View Full Version : [Forum] Nowa funkcja cleanera i nowy system ostrze?e?.
Kapitan Alkohol.
14-04-2010, 16:06
Witam. Mam 2 propozycje co do forum :
1. Proponuje, aby użytkownicy z funkcją Cleaner'a mogły dawać ostrzeżenia, a nie tylko 'czyścić' to forum.
2. Proponuję również wprowadzić nowy system ostrzeżeń, a mianowicie 5 ostrzeżeń = 1 warn. Warn za ostrzeżenia byłby na powiedzmy 2 miesiące.
Głosujcie, pozdrawiam. ;)
Przydałoby się. Cleaner, co prawda, tylko tutaj sprząta, ale mimo wszystko też powinien móc ukarać forumowicza za przewinienia.
Warn to jest właśnie ostrzeżenie... :)
On ma na myśli żółte kartki, czyli upomnienia a nie warny. Warny to raczej kara za nieprzestrzeganie regulaminu niż ostrzeżenie.
Całkiem niezłe propozycje Mystic, myślę, że można dodać, a cleaner będzie miał dodatkowe zajęcie na forum xDD.
Heh, no zaj**isty Tutor z Ciebie. : )
Sub Zero 2
14-04-2010, 16:19
Jak dla mnie Cleaner to był jak dotąd sprzątaczką.Takie zmiany byłby bardzo dobre.System ostrzeżeń też byłby bardzo dobry.
Jestem na tak
Moim zdaniem Cleaner nie powinien tu tylko sprzątać
Taka rola cleanera, jesteśmy do tego stworzeni ;D
Chociaż nie powiem nie pogardził bym taką funkcją ;)
Oczywiście jestem na tak. Częściej są "czyściciele" online niż modki to dlatego jestem na tak :)
Witam. Mam 2 propozycje co do forum :
1. Proponuje, aby użytkownicy z funkcją Cleaner'a mogły dawać ostrzeżenia, a nie tylko 'czyścić' to forum.
2. Proponuję również wprowadzić nowy system ostrzeżeń, a mianowicie 5 ostrzeżeń = 1 warn. Warn za ostrzeżenia byłby na powiedzmy 2 miesiące.
Głosujcie, pozdrawiam. ;)
#topic
Moim zdaniem powinni mieć opcję przyznawania warnów.
Pampalini
14-04-2010, 17:11
Cleaner nie tylko sprząta, ale również pomaga i wysyła linki do postów które trzeba usunąć/zwarnować. Funkcja przydała by się ponieważ wiem jak to jest bo sam posiadałem funkcje cleanera.
Temat jest dobry i warty uwagi jestem na tak.
@Up
No to dać im moderatora? na to samo wyjdzie.
diamondback#
14-04-2010, 17:28
Jestem na NIE ,gdyż Cleaner został stworzony właśnie tylko do tego ,by mógł czyścic forum ,a od Ostrzeżeń mamy moderatorów?:confused:
Przydałaby się taka funkcja. Co do pierwszej propozycji jestem jak najbardziej na tak.
Jestem na tak, zapanowalby idealny porzadek na forum:)
Devil murder
14-04-2010, 18:37
Clenaer czytści, moderator czyści, usuwa i banuje :<
Proste :<
Only 2!
3rd Dimension
15-04-2010, 07:27
Zaznaczyłem opcję 1 i 2. Chociaż możnaby tak zrobić, że cleaner np. wyszukuje jakichś "niedobrych" postów i zgłasza je do moderatora, itp, żeby nie było tak, że cleaner daje te ostrzeżenia za free.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
człowieku?? za takie słowa już powinieneś tuta stracić -.-
(czerwony kwadracik)
warn=kara
ostrzeżenie to jest ten żółty kwadracik
Jestem na tak, w ten sposób nie będzie zamieszania i wysyłania xx linków do Moderatora o zwarnoranie ;)
Druga propozycja także mi się podoba .^
Fajna propozycja do przemyslenia przez Santano :)
Pomysł dobry bo przynajmniej raz dziennie widać tutaj posty w złym temacie.
Taka rola cleanera, jesteśmy do tego stworzeni ;D
Chociaż nie powiem nie pogardził bym taką funkcją ;)
Odrazu byś mi bana dał, bo nie mam steam'a xD
# Co do propozycji cleanera to się zgodzę i zagłosuję na tak:P
Samo sprzątanie się wkońcu znudzi, a co za tym idze będą leciały rezygnacje;P
Jestem tylko za drugą propozycją.
Warny powinni dawać tylko moderatorzy...
Seth Drut
15-04-2010, 11:23
jestem jak najbardziej na tak. 1 i 2.
niech sprzątaczki mają troszke wiecej roboty ;)
chociaz i tak teraz jest ład na forum.
Cleaner to cleaner.
Narazie mają taką "prace" a jak zasłużą to dostaną moderatorów i będa mogli sobie warnować.
Cleaner - sprzątaczka, więc nie może dawać upomnień :|, na forum jest dział "Ekipa forum" jeżeli cleaner zauważy iż ktoś zasługuje na upomnienie wkleja post tego użytkownika do działu Ekipa Forum i osoba która może dawać warny/upomnienia, czyli Moderatorzy, Super Moderatorzy i Administracja zajmuje się nagrodzeniem delikwenta. Jestem na nie.
Cleaner - tłumacząc na polski, jest to czyściciel / sprzątacz.
Jestem na NIE, jeżeli sobie zasłużą to może w niedalekiej przyszłości awansują na wyższe stanowisko.
Zaznaczyłem, Żadna.
I taki ktoś ma Tutora.... Bez komentarza.
^Top
Pomysł dobry, ale myślę, że cleaner miał byc pomocnikiem moderatora/admina.
Zarexoholik?
15-04-2010, 17:43
Oczywiście, że tak! Cleaner powinien być strażnikiem texasu. Hehs !
Najpierw taki cleaner musi sobie zasłużyć na większą rangę na forum, jak by dodac cleanerowi żeby mogl banowac czy przyznawac warny to przeciez byl by to modek :p Cleanery nie sa od banowania, tylko do sprzątania smieci na tym forum, banowanie i dawanie warnow zostawmy moderatorom :)
Obydwie na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.