View Full Version : Zmiany na servie
Witam. Napisze krotko i na temat.
Od kilku miesięcy 5-7 server ze tak powiem upadł na psy.
A powody są tego:
CHary allegro- nie mam nic do tego, aby kupywac, ale jak sie juz kupi to nie pokazuj po sobie jakiegos koksa co kozaczy a potem spierda**...
Nowe potwory. Bezsensowne.
Chamstwo graczy wobec innych.
Zmiana mapy.
I łatwe zarabianie kasy.
Pewnie chcielibyscie zeby apo bylo takie jak 1-2lata temu.
Moze Gm jak pomysli nad sobą to dojdzie do tego ze to nie server tylko "plaga psiaków" i zrobi tak jak kiedys bylo. Oczywiscie nie bedzie 100% tak jak bylo bo za duzo gówien wyszlo na servie.
Ale jesli napiszecie tutaj jaki chcielibyscie server to moze Gm wyslucha.
ps. Dodam sondy :)
PIxelki
Tak. Chcialbym aby server byl taki jak 1-2 lata temu.
Tylko zeby zostaly hoty i bany za cave bo znowu zczelo by sie cavienie i bany
Mogli by banowac te postacie co sa wystawione na allegro xd
Tylko zeby zostaly hoty i bany za cave bo znowu zczelo by sie cavienie i bany
Mogli by banowac te postacie co sa wystawione na allegro xd
Jaki był server 2 lata temu to dokladnie nie pamietam bo gram tu dopiero ponad rok,ale myśle ze napewno byłby lepszy ;>Co do tych banow charow,które sa wystawione na allegro to nie mogą banowac za to ;]:eek:
.vimpex.
19-04-2010, 20:00
Oczywiście, że bym chciał, ale raczej jest to niemożliwe, chamskiego zachowania, niektórych graczy nikt nie zmieni, a za to raczej bana nie ma :>
#Tago
Zero psów, zero allegro (same kcc byly ;o), 800 osob + kolejki po 300... po 1h stalo sie w kolejce :o
#up
Można dodać :)
Pamiętam jak były te kolejki co się czekało i czekało :D, tak samo ze skillowaniem trainery wszędzie zajęte. To były piękne czasy, świetności APO. Nie wiem czy da się przywrócić tą świetność :(
sqlterpa
19-04-2010, 20:07
Było minęło i raczej już nie powróci. Można jedynie gdybać czego Mortiis nie zrobił a co zrobił, co doprowadziło Apo do takiej postaci :). No ale cóż... Takie kolejki na pewno już nie powrócą, ponieważ jest wiele innych otsów, na którym pacc jest za free i raczej to przyciąga więcej graczy. Co do chamstwa- tego też nie zmienimy dlatego, że to po prostu takie pokolenie (JP JP JP JP JP itd).
Oczywiście chciałbym żeby Apo znowu było takie 'fajne' ;D
Witaj! Pozwól, że skomentuję propozycje, jakie zamieściłeś w ankiecie. Pytanie tej ankiety to: ,,jaki chesz server?".
,,Tak. Chcialbym aby sever byl taki jak 1-2 lata temu." - nie wiem co za idiota na pytanie ,,Jaki?", odpowiada ,,Tak.", ale ok, niech ci będzie. Mógłbyś bardziej opisać 'jaki' 'sever' był '1-2 lata' temu, bo na pewno to co napisałeś nie jest prawdą, ponieważ wtedy też były dzieci neo i wyznawcy JP (tylko się tak nie nazywali). ,,Nie. Chce zeby server zostal taki jaki jest." - niestety również nie mam pojęcia jak można na pytanie ,,jaki?", odpowiedzieć ,,nie", ale ok. Żeby 'sever został taki jaki jest', to chodzi ci o to żeby została nazwa? (Armia Podkarpacki OTS). ,,Chciałbym aby Gm bardziej reagował na raporty małych leveli" - nie skomentuje tego, ponieważ to jest totalny idiotyzm... ,,Chce aby Gm sprawdzal psiaków z allegro itp." - a ja bym chciał, aby 'Gm', cześciej usuwał posty głupich dzieci. ,,Mleko" - to chyba twoja najbystrzejsza propozycja, dlatego też ją postanowiłem zaznaczyć.
Dziękuję za uwagę i...
odejdź ok? uwierz mi ze apo zrobi się lepsze bez cb :>
"Tak. Chcialbym aby server byl taki jak 1-2 lata temu."
Ale takiego serva jak kiedyś już nie będzie niestety i nie zakładaj takich głupich tematów bo to nic nie da.
Devil murder
19-04-2010, 20:22
Prawdziwym chamstwem jest pisanie chamstwo przez samo 'H'!
Też bym chciał, ale jest to nie wykonalne. Dlaczego? Ponieważ kilka lat temu to co zrobił Mortiis i Tygrys było docenione przez graczy, bo mięli dość rl. Napracowali się wiele i dodali wiele rzeczy. Teraz jest bardzo dużo serverów, które są "dobre", tzn ściągają all z APO i dużo wkładają w to pracy. Na takich servach gra po 50 osób w przybliżeniu, a na APO 200 więc to jest i tak bardzo dużo.
Ten OTS już taki jest, i będzie gorszy wraz z przypływającą falą noobów.
Nic to nie zmieni, ale jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.