View Full Version : Sprzedawanie wszystkich itemów naraz. [2]
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=610001&postcount=60
Troche bedzie zmian w npc, ale jest to do zrobienia.
Jak tam prace po 40 dniach?
Hah jak zawsze :d , ale juz i tak jest awans skoro powiedzial ze jest do zrobienia
A po 2 nie napisal ze napewno zrobi xD wiec moze sie wykrecac
No jeśli by się to udało, to server by też troche sie polepszył nie trzeba było by stać np. u Sonii 15 minut, tylko kilka sekund; ) Bardzo Dobry pomysł.
Devil murder
13-04-2010, 21:55
Mają wyjebane, jak będziesz płacić więcej PLN, to można pogadać.
Bastek10
13-04-2010, 21:56
Nic nie zrobili, bo zapomnieli :/albo coś robią i nas o tym poinformują.
Niech na razie zrobią coś z tym 8.42 a potem niech pozałatwiają te sprawy z 7.6
Moim zdaniem jest to nie potrzebne, jak wcześniej ludzie sprzedawali tak itemy, a Wy ciągle chcecie łatwiejsze opcje do gry. Mi tam obojętnie czy to zrobią czy nie.
Devil murder
13-04-2010, 22:22
Moim zdaniem jest to nie potrzebne, jak wcześniej ludzie sprzedawali tak itemy, a Wy ciągle chcecie łatwiejsze opcje do gry. Mi tam obojętnie czy to zrobią czy nie.
Jakbyś miał 10bp demon shieldów, sovów i mmsów np. i miałbyś to sprzedawać to byś się wkurwił.
Jak Ty lootniesz raz na rok na swoim pr0 17lvlu double axe i idziesz go sprzedać i cieszysz ryja to wiesz.
diamondback#
13-04-2010, 22:25
Oczywiście to jest dobra propozycja i wydaje mi się ,że przy najbliższym update wejdzie w życie zaznaczam ,że robią!
Ostatnio loota z kilku dni sprzedawałem 20minut ,a po wprowadzeniu tej propozycji mógłbym to zrobić w 2-3minuty.
Coś CI się chyba działy pomyliły i po co ten temat w ogóle?
Mortiis coś napisał kiedyś, że coś zrobi i nic?
Aha, no i?
To chyba powinno być w dziale opinie i krytyka.
Beznsesu....
ps. Poczekamy, może jednak coś zrobił już.
Nic nie zaznaczyłem, bo nie gram. Propozycja dobra
Skoro powiedzieli ze wprowadza to wprowadza nie? logiczne :|
Wedlug mnie mortek niedlugo to wprowadzi .;p
Rodowity ^^
14-04-2010, 07:44
Bardzo Dobry Pomysł.
Ale nie Wprowadzą : ]
sqlterpa
14-04-2010, 07:45
Wprowadzą wprowadzą. Jeszcze się zdziwisz! :D. Questa na magic axa ile przygotowywali? xd rok? To zanim to się pojawi to troche minie ; ]
Oczywiście, że powinni to wprowadzić. Tylko kiedy? : s
pomozplz
14-04-2010, 13:56
Jakbyś miał 10bp demon shieldów, sovów i mmsów np. i miałbyś to sprzedawać to byś się wkurwił.
Jak Ty lootniesz raz na rok na swoim pr0 17lvlu double axe i idziesz go sprzedać i cieszysz ryja to wiesz.
Popieram Cię sam jak loce lota to nie idę co 2 lvle tylko co 50 a potem stać mi się nie chce Devil ma racje :]
jestem za tą propozycja :<
tak ciezko poswiecic chwile? wg mnie to nie musi byc wprowadzone ja wbilem 1600+lvl bez placzu ze dlugo sprzedaje lota
Seth Drut
14-04-2010, 15:13
na pewno bez tego sie obejdzie, lecz ulatwilo by to grę.
miło by było jakby to wreszcie wprowadzili...
Niech wkoncu coś z tym zrobią bo to denerwuje..
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-04-2010, 15:32
Powiedzą pewnie, że trwają prace nad nowym questem a sprawa npc zostanie rozwiązana w zimowym updejcie.
#topic
Gdyby było wprowadzone w jednej chwili z mutedem, to byłoby idealnie. Ale nie... trzeba wszystko rozwlekać tak, że biedni userzy forum dostają roztroju nerwowego.
Jakie pojebane dzieci są na tym forum... (broń Boże nie mam nic do dzieci!).
Nie wiem jakimi Mortiis czy Santano są programistami, ale myślę, że dobrymi, więc jeżeli komuś się coś nie podoba, albo nie jest tak, jak sobie wyśnił po nocach pełnych 'tibijskich snów', to może wybrać jedną z trzech opcji:
Spierdalać Zrobić własny zajebisty serwer, na którym to ułatwienie wprowadzi.. Spierdalać
Jeżeli zakończyłeś już test i wybrałeś odpowiedzieć pierwszą lub trzecią to mam dla Ciebie kolejne zadanie - spierdalaj!
Devil murder
14-04-2010, 19:07
Powiedzą pewnie, że trwają prace nad nowym questem a sprawa npc zostanie rozwiązana w zimowym updejcie.
#topic
Gdyby było wprowadzone w jednej chwili z mutedem, to byłoby idealnie. Ale nie... trzeba wszystko rozwlekać tak, że biedni userzy forum dostają roztroju nerwowego.
Mówią, że wybierają najciekawsze propozycja, a to gówno prawda, bo nie wybierają żadnych :D
Wg. mnie zrobić coś takiego jest bardzo prosto ;<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.