View Full Version : Tutorzy -wymiany
Proponuje aby przez tutorów była możliwosć wymiany charów.Polegałoby to na tym ,że dwie osoby które chca sie zamienić postaciami daja passy i rk tutorowi.Tutor zmienia e-mail oraz hasło gdzie następnie podaje Nowe hasło oraz e-mail obojgu graczom.Tak samo z wymiana rook\main,dajemy tutorowi kase i on ja potem daje jednemu gosciowi na mainie a drugiemu na rooku kase lub itemy.WymianY mogłyby dotyczyc rowniez 8.42 i ROXA.
Plusy takiej możliwosći :
-zmniejszona ilość kradzieży kont\itemów
-mniej pracy dla Gm (chodzi mi tutaj o to że Gm musi oglądac kazdy filmik w którym jest nagrane oszustwo)
-szybko i bezpiecznie wymiana postaci\kasy\itemów
Minusy :
-dużo pracy dla tutorów
Oczywiście jest to opisane tylko z grubsza, aby weszło to w życie musiałoby być to dopracowane.
Zartujesz sobie? Sprzedaz i kupno postaci jest zabronione na serverze,cze.
Pan wyżej wszystko wyjasnil, a jezeli kupujesz jakieś konto to tylko na swoją odpowiedzialnosc, czesc
Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialnoci za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.
Tutor nie jest od wymian, robisz to na własną odpowiedzialność !
^top
Ofc że nie.
Sprzedaż/kupno/wymiana postaciami na serwerze nie jest zabroniona. Zabronione jest tylko ogłaszanie tego w grze.
Co do samego pomysłu, uważam że gdyby go trochę dopracować może być dobry, ale pomysł z tym że to Tutor zmienia passy, maila i r-key jest chyba kiepski, bo uważam że tutorzy nie są jeszcze na tyle zaufanymi osobami ekipy Apo żeby mogły to robić.
Co do wymian rook - main, raczej nie do zrobienia jest to żeby Tutorzy mogli przekazywać te itemy z jednego prostego powodu: Tutorzy mają zbyt niski acces żeby mogli ruszać/przesuwać cokolwiek na serwerze. Jedyne co mogą zrobić to być przy przekazaniu itemów/kasy na mainie a potem na rooku lub na odwrót.
Z dobrych źródeł wiem, że być może niedługo tutorzy będą mogli zajmować się takimi sprawami (wymianami itp), ale kiedy i na jakich warunkach tego jeszcze nie wiem.
Z dobrych źródeł wiem, że być może niedługo tutorzy będą mogli zajmować się takimi sprawami (wymianami itp), ale kiedy i na jakich warunkach tego jeszcze nie wiem.
Przejrzenie propozycji dostępnych na forum i wybranie kilku-kilkunastu do realizacji podczas Update.-Mortiis
To pewnie o to chodzi ;]:)
Nie, nie o to :) Jeśli będę miał jakąś potwierdzoną na 100% wiadomość to na pewno się o tym dowiecie, na razie trzeba czekać.
Z dobrych źródeł wiem, że być może niedługo tutorzy będą mogli zajmować się takimi sprawami (wymianami itp), ale kiedy i na jakich warunkach tego jeszcze nie wiem.[/QUOTE]
Przejrzenie propozycji dostępnych na forum i wybranie kilku-kilkunastu do realizacji podczas Update.-Mortiis
To pewnie o to chodzi ;]:)
Jestem na nie oszalałeś ?kupno/sprzedaż i wymiana są zabronione.!
MorgiBack
18-04-2010, 12:49
Nie jest zabroniona, tylko nie można tego ogłaszać wszem i wobec na serwie.
@topic.
Bezsens :O. Od czego jest allegro kids?^^
[T] Tutor 12 wyjaśnił chyba wszystkie kwestie związane z tą propozycją. Wymiany/sprzedaż robisz na własną odpowiedzialność i niech tak zostanie, poza tym tutorzy nie są jeszcze objęci takim zaufaniem, aby powierzyć im konta...
Jestem na nie!
Seth Drut
18-04-2010, 13:00
tak.. podaj passy tutorowi, a ten Cie okradnie ;d
mysle ze nikt tutorom nie zaufa.
jak wiadomo sa to zwykli gracze
No ja jestem na nie, ponieważ tak jak napisał Kazio wymianę robimy na własną odpowiedzialność, tak samo z kupnem postaci.
Mortalix
18-04-2010, 13:05
No way.
Prośbą kierowaną do tutora w takim przypadku byłoby ogłaszanie kupna/sprzedaży - ban. XD
Jedynie mogliby pomagać w wymianach rook/main, bo to chyba nie jest zakazane.
Sub Zero 2
18-04-2010, 13:07
13.Ogłaszanie sprzedaży/wymiany/kupna kont jest zabronione.
Wszystko jasne.
@top
Chyba sobie robisz jaja.To jest zabronione , a jeszcze obsługa ma pomagać w łamaniu regulaminu.Nie zapominaj też , że Tutor też może ukraść chara...Wtedy ogłosisz Tutorowi , że łamiesz regulamin.Wtedy ban.Jestem na nie.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-04-2010, 16:52
Zawsze jest allegro i zdrowy rozsądek...
To jest dobry pomysl ale nie zostanie wprowadzony i szkoda ale nie z tymi harami chodz by sie przydalo bo duzo ludzi oszukuje
Jestem na Tak !
Knight Lukas
18-04-2010, 16:58
Hehehe jak nie gracz cię oszuka to tutor :D
Możnaby spróbować, może Mortiis się zgodzi.
13.Ogłaszanie sprzedaży/wymiany/kupna kont jest zabronione.
Wszystko jasne.
@top
Chyba sobie robisz jaja.To jest zabronione , a jeszcze obsługa ma pomagać w łamaniu regulaminu.Nie zapominaj też , że Tutor też może ukraść chara...Wtedy ogłosisz Tutorowi , że łamiesz regulamin.Wtedy ban.Jestem na nie.
Czytanie ze zrozumieniem. PLAX
Nie trzeba ogłaszać żeby się wymieniać... można się dogadać na gg ? i przy zamianie tutor by kontrolował wymianę
Quiet zaproponował lepszą wymianę.
Jestem na nie.
Palladyn Zlosci
18-04-2010, 17:13
Robisz to na wlasna odpowiedzialnos, tutorzy nie sa od tego. Sprzedaz konta/wymiana jest zabroniona.
Sub Zero 2
18-04-2010, 17:15
Hehehe jak nie gracz cię oszuka to tutor :D
Możnaby spróbować, może Mortiis się zgodzi.
Czytanie ze zrozumieniem. PLAX
Nie trzeba ogłaszać żeby się wymieniać... można się dogadać na gg ? i przy zamianie tutor by kontrolował wymianę
Facepalm.Człowieku jak powiesz Tutorowi , że chcesz wymienić konto , to powiesz mu , że masz zamiar złamać regulamin.
@top
Już mówiłem , jest na NIE !
Devil murder
18-04-2010, 17:37
Wg. mnie jest to zajebisty pomysł, z tym, że dotyczyłoby to tylko wymian rook -> main, pacc itd.
Jestem za w 50% ;)
Facepalm.Człowieku jak powiesz Tutorowi , że chcesz wymienić konto , to powiesz mu , że masz zamiar złamać regulamin.
@top
Już mówiłem , jest na NIE !
Dzis gadalem z tutorem i zgodzil sie być przy wymianie charów i co jakos mi bana nie dal za to że mu powiedzialem ze sie chce wymienic charami ;o
Właśnie zabroniona jest zamiana/sprzedasz kont na APO!
Nie... Zrob postac i nia graj.... Co do postaci to zdecydowanie jestem na nie, ale jezeli mogliby pomagac podczas wymian rook/main
Jestem na nie
Od tego są programy do nagrywania filmików ;o
i inne sposoby ;x
@up
Aha.
@topic
Jestem na nie. Tutorzy nie są od tego. Takie wymiany robisz na własną odpowiedzialnośc. ; ]
silencee
27-04-2010, 15:35
Właśnie zabroniona jest zamiana/sprzedasz kont na APO!
Szkoda tylko, że swój mózg już dawno sprzedałeś.
To tyle w tym temacie, a jeszcze do Tagusia - jak cię oszukują to poskarż się mamie, w tym jesteś dobry.
Pan wyżej wszystko wyjasnil, a jezeli kupujesz jakieś konto to tylko na swoją odpowiedzialnosc, czesc
Jestem na nie oszalałeś ?kupno/sprzedaż i wymiana są zabronione.!
Kto wam to powiedział?>.<
Można się wymieniać.... Nie można ogłaszać wymiany :eek:
@topic
Jestem na tak!
Jeśli wymieniasz sie to na swoją odpowiedzialność. Nagraj filmik przy wymianie a jakiś gm Ci pomoże w razie oszustwa :)
#top
Nie
Szkoda tylko, że swój mózg już dawno sprzedałeś.
To tyle w tym temacie, a jeszcze do Tagusia - jak cię oszukują to poskarż się mamie, w tym jesteś dobry.
Ogłaszanie! na trade zamiany\sprzedazy postaci jest zabronione;]
Mowilem ci żebyś sie nie napinał przez neta,jednak ty nadal to robisz;/
Assassin Mateusz
27-04-2010, 16:54
Sprzedasz/wymiana na serwie jest zabroniona.
Tutorzy maja co robic.
silencee
27-04-2010, 16:56
Nie nie mówiłeś mi. Napisałeś, a to dla mnie znacząca różnica. Jak chcesz mi coś powiedzieć to zapraszam. Chyba nie zapomniałeś jak się rozmawia poza tIBIĄ?
I skończ z tym napinaniem, bo pomyślę, że masz jakieś kompleksy.
Zresztą:
bo mam problemy z psychika
ostatnio gdy lecialem na arene widzialem tutor 12 :prosze podac kod pomagal przy paccu ;]
a wymiana postac/kcc powinna byc przez tut/gm
No way.
Prośbą kierowaną do tutora w takim przypadku byłoby ogłaszanie kupna/sprzedaży - ban. XD
Jedynie mogliby pomagać w wymianach rook/main, bo to chyba nie jest zakazane.
jak oni nie moga podnosci rzeczy ;p oni nie zaufani ? heh wymienialem bardzo duzo swoich i nie swoich kont kcc itemkow ; p
diamondback#
27-04-2010, 18:15
Tutor według mnie jeszcze nie jest wystarczająco zaufany by powierzyć mu swoje pasy . Jestem na nie . Tutor jest zgłaszania boterów i napinaczy na gc/trade.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.