PDA

View Full Version : Wgranie nowych map + Nominacje.

Babka Wojenka
19-04-2010, 08:22
Witam, chodzi mi o wgranie nowych map, były już tematy o wgranie map, powiedzieliście żebyśmy je wam napisali, no to wam napisaliśmy i nic nie zrobiliście, nie wiem czy wy wiecie, że na różnych serwerach są mapy typu; rats_1337, dust2002, eldorado, itd. Więc zrozumcie, że trzeba dodać mapy, dla rozwoju serwera.. Drugie, przy nowych mapach, można by było dać nominacje map, jeżeli mapa była grana, np. dana mapa, która była grana, można by ją było nominować co 6 map. Sonda? ;D.

TuK!
19-04-2010, 08:34
Jestem za, też pisałem tematy, w ogóle kazali nam napisać mapy, po czym nic nie zrobili..
Sonda, na tak.

DonieX <3
19-04-2010, 08:48
Babka, nie ogarniasz co to mapcykle ? Mapcykle, to mapcykle, mapy lecą same według ustawienia w ftp. Więc nie będzie żadnego nominowania, ponieważ mapy się nie losuja 'od tak o' tylko są ustawione. Są podstawowe mapy (mniej znane) takie jak de_cpl_mill,de_cbble,de_tustan etc. niektórzy te mapy lubią, niektórzy nie. Więc na razie niech Oni się zaklimatyzują z tego typu 'nowymi' mapami. Teraz moim zdaniem nie są potrzebne takie mapy.

SedaN*
19-04-2010, 14:05
Więc zrozumcie, że trzeba dodać mapy, dla rozwoju serwera..

Server jest już za bardzo rozwinięty : D

#top
Wcześniej było rtv i nominowanie map. Teraz jest map cykle i jest o siedem nieb lepiej.

Mortalix
19-04-2010, 16:06
Jestem na tak i na nie.
Dodanie map - oczywiście można. Nie można w końcu wciąż grać tego samego.

Co do propozycji o nominowanie twarde i zdecydowane NIE!
Obecnie na serwerze jest mapcycle, które zostało wprowadzone w związku z wybieraniem co trzeciej, tej samej mapy. To jest rozwiązanie najlepsze na ten serwer. Nie sądzę żeby przywrócili nominację po męczeniu się z układaniem mapcycle'a. :}

Laluś
19-04-2010, 16:18
Omg.. Najpierw płaczecie o mapcykle, a teraz znowu o głosowanie na mapy? Zastanówcie się trochę...

Crayon
19-04-2010, 16:27
I co, będziemy zmieniać codziennie mapcycle na nominate, nominate na mapcycle i tak do usranej śmierci, bo Wam nic się nie podoba, ta? Kurde, chcieliście mapcycle, gorąco do tego zachęcałem Santano, on się zgodził, potem przez 4 kolejne dni układaliśmy je tak, żeby mapy rzadziej grane przeplatały się z tymi częściej, co spowodowałoby to, że gracze nie opuszczaliby servera, bo widzą, że jest survivor, a zaraz po tym kolejna 'rzadka' mapka, dajmy na to - cpl_mill.

A nowe mapy nie zostały wgrane, bo nie mamy zamiaru robić z servera syfu, wrzucając do mapcycle rats_1337, gdzie ct w zasadzie nie ma żadnych szans. A eldorado, de_blue nie każdy zna, tej pierwszej osobiście nie czaję, nawet nie wiem czy kiedykolwiek na niej grałem. Co najwyżej możemy zdecydować się na cpl_fire, który jest cholernie dobrą mapą.

Myst
19-04-2010, 16:46
Jestem na tak i bardzo bym chciał aby wgrano eldorado, ponieważ jest to przyjemna mapka i tu ct i tt mają wyrównane szansy.