View Full Version : Nowy Sword.
Proponuje by dodać nowy sword na na serverze 7.6 gdyż wiele ludzi miało dużo wyskillowanego sworda a za to mało wyskillowanego cluba i axe kiedy sprowadzono magic axe i magic mace.
Proponuję dlatego dodać nowy sword dla knightow nieszyszkolonych w walce axe i club.
Sword powinnien być jedno ręczny.
Proponuję Naprzykład : Electrick Sword, Magic Sword [:D], Angel Sword, Warrior Sword, itd..itp
Jestem za ,ale jakby się nazywał to jest pytanie ; d.Osobiście gram pallkiem ,ale jakby miał ciekawą nazwę może zaczołbym grać knightem.
Chodzi o Sword jedno ręczny.
Chodzi mi o coś LEPRZEGO!
Elite Filutek
15-04-2010, 19:24
Dziecko zrobiłem już taki temat , po co nowy piszesz -.- . Temat do zamknięcia bo 2 dni temu byl taki sam :)
Bastek10
15-04-2010, 19:27
Tak,mogli by dodać takiego sworda,ale nie o nazwie Magic Sword czy MLS.
zamknijcie ten temat bo znowu nabijaja posty szkoda mi was mls jest dobry i tanie czego wiecej chciec?
Alanaste
15-04-2010, 20:02
Jestem Za gram knightem i wiem ze jakby nie axe/club trenil bym sworda.
Tak tak bardzo dooobra propozycja mam nadzieje ze zostanie zrealizowane ponieważ sam mam wyskillowanego sworda :)
3rd Dimension
15-04-2010, 20:12
Jestem na NIE. Teraz, jak ktoś chce grać knightem, to po prostu skilluje axe lub cluba, a osoby, które wcześniej wyskillowały inne "umiejętności" niż sword, już zdążyli nadrobić swojego axe'a czy club'a, więc jak dla mine - pomysł do bani...
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem na nie, knight ma już dużo broni i mu wystarczy tyle :)
Wlasnie dlatego zrobili mace bo za duzo osob mialo sworda, pozniej za duzo macy i zrobili axe :P Masz mls`a, sov`a. Jestem na nie.
.vimpex.
15-04-2010, 20:48
Jestem na Nie.
Gdybyś myślał choć troszeczkę, to od samego początku grą Knightem skillałbyś axe,club, a że nie myślisz to teraz jesteś w Dupie.
:eek:
Vilgefortz
15-04-2010, 21:02
Tak, ale wtedy trzeba by było zmienić zasieg mls'a na 1 sqm, gdyż taki ma g axe.
Kiedyś miecze były najlepsze, bo był mls, ale z biegiem czasu apo się
pozmieniało.
Wszedł najpierw super club, potem jeszcze lepszy axe.
Wprowadzanie nowego miecze jest niepotrzebne.
Zodika Rook
16-04-2010, 06:34
Jestem za sam gram knightem i przydałby się jakiś lepszy jednoręczny sword;)
Ja również mam ek, ale skilluje axe więc mi to obojętne. CO prawda jest MLS ale 2 ręczny. Zawsze możesz zacząć skillowąć axa/cluba ;)
Jestem na Nie.
Gdybyś myślał choć troszeczkę, to od samego początku grą Knightem skillałbyś axe,club, a że nie myślisz to teraz jesteś w Dupie.
:eek:
pare lat temu nie bylo ani axa ani cluba ? heh gdybys myslal dalej bys mial tutora ; |
Sam gram knightem i wiem że na początku to było trudne ale teraz już więszość ma wyskillowany atak axe,club .Przykro mi ale jestem na nie.
Jestem na tak.
Jest Club walący na 2sqm, 1x ręczny
Jest Axe walący na 2sqm, 1x ręczny
A mls jest 2x ręczny wiec bez sensu...
Powinni dodać jakiś sword albo poprostu zmienić
The Pharoh sword na walący z 2sqm...
Nie wiem jak go zdobyć ale myślę że questa zawsze można zmienić XD
Jest Club walący na 2sqm, 1x ręczny
Jest Axe walący na 2sqm, 1x ręczny
A mls jest 2x ręczny wiec bez sensu...
Jest Club walący na 2sqm, 1x ręczny CENA: 20kcc
Jest Axe walący na 2sqm, 1x ręczny CENA: 25-30kcc
A mls jest 2x ręczny wiec bez sensu... CENA: 170CC
Widzisz różnicę ?
^top
Dużo ludzi używa MLS choć jest 2-ręczny. Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.