PDA

View Full Version : Street Art Shop czyli 100% talentu

HAST
20-04-2010, 20:14
10 lat doświadczenia w malowaniu i lakiernictwie artystycznym, pociągnęło za sobą pomysł na stworzenie własnej marki – studia aerografu ,,Street Art Shop”. Projekt powstał 3 lata temu, a przez ten czas w firmie zaszło wiele zmian w ofercie, jak i udoskonaleń technologicznych. Na dzień dzisiejszy jesteśmy w stanie wykonać każdy zlecony projekt, i dostosować technologię malowania, do zleconego do malowania materiału.

Wykonujemy grafiki tunningowe, reklamowe oraz artystyczne, na pojazdach samochodowych, motocyklowych, kaskach, rowerach, quadach, i innych , począwszy od indywidualnego projektu dostosowanego do wymagań klienta, przez wizualizację, ewentualne poprawki blacharskie, aż do końcowego malowania lakierem bezbarwnym, z dbałością o najmniejsze detale. Jako nieliczni w Polsce wykonujemy nasze grafiki z użyciem najlepszej jakości materiałów i narzędzi wiodących światowych producentów, w tym komory lakierniczej, przez co nasze powłoki lakiernicze są najlepszej jakości.

Zajmujemy się również artystycznym malarstwem ściennym. Malujemy grafiki reklamowe, oraz artystyczne we wnętrzach budynków jak i ich fasadach, począwszy od pubów i dyskotek, przez salony, sklepy, kończąc na mieszkaniach prywatnych ( również pokoje dziecięce ), i innych.

Jako nieliczni w Polsce zajmujemy się również profesjonalnym malowaniem odzieży i obrazów (również wielkoformatowych ) techniką airbrush.

Gwarantujemy pełen profesjonalizm, poparty doświadczeniem, oraz 100% zadowoleniem naszych klientów.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą, oraz galerią wykonanych prac.

Zapraszamy do współpracy.
I t-shirty dla raperów http://www.streetartshop.pl/media.htm
Za parę dni zamawiam u nich koszulkę.
Co sądzicie o tej formie bycia artystą?
@Party
To nie blaknie, gdyż używa on najlepszyc dostępnych farb.
I nie nabijaj bezsensownych postów.

Axelo .
26-04-2010, 20:42
Prawda, 100 % talentu.
Fajna koszulka OSTR'ego ale własnej nie będę kupował.
Szacun dla goscia.

Mikiel Król Sedesów, ej!
26-04-2010, 21:06
Strasznie mnie jarają takie koszulki, wiem że taka cena to normalka, ale gdyby było 120-150zł to bym zakupił, a 200 zł to wolę sobie kupić bluze k1x'a albo massa ;d Ogólnie fajnie że malują pokoje graffiti itp, zawsze o takim czymś marzyłem, cena nie jest mała, ale może kiedyś.

ajee
26-04-2010, 22:38
http://a29.ac-images.myspacecdn.com/images01/98/l_b33678be0d79edbe98e6280f840914dc.gif

Taką koszulkę chciałbym z dobrego materiału, na koszulki.com nie ma co patrzec... :D

tajemniczy
27-04-2010, 09:43
troche za drogo, moze na wakacje jak zarobie ; d

@up

mama by ci nie pozwolila kupic :d

Smoczek
27-04-2010, 20:04
po 1 za*******
po 2 za drogie :<

ta forma sztuki juz dawno rozwija sie w usa w polsce tez powoli cos sie dzieje :]

btw jakis napalony cleaner usuwa z kazdego tematu moje posty(chyba mnei lubi :s)

Devixx
28-04-2010, 17:21
Oł łał. Fajne graffiti :D Ciekawe ile będą zarabiać :P

Assassin Mateusz
29-04-2010, 20:22
Bardzo fajna rzecz. Kupilbym sobie taka koszulke, ale nie mam kasy. :(