View Full Version : Domki rook facc na zasadzie...
Elo mam taki pomysł domku na facc tak parę z tym że jak ktoś nie będzie klepał ile tam expa miesięcznie do by się obliczało jakoś level na exp albo ileś godziń miesięcznie musiał by być online że by mieć domek usprawniło by to rookgard bo nikt by nie chciał mieć straconego domku taki pitt bull ma śmietnik od 1-2 lat wbija raz na miecha i ma domek i nikt mu tego nie zabierze bo dlaczego ale takie domki według mnie nowe były by ciekawsze takie tylko dla aktywnych graczy.
Jestem na nie, ponieważ czasem nie chciałoby mi się expić i tylko wchodzę pogadać. Expienie ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem.
Jestem Zdania Takiego jak Myst. Expienie to nie ma byc obowiazek...
jestem na nie. jestem takiego samego zdania jak panstwo up.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
19-04-2010, 17:13
Nie możesz dorwać wolnego domku i odrazu płaczesz? Poczekaj trochę i może coś się zwolni
#topic
Na nie
Seth Drut
19-04-2010, 19:40
Tego co napisałeś się nie da czytać... Nie wiadomo kiedy się kończy zdanie :/
Co do tematu, to expienie nie jest obowiązkowe, tak jak to pisali up.
Jak ktoś ma 2 domki (1 na 2 koncie) to tym 2 charem też ma expić?
jestem na nie :/
Devil murder
19-04-2010, 19:44
Straszne, do prawdy. Zapracował, więc sobie kupił, dlaczego miałby zostać mu usnięty domek? ;< Nie każdemu chce się expić.
Ja pierdole. Pisz po po polsku, bo się tego czytać nie da. : o
@topic
Jestem na nie. Jak ktoś nie expi to od razu mają mu usuwać domek? Bezsens.
.vimpex.
19-04-2010, 20:33
Nie da się czytać, ale z tego co tam doczytałem to jestem na nie.
Domek mogę mieć na 2 charze(np. ED), którym już nie gram, bo np. gram ek i co ? Mają mi skasować, bo gram 2 charem? ;c
To może jeszcze będą usuwać postanie które przez miesiąc nie wchodzą do gry ?Jestem na Nie!
Chodzi ze 2-3 domki dla aktywnych graczy only.
Kumpel Armii
20-04-2010, 16:34
Oczywiście, że jestem na tak!
Powinny to być 24H zalogowane na serwer NA 3 MIECHY.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.