View Full Version : Jest Axe ! Jest Maca ! Gdzie Sword ?
Elite Filutek
14-04-2010, 10:05
Witam all jak każdemu wiadomo , z takich lepszych broni jest już Magic Axe , oraz Magic Mace . Tutaj nasuwa się moja propozycja można by było zrobić sword quest od 1,2k lvla . Można by było nazwac go Solar Sword, jakoś tak ale to pozostawie administracji . Quest polegałby na tym wszystkim czym quest na m axe , ale było by dodatkowo więcej zadań oraz lepszey potwór do zabicia :) .
Mam nadzieje , że pozytywie to rozpatrzycie i jakiś GM się wypowie
.:Edzio:.
14-04-2010, 10:07
nie,nie ,nie niech zostanie jak jest i nie placz juz
http://armia.toproste.pl/items/obrazki/mls.gif
Tutaj się schował... skubaniec. :<
Devil murder
14-04-2010, 11:06
Okej, sword 666 offa i 240 deffa. Nie trzeba go zakładać, wystarczy, że go masz w bp. Zwiększa sword skill o 50.
NIE PRZESADZAJCIE kur**! -.-
Jest okej, tak jak jest.
akurat pod tym wzgledem jest dobrze, maca, ax no i jest mls < tani dobry, po co lepszy? nie podoba sie zawsze mozesz skilowac axe / club
nie nie , czemu bo masz już axe i mace , mimo iż gram knightem to jestem za tym aby wprowadzili coś dla postaci magicznych ewentualnie dla rp bo ciągle dodają coś dla ek
Poziomkuwa
14-04-2010, 12:26
A nie można by czasem do któregoś z tych questów dorzucić lepszy sword? Oczywiście nagroda byłaby do wyboru. Nie wiem czy się tak da, bo tych questów nie znam Xd
hm... a moze frytki do tego? stworzyli axe jeszcze wam malo ? ludzie ogarnijcie downa i grajcie normalnie ;s
wiekszosc i tak nie ma skilla sworda tylko axe albo club wiec nie wiem na co to wam
masz MLS uderza na odleglosc 2sqm, a ze 2-reczny to za dobrze nie moze byc...
RP lata z 2-reczna kusza i nikt nie narzeka...
Oczywiscie nie
Kumpel Armii
14-04-2010, 13:39
@Macie najebane w baniach!
#top
Oczywiście, że jestem ZA !!!
Jestem za... zamiast tego zjebanego axe mogli wprowadzić nowego sworda.
Nie!!! wtedy pall musiałby nosic tarcze , zreszta i tak teraz ek to drugi rp z wieksza iloscia hp ;o
Mls jest bardzo dobry, noś jego a nie wymyślaj durne propozycje które na pewno nie wejdą w życie.. W zupełności mls wystarczy, jestem na nie.
Sub Zero 2
14-04-2010, 14:35
Tak jak Karpek.Axe nie wiadomo po co został zrobiony....Zamiast takiego axe powinni zrobić Sworda.Oczywiście za.
Axe i club powstały tylko dlatego iż był sword który ma zasięg 2 kratek (sqm), i Ci co skilowali axe/club musieli 'przeskilowywać', więc nie widzę potrzeby robienia nowego sworda.
Seth Drut
14-04-2010, 15:11
myślę ze mls jest dobry.
jak expisz na wiekszej ilosci potworkow to masz czas ja zaznaczac?
jestem na nie
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-04-2010, 15:34
Gdzie sword? W dupie. Głęboko i szeroko. I jakoś nie widzę szansy na wydobycie
#topic
Skoro jest axe i club, to czemu sword (teoretycznie najpopularniejsza broń) jest nie tyle co dyskryminowana, tylko... odstawiona na boczny tor? Może to pomieszczenie gdzieś w Ank rozwiąże niedługo problem...
Uważam że to jest nie potrzebne ponieważ już magic mace oraz magic axe byłoby nic nie warte...
Jest Magic Axe, jest Magic Mace, oraz Magic Sword :OO
A jeśli Ci chodzi o sword mający zasięg 2 sqm to jest Magic LongSword :)
I tak ek jest najzajebistsza profesją, do tego każdy najlepsze skile ma ze sworda a jeszcze chcecie dawać go.... żal mi was = s
sqlterpa
14-04-2010, 16:05
Mortiis albo Tygrys kiedyś napisali, że chętnie by dodali jakiegoś sworda ale nie ma żadnych interesujących wyglądów na owy miecz.
Oczywiście jestem na tak. Skoro jest maca/axe jednoręczny to dlaczego ma nie być sworda?:d
G_R_U_L_I_X
14-04-2010, 16:09
Kiedyś był tylko mls i nikt nie tworzył tematów dajcie jakąś nową broń. To administracja zrobiła Wam przywilej, ze dała nowe bronie. Kiedyś było dobrze postacie z wysokimi lv chodzili z c arrow (rp), sprite wand (ed/ms), mls/sov (ek) i nikt nie marudził, dało się przecież expić. I pvp było lepsze.
Mogłeś dać nie mam zdania, ponieważ mi tam obojętnie, jak się zmusisz to wbijesz dobre skille. Jednak zaznaczyłem tak, ale myślę że niedojdzie nowy sword, ponieważ i tak knight ma dobre itemki.
1st R. Boonek
14-04-2010, 16:55
Jest MAGIC axe, MAGIC mace i MAGIC sword tez jest... a jak chcesz 2 sqm to masz tez MAGIC longsword :o
Blood Raven
14-04-2010, 17:04
Jestem na tak mimo iż nie gram ekiem. Powinno być i axe i sword oraz club 1 ręczne mające zasięg dwóch kratek.
diamondback#
14-04-2010, 17:30
No przydał by się nowy miecz,dla rycków . Po za tym druga taka sama propozycja tego dnia . Mam nadzieję ,że są już prace nad takowym questem :]
Bambucha Rook
16-04-2010, 23:53
sword by sie przydal poniewaz jak bilo sie od poczatku np sworda to potem jak chce sie kupic M Mace albo M Axe to trzeba zmieniac skilla i to trwa bardzo dlugo jesli chce sie miec przyzwoite skille :)
Royal Shi
16-04-2010, 23:56
Macie Magic Longsworda niech wam wystarczy.
Jak jest Magic Mace to clubem bij...Jestem na nie!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.