Zaloguj się

View Full Version : Pro?ba o przet?umaczenie tekstu

Poziomkuwa
18-04-2010, 17:56
Przetłumaczy mi ktoś ten tekst na polski?

Dear Lockerz Member:

Congratulations! Your PTZ Place order has been approved! You will receive a shipping confirmation once your prize leaves our warehouse.

If you live in the US, please allow one week for delivery. If you live outside the US, please allow 14 to 21 days for delivery. Please note: members are responsible for all applicable taxes and duties (including, but not limited to, country-specific import duties and taxes). If you refuse the prize for any reason, penalties will apply.

If you ordered a Desktop, an electronic gift card or PayPal deposit, you should receive your code in 5-7 days.

If you ordered a Cool Gift, Guarantee Your Prize or Write a Daily Question, you'll receive a email from a Lockerz staff member providing further information in 5-7 days.

Thanks for being an early member of Lockerz. It's members like you who are helping us build the best site around. We look forward to offering you more amazing prizes, new features and even more ways to earn PTZ!

All our best,

The Lockerz Crew

@down
Myślisz, że nie próbowałem? I przez te 'byki' akurat nie dowiem się tego co chcę Xd

Kamor Wielki
18-04-2010, 18:00
Użytkownik Lockerz: Gratulujemy! Twoja PTZ aby został zatwierdzony! Otrzymasz potwierdzenie wysyłki od razu po nagrodę liście magazynu. Jeśli mieszkasz w USA, należy poczekać tydzień na dostawy. Jeśli mieszkasz poza USA, należy poczekać 14 do 21 dni na dostawę. Uwaga: członkowie są odpowiedzialni za wszystkie należne podatki i opłaty (w tym, ale nie ograniczają się do określonego kraju cła przywozowego i podatków). Jeśli odmówisz nagrody z jakiejkolwiek przyczyny, stosuje się kary. Jeśli sortowane Desktop, elektronicznej karty prezent lub PayPal depozytów, otrzymasz kod w 5-7 dni. Jeśli sortowane Cool upominkami, zagwarantować swoją nagrodę lub Pisz Daily Pytanie, otrzymasz e-mail z pracownika Lockerz przedstawiając dalsze informacje w ciągu 5-7 dni. Dziękujemy za to, że z pierwszych członków Lockerz. To użytkowników jak ty, którzy pomagają nam zbudować najlepsza lokalizacja w pobliżu. Czekamy na oferując bardziej niesamowite nagrody, nowe funkcje, a nawet więcej sposobów na zarabianie PTZ! Wszystkie nasze najlepsze, Lockerz Crew

Czasami robi byki .

.Bart.
18-04-2010, 22:47
Twoje zamówienie zostało zatwierdzone. Zostaniesz poinformowany kiedy przesyłka opuści magazyn. Jeżeli mieszkasz w USA na przesyłkę musisz czekać do tygodnia. Jeżeli mieszkasz poza USA musisz czekać 14-21dni. Jesteś odpowiedzialny za wszystkie nałożone opłaty na przesyłkę. Jeśli odmówisz przyjęcia przesyłki z jakichkolwiek przyczyn, zostaniesz ukarany. Jeżeli zamówiłeś tapetę, bon amazon lub kasę PP kod dostaniesz w przeciągu 5-7dni. Jeżeli zamówiłeś Cool Gifta, gwarantowaną nagrodę lub napisanie własnego pytania czekaj 5-7dni na email od pracownika lockerz z dalszymi informacjami.

Reszta ci nie potrzebna. Co zamówiłeś? Xd

Poziomkuwa
19-04-2010, 14:29
Ok, dzięki. Chciałem się dowiedzieć tylko czy wysłali mi już tego skina na iphona. Xd Bo akurat wszystko zrozumiałem tylko nie 2 zdanie XD