View Full Version : Domki
Dnia 11.07.2007 od godziny 10:00 beda odbywaly sie licytacje wolnych domkow. Domki beda licytowane w kolejnosci jak na stronie w dziale 'domki'.
Informujemy rowniez ze osoby posiadajace juz domek nie moga brac udzialu w licytacji.
Natomiast podczas licytacji prosimy aby pod domkiem znajdowali sie tylko Ci co maja zamiar brac udzial w licytacji !!!!!!!
Nazwy wolnych domkow znajduja sie stronie macie teraz czas aby obejrzec wolne domki i zdecydowac czy bedziecie brac udzial w licytacji !
Nerox de Rookstayer
10-07-2007, 20:48
No wreszcie jakaś licytacja.
Tylko czemu o tej godz, akurat w robocie będę -,-"
edit# jestem 1;]
@down
Normalnie jak każda, grupka ludzi zbiera się przed licytowanym domem i wykrzykują ceny jakie oferują.
Vene Zyph
10-07-2007, 20:48
Siemka ;]
Moze mi ktos wytlumaczyc jak ta licytacja wyglada.. itp.. bo nigdy nie bralem w takiej udzialu a zamierzam :PP
Neither xD
10-07-2007, 20:54
Siemka ;]
Moze mi ktos wytlumaczyc jak ta licytacja wyglada.. itp.. bo nigdy nie bralem w takiej udzialu a zamierzam :PP
Podchodzisz do domku, przychodzi gm i kto da najwieksza cene wygrywa :) Proste :)
Szkoda ze stac mnie nie bedzie na zaden... a moze z litosci nad noobem ktos mi podaruje jeden :P kto wie :P
Bialy Goral
10-07-2007, 21:12
... ja chce mój domek spowrotem to nie jest sprawiedliwe że w regulaminie nie ma nic na temat że domek ,,wygasa" po 2 tyg bez pacc... Mortiis sprawdz mój temat i zapoznaj sie ze sprawą...pls..
@down
kur... ten na exp był i powinien być nadal mój... nie wiem w co GMowie grają zabrali mi domek nie wiem nawet za co...
Medusa Master
10-07-2007, 21:18
Ja chce kupic domek :D ale niewiem czy uda się mi kupić ten jeden na Expgard
a jak się nieuda to pujde na Ank xD
Dziś kiedy expiłem na expgardzie(hehe dziś pacc doszedł :) zauważyłem że GM napisał że nie umiemy się zachować i że nie wiadomo kiedy licytacje będą wznowione. A może jednak by sie GMi zlitowali :)?
W dziale Domki zauważyłem że podrożała kratka i czy to oznacza że teraz licytacja zaczynać się bedzę od wyniku pomnożenia 50cc x ilość kratek w domku ?
Szkoda ze stac mnie nie bedzie na zaden... a moze z litosci nad noobem ktos mi podaruje jeden :P kto wie :P
Eeee nawet niema takiej opcji ;)
Master Davcio
13-07-2007, 11:55
Zauważyłem zę od tych licytacji ceny domków chaotycznie wzrosły... To źle :D
Szkoda, że nie stać mnie nawet na najmniejszy i najtańszy domek na facc. No może i stać, mam 1,7kcc + softy :/
Wiem ze wielu uzna ze to moze glupie ale (Mówie do Mortisa) czy nie mozna by otworzyc ulicy domków dla ludzi bez pacca? OK, wiem wielu będzie mówiło dlaczego ja musze płacić 10zł za to aby mieć dostęp do domków, ale dla tych zwykłych z facc może być 3x droższe i tak to będzie sie opłacać...:)
Co się opłacać? Więcej dla Mortisa za domek zapłacisz i on na tym zarobi??:D Heh PACC a FACC - musi być zawsze różnica.
Wiem ze wielu uzna ze to moze glupie ale (Mówie do Mortisa) czy nie mozna by otworzyc ulicy domków dla ludzi bez pacca? OK, wiem wielu będzie mówiło dlaczego ja musze płacić 10zł za to aby mieć dostęp do domków, ale dla tych zwykłych z facc może być 3x droższe i tak to będzie sie opłacać...:)
No przestań :/. 10 zł ci na PACC szkoda?:confused: Polecieć na poczte , do banku wpłacić tą marną dychę:( i masz PACCa tak mało do zrobienia a tak dużo dostaniesz :rolleyes:
no miedzy FACC a PACC jest duza ruznica i tak musi byc;) . i niepiszczie gupot o jakis ulicach domkow dla FACC. nielepiej wydac 10zl i miec PACC i expic w lepszych warunkach itd. itp. :rolleyes:
nie wariors nie masz racji nie lepiej byloby zrobic update dla facc moze komus mama nie pozwoli wydac 10 zl na pacc :D a tak pozatym pozdro dla czarnego lucka :) on jest
mi tam mama pozwoli kupic PACC:p ty idz lepiej pojezdzic samochodzikiem:D
Palladinus
21-07-2007, 17:14
@Wozix za przyjemnosci trzeba placic nic za darmo ;D chyba ze masz sponsora ;]
@temat mi akurat zabraklo kasy i czasu zeby sie udac pierwszy raz w zyciu ;/ nastepnym razem sie wybiore ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.