View Full Version : Sloty.
:DoM4NatR.!>!
17-04-2010, 21:05
Witam dziś wpadłem na pomył :
po 20 minutach czekania na slota wkur.. i wyszedłem z gdy eh przejdźmy do rzeczy moja propozycja jest taka żeby można by było zakupić Slota za 10 zł lub 5 zł przelewem "Cena należy do was" xD Czekam na wypowiedź !
Ps.Proszę nie o komentowanie mnie lecz posta , i też ci którzy nie graja w cs'a żeby się nie wypowiadali
@edit
By pomogło utrzymać serwer
pomozplz
17-04-2010, 21:08
Propozycja nawet nawet chociaz nie gram na tym servie cs'a ale moze wejsc w zycie ;D
Mortalix
17-04-2010, 21:18
Sloty są dla adminów, a nie dla 14latków którzy kupują je za ukradzione mamie 5 zł.
Co za patologia. Xd
NIEEEEEEEEEEEEE!
Sloty są po to, aby administratorzy nigdy nie mieli problemów z wejściem do gry. Jeżeli dużo osób pokupuje te sloty to zapewne w końcu też nawet ludzie z free slotem będą mieli problemy z wejściem do gry.
I tak pewnie Mortiis niedługo wprowadzi kasę za sloty, bo charytatywnie nie trzyma tego servera.
Ja jestem za, ponieważ i tak admin szybko wbije na serwa, chociaż inni też będą mieli sloty. Wiem bo sam mam na dwóch serwach obleganych jailu i zombie to też często jest 23/24, ale bez problemu da się wbić.
My nie mamy 5, czy 6 slotów do rozdania za przelewy i inne pierdoły. Sloty są dla adminów, żeby gracze mogli w spokoju 'rozrywać' się na serverze. Wyobraźcie sobie taką sytuacje, że sloty są zajęte przez graczy, którzy wykupili zarezerwowany slot, na serverze gra cheater, admin nie może wejść, bo nie ma slotów. Powiedz mi, jak to teraz wygląda? Na dzień dzisiejszy sloty mają admini CS(Ja, Mejger, Maatini, Rzulf, Kristo, loC, *Oxidosis*, Ernii, Muflon, Nixon, Santano i reszta) i jeden zwykły gracz, który bardzo ostatnimi czasy nam pomógł w tworzeniu AMXa bardziej przyjaznym dla Nas i Was, graczy, co w nagrodę dostał właśnie flagę B, która pozwala mu wejść na server kiedy tylko mu się podoba*.
*i wcale nam to nie przeszkadza. Bo nawet jeśli on nam zajmie slota, to zostaje nam drugi.
DonieX <3
18-04-2010, 11:06
Dlatego też dałem tutaj taką propozycję w dziale 'ogólne'
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=70406
Żeby za 1 msc, w top15, był slot na miesiąc? Urozmaiciłoby to walkę o miejsca w top15.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.