View Full Version : Nowy teren OTS 8.42/ROX
Został dodany nowy teren z Archdemonami, jest to mapa przygotowana przez nowego mappera serwerów 8.42/ROX "Dyziek".
Prosimy o opinie na temat nowego terenu, jeśli wam się spodoba sposób wykonania, to w najbliższym czasie zostanie dodanych wiele nowych respów zarówno na main jak i na rook.
Poza tym mamy druga osobę, która prawdopodobnie zostanie przyjęta na stanowisko mappera, aby częściej było wprowadzane coś nowego.
Palldino
14-04-2010, 15:25
no wkoncu cos dodali ;d szkoda ze dla ms ;p
Habemus Papam
14-04-2010, 15:27
No.. teraz zapowiada się dużo lepiej z mapą, dobrze dobrze.. potrzeba trochę zmian ;d
Miejmy nadzieję że mapka będzie bez 'błędów' i gracze będą zadowoleni z nowego expowiska.
Sub Zero 2
14-04-2010, 15:30
Nie widziałem dokładnie , ale teren bardzo ładny.Bardzo oczekuje nowych terenów na rook.
Niektóre tereny z mapy 8.42/ROX są fajne.Większość tych terenów potrzebuję jeszcze gwałtownej przeróbki.To fajnie, że Dyziek zrobił nowy resp z Archidemonami, ale mógł zrobić o wiele lepszą kompozycję tego terenu.Tak do gry się nadaję ;D
Nie gram na APO 8.42/ROX, ale myślę żę nowy/nowi mapper/mapperzy się spiszą :)
Wujaszek
14-04-2010, 15:36
A można wiedzieć gdzie to?
Szkoda, że tyle i tak późno :O!
Royal Shi
14-04-2010, 15:49
Szkoda ,że ockneliście się w dodawaniem nowych terenów gdy już na serwerze nikt nie gra ;/
Nie mogę ocenić ,bo nie posiadam Pacc'a żeby "pozwiedzać"
p.s
Jak ktoś może niech wrzuci pare ss'ów z nowych terenów
Moze sie logne i poszukam :rolleyes:
Moze cos ruszy? XD
BArdzo dobry resp Dawid postarałeś się teraz cos dla rp ed dawac ;):D
Palldino
14-04-2010, 16:09
Mortiis napisz kiedy bedzie balans ???
a może dodaj jakiegoś potworka który jest alternatywa dla dragon lordów?
Fajnie ;] Tylko czemu nie dodali Demonów? :( Nie ma takiego bicia. Nie zobaczę respów Archdemonów ed :cool:
A wprowadzicie jakieś bk na roku roxa??
Bastek10
14-04-2010, 16:31
To przez tyle czasu zrobione jest tylko ten resp?Kpina!!
Zróbcie jeszcze jak najszybciej balansa profesji.
Anusiak Wielki
14-04-2010, 16:32
WOW widze ze sie 8.42 zajeli :[] az dziwne
Chociaz tam nie gram to wiesz ze mogliby dodac wiecej respow takich jak na cyc demonow
Teren bardzo mi się podoba. Pozostałe tereny również powinny zostać dodane, uważam, że Dyziek jest odpowiednią osobą na stanowisko mappera.
No w końcu jakieś zmiany na plus ! Czekamy z niecierpliwością
No to fajnie, że nie zapomniano o 8.42 i Roxie :) Może znowu wrócę na 8.42 :D
First Pineda
14-04-2010, 18:11
aha Archdemy? a gdzie Demony zwykle dla ed/rp? albo fury dla wszystkich nie no n/c dopiero po 50 miechach cos dodajecie fail na serwerze gra max 10 osob nawet juz nie Xd. Pozderko
Tak, tak... W końcu się doczekaliście czegoś. Ja pierd* przecież jest wyraźnie napisane w newsie, że to "test". Chcemy sprawdzić, czy mapper Dyziek się nadaje, chcemy z wami się skonsultować, dajcie sobie siana. Niebawem będzie znacznie więcej, to tylko początek!
Nic nie robimy, to źle... / Robimy coś, to też źle!
Czego wy w końcu chcecie?!
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-04-2010, 18:51
Może tego, żeby servy 8.42 i rox nie straszyły statami w porównaniu do 7.6 (chodzi o liczbę graczy) Szkoda tego potencjału jakie mają te servy. W końcu apo, to nie jest jakiś x999 który stoi 3 dni...
#topic
A z resztą... wszystko pięknie i fajnie :*** kocham was :***
`diGiel <3
14-04-2010, 19:00
Widze ,że 2010 Rok może dużo wnieść do APO ,szykuje się wiele zmian i widze ,ze pracujecie zdecydowanie lepiej niż w tamtym przynajmniej narazie.Mimo ,że tu nie gram od 2 lat to to wielkie gz bo widze ,że wszystko idzie w dobrym kierunku.
Pozdrawiam
tajemniczy
14-04-2010, 19:00
wypierdolcie roxa, zrobcie reset na 8.42 poprawcie balans i hity(magow najbardziej, bo wala jak pojebani po 1k z hura), dajcie system run, potow jak na rl i bedzie miodzio :)
Tak, tak... W końcu się doczekaliście czegoś. Ja pierd* przecież jest wyraźnie napisane w newsie, że to "test". Chcemy sprawdzić, czy mapper Dyziek się nadaje, chcemy z wami się skonsultować, dajcie sobie siana. Niebawem będzie znacznie więcej, to tylko początek!
Możesz zdradzić gdzie ten resp jest, bo na roxie wie Crimson tylko, na 8.42 nie możemy znaleźć xd
Dobra , dobra ale usuńcie tego Roxa :mad: , wtedy może zacznie ktoś grać na tym Apo 8.42
Oby tak dalej...
Miejmy nadzieję że mapka będzie bez 'błędów' i gracze będą zadowoleni z nowego expowiska.
powahh wrzuć loz bo piszesz jak jakaś pizda xDD
Old Vienio
14-04-2010, 19:42
fajnie w koncu cos nowego ale przydal by sie quest inq/poi
Activion
14-04-2010, 20:32
No nieźle Dyziek , oby tak dalej , sam widziałem , sam zwiedzałem , teren naprawde świetny , jeżeli to początek to OK. :) , czekam na respy dla ed/rp .
To pewnie urmagan 3k wbije ;p .
Tygrys , a zdradzisz , czy są już przygotowane te respy , że jak się testy sprawdzą to odrazu wstawiacie te nowe.?
__C.H.3.M.I.C.A.L__:D
14-04-2010, 20:43
Hmm respy są good ;p zrobię sę możę knightę i sę pobocę <joke>?
Elo
Zawsze coś będzie na serwach z wersją 8.42, ale czy nie lepiej zaktualizować chociażby do 8.50, nie mówię tutaj o 8.54, bo posiada mało ciekawych rzeczy.Jedynie co mi się podobało z ich wersji to niektóre potwory oraz architektura Zao.
No wreszcie sie cos ruszyło na 8.42 i rox... Oby tak dalej...
..:Too Get:..
14-04-2010, 21:20
Z dziećmi się nie dogadasz.
@up
To prawda co piszesz.Ale znajdą się tacy którzy będą ostro krytykowali to.
PS : To nie żadny spam czy jakiś małowartościowy post.
Bardzo fajnie , tylko prosilbym o wskazowke gdzie te respy sie znajduja albo chociaz miasto , bo cala lodowa ogarnelismy i nie ma : /
Jesli ten resp bedzie cos ala , demy cyc/exp to jestem jak najbardziej za zatrzymaniem go na pozycji mappera! : )
fajnie...że coś się dzieje
Na 8.42/ROX nie gram ale uważam, że nowy/i mapperzy + "ZAUWAŻENIE" Tego Tematu (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=57728) daje sporą szansę na przybycie graczy
Tylko nie zatrudniajcie mappera na 7.6, tam niech tworzy tylko Tygrys ;)
@edit
Zapomniałem...
Jak ktoś tam dotrze to fajnie by było jakby porobił screeny i wrzucił na forum ;[
$Lord^Frizz$
14-04-2010, 22:16
Nie no... nareszcie cos bedzie nowego! Hura!!! ciekawe co to za respy :D pozdro i tak dalej:p ( ahaa i gitara ze 2 mapper :D )
A mógłby ktoś powiedzieć gdzie są te nowe respy archy bo jak mamy sprawdzić jak nie wiemy gdzie one są ;] :D
Action16
15-04-2010, 07:59
no pięknie wreszcie coś na 8,4/Rox bo ciagle tylko update 7,6
nie normalni są ludzie którzy piszą że mało dodali że resp lipny itp...
Jak Morits napisał :
jeśli wam się spodoba sposób wykonania, to w najbliższym czasie zostanie dodanych wiele nowych respów zarówno na main jak i na rook.
i teraz se gadajcie że Wam się nie podoba... to znowu czekać będziecie 2 lata na update ....
A co do dodania respu to spoko ;] jak będzie coś więcej jeszcze to na pewno zacznę grać znowu tu
Respy znajdują się tam, gdzie "stare" Archdemony. Jedynie bramka lvlowa jest od 110lvl.
Tak, mamy już gotowe, przygotowane do wklejenia na mapę główną respy. Dyziek zrobił kilka i zapewne w ciągu paru dni je dodamy ;)
Elite Filutek
15-04-2010, 14:17
Hehe Gratulacje wkońcu coś ;D . Teraz czekać coś na rook/rox to se mozna powrócić na roxa ;)
Palldino
15-04-2010, 15:09
heh ciekawe czy beda orshe xD bramka najlepiej od 2k+ na roxie oczywiscie ;d
Nie no rób więcej mapek dyziek:p ty gangsterze
Expilem tam godzine temu i szczerze powiem , ze respy zajebiste !
Tyle , ze trzeba wracac , a nie robi sie kolka :d , dwoch 400 ms'ow spokojnie moze tam expic wiec laaaajt.
dla ciekawskich na koncu respu jest sciana , a za pewne cos maja w planach : O!
Activion
15-04-2010, 18:37
To się Dyziek postarał , i klimat , to dodawajcie prędzej bo się doczekać nie moge ;p
@up Palldino że masz 2402 ups sorry padłeś dziś to 2382 to nie znaczy ze bramka od 2k. :)
Fajnie że dodają nowe respowiska, gra będzie dużo ciekawsza ;)
No... Wreszcie sie cos ruszyło na tych serwerach... Mam nadzieję ze bedzie tego więcej...
Nowe respy są git, ale przydało by się jeszcze wprowadzić nowe czary dla palla i sorca lub pozmieniać tak, żeby mogli archy ubić z czarów, a nie z sd ;] i wtedy byłby już taki duży git ;]
Nowe respy są git, ale przydało by się jeszcze wprowadzić nowe czary dla palla i sorca lub pozmieniać tak, żeby mogli archy ubić z czarów, a nie z sd ;] i wtedy byłby już taki duży git ;]
jol , dorosly arche sa dla ek i ms O_O!
_topic
wypowiadalem sie : /!
_down
y , po co Ci jak ja zaczynalem to najwyzszy byl 300~ ja mialem 100ed i expiac regularnie 3lvle czasem wiecej dziennie wbilem 385ed przy czym zrobilem all addony i mialem full kasy , wiec reset jest nie ptorzebny , bo jakby wrocili wojny malo kto by expil , a lvle by spadaly :-)
Wiesz czego chcemy Tygrys ?? Ja chce reset postaci albo balans i wiecej respow :) ogolnie reszta tez tak chce xd
Jaki sens ma umieszczanie na nowym respie archydemow -- glazbariana czy jakos tak ?? Żeby dedował ludzi czy co ??
Brawo dla administracji, oby tak dalej.
Wiesz czego chcemy Tygrys ?? Ja chce reset postaci albo balans i wiecej respow :) ogolnie reszta tez tak chce xd
Reset postaci czy ty jestes normalnychłopcze lecz się pewnie masz 30 lvl ze chcesz resetu a nie pomyslałes o tych co maja 300+lvl maja odpoczatku grac?Dlaczego na RL tibia nie ma resetu bo juz dawno by tam nikt nie grał.Grałem na Galaxi miałem 300 lvl tez był reset postaci i juz tam nie gram bo po co mam grac jak za kilka miesiecy bedzie reset i znowu mam grac odnowa jebac to
Super, im wieksza mapa tym lepiej, latwiej o wolne respy :)
Pracujcie dalej - moze jakies nowe monstery? Bo bicie archów / demów do konca zycia moze sie znudzic :)
Poza tym mamy druga osobę, która prawdopodobnie zostanie przyjęta na stanowisko mappera, aby częściej było wprowadzane coś nowego.
Mógłbyś zdradzić nam jego nick. :D
@Topic.
Bardzo dobrze że zostały wprowadzone nowe tereny na serwerze 8.42/ROX, przyda się to nam na pewno, gratuluje mapperowi. :)
DonieX <3
16-06-2010, 14:35
#
Wszystkich postów: 51
# Postów dziennie: 35.49
Panu dziękujemy. Więcej nabijaj, po co odświeżasz temat ? Skoro to dawno zostało wprowadzone?; oo
@
Fakt, faktem fajnie, że coś się dzieje. (Musiałem o tym typie coś napisać).
No ładny ten nowy teren, dobrze wykonana robota. : )
Nowy teren mi się podoba, jest ładnie rozbudowany, nie mam zastrzerzeń, Dyziek robi ładne mapy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.