View Full Version : Mr Fsza-530lvl
Rock of Golden
20-04-2010, 21:53
Macie...
http://i41.tinypic.com/mkcf11.jpg
Rodowity ^^
20-04-2010, 22:01
O M G Gooo Gooo 1k : x
uuu ladnie jedziesz z tym lvl ja bym tak nie dał rady XD
wielkie gz
first? nie
second :<
Jankulowski
20-04-2010, 22:04
Wow nolifer nieno ladnie....GZ!
lal, ja już 500 są na robi to Big Gz, pewno tam za łatwo już dla was jest, 0 potworów które nie możenie pokonać ;p
Beny Knight
23-04-2010, 20:46
Wyjdz z domu troche popierdolony dzieciaku.
Wyjdz z domu troche popierdolony dzieciaku. [2]
Wielkie Gratki... Na rooku wbicie takiego poziomu to nie lada wyczyn...
życzę dalszych sukcesów...
Ciśnij do 666
Wyjdz z domu troche popierdolony dzieciaku. [2]
Tym razem 3, życzę hacka :)
GZ level ladny dla mnie to nie wyczyn sam mogłbym taki level wklepać, ale mam troche siana w głowie i wole wyjść na dwór.
gratuluje . go go 600:) pozdro:)
.vimpex.
23-04-2010, 21:56
Tym razem 3, życzę hacka :)
Wyjdź z domu trochę popierdolony dzieciaku. [4]
Wyjdź z domu, do szkoły/sklepu/przewietrzyć się, bo od ponad roku pewnie nie wychodziłeś.
Nie Gz.
.Serafin
23-04-2010, 22:03
Wyjdź z domu, do szkoły/sklepu/przewietrzyć się, bo od ponad roku pewnie nie wychodziłeś.
Nie Gz.
I ten idiota dostał tutora XD
Top:
Gratuluje wytrwalosci lub braku rozumu.
old biohazard`
23-04-2010, 22:09
Gz cisnij do 540 ^^
Nastepnym razem mozesz pokazac mlvl,skille :)
Nie Gz.
Wszyscy co tak piszą tylko ci zazdroszczą ;p Gz wytrwałości i LVL wbij ten magiczny 666 ;]
Dokładnie wszystkie cioty co pisza nie gz dzieciaku itp to idioci ktorzy zazdroszczą ze nie maja takiego lvlwura na roku
@maly
jakbys 200wbl na roku to by bylo dobrze ;]
Dokładnie wszystkie cioty co pisza nie gz dzieciaku itp to idioci ktorzy zazdroszczą ze nie maja takiego lvlwura na roku
Hah ;s A czego tu zazdrościć? Paru pixeli na krzyż? Proszę Cię człowieku... Jeśli dla Ciebie Tibia jest jakimś priorytetem to ok.. Szanuje Twoje zdanie ;s Jeśli wygrałby np. olimpiadę to byłoby czego zazdrościć... Tibie i całe posrane APO z 1000 ,,lefurem" na rooku mogę sobie w Paincie narysować... A idiotą to jesteś Ty sam. Gryź pałę :)
@Topic. Gz, ale nie graj już. Sprzedaj konto i dorośnij wreszcie. Usuń Tibię :>
gz, fajny resp masz:O gogo 600lvl
Patryk1441
24-04-2010, 20:05
I ten idiota dostał tutora XD
"bajkopisasz" + lizanie dupci na zaawansowanym poziomie.
@top
Gratuluje XD Ja to na main nawet takiego nie mam już
Gratuluje. Dobrze, że już skończyłem grać w tą grę :)
Zaoszczędziłem od 500 do 530 poziomu 150h :)
@UP Jedyny, który zmądrzał :> I jedyny, któremu mogę tu czegokolwiek pogratulować na tym forum :)
Chce ci się jeszcze grać? (nie wnikam XD)
#top
Gz, wbij 666 i idź na dwór.
@maly
jakbys 200wbl na roku to by bylo dobrze ;]
Na szczęście nie zazdroszczę jaki ma lvl Fsza.Lecz on nadal zostanie dla mnie pieskiem.Robiąc z nim interesy narażasz siebie na duże straty np.jak idziesz na S Keya Questa to możesz paść on specjalnie zaciągnie abyś poszedł do teleportu, a ty wziął klucz i tak padniesz odrazu.Więc nie ma mowy o jego uczciwości.
Mówiąc jeszcze jest zakłamanym gnojkiem, który wystawił niektórych tutorów za marne 25 pkt reputacji.
Na szczęście nie zazdroszczę jaki ma lvl Fsza.Lecz on nadal zostanie dla mnie pieskiem.Robiąc z nim interesy narażasz siebie na duże straty np.jak idziesz na S Keya Questa to możesz paść on specjalnie zaciągnie abyś poszedł do teleportu, a ty wziął klucz i tak padniesz odrazu.Więc nie ma mowy o jego uczciwości.
Mówiąc jeszcze jest zakłamanym gnojkiem, który wystawił niektórych tutorów za marne 25 pkt reputacji.
to nie on idioto :/ :o
Duch Rookk
02-05-2010, 10:03
Gz a jak wszedłeś tam gdzie stoisz ?? heh Gz go go ale to fastem 1000 poziom xd ;p
Wypowiedź Vimpexa.
Nie Gz.
Troche głupio że tak znana osoba na forum bawi sie w napinacza.
Znacie Go i wiecie co robi że tak po nim od nilife cisniecie ?
Powiem wam tak gówno o nim wiecie ;D
Ja Ci Fszo gratuluje wytrwalosci w biciu lvla i zycze ci dalszych sukcesów.
Old Capitan Rook
02-05-2010, 10:58
Ja Ci Fszo gratuluje wytrwalosci w biciu lvla i zycze ci dalszych sukcesów.
Biciu lvla ? gratulujesz botowi :) a że go nie przyłapali to tylko dlatego że jest przy kompie :) Nie gZ
Jakby dokładniej sprawdzali ,,boterów,, na rooku to troche by się statystyki uszczupliły :P Ale nikomu nie chce się tego robić albo po prostu ekipa nie umie zainterweniować tam :)
Duch Rookk
03-05-2010, 17:28
Old Capitan Rook
i ty miałeś tutka .. buahaha
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.