View Full Version : [Strona] Przenoszenie postaci
Moja propozycja polega na tym, aby po zalogowaniu na stronie była możliwość przeniesienia postaci na inne konto. Oczywiście taka usługa nie byłaby darmowa. Kosztowałoby to 23,18 zł [19 zł + VAT].
Co byłoby potrzebne do przeniesienia postaci?
Recovery-Key
Kod z sms'a
Dodatkowo możnaby wprowadzić okres oczekiwania na przeniesienie postaci np. 3 dni.
Myślę, że wiele osób skorzystałoby z tej opcji. Głosujcie! ;d
Jestem na tak ale nie za duzo ludzi by tego uzywaly do 23 zl to nie malo a jeszcze na gre wydawac ..
Ale ok jestem na tak
Demolka Knight
19-04-2010, 13:00
Coz pomysl nie jest zly :D
Myślę że takie coś mogło by przejść.
np. Kupujesz postać, podajesz r-key kontanr1 i kontanr2 i przenosi Ci postać z kontanr1 na kontonr2. Postać można byłoby przenieść tylko 5x!
Bastek10
19-04-2010, 14:40
Co do tego to nie mam zdania.Ale jeśli napisałeś że to będzie kosztowało to jestem pewny ze to wejdzie w życie.
Pomysł nawet dobry, ale jest mi to obojętne bo i tak nie będę z tego korzystał. ; p
Pomysł ok.Koszt smsa powiniem być droższy ,myśle ze tak kolo 40 zł;]:eek:
W sumie dobry plan ale dłuższy czas oczekiwania, np tydzień.
Hakujesz postać i zrzucasz ją na swoje konto.
Jak będzie tydzien to będe na TAK.
diamondback#
19-04-2010, 15:22
Jestem na TAK . Nawet nie dawno , jakoś 2 miesiące temu pisałem e-mail do Mortiisa w tej sprawie żeby przeniósł mi postać z innego konta na moje aktualne konto ,niestety moja prośba została rozpatrzona negatywnie .:(
Palladyn Zlosci
19-04-2010, 15:22
Pomysl dobry ale sms gdzies tak ok. 20 zl ;-0
Wujaszek
19-04-2010, 15:28
Tylko zazwyczaj jak ktoś kogoś "hackuje" to nie ma rk do tego hara.
Jak najbardziej na Tak, tylko 5 dni.
W sumie dobry pomysł ale kto da tyle kasy;] chyba że ma jakiś 1k lvl + Miss clickiem zagłosowałem na " Nie Mam Zdania" ;/
Jestem na tak, chociaz mnie i tak sie to nie przyda:)
O proszę :P Dość ciekawa propozycja ;p jestem na tak. Okres przenoszenia - 5-7 dni.
Mi tam obojętnie i tak nie kupuję postaci :D, więc dla mnie żadna różnica.
Seth Drut
19-04-2010, 19:30
mi tam obojetnie.
i tak postaci nie zmienie xd
cena jest dosc duza, wiec watpie ze ktos by z tego korzystał
.vimpex.
19-04-2010, 19:57
Jestem za, może nie dużo osób będzie z tego korzystać, ale zawsze jakiś zyska dla serwera będzie ^^
Legend Shooter
19-04-2010, 20:01
Dobra propozycja .Pisałem taką samą ale 2 razy temat mi usuneli wiec jestem na tak .
Devil murder
19-04-2010, 20:10
Po pierwsze - Nie
Po drugie - Nie, bo płatne
Po trzecie - Nie można zrobić tego automatycznie, jedynie GM potrafiłby to zrobić ręcznie, grzebiąc w plikach.
Pzdr
Po trzecie - Nie można zrobić tego automatycznie, jedynie GM potrafiłby to zrobić ręcznie, gdzbiąc w plikach.
Po ósme, wszystko się da zrobić automatycznie, i mogę zagwarantować, że to też, ale ogólnie pomysł do dupy.
#edit
O nie... Santano zagłosował za...
Dziękuję za uwagę, i...
Devil murder
19-04-2010, 20:28
Po ósme, wszystko się da zrobić automatycznie, i mogę zagwarantować, że to też, ale ogólnie pomysł do dupy.
Dziękuję za uwagę, i...
Podaj tutaj mi skrypt k? Chętnie posłucham ;*
Marcelllo
19-04-2010, 21:12
Jestem na tak ponieważ czasem chciałbym sobie połączyć 2 konta ;D
Jestem na tak !
Wreszcie propozycja godna uwagi XD!
Zarexoholik?
19-04-2010, 21:44
Oczywiście, że jestem na tak. Można by było dodać te swoje noob konta do jednego - głównego. : )
Assassin Mateusz
19-04-2010, 21:47
Jak dla mnie, bdb pomysl. :)
Ja i tak bym nie skorzystal... xd
Zbigniew Wodecki
19-04-2010, 21:59
Pomysł jest zły, i nie wejdze w życie, ponieważ jakiś jebany allegro, kupi sobie wszystkie postacie, i będzie miał to wszystko na jednym accouncie.
@TOPIC
Także jestem za ; )
@Aziel
Pewno se chcesz Vojske przenieść ;D
kolego jakies jaja robisz? nakupisz na allegro 1.5kx5 i bd mece na 1 acc 5x = 1.5k lvli wyjdz i nie wracaj na pacca cie nie stac?
idz dalej okradac matke
Aziel myśli! Jako, że Mortiis znów będzie mógł zarobić to zrobi to. :D
Pomysł fajny :) Podoba mi sie :> Fajnie jakby wszedł w życie :D
3rd Dimension
20-04-2010, 06:48
Wg. mnie niepotrzebne - jestem na NIE. Widziały gały co brały i robiły chara na znanym acc xd...
Pozdrawiam,
3rd Dimension
kolego jakies jaja robisz? nakupisz na allegro 1.5kx5 i bd mece na 1 acc 5x = 1.5k lvli wyjdz i nie wracaj na pacca cie nie stac?
idz dalej okradac matke
Nie spinaj się bachorze. ^^ To, że ty musiałeś kraść matce kasę żeby mieć na pacc to nie znaczy, że ja tak muszę robić. C;
Oczywiście zaznaczyłem "Dobry pomysł - Jestem za."
Przydałoby się takie coś i Mortiis miałby z tego jakieś korzyści. ;)
Devil murder
20-04-2010, 16:48
Mortiis to zrobi pod warunkiem, ze będą to trzy SMSy za 20 zł/each ;>
sqlterpa
20-04-2010, 17:12
Tak ale czas wydłużyć do kilku tygodni ;p. Byłoby to za proste. Ktoś hacknie kogoś, ten ktoś się nie loguje przez kilka dni, i co? i po charze ma :>. Zaznaczyłem Tak ale teraz dochodzę do wniosku, że to jest bezsensu :P.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-04-2010, 17:33
Beka by była gdyby cała czołówka serva znajdowała się na jednym acc
#topic
Może i ciekawe, ale za sms 50~ zł. No w końcu jakieś ograniczenia chyba muszą być, skoro rk = 30zl?
Tak ale czas wydłużyć do kilku tygodni ;p. Byłoby to za proste. Ktoś hacknie kogoś, ten ktoś się nie loguje przez kilka dni, i co? i po charze ma :>. Zaznaczyłem Tak ale teraz dochodzę do wniosku, że to jest bezsensu :P.
Umiesz czytać? Napisałem, że do przeniesienia postaci potrzebny jest rk... Jak hacker ma rk to i tak jest już po koncie. Ogarnij -.-'
Powróciłem
21-04-2010, 00:14
Zapytajcie sie Mortiisa jak to sie stalo ze Pineda znalazl sie na osobnym koncie z Rembikiem z 7.6 :) Jemu przeniesli postac wiec czemu nie??
Jestem na tak ,kiedyś jak napisało się do Mortiisa to sam przenosił ,a teraz już nie chce d;
Jestem na tak, sam bym skorzystał z takiej funkcji. Jeżeli sms będzie swoje kosztował, powinno to wejść w życie ;)
No fajna propozycja, fajna . Ułatwi to hakowanie postaci itd. ; o
Dziadziu
21-04-2010, 07:16
Nie Zbugowanu ots by byl...
No fajna propozycja, fajna . Ułatwi to hakowanie postaci itd. ; o
Nie Zbugowanu ots by byl...
http://www.liquidmatrix.org/blog/wp-content/uploads/2009/07/facepalm.jpg
Brak mi słów do takich ludzi...
Bardzo dobra propozycja. Oczywiście sam skorzystałbym z tej opcji, gdyby została wprowadzona. Jestem za! ;)
Action16
21-04-2010, 14:05
3 dni wystarczy ale potrzeba RKEYA a przy Hacku masz rkeya niemasz wiec czas 3 dni wystarczy.
@ Bardzo dobry pomysł!
Jestem bardziej na nie, niż na tak.
Dlaczego?
- Łatwiej kogoś okraść
- Mniejszy zarobek (bo normalnie trzeba kupować pacc np. na dwa konta)
- Troszkę pracy
- Zbyt drogo, ludzie co uparliście się tak na te sms'y ? Gdyby można płacić przelewem - nie ma problemu to jest tanio jak za taką transakcję.
Krulowiec
21-04-2010, 14:10
@ Tutor 1
Nie sadzisz, ze sms'em jest o wiele łatwiej ?
@topic
Jestem na tak, chciałbym miec pewna postac na moim koncie :O
@ Tutor 1
Nie sadzisz, ze sms'em jest o wiele łatwiej ?
@topic
Jestem na tak, chciałbym miec pewna postac na moim koncie :O
Sądzę, że nie każdy ma telefon na kartę i nie każdy może sobie pozwolić, aby wysyłać tak drogie sms'y.
Poza tym, z przelewu za 20zł dostajesz 100% a z sms... no właśnie mniejszy zarobek.
Sądzę, że nie każdy ma telefon na kartę i nie każdy może sobie pozwolić, aby wysyłać tak drogie sms'y.
Poza tym, z przelewu za 20zł dostajesz 100% a z sms... no właśnie mniejszy zarobek.
Nie każdy może sobie pozwolić? Trudno. Z rk jest tak samo, a pewnie to ci nie przeszkadza. ;0 Poza tym to Mortiis zdecydowałby o formie płatności. Ja tylko podałem przykład najprostszej formy płatności. Idąc twoim tokiem rozumowania: Nie każdy ma blisko do banku, a nawet jeśli nie ma telefonu na kartę to co za problem pójść do kiosku i kupić sobie starter?
Szkarlatny leon.
21-04-2010, 14:56
Bardzo ciekawa propozycja ;) Mortiis by zarobil xD a duzo ludzi chetnie by przenosilo postacie jestem tego pewien ;]
Odświeżam! Wypowiadać się.:D
N-series
23-04-2010, 10:46
Jestem za dawno to powinno być wprowadzone XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
cena ok albo 15zł przelewem , good idea
ofc. do przeniesienia trzeba acc , i 2 rk (dwóch kont )
Mimo ze nie gram to dobry pomysl :D
Jestem za dawno to powinno być wprowadzone XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
cena ok albo 15zł przelewem , good idea
ofc. do przeniesienia trzeba acc , i 2 rk (dwóch kont )
Ale po co 2 kont? Wątpię żeby ktoś chciał zrobić komuś prezent wrzucając mu chara na acc. Wystarczyłaby akceptacja na drugim koncie.
lord max
23-04-2010, 12:42
#Topic
Nie, bo nie. Jest to nie potrzebne. Zresztą administracja ma dość pieniędzy zarobionych. A i nie bo cię nie lubię.
Blood Raven
23-04-2010, 13:07
Jestem na nie ale znajac życie nasza administracja jest łasa na pieniądze więc to przejdzie... Pewnie za ten post zaraz bana wylapie ale trudno sie mowi taka jest prawda
Kinderek
03-05-2010, 12:37
jestem na tak !! super pomysł !! :cool::cool::cool:
i tak nie wejdzie pytalem mortisa czy mozna przeniesc z jednego acc na drugie to mowil ze nie ;]
Salik Shoter
03-05-2010, 14:42
Jestem za!
wtedy, gdy ktos kupi postac to moze przeniesc ja na inne konto i miec na jednym.
Odświeżam. Wypowiadajcie się!:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.