View Full Version : [7.6] Wiesel...
Elo ponieważ gm stwierdził że gracze się nie domyslą zrobiłem nowa ankiete o wieselu ponieważ sam stwierdził że zna 4 tutów z rl i zna ich nicki do tego ma 3 motylki 10 snow balli i stone skin amuleta do tego sam wiedział o dlu i dropił 3 dni po czym poskarzył się gmowi myśle że w tym dziale temat ten nie zostanie usunięty a jeżeli zostanie usunięty to dla mnie będzie znak że gmy mają coś spólnego z nim ots powinien każdego traktować tak samo ale widać człowiek przekupny jest no nic zobaczymy jak się wypowie lud ankieta zasada ta sama.
Ankieta nie wyszła ale wypowiedzcie się
po 1 wiesel gra na roku okolo 2 lata
po 2 nie pisał o dlu tylko o red dragonie którego resp zna każdy...
po 3może sobie znać 4 tutow i co z tego??
po 4 wisi mi 60cc ;/
1.Ta i nigdy nie odda gra tu 2 lata i tylko oszukuje.
2.Ostatnio robił z gościem przetarg jak go oszukał to mu postać usuneli bo był przy przetargu tutor
2.Wiesel wiśi mi 20cc.
On to każdego chyba na rookgardzie okradł a wiekszość jego frendów to lizusy którzy myślą że coś dostaną.
@offtop@
Umie ktoś dodać do już zamieszczonego tematu sondę bo mi nie wyszło to by lepiej pokazało co powinno z nim być 2 razy już miał afere o kasacje postaci i zawsze się podlizywał a teraz lata z uśmiechem na twarzy bo zarobił na błędzie gmów.
Na początek zgłoszę ten temat sam do jakiegoś Gm'a, bo nie umiesz pisać po polsku jak już napisałem w innym poście.
Po 2. I co z tego. Wisel gra na rooku już długo i dlatego ma tyle rzeczy.
To, że zna Tutorów? Skąd w ogóle o tym wiesz? Jak dla mnie przesadzasz.
Pa.
Powodzenia w szkole.
ps2. 666 post;*
Już mowiłem to nie lekcja polskiego,
tu się dzieje coś dziwnego...
Wieselek
19-04-2010, 16:53
Wiesz co debilu jebnij sie w czolo :) Itemki zosaly kupiony/zlocone :) Co items z ani mam ponad 14 konto na rooku 100 lvl+ wiec wiesz. Zegnam pa :)
po 1 nie ma ankiety.
po 2. jestes idiotom.
po 3. wiesel jest jaki jest. nic tego nie zmienisz.
po 4. jestes analfabetom. elo.
P.S. moze mu jeszcze deleted dac?
HUAHAHHAAA
Maly daruj sobie te produkowanie się :) nawet jeśli kogoś okradł to co? ty nie jesteś lepszy :) widac po nicku z rooka :D:D
pozdroo :)
Na początek zgłoszę ten temat sam do jakiegoś Gm'a, bo nie umiesz pisać po polsku jak już napisałem w innym poście.
Nie GM'a tylko moderatora/administratora .
Top . / Ankiete prosto zrobic co Ci moglo nie wyjsc?
uwarzam ze jesli zna imiona tutorow, to powinien je ujawnic a nie pajacowac. co za kretyn.
Moon Red
19-04-2010, 18:39
Wiesz co debilu jebnij sie w czolo :) Itemki zosaly kupiony/zlocone :) Co items z ani mam ponad 14 konto na rooku 100 lvl+ wiec wiesz. Zegnam pa :)
Ahh jak ja kocham twoje bajeczki?? A postać Mortiis też jest twoja co nie???
Dla mnie jesteś aroganckim dupkiem który nie wie gdzie jego miejsce
Seth Drut
19-04-2010, 19:15
to chyba normalne ze jak gra sie tyle na rooku to ma sie takie rzeczy.
rook jest monotonny to chyba normalne ze szukal nowych respow (dl'a).
a tobie radze używać wiecej kropek, a nie jedną na końcu tego tekstu. :/
uwarzam ze jesli zna imiona tutorow, to powinien je ujawnic a nie pajacowac. co za kretyn.
KOHAM CIE . POLSKI BYC BARDZO TRUDNA JAZYK !
<3
Powinniscie sie razem dobrac maly & gimbus
Oboje analfabeci. gratuluje,. myslalem ze nie ma wiekszego idioty od ciebie . pomylilem sie. szacun. co z tego ze wiesel to wkretacz?
Z reszta sie wypowiadalem / ELO .
Lagga a kim ty jesteś że by mnie nazywać analfabetą ?
Pisze tak no i co z tego pisz na temat bo to chyba nie temat o moim piśmie a kropek nie będe wstawiać.
Edit Lagga kupił pojechanego na 100 levelu wklepał parę leveli i już nim nie gra i ty chcesz być leprzy ode mnie? może robie błędy ale nie kupuje postaci a jak bym już kupił to bym ją coś wbił.
Palladyn Zlosci
20-04-2010, 14:02
Nie ma ankiety. Jestes jakis dziwny, ze on umi grac to Ty musisz byc zazdrosny?
Wiesel umi grać? ja nie umiem? wbiłem all bez bota on bocił do tego okradał ludzi to jest dla ciebie gra? to jest złodziejstwo on nie gra dla levela tylko dla dobytku i zlodziejstwa myśli kogo by tu okraść.
Nie ma ankiety. Jestes jakis dziwny, ze on umi umi grac to Ty musisz byc zazdrosny?
Tak ,"umi" plz słownik do ręki ziom.
Wiesel to dziecko chore umysłowo ,które liże dupe Fszy jak nikt nikomu na apo.Wgl czemu mu administracja oddała chara?
@edit
a ty lagga też lepszy nie jesteś miałeś w podpisie "kto ma coś do tego twojego niedojebanego klubu" oczywiście odpisałem ,żeby cie zjechać ,odpisałeś coś takiego "wpadaj do lodzi:} "
Widać jesteś z tego samego płodu co Wiesel i Fsza ,który nawet wsza nie umie napisać poprawie ,ale mniejsza z tym też mi kazał wpadać do jego wsi kumplowi też pisał ,ja mu podałem swój adres jakoś nie przyjechał :)
a tu takie fajne screeny :)
http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=598335&postcount=56
Babka Wojenka
20-04-2010, 15:19
Po 1;Słuchaj, jeżeli masz problem do Wiesela, to sobie z nim to załatw, a to że jego koledzy to tutorzy, to nie znaczy że tutor mu pomaga, bo tutor nie może robić itemów itd.
Po 2; kup słownik.
Assassin Mateusz
20-04-2010, 15:29
Jestes kretynem, ktory zazdrosci! Idz do szkoly. :(
White Nygas
20-04-2010, 17:52
Dzisiaj napisał ,że mortiis ma oddać mu 500cc bo zniszczył mu hamak ?? Aaa i jeszcze mówił ,że Mr Fsza to jego brat <lol2> Wiesel White Pall here ;)
Moon Red
20-04-2010, 17:53
Dzisiaj napisał ,że mortiis ma oddać mu 500cc bo zniszczył mu hamak ?? Aaa i jeszcze mówił ,że Mr Wsza to jego brat <lol2> Wiesel White Pall here ;)
On mówił że Jakiś tutor zniszczył mu hamak warty 50 cc ale odda mu 500cc bo %% a więc pozdro.
P.S Wieselku mój ty loffciany pozdrów braciszka
Lagga a kim ty jesteś że by mnie nazywać analfabetą ?
Pisze tak no i co z tego pisz na temat bo to chyba nie temat o moim piśmie a kropek nie będe wstawiać.
Edit Lagga kupił pojechanego na 100 levelu wklepał parę leveli i już nim nie gra i ty chcesz być leprzy ode mnie? może robie błędy ale nie kupuje postaci a jak bym już kupił to bym ją coś wbił.
ale masz ***** w każdej przeglądarce opcje sprawdzania pisowni skoro sam nie potrafisz -.-
Marcelllo
20-04-2010, 21:42
1. Wiesel jest noobem od kiedy go tylko poznałem i się nie zmienił ;)
2. Dragon Lord stał przez dłuższy czas, ale był oblegany przez Wiesela przez co zarobił w chuj kasy. Reszta kasy jest z oszustw i złodziejstwa oraz kupna na allegro <pozdrowienia :D>
PS. Co do allegro - chciał kupić Rook Residence za 500PLN!!! :D
3. Kiedyś już miał delete ale mu odbanowali nie wiem po co :d
4. On po prostu chce być fajny i udaje, że zna GM itp ;) Ja bym na waszym miejscu mu nie wierzył ;) A zniszczony hamak dostanie z powrotem, jeśli GM będzie miał do tego podstawę.
5. Jakby wam chciał coś sprzedać do "nowego quest'a" nie kupujcie, póki tego questa nie będzie i nie będziecie mieli pewności, że ten przedmiot jest potrzebny :) Pamiętam jak próbował mi wcisnąć śmiecia za 100cc bo mu GM napisał, że to będzie potrzebne :d A jak spytałem się GM to nic niby nie mówił ;) A przedmiot można było znaleźć na troll camp.
Po prostu - wszyscy uważajcie na niego i się z nim nie zadawajcie a unikniecie kłopotów i rozczarowania :o
To jest temat o wieselu i tego się trzymajmy co do mojej pisowni nie ma znaczenia, a takie słowa "Kup słownik" na mnie nie działają.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.