PDA

View Full Version : Usun?? mapk? lub zabra? vote dla adminów.

Myst
18-04-2010, 15:15
Witam, mam pomysł aby usunąć assaulta, ponieważ jak wiecie trudno tam się gra w ct i praktycznie bez profesora/xyza nie ogarną. I dlatego można usunąć mapkę dlatego, że czekałem na assaulta, włącza się i gramy 1 rundkę, po tej rundce Rzulf wchodzi i nagle daje vota, na zmianę wiadomo ct nie daje rady to dają tak i zmienia się mapa. To wtedy chyba na assaulcie nie da się pograć admin wejdzie gra w ct, nie ma szans i zmienia mapę.

Ps. Rzulf jak zmieniasz mapę to graj, a nie wchodzisz zmieniasz i wychodzisz to trochę....

Saylor
"Pomyśl o innych, którzy lubią tą mape." -- do kogo to? Ja właśnie lubię tą mapę, ale jak widać admini sobie zmieniają mapy jak chcą i kiedy chcą (Rzulfa zagranie było prawie takie same jak Scoopa).

Saylor
18-04-2010, 15:20
Jak dla mnie to jest beznadziejnie. Pomyśl o innych, którzy lubią tą mape.

Jestem na nie. Czasami się fajnie gra. Np w nocy jak jest mało osób, to nikt nie kampi i jest ciekawie.

ps. TO chyba nie dział propozycję?

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-04-2010, 20:34
No to jak chcą zmienić to niech się spytają (admini) ile czasu gra toczy się na danej mapie. Odpowiednia komunikacja powinna wszystko rozwiązać.

DonieX <3
18-04-2010, 21:29
Admini nie mają flagi na zmienianie mapy.
Tylko takie osoby jak Scoop,Mortiis,Santano etc. Osoby wybrane przed administrację, nie mają takiej flagii.
Nie ma sensu usuwania assaulta. Zgrany team w CT jest, to wbijają się i TT nie ma nic do gadania.

Maatinii
18-04-2010, 21:42
Up Ja posiadam flage na zmianę mapy : ) A co do tematu myślę że dobrym rozwiązaniem było zamienić obecna mape assaulta na tą drugą gdzie ct jak i tt mają szansę.

Crayon
18-04-2010, 22:10
Up Ja posiadam flage na zmianę mapy : ) A co do tematu myślę że dobrym rozwiązaniem było zamienić obecna mape assaulta na tą drugą gdzie ct jak i tt mają szansę.
Mówisz o assault_upc/usp/psu/cpu? Jest na serverze, tak samo jak zwykły assault. Nie widzę problemu, żeby raz w mapcycle zagrać ją. Tak samo jak nie zaszkodzi raz zażyć italy, czy survivora : d

Flaga na change map była przygotowana specjalnie, jak było nominate i ludzie w 20 wybrali aim_map. Nawet jeśli Santano zabierze wszystkim tę flagę, to zostaje nam jeszcze votemap, który w zasadzie działa identycznie jak changemap, tyle że pewien procent graczy musi zgodzić się na zmianę. A zawsze znajdą się jacyś dziwni ludzie, którzy specjalnie, żeby zrobić na złość, klikną "tak"

->Spajki_JNS<-
19-04-2010, 07:09
Dla mnie bez znaczenia jest czy admini małą tą flagę byle jej nie używali(czyt. aaa awp_india???!!! zmieniamy).
Ja zawsze jak jestem w ct to ograrniam trzeba nauczyć się grać na tej mapie.
Nla nowicjuszy:
-kupujcie famasa zamiast m4
-nie wychylajcie sie debilnie pod ostrzał

SedaN*
19-04-2010, 13:57
Ja także nie mam nic do zagrania raz na 20 map assaulta. Nie rozumiem adminów, którzy dają sami od siebie vote. Przecież to jest bezsensowne.. Nie po to był układany i został wgrany map cykle, aby administratorzy zmieniali mapy, bo mają swoje widzimisie. Mimo wszystko jestem za tym, abym admini nie mieli flagi na vote. Miałem już robić o tym osobny temat, ale stwierdziłem, że nie ma sensu na razie robić większej afery.

#Edit
Tutaj jeszcze nawet mamy rady od mistrza.

Dla mnie bez znaczenia jest czy admini małą tą flagę byle jej nie używali(czyt. aaa awp_india???!!! zmieniamy).
Ja zawsze jak jestem w ct to ograrniam trzeba nauczyć się grać na tej mapie.
Nla nowicjuszy:
-kupujcie famasa zamiast m4
-nie wychylajcie sie debilnie pod ostrzał

Laluś
19-04-2010, 16:22
bez profesora/xyza nie ogarną

Widzę, że oni tu uchodzą za jakichś guru CS'a. <3

@topic
Debilna propozycja. CT wcale nie ma mniejszych szans, no chyba, że boją się i grzeją dupy przed budynkiem. Szybki, zdecydowany rasz i TT może naskoczyć.