View Full Version : Propozycja[AdminiCS]
Babka Wojenka
18-04-2010, 00:53
Witam, moja propozycja to;
Admin ma konto na tym forum, i np, jeżeli ktoś ma rangę, 'Moderator', 'Administrator', to AdminiCS, będą mieli np. 'Admin Serwera CS'
Co wy na to?
Jestem na tak. Przydało by się to, np. Początkowy gracz, nie wie który to admin, i zobaczy.
.vimpex.
18-04-2010, 08:08
Jestem na Tak, ale dlaczego temat jest w dziale ogólne, a nie w propozycje? :>
Kosik Czarny 2v0
18-04-2010, 08:12
1. Nie ten dział :D
2. Oczywiście jestem na tak ; )
Dawno temu Santano zastanawiał się, czy dać nam taką rangę. Wtedy doszli do takiego dziwnego wniosku, że słowo admin pod nickiem u Nas brzmi zbyt oficjalnie i wysoko. Dlatego zostaliśmy przy pogrubionych nickach. Mi to nie przeszkadza, wszak jestem Mastah!
Mi tam obojętnie, ponieważ i tak łatwo zobaczyć czy ta osoba ma admina. No, ale niech będzie jestem na tak.
Mortalix
18-04-2010, 09:58
Sądzę, że pogrubiony nick powinien im wystarczyć.
Nie ma co pajacować. ;0
'Oxidosis'
18-04-2010, 10:13
W sumie mi to obojętne ( jedynie zależy mi abym miał dostęp do działu zgłoszenia ) jednak dziwią mnie słowa Santano, że ranga admin servera cs jest za wysoka i oficjalna. Przecież to tylko forum, więc wątpie że komukolwiek by przeszkadzało jakby ktoś miał pod nickiem admin i miałby te same prawa co zwykły użyszkodnik.
Może admin to za dużo, niektórzy mogliby jeszcze pomyśleć, że mają stanowisko na serwerze 7.6, forum albo coś ;D. Co do tej rangi, może samo "Counter Strike"?
Może admin to za dużo, niektórzy mogliby jeszcze pomyśleć, że mają stanowisko na serwerze 7.6, forum albo coś ;D. Co do tej rangi, może samo "Counter Strike"?
A może CS-Murzyni, albo Murzyni od CS'a! To byłoby ok, ej! Ew. Counter-Strike Gamemaster.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.