View Full Version : No chyba was pojeb.. RooK
Wieselek
18-04-2010, 15:44
W ciagu 3 dni na rooku dzienie po ponad 5h na red dragonach spadł tylko tower shield. Chyba was poje... Proszę o zmienię loota z red dragona. Moja propozycja to taka:
1.Fire sword (rzadko)
2. Royal helmet (rzadko)
3.Dragon scale mail (Bardzo rzadko)
4.Dragon hammer (czesto)
5.Tower shield (rzadko)
6.Fire axe ?(bardzo rzadko)???
To by bylo na tyle ;d
Może masz po prostu pecha? Nie zawsze się zwraca na te lf, czy co tam na rooku używacie...
Albo pech albo zmniejszyli.
Ja gdybym był Mortiisem to bym zmniejszył loota bo za dużo floty zarabiacie.
sqlterpa
18-04-2010, 15:56
Zmniejszyli bo bezsensu było, że zarabiasz xxx sc w 1h : >. I bardzo dobrze. Dsm/rh/fire sword/axe powinny lecieć raz na kilkaset dli więc nie płacz :/
I bardzo dobrze, że zrobili takiego loota. Nie dawno tak często itemki z niego spadały i się nieźle zarabiało na nich. Przez to spadła wartość itemków jak dsm.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-04-2010, 16:20
Chyba was poje...
Przypomnieć ci twoje płacze o DELATE?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65387
A teraz jeszcze wyjeżdżasz z wulgaryzmami. Hm... ciekawe...
#topic
Albo rybki, albo akwarium. Faktycznie za dużo tych dsmów się zrobiło. Teraz to już jest zwykły item. Tak samo rh i fs
Seth Drut
18-04-2010, 16:21
i dobrze zrobili.
podobno "jest za dużo kasy na serwerze"
a rook to nie serwer? ;/
Może po prostu miałeś pecha? Raz jest dobry loot, a raz chujowy.
A jeśli naprawdę zmniejszyli to dobrze. ;)
.vimpex.
18-04-2010, 16:33
Wiesel, masz pecha przedtem lootałeś DSM itp, a teraz płaczesz? :C
Płacz dalej, niech taki loot zostawią. :o
Moon Red
18-04-2010, 16:35
1.Fire sword (rzadko)
2. Royal helmet (rzadko)
3.Dragon scale mail (Bardzo rzadko)
4.Dragon hammer (czesto)
5.Tower shield (rzadko)
6.Fire axe ?(bardzo rzadko)???
Człowieku weź ogarnij DSM i F axe ???????
Wiedziałem że jesteś noobem ale że aż takim.....
@topic
NIE POPRAWIAĆ!!!!
@Down
Przypominam że to jest Rook i dla tego dali Red Dragona....
Zarexoholik?
18-04-2010, 16:45
Człowieku weź ogarnij DSM i F axe ???????
Wiedziałem że jesteś noobem ale że aż takim.....
@topic
NIE POPRAWIAĆ!!!!
Dsm od zawsze w tej grze było lootem z dl'a.
Jestem za polepszeniem. Trochę można, ale bez przesady.
Red Dragon != Dragon Lord
Red Dragon to potwór o takiej samej sile co Dragon Lord, lecz nie dropi loota.
I bardzo dobrze, że nic nie leci :] Wgl wprowadzenie dl'i było głupim posunięciem.
1st R. Boonek
18-04-2010, 16:53
W ogole nie powinno byc takich itemow na rooku tak jak i potworow... ;|
Jeszcze powinni zmniejszyc loota
Knight Lukas
18-04-2010, 16:56
Ludzie! wy jeszcze się nie przyzwyczailiście?? już dawno jtak jest, że dobry loot jest na początku - kilka osób się wzbogaci a następni ledwo co wyrabiają z kasa... (tak samo było z wardami, pathfinderami i 90% monsterów na apo)
Pozdro dla tego co to wymyślił
na rooku to z zawiści każecie zmniejszyć a na mainie sami placzecie o loota caly czas.
Palladyn Zlosci
18-04-2010, 20:26
Ciesz sie ze w ogole sa dragon lordy i co kolwiek leci i tak zarabiasz.
Mortiis i tak juz za duzo na rooku robi.
Kapitan Alkohol.
18-04-2010, 20:43
Człowieku ile jeszcze założysz takich bezsensownych tematów ? Nie pasuje Ci rook to nie graj.
Ten ala rook to i tak mini main. Niedługo będzie dostępny cały demon set itp.
A tak btw, po co siedzisz na potworkach dla loota takim małym lvl'em skoro każdy wie że sharujesz z Fszą i na jeden jego lvl zarobisz tyle ile na 20 swoich :o
Masz chłopie pecha...
Jak by zmniejszyli raczej by nas o tym poinformowali.
Ludzie! wy jeszcze się nie przyzwyczailiście?? już dawno jtak jest, że dobry loot jest na początku - kilka osób się wzbogaci a następni ledwo co wyrabiają z kasa... (tak samo było z wardami, pathfinderami i 90% monsterów na apo)
No niestety te słowa to cała prawda. Apo słynie z tego , że jednym da zarobić kasę a drugim już nie i tak w kółko. Powiedzmy to tak samo jakby ktoś miał buga w grze na zdobywanie powiedzmy kasy a później ten bug zostaję wyeliminowany i już reszta na to szansy nie ma. Jeżeli apo wprowadza nowe expowisko z nowym potworem do gry to powinno go testować i sprawdzić czy nie będzie z niego za dużo kasy itp. A Oni go dodadzą a dopiero kiedyś ktoś na tym się dorobi zmieniają. To się mija z celem. Dlaczego gracz rok temu miał szanse dorobić się fortuny a gracz obecnie może tylko patrzeć jak koleś ma xxx kcc w dp ?
Sub Zero 2
18-04-2010, 22:06
W ogóle takie potwory na rook.To przesada.Tak samo jak potwory.I dobrze , że nic nie leci , kasa ma maleć , a nie rosnąć...Ogólnie mógł by być BARDZO MAŁO powiększony.Mortiis i tak robi z rooka mini maina....
Znowu się zaczyna:D na apo można w ogóle LEDWO wyrabiać z kasą? chyba do ~300 levela. myślałem, że już na 1000 lvlu zawsze ma się co najmniej 1kcc na level ;( trzeba tylko wiedzieć gdzie expić. Poza tym zawsze się zwraca za manasy, uhy i jeszcze dużo zostaje.
z wardów nadal leci bardzo dobrze, ostatnio byłem 40% na pathfinderach to nie było źle, ubiłem 5 na 2 respach i spadły 3 blessedki O,o
@topic
Bardzo dobrze, trzeba było się nie chwalić, że co chwile spada dsm i f sword;)
I bardzo dobrze, że zrobili takiego loota. Nie dawno tak często itemki z niego spadały i się nieźle zarabiało na nich. Przez to spadła wartość itemków jak dsm.
Właśnie w tym jest apo porąbane. Na mainie też tak było, gdy dodali nowe respy UM na ank?
Ci co expili tam jako pierwsi dorobili się takiej kady, że głowa boli, a potem zmniejszyli lota co dało innym mniejsze szanse na zarobek.
Według mnie jak się dodaje nowe respy/potwory to powinno się zrobić lot już na stałe, albo w ogóle nie robić.
Według mnie ci co zarabiali na tym DL'u na początku mają tyle kasy....
To jest właśnie porąbane i z tego powodu dużo osób odeszło.
bardzo dobrze , ze tak jest. poprzednio z dragon lorda ludzie locili o 10fire swordow /h wiec jest dobrze;)
Jestem na nie.Bo znowu każdy 100+lvl miałby ponad 2k cc na rooku.
Babka Wojenka
19-04-2010, 08:28
No i dobrze, że zmniejszyli, przynajmniej nie będziesz tam siedział całe dnie, i sie wbijał na respie.
I bardzo dobrze, że sobie nic nie lotniesz, to co ja przeżyłem na red dragonach, żebyś sie nie wbijał, to teraz masz ;<.
Dareluss
19-04-2010, 12:06
Czasem masz szczescie czasem nie , nic na to nie poradzimy . Moim zdaniem niech zostanie taki loot jak jest.
Demolka Knight
19-04-2010, 12:27
Dobrze bo tam cave boty expili :D
Marcelllo
19-04-2010, 13:34
Nieeeeeeeeeeeee
Ja wpadłem na chwilę i 2 towerki poszły, więc nie płacz :)
Miałeś dragon lorda przez kilka dni i za dużo zarobiłeś. Starczy Ci :)
Miałeś pecha po prostu :) nie przejmuj się tylko idź tam spowrotem i siedź cały dzień a na pewno się zwróci ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.