Zaloguj się

View Full Version : APOkalipsa 2012 - prawda cz mit ?

Sub Zero 2
19-04-2010, 16:00
Witam.Chce poznać wasze opinie dotyczące APOkalipsy która ma być w 2012 roku.Ja myśle , że to porażka na całej linii.Nie wierze , pewnie znów będą spekulacje jak ze śmiercią prezydenta.Mówcie szczerze !

Poprawić na czy !

Marcelllo
19-04-2010, 16:04
Ja myślę, że będzie wojna i w 2012 Rosja jebnie bombę jądrową i wyjebie całą kulę ziemską!

Moon Red
19-04-2010, 16:09
Ja myślę, że będzie wojna i w 2012 Rosja jebnie bombę jądrową i wyjebie całą kulę ziemską!

Rosjanie teraz maja dość ciężką sytuacje zarówno gospodarcza jaki wojskową ale może do 2012 roku to się zmieni. Ale jeśli by rozwalili Europe bombką to siebie tez by w części zgładzili. Wszystko jest prawdopodobne, może się zdarzyć ze jutro np. walnie asteroida lub coś takiego. Pożyjemy zobaczymy.

Ale moim zdaniem jest to prawda lecz nie to że ruscy zaatakują lecz "słońce zgaśnie" albo będzie przebiegunowanie ziemi (ktoś tam wyliczył że to nastąpi 21 grudnia 2012 roku )

Senshi
19-04-2010, 16:15
Wg mnie to ściema... Wczesniej mialo byc z kilka "końców świata" i nadal żyjemy...

Kapitan Alkohol.
19-04-2010, 16:16
Moim zdaniem jest to prawda - zobaczcie - ciągle słychać o jakiś katastrofach, kataklizmach itp, m in niedawno jakiś wulkan po 200 latach~ znów się uaktywnił.
Ja osobiście po częsci wierzę w tą teaorię.

Greyback
19-04-2010, 16:21
Ja uważam, że to jest mit koniec świata mił być w 2000 i 2004 i pewnie w wielu innych jeszcze tylko nie znam. No jedyne co jeszcze tak może bym uwieżył, że chińczyki tam będą z kimś wojnę mieli :d

:DoM4NatR.!>!
19-04-2010, 16:35
Ja w tą przepowiednie wierzę :( Zobacz ile jest Katastrof , nie dawno była Ta Chmura pyłu wulkanicznego to jest bardzo możliwe

@up
Ruscy by się sami zabili ! :(

Krulowiec
19-04-2010, 16:38
Koniec swiata miał byc z 999 na 1000 rok - nadal zyjemy.
Nie wierze w te zabobony :c

Moon Red
19-04-2010, 16:40
Wg mnie to ściema... Wczesniej mialo byc z kilka "końców świata" i nadal żyjemy...

Wczesniejsze "końce świata" były nieuzasadnione, a jeżeli były to dość kiepsko. Ta apokalipsa jest opisana bardzo dokładnie. A wiec jeżeli nie będzie końca świata to sami rozwalimy ziemie (4-5 bombek i po świecie).

300 post Pozdrawiam !!

ReMover
19-04-2010, 16:40
też wierzę w tą przepowiednie.... EURO w Polsce i na Ukrainie może byc katastrofą xd

@ co do tematu to nie wierze w to. koniec świata zapowiadany jest już od dawna i co? a te kataklizmy o których mówicie ... stało nic nie poradzimy:) jeśli takowy koniec świata nastąpi w 2012 to nie martwcie się, dowiecie się o nim bardzo szybko :)

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
19-04-2010, 17:08
Zwykła bajeczka zrobiona na ptrzeby jasnowidzów ciągnących z tego zyski

Torcik
19-04-2010, 17:15
Podobno ma jakas asteroida pierdolnac na koniec swiata w ziemie, tak?
A moze pomyslicie o tym, ze jak by miala jebnac to prawie wszystkie panstwa pierdolna rakietkami i bombkami w ta asteroide i sie rozpadnie? A na ziemie doleca malutkie kawalki?

Lagga
19-04-2010, 17:25
oczywiscie ze mit. ile juz bylo tych wizji konca swiata?

mysle, ze swiat bedzie jeszcze bardzo dlugo .

:]

200 post !:]

Jaros Jaroz Jaro
19-04-2010, 17:25
Podobno ma jakas asteroida pierdolnac na koniec swiata w ziemie, tak?
A moze pomyslicie o tym, ze jak by miala jebnac to prawie wszystkie panstwa pierdolna rakietkami i bombkami w ta asteroide i sie rozpadnie? A na ziemie doleca malutkie kawalki?

Żadne rakietki nie pomogą jeśli będzię to wielka asteroida, a te odłamki i tak by zniszczyły większość.

Po częsci wierzę w to. Może coś w 2012 się wydarzyć ważnego.

Gimbus
19-04-2010, 18:11
za 4 lata swiat sie skonczy i tyle. przepowiednia nigdy nie klamaly

Sasha
19-04-2010, 18:15
@up

za 4 lata swiat sie skonczy i tyle. przepowiednia nigdy nie klamaly

Coś Ci matma nie idzie, mamy 2010, do 2012 jeszcze 2 lata.
Jest to bardzo możliwe, prawdopodobnie zacznie się w Unidet States of America dla niekumatych (USA) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
@na poważnie
Nie wierzę w to, chociaż to najbardziej możliwy 'termin' ze względu na koniec kalendarza majów.

*Razor*
19-04-2010, 18:21
Gdzieś znalazłem że kiedyś "średniowiecze" ludzie określający "Rok który mamy aktualnie" pojebali o 5 co wychodziło że mamy 2015 ale już sie przyjelo ze jest 2010... ale jeżeli to jest prawda to mamy 2015 ;dd Jak znajde to ponownie to wyśle link

Ale moim zdaniem Chuck norris jebnie w ziemie kopytem i rozdupczy ziemie ;/ :< CHUCK CIĄGNIESZ !!!

!!sQaua!!
19-04-2010, 18:22
Ja w to wierzę, za dużo jest dowodów, za dużo się naoglądałem programów o tym. Mam nadzieję, że do tego czasu urosną mi włoski na wacku, stanąłbym sie takto mężczyzną.

Sempacz__
19-04-2010, 18:32
Rosjanie teraz maja dość ciężką sytuacje zarówno gospodarcza jaki wojskową ale może do 2012 roku to się zmieni. Ale jeśli by rozwalili Europe bombką to siebie tez by w części zgładzili. Wszystko jest prawdopodobne, może się zdarzyć ze jutro np. walnie asteroida lub coś takiego. Pożyjemy zobaczymy.

Ale moim zdaniem jest to prawda lecz nie to że ruscy zaatakują lecz "słońce zgaśnie" albo będzie przebiegunowanie ziemi (ktoś tam wyliczył że to nastąpi 21 grudnia 2012 roku )

typie przebiegunowanie to przebiegunowanie i to napewno nie koniec swiata..................... LOL zmieni sie co nie co a czlowiek jak zyl w grenlandi bedzie zyl w afryce, no w sumie jestem w 90% pewny ze to sie stanie

@topic
2000 roku miala byc i co

TuK!
19-04-2010, 18:37
Ja myślę, że to jest ściema, tzw. w temacie mit ;] Pozdro.

Moon Red
19-04-2010, 18:49
zmieni sie co nie co a czlowiek jak zyl w grenlandi bedzie zyl w afryce

No właśnie czyli cała Grenlandia się roztopi i będzie mass powódź...

Bastek10
19-04-2010, 18:53
Ale macie problem,poczekacie jeszcze niecałe te 2 lata i się dowiecie ze to jest tylko wielka ściema.
Dlaczego?

Dzień ten ma nastąpić niespodziewanie (przyjść "jak złodziej") - nikt nie wie kiedy, poza Bogiem Ojcem ("Czuwajcie więc, bo nie wiecie, w którym dniu Pan wasz przyjdzie." Ew. Mateusza 24:42, Biblia Tysiąclecia).

Sempacz__
19-04-2010, 18:53
tyle co lodowcow tam jest to moze jedna setna calego oceanu takze wisz

lord max
19-04-2010, 19:01
Wierze, i zobaczycie Coś się stanie.

Assassin Mateusz
19-04-2010, 19:16
Tak szczerze, to mam to w dupie... :D
Ogolnie jakos to watpliwe, ale minimalnie w to wierze. :)

Szaloony Zieloony
19-04-2010, 19:28
Uwierzę w ten koniec świata jak polska wygra euro =/

Emo
19-04-2010, 19:30
Skazując tym samym siebie na samozagładę... Wiesz jaką ta bomba musiała by mieć moc?!...

RWszystko jest prawdopodobne, może się zdarzyć ze jutro np. walnie asteroida lub coś takiego
Ja liczę na to, że jacyś jajogłowi by nas wcześniej o tym poinformowali. Jak nie jakaś NASA, to prywatny teleskop.

Był już temat o 2012... Moim zdaniem to takie sranie w banie... Za naszego życia pewnie końca nie będzie. Nasze dzieci się też tego nie doczekają, na pewno nie za sprawą jakiś przebiegunowań i wybuchów słońca. Prędzej sami siebie wytłuczemy.

prawdopodobnie zacznie się w Unidet States of America dla niekumatych (USA)
LOL!

Devil murder
19-04-2010, 19:41
Ja uważam, że w 2012 roku coś się tam na pewno wydarzy, gdyż coraz więcej jest tych katastrof i zamachów, lecz na pewno nie będzie to koniec świata (no chyba, że wyłączą Tibię, to wtedy oderwane od komputera dzieci z ADHD rozpierdolą pół świata).

A nawet jeżeli będzie, to wyjadę w Himalaje i zbuduję na szczycie Mont Everestu schron przeciwatomowy.

Oczywiście, jeżeli mama mi pozwoli.

Demolka Knight
19-04-2010, 21:28
Jakiś naukowiec wymyślił sobie ze nastąpi koniec świata w 2012?
I wy w to wierzycie...AHAHHAHAHAHA

Zarexoholik?
19-04-2010, 21:49
Osobiście to mam na to wyjebane. Będzie trudno, nie będzie lajtowo. Co będzie to będzie, ale staram się żyć z dnia na dzień. Uważam, że jest to możliwe, ale jakoś do końca nie mogę uwierzyć, że nastąpi koniec świata. :O !

PJOONEk
19-04-2010, 22:12
No Chłopaki 2012 jest już blisko także ruchać i korzystać z życia :D

@@ Topic

Ktoś opowiedział bajkę i większość wierzy :)

diamondback#
19-04-2010, 23:13
Moim zdaniem jest to totalna bzdura . Tylko i wyłącznie wymysł ludzki :] . Jeśli na świat miała by spaść jaka asteroida to naukowcy bo o tym wiedzieli ,a na razie nic o tym nie wiadomo : ] . Tak więc jeśli w 2012 miałby być koniec świata to tylko z działań ludzkich (czyt.Bomby atomowe itd.: ]), a słońce za 2 lata raczej też nie wygaśnie tylko za parę miliardów lat.

Artis
19-04-2010, 23:24
Tak kolejna elo teoria.Zaraz wyskoczy Al Kaida który zbombarduje całą Europę, Azję, Afrykę, Australię oraz obie Ameryki.Korea z Chinami wkroczą do Europy, rozjebie wszystkich.A wielcy panowie tego forum będą spierdalać na Bachamy i Hawaje.
Stek bzdur, nie będzie takiego czegoś.

Viseq
20-04-2010, 07:35
Ja tam wierzę. Wyciągnąłem już nogi i tylko czekam, trumna zamówiona.

noe89
20-04-2010, 08:55
w 2012 bedzie porazka polski dotycz. ME, ale moze jakos z tego wybrniemy, Fakt juz mialo byc kilka APOKALIPS i mielismy juz byc zgladzenii. Wg jedyna apokalipsa jaka moze nas spotka to my ludzie sami sie zgladzimy. zamiast korzystac z tego co daje ziemia i mozemy sobie razem pomagac to zbijamy sie na wzajem, co to komu daje ze zabije czlowieka satysfakcje? ze pojdzie siedziec i jest wielki koks bo komus kose wsadzil respekt? to jest po prostu smiech ale tacy jestesmy samie sie wybijemy ,a potem ziemia zakonczy swoj zywot i samam wybuchnie a z niech powstanie nowa planeta jakas :)...

Najgorszy ten jeb*** wulkan zamiast 50 min samolotu to 19h promem30h bez snu.... omg......

Odeon
20-04-2010, 10:08
Sam nie wiem czy wierzyc czy nie ... Niby z jednej strony liczne katastrofy a z drugiej strony mialo byz juz z setki koncow swiata ...
@UP trzeba bylo zmienic rezerwacje jak ja ;p mialem leciec dzisiaj a polece dopiero za tydzien jak wszystko sie wyjasni ;d

sqlterpa
20-04-2010, 11:39
w 2012 bedzie porazka polski dotycz. ME, ale moze jakos z tego wybrniemy, Fakt juz mialo byc kilka APOKALIPS i mielismy juz byc zgladzenii. Wg jedyna apokalipsa jaka moze nas spotka to my ludzie sami sie zgladzimy. zamiast korzystac z tego co daje ziemia i mozemy sobie razem pomagac to zbijamy sie na wzajem, co to komu daje ze zabije czlowieka satysfakcje? ze pojdzie siedziec i jest wielki koks bo komus kose wsadzil respekt? to jest po prostu smiech ale tacy jestesmy samie sie wybijemy ,a potem ziemia zakonczy swoj zywot i samam wybuchnie a z niech powstanie nowa planeta jakas :)...

Najgorszy ten jeb*** wulkan zamiast 50 min samolotu to 19h promem30h bez snu.... omg......

To jest jakaś prawdopodobna wypowiedź. Człowiek się sam zniszczy.. Raczej nie mało jest takich 'Teslów' itd w każdym kraju wiec nie wiadomo co oni szykują. ^^

.Serafin
20-04-2010, 14:17

Maksymalnie pół polski by zniszczyli.

Uważam ze to bujda lecz niektóre kraje aka mocarstwa postarają sie o to byśmy uwierzyli, pokazując nam jacy są silni. Matka ziemia zemsci sie dopiero jak sie gaz skonczy czyli jeszcze dlugo XD

Precision
20-04-2010, 15:17
Ee tam ja cieszę się życiem ;D. Wierze w to minimalnie. :)

party starter
20-04-2010, 16:33
Juz przestalem liczyc konce swiata ktore mialy nastapic. Zwykle pierdolenie, w 2013 wymysla kolejna date i dadza kolejne pseudonaukowe uzasadnienie...

Bassito
20-04-2010, 16:37
Myślę że to mit tak sami miało być w 2000 roku...

Merol
24-04-2010, 07:53
To jest ściema, nie wierzę w to ;]

A jakbyście nie wiedzieli, to astrolodzy mają wszystko wyliczone, kiedy i gdzie walnie asteroida.

pomozplz
24-04-2010, 09:26
Ja jeszcze inną bzdurę wyczytałem wczoraj w necie że 'Dinozarły' nie zgineły z powodu komety czy cos tylko z powodu zmiany klimatu i ponoc teraz to samo nastepuje na ziemi nie wierze w te bzdury 2012 ale lekkie obawy mam bo głosno sie o tym zrobiło

Megereess Onwed
24-04-2010, 09:32
mi sie wydaje ze to moze byc prawda bo wszystko do tego zmierza.

Axelo .
24-04-2010, 09:37
I dlaczego ludzie są takimi egoistami że uważają że koniec świata nastąpi podczas ich życia?

To moja opinia.
Ofc. że nie będzie.

Wujaszek
24-04-2010, 10:06
Etam, pierdolenie.
W sposób naturalny nasza niebieska planeta nie zakończy swojej "egzekucji" za 2 lata.
Jeśli coś się stanie w 2012 co może spowodować zniknięcie ludzi z globy to będziemy odpowiedzialni za to my ludzie.
Poczekamy, zobaczymy :\

Kamor Wielki
24-04-2010, 10:24
Nibiru aka planet x rozjebe naszom zjemie i bendzie nie ciekawie : ////

Demon
24-04-2010, 12:32
przebiegunowanie , mowie wam :P
cos bedzie X_X!

Mpa <3
24-04-2010, 15:04
Zwykła bajeczka zrobiona na ptrzeby jasnowidzów ciągnących z tego zyski

I zgazdam sie z Azbestem.

ViVuSeK
24-04-2010, 16:57
To wszystko jest idiotyczne...Miały być już 4 końce świata i co???Teraz nowa teoria że w 4006 roku Omg..Jeśli z takim zaangażowaniem ekologicznym będzie dalej to ziemia przeżyje do 2700 roku...Jak w 2300 będą ginąć rośliny itd. to im sie otworzą oczy ...Jeśli od 2050 się wezmą ludzie do roboty to stawiam że może istnieć do 4000 roku..Ale to już inna bajka..Jeśli ziemia wyrzyma do 2700 roku to ludzie już odkryją inne galaktyki i planety z tlenem przeniosą się i git....Ludzkość i technologia idą w góre...Może nawet w 2090 wymyślą podróże przez jądra ziemi?Ja myślę i chce że 2012 to kit....A jeśli ziemia miała by być zbawiona to w 7777 roku bo to znak boga a jeśli przeklęta to w 6666 roku jak oznajmia ta liczba demona!Ale ja myślę że wytrzyma do 2700 a 2012 to kit...Jeśliby miała być Apokalipsa to słońce musiało by wygasnąć albo spadałyby meteoryty ale to gdzieś 2500 a do tego czasu ludzie wyniosą się z ziemi...
Bardzo długi był ten post xD..Spodobał się ;p
\/down
O co ci chodziło?Majkel?

Mikiel Król Sedesów, ej!
24-04-2010, 17:10
To wszystko jest za przeproszeniem pojebane...Miały być już 4 końce świata i co???Teraz nowa teoria że w 4006 roku Omg..Jeśli z takim zaangażowaniem ekologicznym będzie dalej to ziemia przeżyje do 2700 roku...Jak w 2300 będą ginąć rośliny itd. to im sie otworzą oczy ...Jeśli od 2050 się wezmą ludzie do roboty to stawiam że może istnieć do 4000 roku..Ale to już inna bajka..Jeśli ziemia wyrzyma do 2700 roku to ludzie już odkryją inne galaktyki i planety z tlenem przeniosą się i git....Ludzkość i technologia idą w góre...Może nawet w 2090 wymyślą podróże przez jądra ziemi?Ja myślę i chce że 2012 to kit....A jeśli ziemia miała by być zbawiona to w 7777 roku bo to znak boga a jeśli przeklęta to w 6666 roku jak oznajmia ta liczba demona!Ale ja myślę że wytrzyma do 2700 a 2012 to kit...Jeśliby miała być Apokalipsa to słońce musiało by wygasnąć albo spadałyby meteoryty ale to gdzieś 2500 a do tego czasu ludzie wyniosą się z ziemi...
Bardzo długi był ten post xD...Jeśli ci się spodobał oddaj repucika(oddam)
?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????

^top
Jak ktoś napisał, wymyslone by ludzie się jarali, tracili kase na jakieś pierdółki związane z Apokalpisą itp.

Simi
24-04-2010, 17:13
Pewnie jak większość tutaj, ja również w to nie wierzę. Już było kilka dat dot. 'końca świata'. Ktoś sobie to zaczął badać, a media nagłośniły sprawę i teraz wszyscy się bojom !

Janq19
24-04-2010, 17:39
Pieprzenie... Jedna ściema i dzięki temu powstało tysiące dokumentów, artykułów, jasnowidzów i filów jak "2012". A co za tym idzie? Of kors $$$

Daaron
24-04-2010, 18:03
Kolejna głupota stworzona przez religie typu New Age by wzbudzić sensacje i przekonać, że jedyne życie po śmierci spotka Was właśnie w tej religii. To zwykłe bzdury, koniec świata jest przepowiadany od zarania dziejów i nigdy się nie sprawdził - skąd wiem? - :).

Sempacz__
24-04-2010, 18:44
Nibiru aka planet x rozjebe naszom zjemie i bendzie nie ciekawie : ////

http://forgetstupid.com/wp-content/uploads/2009/03/fake-planet-x-nibiru.jpg

planeta x juz jest widoczna golym okiem hehs XD