,5k jakis tydzien temu.

Zarexoholik?
14-04-2010, 00:18

Jakie allegro, co ty do mnie pierdolisz w ogóle! Ja tu gram 2x dłużej niż ty. Wbiłem tu 4x więcej niż ty. Zarobiłem 6x więcej niż ty. Stać mnie, żeby sobie kupić postać za kcc. Do tego kupiłem ją od ziomka więc ocb? : / Zazdrościsz?

Ty to byś chciał, żeby rp był najlepszy. Żebyś mógł zabijać nim każdego.

Wybacz, ale jest 700 leveli różnica między nami więc chyba po 9k bić nie będę, nie? Popłakałeś się, bo myślałeś, że mnie ogarze zabijesz. Jak ja cie Costanea'a zajebałem solo. Co ty w ogóle chcesz?

DODAM, ŻE SIŁA MS'A/ED'A NIE ZOSTAŁA ZMIENIONA! To zależy od eq. :)

Paladin ma za mocnego bolta, a ek uha. To na tyle.

1st R. Boonek
14-04-2010, 00:28
Teraz jest tak jak juz dawno byc powinno
Ek ma hotka
RP ma g bolta
ED/MS sile czaru :>

Senshi
14-04-2010, 01:10
Jakie allegro, co ty do mnie pierdolisz w ogóle! Ja tu gram 2x dłużej niż ty. Wbiłem tu 4x więcej niż ty. Zarobiłem 6x więcej niż ty. Stać mnie, żeby sobie kupić postać za kcc. Do tego kupiłem ją od ziomka więc ocb? : / Zazdrościsz?

Ty to byś chciał, żeby rp był najlepszy. Żebyś mógł zabijać nim każdego.

Wybacz, ale jest 700 leveli różnica między nami więc chyba po 9k bić nie będę, nie? Popłakałeś się, bo myślałeś, że mnie ogarze zabijesz. Jak ja cie Costanea'a zajebałem solo. Co ty w ogóle chcesz?

DODAM, ŻE SIŁA MS'A/ED'A NIE ZOSTAŁA ZMIENIONA! To zależy od eq. :)

Paladin ma za mocnego bolta, a ek uha. To na tyle.
1.Ile tu gram skoro wiesz?
2.6k wbiles? GZZZZZZZZ
3.Ile zarobilem skoro wiesz?
4.Zazdroscic? głupoty jedynie i psa przed lustrem
5.w porownaniu do cb mam PVP i nie leje sie z ER i nie wchodze na schody...
6.w full eq i gdzie mowa ze 9k?
7.Solo? Pisalem do cb a ty biles to brawo,
8.Skoro mowisz tak o placzu to pewnie sam masz takie przykre doswiadczenia i probujesz sie nam wszystkim wyzalic zwalajac na mnie:<
9.od EQ ale rowniez od twojego IQ...
10.Skoncz sie napinac dzieciaku, wali mnie to ze jestes 2 lata starszy ale zachowujesz sie jak rasowy bachor...Probujesz sie popisywac na forum zeby kazdy mial przed toba RESPECT, Proponuje ci dojrzec bo w tym wieku za pannami sie ogląda a nie kolegami i to jeszcze w tibii, ale w twoim przypadku nie dziwi mnie to...
Bylem na tyle mily ze laski ci poszukalem, Macie wiele wspolnego:)
http://i40.tinypic.com/2eyj33o.gif

Raiden
14-04-2010, 07:16
2.6k wbiles? GZZZZZZZZ
8.Skoro mowisz tak o placzu to pewnie sam masz takie przykre doswiadczenia i probujesz sie nam wszystkim wyzalic zwalajac na mnie:<
10.Skoncz sie napinac dzieciaku, wali mnie to ze jestes 2 lata starszy ale zachowujesz sie jak rasowy bachor...Probujesz sie popisywac na forum zeby kazdy mial przed toba RESPECT, Proponuje ci dojrzec bo w tym wieku za pannami sie ogląda a nie kolegami i to jeszcze w tibii, ale w twoim przypadku nie dziwi mnie to...
http://i40.tinypic.com/2eyj33o.gif

Widze ze masz jakies kompleksy synek .. : / ( Napinke zostaw dla kolegow z piaskownicy "kur.a moje grabki oddawaj !!11" ) Xd
Sila czarow nie zostala zmieniona dalej jest jaka byla ... Tak jak zarex powiedzial "To zalezy od eq"....

Rodowity ^^
14-04-2010, 07:38
Dobrze Jest , Tylko mógł by jakiś update wpaśc : ]

Lagga
14-04-2010, 07:42
Hm... to ze profy magiczne zostaly polepszone to wedlug mnie dobry krok. ale rp to teraz najgorsza profa. ale wiadomo. 3 profy sa zadowolone 1 nie. chyba ze wprowadzi sie kusze/bow 1 reczne.

Knight Lukas
14-04-2010, 08:18
Hahahahah hit zostały minimalnie zwiększone i płaczecie że rp najgorszy
Przyzwyczailiście się do tego ze 1500 rp może zabić 1900ms a teraz tak nie jest, ale na równych lvl dalej MS nie ma szans z rp!

Tago
14-04-2010, 14:11
A z silverki tez zostaly hity zwiekszone czu tylko czary sa mocniejsze?

Shadow Sorcer
14-04-2010, 14:17
MS\ED biją zdecydowanie za dużo....

Taa? A zobacz ile hp mamy. Weź się nie odzywaj już bo mi się żygać chce. I bardzo dobrze że poprawili te hity i niech będzie tak jak jest :)

Tago
14-04-2010, 14:22
Niech sie ktos z administracji wypowie czy hity zostaly zwiekszone czy nie bo jedni pisza ze tak drudzy ze nie;/:)

Alanaste
14-04-2010, 15:04
Masz racje jak np 600 MS/ED jedzie 800 rp to chyba co naprawde jest nie tak.

.Serafin
14-04-2010, 15:04
Teraz jest tak jak juz dawno byc powinno
Ek ma hotka
RP ma g bolta
ED/MS sile czaru :>

Nie grasz rpem to sie nie odzywaj XD Gbolt jeszcze ciupek polepszony i byloby dobrze... Albo vita u rp.

Zarexoholik?
14-04-2010, 21:48
2.6k wbiles? GZZZZZZZZ

Ja się napinam? Policz sobie ile razy w poście coś na mnie napisałeś!

Zazdrość - zazdrość- zazdrość ! To przez ciebie przemawia ! :) Co ma eq do iq? Popatrz jeszcze raz co napisałeś! Jaki pies przed lustrem? Co ma zdjęcie psa do mnie? Ty jesteś jakiś niedojebany. xDDDDDDDDDD Ale się ***** uśmiałem omfg. xD !

Jestem 2 lata starszy. Pannami się nie interesuje? Interesuje, ale nie tak jak ty, że tasujesz sobie zapałkę jak zobaczysz kobitkę w miniówce. Co do respektu to chyba go odczuwasz, nie? : )

#topic

Nic nie zostało zmienione. Marna prowokacja.

Knight Lukas
14-04-2010, 22:13
A zobacz to że rp na 2,2klv bije z bolta 6k i z erexa 7k co daje 13k? wiec nie wiem o co ten płacz. Jedynie hity z s wanda zostały zwiększone o 100 < lol duża zmiana przez to 1500ms zabije 2,5krp solo..... ogarnijcie się!

Old Nix
15-04-2010, 08:36

Synek czy ty jestes ***** nomalny?! Stawiasz sie na 2250 msa 1550 plakiem i myślisz, że on bedzie w Ciebie bić po 8-10k?

Smoczek
15-04-2010, 08:51
boze po co ten temat? nie zauwazylem zadnej zmiany, z morta wale jak zawsze z wanda to samo nie wiem po co nabijacie te posty i sie napinacie, wg mnie temat do zamkniecia

@edit jednak jest zmiana na pk wale delikatnie wiecej ale nie na tyle wiecej zeby bylo to powodem tego placzu senshi.

Senshi
15-04-2010, 14:57
Synek czy ty jestes ***** nomalny?! Stawiasz sie na 2250 msa 1550 plakiem i myślisz, że on bedzie w Ciebie bić po 8-10k?

Synek nie licze na to ze go położe tylko informuje jakie hity ma synek...
Next spinacz przez internet?

@Zarex
banik czeka na cb:)

Sub Zero 2
15-04-2010, 15:03
A mi te zmiany bardzo się podobają.Już był płacz , że profy magiczne walą za mało.Teraz jak walą dużo , to też jest płacz.Zmiana w końcu dostrzegająca ed/ms.Teraz CHYBA można walczyć jak równy z równym.Widze , że temat ma dużo napinki w sobie...

Zarexoholik?
15-04-2010, 18:15
@Zarex
banik czeka na cb:)

Co na mnie czeka? Weź ty się dziecko ogarnij. Chuj na mnie czeka. Jeśli chcesz to mogę ci tak życie umilić, że dzień w dzień będą raporty na auto manasa z którym grasz. Do tego fajny offtopic.

#Topic

Nic nie zmienili, więc po co jest ten temat to ja nie wiem.

mixX
15-04-2010, 23:40
Nic nie zwiekszyli ani zmniejszyli ja 880 ed mam problem ubic 800+ ek czy 850+ rp i nie robcie tu zadnych plotek Nic nie jest ZWIĘKSZONE bynajmniej nie widze roznicy

Adasik
16-04-2010, 13:28
Senshi płacze, bo pada. Pytanie na chuj podskakujesz do 2k+ skoro wiesz, że twój los jest z góry przesądzony? Co do RP to sam wiesz, że na równych lvlach nie jest problem zabić ms/ed ale jak ty się porywasz na takiego Sarumara to się nie dziw, że padasz.
@Topic
Polepszyli czy też nie Ms/Ed i tak jest stanowczo za słaby ze względu na hity z Silver Wanda

Senshi
16-04-2010, 13:31
Co na mnie czeka? Weź ty się dziecko ogarnij. Chuj na mnie czeka. Jeśli chcesz to mogę ci tak życie umilić, że dzień w dzień będą raporty na auto manasa z którym grasz. Do tego fajny offtopic.

#Topic

Nic nie zmienili, więc po co jest ten temat to ja nie wiem.

czekam a T** ma filmik z toba jk expisz na auto attack na FW:< i nie pllacz dziecko wiek cie doroslym nie czyni
a co do pogrubienia, to rozumiem ze mila noc cie czeka:)

Senshi płacze, bo pada. Pytanie na chuj podskakujesz do 2k+ skoro wiesz, że twój los jest z góry przesądzony? Co do RP to sam wiesz, że na równych lvlach nie jest problem zabić ms/ed ale jak ty się porywasz na takiego Sarumara to się nie dziw, że padasz.
@Topic
Polepszyli czy też nie Ms/Ed i tak jest stanowczo za słaby ze względu na hity z Silver Wanda
next spinacz, bo to cwel i wbija na respy i dobija tylko pies