Zaloguj się

View Full Version : No chyba was pojeb.. RooK

Wieselek
18-04-2010, 15:44
W ciagu 3 dni na rooku dzienie po ponad 5h na red dragonach spadł tylko tower shield. Chyba was poje... Proszę o zmienię loota z red dragona. Moja propozycja to taka:
1.Fire sword (rzadko)
2. Royal helmet (rzadko)
3.Dragon scale mail (Bardzo rzadko)
4.Dragon hammer (czesto)
5.Tower shield (rzadko)
6.Fire axe ?(bardzo rzadko)???
To by bylo na tyle ;d

Emo
18-04-2010, 15:46
Może masz po prostu pecha? Nie zawsze się zwraca na te lf, czy co tam na rooku używacie...

Axelo .
18-04-2010, 15:50
Albo pech albo zmniejszyli.
Ja gdybym był Mortiisem to bym zmniejszył loota bo za dużo floty zarabiacie.

sqlterpa
18-04-2010, 15:56
Zmniejszyli bo bezsensu było, że zarabiasz xxx sc w 1h : >. I bardzo dobrze. Dsm/rh/fire sword/axe powinny lecieć raz na kilkaset dli więc nie płacz :/

Myst
18-04-2010, 16:07
I bardzo dobrze, że zrobili takiego loota. Nie dawno tak często itemki z niego spadały i się nieźle zarabiało na nich. Przez to spadła wartość itemków jak dsm.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
18-04-2010, 16:20
Chyba was poje...
Przypomnieć ci twoje płacze o DELATE?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65387
A teraz jeszcze wyjeżdżasz z wulgaryzmami. Hm... ciekawe...

#topic
Albo rybki, albo akwarium. Faktycznie za dużo tych dsmów się zrobiło. Teraz to już jest zwykły item. Tak samo rh i fs

Seth Drut
18-04-2010, 16:21
i dobrze zrobili.
podobno "jest za dużo kasy na serwerze"
a rook to nie serwer? ;/

Karpek
18-04-2010, 16:30
Może po prostu miałeś pecha? Raz jest dobry loot, a raz chujowy.
A jeśli naprawdę zmniejszyli to dobrze. ;)

.vimpex.
18-04-2010, 16:33
Wiesel, masz pecha przedtem lootałeś DSM itp, a teraz płaczesz? :C
Płacz dalej, niech taki loot zostawią. :o

Moon Red
18-04-2010, 16:35
1.Fire sword (rzadko)
2. Royal helmet (rzadko)
3.Dragon scale mail (Bardzo rzadko)
4.Dragon hammer (czesto)
5.Tower shield (rzadko)
6.Fire axe ?(bardzo rzadko)???

Człowieku weź ogarnij DSM i F axe ???????
Wiedziałem że jesteś noobem ale że aż takim.....

@topic

NIE POPRAWIAĆ!!!!

@Down

Przypominam że to jest Rook i dla tego dali Red Dragona....

Zarexoholik?
18-04-2010, 16:45
Człowieku weź ogarnij DSM i F axe ???????
Wiedziałem że jesteś noobem ale że aż takim.....

@topic

NIE POPRAWIAĆ!!!!

Dsm od zawsze w tej grze było lootem z dl'a.

Jestem za polepszeniem. Trochę można, ale bez przesady.

Vojska
18-04-2010, 16:48
Red Dragon != Dragon Lord

Red Dragon to potwór o takiej samej sile co Dragon Lord, lecz nie dropi loota.

Devixx
18-04-2010, 16:53
I bardzo dobrze, że nic nie leci :] Wgl wprowadzenie dl'i było głupim posunięciem.

1st R. Boonek
18-04-2010, 16:53
W ogole nie powinno byc takich itemow na rooku tak jak i potworow... ;|

Jeszcze powinni zmniejszyc loota

Knight Lukas
18-04-2010, 16:56
Ludzie! wy jeszcze się nie przyzwyczailiście?? już dawno jtak jest, że dobry loot jest na początku - kilka osób się wzbogaci a następni ledwo co wyrabiają z kasa... (tak samo było z wardami, pathfinderami i 90% monsterów na apo)
Pozdro dla tego co to wymyślił

Maly
18-04-2010, 16:56
na rooku to z zawiści każecie zmniejszyć a na mainie sami placzecie o loota caly czas.

Palladyn Zlosci
18-04-2010, 20:26
Ciesz sie ze w ogole sa dragon lordy i co kolwiek leci i tak zarabiasz.
Mortiis i tak juz za duzo na rooku robi.

Kapitan Alkohol.
18-04-2010, 20:43
Człowieku ile jeszcze założysz takich bezsensownych tematów ? Nie pasuje Ci rook to nie graj.
Ten ala rook to i tak mini main. Niedługo będzie dostępny cały demon set itp.

A tak btw, po co siedzisz na potworkach dla loota takim małym lvl'em skoro każdy wie że sharujesz z Fszą i na jeden jego lvl zarobisz tyle ile na 20 swoich :o

Big Joe
18-04-2010, 20:58
Masz chłopie pecha...
Jak by zmniejszyli raczej by nas o tym poinformowali.

Marek
18-04-2010, 21:29
Ludzie! wy jeszcze się nie przyzwyczailiście?? już dawno jtak jest, że dobry loot jest na początku - kilka osób się wzbogaci a następni ledwo co wyrabiają z kasa... (tak samo było z wardami, pathfinderami i 90% monsterów na apo)

No niestety te słowa to cała prawda. Apo słynie z tego , że jednym da zarobić kasę a drugim już nie i tak w kółko. Powiedzmy to tak samo jakby ktoś miał buga w grze na zdobywanie powiedzmy kasy a później ten bug zostaję wyeliminowany i już reszta na to szansy nie ma. Jeżeli apo wprowadza nowe expowisko z nowym potworem do gry to powinno go testować i sprawdzić czy nie będzie z niego za dużo kasy itp. A Oni go dodadzą a dopiero kiedyś ktoś na tym się dorobi zmieniają. To się mija z celem. Dlaczego gracz rok temu miał szanse dorobić się fortuny a gracz obecnie może tylko patrzeć jak koleś ma xxx kcc w dp ?

Sub Zero 2
18-04-2010, 22:06
W ogóle takie potwory na rook.To przesada.Tak samo jak potwory.I dobrze , że nic nie leci , kasa ma maleć , a nie rosnąć...Ogólnie mógł by być BARDZO MAŁO powiększony.Mortiis i tak robi z rooka mini maina....

.Bart.
18-04-2010, 22:11
Znowu się zaczyna:D na apo można w ogóle LEDWO wyrabiać z kasą? chyba do ~300 levela. myślałem, że już na 1000 lvlu zawsze ma się co najmniej 1kcc na level ;( trzeba tylko wiedzieć gdzie expić. Poza tym zawsze się zwraca za manasy, uhy i jeszcze dużo zostaje.

z wardów nadal leci bardzo dobrze, ostatnio byłem 40% na pathfinderach to nie było źle, ubiłem 5 na 2 respach i spadły 3 blessedki O,o

@topic
Bardzo dobrze, trzeba było się nie chwalić, że co chwile spada dsm i f sword;)

Saylor
18-04-2010, 22:14
I bardzo dobrze, że zrobili takiego loota. Nie dawno tak często itemki z niego spadały i się nieźle zarabiało na nich. Przez to spadła wartość itemków jak dsm.

Właśnie w tym jest apo porąbane. Na mainie też tak było, gdy dodali nowe respy UM na ank?

Ci co expili tam jako pierwsi dorobili się takiej kady, że głowa boli, a potem zmniejszyli lota co dało innym mniejsze szanse na zarobek.

Według mnie jak się dodaje nowe respy/potwory to powinno się zrobić lot już na stałe, albo w ogóle nie robić.

Według mnie ci co zarabiali na tym DL'u na początku mają tyle kasy....

To jest właśnie porąbane i z tego powodu dużo osób odeszło.

Lagga
19-04-2010, 06:58
bardzo dobrze , ze tak jest. poprzednio z dragon lorda ludzie locili o 10fire swordow /h wiec jest dobrze;)

Miarek
19-04-2010, 07:17
Jestem na nie.Bo znowu każdy 100+lvl miałby ponad 2k cc na rooku.

Babka Wojenka
19-04-2010, 08:28
No i dobrze, że zmniejszyli, przynajmniej nie będziesz tam siedział całe dnie, i sie wbijał na respie.

TuK!
19-04-2010, 08:32
I bardzo dobrze, że sobie nic nie lotniesz, to co ja przeżyłem na red dragonach, żebyś sie nie wbijał, to teraz masz ;<.

Dareluss
19-04-2010, 12:06
Czasem masz szczescie czasem nie , nic na to nie poradzimy . Moim zdaniem niech zostanie taki loot jak jest.

Demolka Knight
19-04-2010, 12:27
Dobrze bo tam cave boty expili :D

Marcelllo
19-04-2010, 13:34
Nieeeeeeeeeeeee

Ja wpadłem na chwilę i 2 towerki poszły, więc nie płacz :)

Miałeś dragon lorda przez kilka dni i za dużo zarobiłeś. Starczy Ci :)

Losssiu
21-04-2010, 13:35
Miałeś pecha po prostu :) nie przejmuj się tylko idź tam spowrotem i siedź cały dzień a na pewno się zwróci ;]