Zaloguj się

View Full Version : sword

pomozplz
14-04-2010, 13:54
Jak Wiecie jest teraz 2 najlepsze bronie mace i axe ale ja tez chce sworda zanim jeszcze powstały questy na magic mace i magic axe niektórzy skilowali sworda maja postacie jeszcze z 2007 poczatku 2008 zanim bylo axe mace itp Wbijasz w takim 2007/2008 sworda 120 a potem nowa bron i sword szlak trafił ?
moja postać ma 3 lata ponieważ grałem z przerwami i nikt mi nic nie zrobi za to nie mam zamiaru wbijać znowu 120 sworda bo dali nowa bron niech dadzą i sworda !!!!! niech coś z tym zrobią bo wbijanie tylu skilli to nie kwestia 2 godzin 3 czy 4 -.-
Niech wypowiedzą sie osoby które maja wyskilowany sword a nie mace/axe i przyjdzie noob i jest sorkiem i cieszy bóle bo nabił posta takim mówmy 'ic 'ztond'

Smoczek
14-04-2010, 14:03
no trudno moze lepszy miecz zostanie kiedys wprowadony glowna zaleta mls jest to iz jest tani a na pk mls /maca nie taka wielka roznica

Lagga
14-04-2010, 15:09
wiesz, to ze ty chcesz to nie znaczy ze tak ma byc.

Wedlug mnie 2 najlepsze bronie zdecydowanie wystarcza. musisz skillowac od nowa . elo

lord max
14-04-2010, 15:14
Masz, mls :(
Masz problem, nikt nie każe ci tu grać.
Bardzo dobrze! Nie dawajcie kinowi nowej broni, ma już 2!

Krsix
14-04-2010, 15:21

no trudno moze lepszy miecz zostanie kiedys wprowadony glowna zaleta mls jest to iz jest tani a na pk mls /maca nie taka wielka roznica

Ma axa i macke, ale jak nosisz mls automatycznie nie nosisz tarczy, która w walce z innymi (zwłaszcza ek) się przydaje. To samo się tyczy expienia

Ja osobiście trenuje axa, jednak jest to problem. Mój kolega ma duży sword i co teraz?
Dobrym rozwiązaniem byłoby dodanie sworda o takim samym ataku jak Magic Mace z questu od 1111 lvla ;)

Stoner
14-04-2010, 15:28
Ziomek...
Nie wyżalaj sie tu nam publicznie...
Jakby było tak jak mówisz, to by było dennie...
Walenia z Magic macy, magic axa czy miecza o ktory placzesz nie robiło by żadnej róznicy...
Dobrze jest jak jest, mieczem walącym na 2 sqm jest mls- leci on z wielu potworów i jest tani...
Masz problem ze skillem to sie przeżuć -.-

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-04-2010, 15:29
Dlatego bezpieczniej jest robić profesje magiczne, lub rp. Przy eku można sporo zepsuć, a przy innych profach już nie aż tak.

#topic
Po wprowadzeniu m macy, mogli uprzedzić, że mają zamiar dodać axe.

TuK!
14-04-2010, 15:30
Chcesz być dobry, to skilluj axe/mace, to że ty tak chcesz to nie znaczy że GM'owie tak zrobią.
PS.
Poćwicz trochę pisanie na klawie bo ledwo cię zrozumiałem, 4 próby czytania i zrozumiałem dopiero.

Devil murder
14-04-2010, 15:34
A kto w ogólę Ci każe bić ze sworda?:< I tak głównie pizga się czarami... Ogar :< Chyba, że na omeny chodzisz ^^

Heaven
14-04-2010, 15:38
Skillowałeś sworda? Nic straconego - masz do dyspozycji Magic Longsword!

Divine
14-04-2010, 15:43
Straszne !.

I tak walisz exori max :P

pomozplz
14-04-2010, 15:57

grasz pallem spierdlaj

Ziomek...
Nie wyżalaj sie tu nam publicznie...
Jakby było tak jak mówisz, to by było dennie...
Walenia z Magic macy, magic axa czy miecza o ktory placzesz nie robiło by żadnej róznicy...
Dobrze jest jak jest, mieczem walącym na 2 sqm jest mls- leci on z wielu potworów i jest tani...
Masz problem ze skillem to sie przeżuć -.-

od tego jest opinie krytyka trepie

Demon
14-04-2010, 16:02
po czesci masz racje , ale nie ma co robic XX tematow , bedzie zrobiony quest na sword na 100% , wprowadzili MMace , byl placz , ze nie ma AXE i juz jest : D!
wystarczy poczekac , czeee.

Senshi
14-04-2010, 16:27
to rob jak Basia on/a na 3 bronii skille 110+ jezeli nie wiecej:O bart rowniez Szymek wiec to nie broblem od nowa skillowac, a to nowe postacie nie są:)

Vilgefortz
14-04-2010, 16:29
założyłem jakiś czas temu taki temat:
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=67986

@topic
Jestem na tak, choć nie gram knightem

Myst
14-04-2010, 16:41
Powiem tyle, że tylko m maca powinna być, a nie dodali axe, to wtedy jest nie fair w stosunku do graczy ze swordem. Powinny wtedy dodać też sworda, osobiście mi to nie przeszkadza, gdyż nie gram już ek'a, ale byś dał radę wyskillować dobre skille. Wystarczą kumple/gildia i pogadać z nimi, a skille polecą :D

diamondback#
14-04-2010, 17:22
No też mi się wydaję ,że przy najbliższym update powinien zostać wprowadzony nowy sword no i oczywiście nowa rózga dla maga : ]!

sword szlak trafił ?
piszę się szlag.

cieszy bóle
bóle? chodziło Ci o ' Cieszy ryj ' ?

ReMover
14-04-2010, 17:24
martwisz się o skille?? i tak nie zwiększają zajeb***** siły ataku więc co za różnica co masz wyskilowane, a poza tym ekiem i tak najwięcej bedziesz bił z e maxa. Więc nie widzę powodu do płaczu :)

Kiepski Ferdzio
14-04-2010, 17:41
ty tego słorad wpychasz se w dupe i myślisz rze jesteś fajny bo masz otbytnice

Wystąpiły następujące błędy przy wysyłaniu wiadomości:
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 22 seconds.
morktis to fiut co nie ma oczuw i krengosupa
umyj :) plecuy ficie nieumyty

Lunatic Volt Here
14-04-2010, 18:39
Nie bronie wystarczą ;) Skille i tak Ci nie dają dużej przewagi wiec ;) :):):)

Jestem na NIE

Nie ma sondy :(

pomozplz
14-04-2010, 18:42
martwisz się o skille?? i tak nie zwiększają zajeb***** siły ataku więc co za różnica co masz wyskilowane, a poza tym ekiem i tak najwięcej bedziesz bił z e maxa. Więc nie widzę powodu do płaczu :)

expie na omenach i bije go swordem :<

lord max
14-04-2010, 19:21
grasz pallem spierdlaj

od tego jest opinie krytyka trepie

Od tego jest opinie i krytyka żebym mógł cie z krytykować trepie.

Bastek10
14-04-2010, 19:48
Tak,mogli by dodać takiego questa ale żeby był dostępny tylko dla knightów.

pomozplz
14-04-2010, 19:52
I żeby lord maxsie nie wypowiadał napisałem że tylko knajty lub osoby popierajaca moja decycjie a ty grasz palem wiec bb napie jak napisałem na początku ic ztond

lord max
14-04-2010, 20:41
I żeby lord maxsie nie wypowiadał napisałem że tylko knajty lub osoby popierajaca moja decycjie a ty grasz palem wiec bb napie jak napisałem na początku ic ztond

Poćwicz ortografie, do tego jest dział krytyka żeby krytykować lub akceptować propozycje idioto. a to że gram palem nic nie zmienia, po 2 raz poćwicz ortografie, i ogarnij się proszę..

Saylor
14-04-2010, 21:24
Ale, przecież dalej możesz bić ze sworda. Ktoś Ci zabroni?

Nikt Ci nie każe skillować Axe, czy Cluba....

Zaznaczyłem nie, bo właśnie o to chodziło z Magic Mace. Wprowadzili ją, bo prawie nikt nie skillował Cluba.

Axe to jeden wielkie FAIL.

Myst
15-04-2010, 17:16
Ale, przecież dalej możesz bić ze sworda. Ktoś Ci zabroni?

Nikt Ci nie każe skillować Axe, czy Cluba....

Zaznaczyłem nie, bo właśnie o to chodziło z Magic Mace. Wprowadzili ją, bo prawie nikt nie skillował Cluba.

Axe to jeden wielkie FAIL.

Zgadzam się z Tobą w 100%, maca jest ok, ale axe nie wiem po co dali. I tak all skillowali potem cluba i nikt nie marudził na to.

.Lion.
15-04-2010, 18:12
Zgadzam się co do tego grałem długo knightem i sie "Wkurw****" jak wprowadzili m axe i m mace. Zupełne 10 z axe i 10 z mace padłem wtedy z werwienia.
Trzeba Wporwadzić Nowy Sword.

pomozplz
15-04-2010, 18:30
Poćwicz ortografie, do tego jest dział krytyka żeby krytykować lub akceptować propozycje idioto. a to że gram palem nic nie zmienia, po 2 raz poćwicz ortografie, i ogarnij się proszę..

po 57 wypierdlaj z tego tematu huju

Lagga
15-04-2010, 19:53
po 57 wypierdlaj z tego tematu huju

Wez sie ogarnij . To ze jako jedyny na otsie placzesz o sworda, to nie znaczy ze ma tak byc. wez cos na uspokojenie moze melise, i przebiegnij sie troche.

@top
NIEEEEEEEEEEEEE

Alanaste
15-04-2010, 20:00
Osobicie jestem knightem i trenie club z tego wzgledu ze na Axe i na Club sa najlepsze bronie JEDNO RECZNE.... Jestem za tym pomyslem aby stworzyc najlepszego sworda..

Miarek
15-04-2010, 20:05
Pomysł masz dobry jestem za gram aktualnie pallem ,ale wiem jak to jest.
A pozatym do lunatic volt here <jazda jazda ży....ka gwiazda>.

Zarexoholik?
15-04-2010, 20:33
To nie noś miecza... Masz problemy. Możesz bić z mlsa i tyle. Po co ci magic axe lub club, skoro masz tego mlsa najtańszego? :O !

Rodowity ^^
15-04-2010, 22:03
Mogli By Dodać : )

I Tyle W Temacie : O

Adasik
16-04-2010, 13:33
Nigdy nie wiesz, co administracja zamierza jeszcze wprowadzić na serwer więc nie miej tego nikomu za złe.

Baby Face
16-04-2010, 16:06
No i po co to ?
Masz sov, mls ...
Masz z czego walic a jak nie odpowiadaja ci takie bronie to skiluj axe/mace :)

#Lordzik#
16-04-2010, 16:16
Jest dobrze. Tak trudno poświęcić max tydzień na skilowanie? ...
Większości to jakoś nie przeszkadza.

Palladyn Zlosci
16-04-2010, 16:44
Piszesz tak ze w ogole sie rozczytac nie moglem, ale po dluzysz chwilach sie rozczytalem, co nas obchodzi ze Tobie sie nie chce wibjca innego skilla, inni jakos moga i co?
ustaw sobie wosso na nocke i jak bedziesz mial szczescie to Ci sie uda skille odrobic ;-)