View Full Version : Usun?? mapk? lub zabra? vote dla adminów.
Witam, mam pomysł aby usunąć assaulta, ponieważ jak wiecie trudno tam się gra w ct i praktycznie bez profesora/xyza nie ogarną. I dlatego można usunąć mapkę dlatego, że czekałem na assaulta, włącza się i gramy 1 rundkę, po tej rundce Rzulf wchodzi i nagle daje vota, na zmianę wiadomo ct nie daje rady to dają tak i zmienia się mapa. To wtedy chyba na assaulcie nie da się pograć admin wejdzie gra w ct, nie ma szans i zmienia mapę.
Ps. Rzulf jak zmieniasz mapę to graj, a nie wchodzisz zmieniasz i wychodzisz to trochę....
Saylor
"Pomyśl o innych, którzy lubią tą mape." -- do kogo to? Ja właśnie lubię tą mapę, ale jak widać admini sobie zmieniają mapy jak chcą i kiedy chcą (Rzulfa zagranie było prawie takie same jak Scoopa).
Jak dla mnie to jest beznadziejnie. Pomyśl o innych, którzy lubią tą mape.
Jestem na nie. Czasami się fajnie gra. Np w nocy jak jest mało osób, to nikt nie kampi i jest ciekawie.
ps. TO chyba nie dział propozycję?
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-04-2010, 20:34
No to jak chcą zmienić to niech się spytają (admini) ile czasu gra toczy się na danej mapie. Odpowiednia komunikacja powinna wszystko rozwiązać.
DonieX <3
18-04-2010, 21:29
Admini nie mają flagi na zmienianie mapy.
Tylko takie osoby jak Scoop,Mortiis,Santano etc. Osoby wybrane przed administrację, nie mają takiej flagii.
Nie ma sensu usuwania assaulta. Zgrany team w CT jest, to wbijają się i TT nie ma nic do gadania.
Maatinii
18-04-2010, 21:42
Up Ja posiadam flage na zmianę mapy : ) A co do tematu myślę że dobrym rozwiązaniem było zamienić obecna mape assaulta na tą drugą gdzie ct jak i tt mają szansę.
Up Ja posiadam flage na zmianę mapy : ) A co do tematu myślę że dobrym rozwiązaniem było zamienić obecna mape assaulta na tą drugą gdzie ct jak i tt mają szansę.
Mówisz o assault_upc/usp/psu/cpu? Jest na serverze, tak samo jak zwykły assault. Nie widzę problemu, żeby raz w mapcycle zagrać ją. Tak samo jak nie zaszkodzi raz zażyć italy, czy survivora : d
Flaga na change map była przygotowana specjalnie, jak było nominate i ludzie w 20 wybrali aim_map. Nawet jeśli Santano zabierze wszystkim tę flagę, to zostaje nam jeszcze votemap, który w zasadzie działa identycznie jak changemap, tyle że pewien procent graczy musi zgodzić się na zmianę. A zawsze znajdą się jacyś dziwni ludzie, którzy specjalnie, żeby zrobić na złość, klikną "tak"
->Spajki_JNS<-
19-04-2010, 07:09
Dla mnie bez znaczenia jest czy admini małą tą flagę byle jej nie używali(czyt. aaa awp_india???!!! zmieniamy).
Ja zawsze jak jestem w ct to ograrniam trzeba nauczyć się grać na tej mapie.
Nla nowicjuszy:
-kupujcie famasa zamiast m4
-nie wychylajcie sie debilnie pod ostrzał
Ja także nie mam nic do zagrania raz na 20 map assaulta. Nie rozumiem adminów, którzy dają sami od siebie vote. Przecież to jest bezsensowne.. Nie po to był układany i został wgrany map cykle, aby administratorzy zmieniali mapy, bo mają swoje widzimisie. Mimo wszystko jestem za tym, abym admini nie mieli flagi na vote. Miałem już robić o tym osobny temat, ale stwierdziłem, że nie ma sensu na razie robić większej afery.
#Edit
Tutaj jeszcze nawet mamy rady od mistrza.
Dla mnie bez znaczenia jest czy admini małą tą flagę byle jej nie używali(czyt. aaa awp_india???!!! zmieniamy).
Ja zawsze jak jestem w ct to ograrniam trzeba nauczyć się grać na tej mapie.
Nla nowicjuszy:
-kupujcie famasa zamiast m4
-nie wychylajcie sie debilnie pod ostrzał
bez profesora/xyza nie ogarną
Widzę, że oni tu uchodzą za jakichś guru CS'a. <3
@topic
Debilna propozycja. CT wcale nie ma mniejszych szans, no chyba, że boją się i grzeją dupy przed budynkiem. Szybki, zdecydowany rasz i TT może naskoczyć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.