View Full Version : Tryb Follow
diamondback#
20-04-2010, 14:11
Witam
Moją propozycją jest naprawa trybu follow.Uważam ,że jeśli się coś robi to powinno się to zrobić do końca i perfekcyjnie albo w ogóle :). Jak dobrze wszystkim wiadomo ten tryb sprawnie nie działa ponieważ jak da się na kimś follow to postać albo chwile stoi w miejscu ,albo jak kolega biegnie po skosie i ktoś stanie nam na drodze nasza postać staje w miejscu : )
Pytanie :
czy jesteś za naprawą ?
za wykasowaniem tego trybu ?
niech zostanie jak jest?
##offtop down
dzięki:)
Jestem za naprawa tego systemu
@offtop
Fajna sygna ;d
Też ostatnio zauważyłem, że coś nie działa za dobrze follow...
Powinno zostać to naprawione.
Jak dla mnie jest to nie potrzebne, więc jestem za usunięciem trybu follow.
To chyba tyle :)
Palladyn Zlosci
20-04-2010, 14:34
Jestem za naprawa ;d czasami jak jestem na afk to mnie ktos poprowadzi ;-)
jestem za usunięciem trybu follow.
Dopiero co go przywrócili o.o
#
Jestem na tak.
Elite Filutek
20-04-2010, 14:45
No co ty chłopie dajesz follow i lecisz za typkiem w pvp inie ma szans na ucieczke . Nie ;P Jest dobrze i tyle ;P
.vimpex.
20-04-2010, 14:56
Jestem za naprawą, bo chyba takie trudne, to nie jest :)
A jeżeli jest, aż tak trudne zrobienie to pod protokół 7.6, to jestem za usunięciem :D
Bardzo dobra propozycja jestem jaknajbardziej na tak przydalo by sie to
Jestem za naprawą bo to naprawde jest zrobione na odwal.
#up
Zgadzam się :)
#top
Wiesz co nawet sam kiedyś ten bład zauważyłem.. Jak najbardziej na tak!
Masz rację.. Jak się coś robi to powinno się to robić starannie. Jestem za poprawą.
fakt na 8.42 to podstawa XD!
nie wiem jak wy mozecie bic sie z psami przekroju 'DEADS' , ktorzy wala m clicka : )
_top
jestem za : O!
Assassin Mateusz
20-04-2010, 15:23
Powinni to naprawic! Czasami musze dac follow, ale niestety nie moge, bo jest niedopracowany. :)
Jeśli da się to naprawić to niech to zrobią.:D Jestem za.
Też jestem za. Funkcja "follow" jest nie raz pomocna. Aż wkurza to że są z nią problemy ;d Myślę że jak będą chcieli to naprawią - nie będzie z tym problemu.
Jestem za naprawienie i nawet wiem jak to zrobić :) Ale jak Mortiis jak zwykle nie chce niczyjej pomocy wiec :) Jest tak bo przez walk on jest nie mozna na skosc chodzic i Mortiis na 95% zrobil follow na podstawie tego ;o
Seth Drut
20-04-2010, 15:52
jedyne co przeszkadza to to ze nie mozna chodzic na skos.
bo to, ze postać stoi w miejscu te 2 sekundy, to chyba nie przeszkadza ;d
Devil murder
20-04-2010, 16:23
No trzeba naprawić, trzeba, bo to irytuje ;d
Zarexoholik?
20-04-2010, 16:41
To powinno być zrobione w momencie kiedy dodawali na serwer ten tryb.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-04-2010, 17:18
Gdyby wprowadzono naprawione follow to niby byłoby ok, ale jako że jestem realistą, to pewnie nic się w tym kierunku nie zmieni, więc lepiej żeby tego poprostu nie bylo
nie wiem czy ktoś pisał... ale falow jest włączone... na tibi 7.6 jest po prostu takie zjebane...
bo jest przystosowane pod lvle 1-80
3rd Dimension
20-04-2010, 21:16
Powinno zostać naprawione. Nieraz by mi się przydał - niestety niedziałający - follow, a na innych OTS'ach pod 7.6 też nie działa, więc APO by było jeszcze bardziej KOKSIARSKIE xD
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem za oczywiście przydałoby się to w pvp.
Nom przydało by się to na pewno mogli by to naprawić ;]
Jestem na Tak, ponieważ przydałoby sie do w wielu sytuacjach ;)
Także jestem za naprawą tego trybu..Ile razy mam afka , podchodzi noobek i mnie rucha..
P.S Ładna sonda ;p
Wczoraj biegałem za Axelem (Przemek Kamiński) moim charem (Kuba Cetnarowicz) i ciągle biegał mnie zsuwał gdy dawałem za nim follow ;d
Jestem na tak.
Mortalix
28-04-2010, 20:09
Taki jest urok 7.6.
Jak chcecie lepsze follow to APO 8.42 i ROX wciąż on-line. ;}
Nic dodać nic ująć.
Powinno zostac naprawione ofc, przydaje sie ten tryb ;).
Follow powinno być może fajnie jak by jeszcze summonowanie potworków dali.
Jestem za usunieciem tego... Wg mnie to jest niepotrzebne...
wedlug mnie tryb follow powinien zostac usuniety . to jest bezsensu i nie ma po co tego naprawiac:o
J e l o n e k
29-04-2010, 16:12
Jestem jak najbadziej za ;] Przydało by się w pvp :]
Odkurzacz'
29-04-2010, 16:33
Na pewno urozmaiciło by to grę, szczególnie ED'owi któremu łatwiej się siocha kolegę na fallow!:)
Nie widze jakos tego, jak 9 osob bierze na jednego skulla follow i lata z nim po calym city... moze byc follow lecz wolniejsze 2x od hura
Według mnie powinno to być naprawione. To przydatna funkcja.
Fransiss
30-04-2010, 14:39
Jak najbardziej za tym by to naprawić. ;)
Powinno być zrobione, ale nie wiadomo czy komuś się zachcę... Dadzą followa na hota uahsahhsa
No co ty chłopie dajesz follow i lecisz za typkiem w pvp inie ma szans na ucieczke . Nie ;P Jest dobrze i tyle ;P
Przypominam Ci, że jeżeli lecisz za kimś na follow i jednocześnie go zaatakujesz to follow znika ;> Więc wiesz ... Ja ostatnio biegałem t owszystko mi normalnie działało, ale jeżeli jest jak mówicie to jestem również za naprawą . :D
Dexter Rook Sorcerer
02-05-2010, 08:50
Jestem za naprawieniem tego. Bardzo pomocny tryb, często go używałem na nowszych clientach. Na pvp bardzo się przydaje bo niektórzy uciekają na map clicku gdy maja mało many / hp i to denerwuje... Szczególnie knightom by to pomogło bo jak wiadomo oni walą z macki itd. to muszą podejść, a jak ktoś ucieka na utani gran hur to raczej nie ma szans...
pozdrawiam, Dexter.
Najlepiej jakby usunęli ten system i dodali bieganie z escape :) Ale tego nie zrobią bo woleli wprowadzić zepsuty follow...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.