Zaloguj się

View Full Version : Stronniczo?? administratorów serwera CS.

Stormczester
21-04-2010, 19:05
Witam. Chciałbym poruszyć temat stronniczości administracji serwera. W regulaminie jest JASNO napisane, że nie można nadmiernie przeklinać - rozumiem emocje, ale bez przesady. To co dzisiaj, a właściwie przed chwilą(5 min przed pisaniem posta) byłem świadkiem i nie tylko ja, bo i Sedan nadmiernego przeklinania KOLEGI administratora "Loc". Nie mam nic do niego, w żadnym wypadku - dobry gracz, ale marny admin. Banuje nie tych co trzeba. Jego kolega mimo moich próśb nie przestał, a administrator nie zareagował. Prosiłem o mute - gram na głośnikach, a nie miło by było jakby ktoś to usłyszał z rodziców :(. Chcę pograć spokojnie na serwerze, ale się nie da przez takich właśnie jak "?!1". Co kogoś zabił to przeklinał ile wlezie - a jak jego zabili to uu.. no nie słyszałem takich wiązanek.

Co Wy myślicie o stronniczości - czy dobrze wykonują swoją prace patrząc na kolegów, czy też nie?

Mortalix
21-04-2010, 19:18
Hmmm...
Nie było mnie przy tym więc nie mogę się jednoznacznie określić, ale uważam, że w odniesieniu do kolegów admini powinni przynajmniej zwracać uwagę.
Wiadomo, że na publicznym czacie powinna być kulturka. :confused::confused:

Myst
21-04-2010, 19:28
Powiem tyle, że przeklinanie w sensie "dobrym" to za to bany admin nie daje, nie wiem czy to się różni od przeklinania na innych. Robią to dla beki, ale moim zdaniem przeklinanie to przeklinanie i nie ma czy szpanować. Powinno się dostawać bana. Tak samo Sebson ciągle ma tą reklamę i nikt go nie banuje, raz dostał bana, ale widzę, że strony internetowe można reklamować? Bo zawsze on reklamuje ją gdy się rozpoczyna nowa rundka, może ma binda, ale można usunąć binda.

@ Krajonku
Ja Ci nic nie mówię, bo ty dajesz mu bana to prawda, ale inni admini to olewają, a on już kilka dni tak reklamuje.

@Kicaii
No może nie ip serwa, ale reklama to reklama.

Crayon
21-04-2010, 19:33
Tak samo Sebson ciągle ma tą reklamę i nikt go nie banuje,
Dostał!

Bo wiesz, te nadmierne przeklinanie to jest taka subiektywna sprawa. Wiele osób też interpretuje ten punkt regulaminu jako wyzywanie kogoś. To jednak jest prosta sprawa. Za dużo wulgaryzmów w trzech zdaniach powinno być karane.
A szczerze mówiąc loC trochę głupio się zachował, pozwalając swojemu koledze na tak nadmierne przeklinanie. Wielka szkoda, że wszedłem na server po fakcie.

@down
sprawdziłem co to - jest to reklama sieci ruskich serverów. Począwszy na FFA na HNSie kończąc

kicaii :o
21-04-2010, 19:49
To tak biegales i rzucales fleashe nawet mi Nie zrobilem z nim nic bo siedzialem w konsoli i probowalem uzyskac informacje o graczu ktorgo niechaco zbanowalem i probowalem odbanowac , powiedzialem mu ze nikogo nie bede banowal tu chodzilo o Ciebie zapewne kazdy gra jak gra i za to nikogo nie zbanowałem jeszcze i nie zamierzam ze czasmai gdzies cos krzywo rzuci albo uczy sie grac . TO tak jak mowie szukalem informacji o tamtym graczu . Jezeli chodzi Ci o to ze nie banuje niby kolegow to sie myllisz Wacka czesto kickam Metaxa grzesiek rowniez jezlei nadmiernie proboja kogos cisnac a kazdemu mowie zeby sie ogarnał. Bylem poprostu zajety bo sie pomyliłem ...

Tamto Co Sebson mial to jakis szit z csa albo z jakiegos dziwnego Cfg ... bo raczej ip servera to to nie bylo

A tego ze prosiles o zmutowanie to nie przeczytalem nawet gdyz konsola zaslaniala

Sorry za niedogodnosci z mojej strony.

'Oxidosis'
21-04-2010, 20:10
Doskonale Cię rozumiem. Co do przeklinania, admini zazwyczaj nie reagują na osoby które po dedzie piszą jakieś proste, wulgarne słowo, bo przecież emocje towarzyszące nam w tej grze są normalne. Gdy ktoś wjezdza mi ostro w plecy niekiedy włącza mi się bulwers i czuję że gdy nie napisze tego jakże zacnego wyrazu strace panowanie nad sobą. Jeżeli chodzi o graczy tego servera wszystkich traktuję tak samo, mimo że z niektórymi czasem popiszę na steamie a niektórych nie znam w ogóle. Jednak zasady są dla każdego takie same i to że ktoś pogada kilka razy z adminem nie zwalnia go do łamania regulaminu. W tej sytuacji w połowie rozumiem admina LoC, bo z własnego doświadczenia wiem że ciężko jest dać bana koledze, jednak tak jak wyżej pisałem, czas kary dla każdego jest taki sam i nie ważne czy to kolega admina, czy też nie. Każdy admin powinien się tego trzymać.

Rybecka
21-04-2010, 20:11
To tak biegales i rzucales fleashe nawet mi Nie zrobilem z nim nic bo siedzialem w konsoli i probowalem uzyskac informacje o graczu ktorgo niechaco zbanowalem i probowalem odbanowac , powiedzialem mu ze nikogo nie bede banowal tu chodzilo o Ciebie zapewne kazdy gra jak gra i za to nikogo nie zbanowałem jeszcze i nie zamierzam ze czasmai gdzies cos krzywo rzuci albo uczy sie grac . TO tak jak mowie szukalem informacji o tamtym graczu . Jezeli chodzi Ci o to ze nie banuje niby kolegow to sie myllisz Wacka czesto kickam Metaxa grzesiek rowniez jezlei nadmiernie proboja kogos cisnac a kazdemu mowie zeby sie ogarnał. Bylem poprostu zajety bo sie pomyliłem ...

Tamto Co Sebson mial to jakis szit z csa albo z jakiegos dziwnego Cfg ... bo raczej ip servera to to nie bylo

A tego ze prosiles o zmutowanie to nie przeczytalem nawet gdyz konsola zaslaniala

Sorry za niedogodnosci z mojej strony.

stary idz sie udus albo powies. Nie dosc,ze piszesz jak dziecko pelne cukierkow ktorych nie mozesz otworzyc to jeszcze nie na temat.

O jakim ty fleshu pierdolisz???:confused::confused::confused::confus ed:

Jestes ***** faja, ale 3masz strone ziomka i za to jest wielki +. : )

21-04-2010, 20:13
no no sadzac po tym co napisałes mozna latwo wywnioskowac ze masz z 15 lat i napinka rox ja kulturalnie wyjasniłem o co chodzi a tu odrazu napinka poszla . Pozostawiam to bez komentarza :D

Uspokajać uspokajam zawsze każdego w tym przypadku tak jak mowie Siedzialem w konsoli ale widac jest to nie zrozumiałe dla waszych młodych główek

Rybecka
21-04-2010, 20:17
no no sadzac po tym co napisałes mozna latwo wywnioskowac ze masz z 15 lat i napinka rox ja kulturalnie wyjasniłem o co chodzi a tu odrazu napinka poszla . Pozostawiam to bez komentarza :D

Uspokajać uspokajam zawsze każdego w tym przypadku tak jak mowie Siedzialem w konsoli ale widac jest to nie zrozumiałe dla waszych młodych główek

yyy, doradzam chodzic na jezyk Polski i przestac palic.

Polski: interpunkcja blz, to co piszesz nie jest mi kur*wa zrozumiale.
Palic: Moze wrociles z jasia i flesh Ci sie przysnil, za 1wszym razem tez mialem dziwne zwidy : ). To przeminie.

Veto
21-04-2010, 20:23
Byłem na serverze. Owszem, przeklinał ten jakiś pytajnik z wykrzyknikiem, ale nie były to tak straszne wiązanki, żeby mama wleciała z patelnią do Twojego pokoju i wybiła Ci na głowie rytm Małgośki... Więc co do LoC'a - moim zdaniem, nie ma problemu. Dobry z niego admin, a to - że dziś zrobił missclicka przy banie, usprawiedliwia natychmiastowy unban, więc za przeproszeniem odpierdolcie się od niego?

Inną sprawą jest to, że CS to gra od 16 lat, prawda? Więc jeżeli spełniasz wymagania (w co wątpię, inaczej nie założyłbyś tego wątku), to subtelne KURVA MAĆ, nie powinno Ci być obce. Po za tym, w CS'a gra się na słuchawkach, chyba że ktoś jest takim hajtem, że nawet w nausznikach słyszy osobę plantującą pakę na B, z A.

21-04-2010, 20:24
Nie pisze tu po to zeby to sie komus mialo podobac czy nie a Ty nie rznij cwaniaka typowego internetowego hajta TO normalne w wieku lat 15 :/

Nie musze sie uczyc i nie zamierzam o.O

Metaxa Grzesiek
21-04-2010, 20:26
Omg, ale afera...

Ty ziomek zamiast pisać takie posty wyjdź i kup sobie słuchawki.

Pozdro Metaxa Grzechu XD ,,***** nie traflem" XD

Rybecka
21-04-2010, 20:35
Nie pisze tu po to zeby to sie komus mialo podobac czy nie a Ty nie rznij cwaniaka typowego internetowego hajta TO normalne w wieku lat 15 :/

Nie musze sie uczyc i nie zamierzam o.O

oaksdoaskdosakd

"rznij" napisane w tresc wulgarnej.

4. wulgarnie: a) mieć stosunek seksualny; b) oddawać kał;

Nie rzne sie z toba, dla ciebie ani nie sram dla ciebie, aczkolwiek na ciebie bo mam wyjebane w twoje zdanie.
Nie mam 15 lat gimbe i nie mow do mnie dzieciaku bo jestes ***** matkoportfelowym allegrowiczem... thx. Jesli juz wychodzisz to zamknij drzwi.

21-04-2010, 20:40
No dobra sorry 14 . nie pusz sie tak bo cale krzeslo zafajdasz na rzadko i rodzice ktorzy nie pozwalaja ci przeklinac i sie ich strasznie boisz Urwia Ci od internetu a takego bys nie przezyl :< Nie ma to jak dowartosciowywac sie bezsensowana napinka w internecie gdy w prawdziwym swiecie ejst sie nikim xd

'Oxidosis'
21-04-2010, 20:51
Nie wierze LoC, że wchodzisz z nim w potyczke słowną. Będąc adminem powinieneś dawać przykład, a nie odpowiadać na takie marne prowokacje. Wyjaśniłeś wszystko we wcześniejszym poście, a to, że on się z Tobą nie zgadza to nie oznacza, że masz mu odpowiadać w taki sposób.

21-04-2010, 20:53
Przeciez to nie moja wina ze dziecko pyskuje . Sam wiesz jak prowokacja kusi i to bardzo dobrze wiesz ;p

'Oxidosis'
21-04-2010, 20:59
Kusi zawsze kusi, jednak wiedząc że jesteś osobą mądrzejszą powinieneś odpuścić, bo dobrze wiesz że to do niczego nie prowadzi. Z tego co widzę wszystko zostało wyjaśnione więc nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu.

SedaN*
21-04-2010, 21:06
Stormczester a jaki nick masz w grze? Może ja się wypowiem.. Zauważyłem, że admini na serverze rzadko kiedy banują za przeklinanie, dlatego na chacie zazwyczaj nie ma kultury (mówię tu o prawie wszystkich - łącznie ze mną). Gram na serverach, gdzie za przekleństwa jest automatyczny ban na godzinę, dlatego nie ma tam odruchów bezwarunkowych, że ludzie którzy ponieśli śmierć wyżywają się na chacie (zapewne robią to kolegom na steamie). Być może dobry rozwiązaniem byłoby wprowadzenie pluginu, który podmieniałby przekleństwa np na 'Jestem idiotą i podkładam pake w CT'

Również zauważyłem, że SEBSON co rundę reklamuje na bindzie jakąś stronę, a admini go nie banują, jednak w grze nie chciałem robić większej afery.

A co do gracza '?!!' to faktycznie zdarzyło mu się dużo przeklinać.

Metaxa Kamil
21-04-2010, 21:59
@Stromczester

Od LoC'a to się odpierdol oks? Jak nie to ja Ci się do tyłka dobiorę i uwierz mi, że miło nie będzie.

To, że raz kogoś nie zbanował nie znaczy, że jest stronniczy czy coś.
Loc jest moim kumplem, nigdy mnie nie zbanował bo nie miał powodów ale nie świadczy to o jego stronniczości wobec kolegów.

Metaxa Grzesiek, mój bro, też jest jego kumplem i co ? Jak drze tą pizdę przez ten mikro to dostaje muta albo bana żeby się uspokoił.

Niesłuszny ban? Zwykły miss klick, proste. Odbanował od razu więc nie PUACZ.

@Rybecka
Człowieku weź się kurvva rozbiegnij z końca pokoju i przypierdol głową w szafę o ile ją posiadasz.
Większego debila od Ciebie na tym forum nie widziałem a uwierz mi, że były niezłe wykręty.
Organizujesz napinkę przez neta a tak naprawdę jesteś zwykłą dzielnicową pizdą która siedzi w domu bo boi się wyjść na dwór.

@Oxi~
Te dzieci są popierdolone. Zazdrość ich zżera, że Saru (loc) dostał admina i teraz będą robić wszystko, żeby się go pozbyć.

@Saru <3
Nie przejmuj się tymi debilami. Zwykłe dzieci neo bez życia i szkoły.
Ja tam zawsze będę po Twojej stronie bo znam Cię sporo czasu i wiem jaki jesteś, niezależnie od tego czy jest to Twój kumpel czy też nie ;)

Pozdrawiam,
Bashoo, paucz?

P.S. JESZCZE RAZ KTOŚ NAPISZE COŚ NA LOC'A TO OSOBIŚCIE ROZPIERDOLE MU RYJ.

Babka Wojenka
21-04-2010, 22:16
Słuchaj, wiem że admini faworyzują swoich kolegów;
Dużo razy, słyszałem jak ktoś padł, i zaczął tak klnąć, że myślałem że jak go w rl zobacze, to go zabije ;d; to się wkurzyłem, i puściłem na full z głośników, boysów;D, i odrazu perma dostałem ;d. a on to nic.

ajee
21-04-2010, 23:11
http://www.humorpage.pl/obrazki/k/688_kot_lizus_lize_drugiemu_kotu_odbyt.jpg
Metaxa tak widzę to co robisz. LICK IT. Zamykający minusie, oni chociaż moga podyskutować a ty lepiej siedź cicho bo zazwyczaj kampisz na respie z autoszmatą.. xD

-----------------------------------------------------------------------------

Co do stronniczości.. trudno.. Ktoś musi pilnować porządku lepiej żeby to był jakiś sarumar niż wychłech z nonstima... :) Takie moje zdanie gram rzadko raczej zamiast defmeczu bo tak samo sie bije ludzi na tym serwie, ale czasami denerwuje jak biega ktoś na spithaku i bije oll... :/

Maatinii
21-04-2010, 23:51
Osobiście banuje za używanie wulgarnych słów. Rozumiem raz czy dwa razy można przeklnąc. Ale jak ktos cały czas klnie to od razu leci kick po czym jak się nie uspokoi ban na 30min załatwia sprawę.

A co do LoC nie mama zastrzeżeń.

Rybecka
22-04-2010, 03:20
Nie wierze LoC, że wchodzisz z nim w potyczke słowną. Będąc adminem powinieneś dawać przykład, a nie odpowiadać na takie marne prowokacje. Wyjaśniłeś wszystko we wcześniejszym poście, a to, że on się z Tobą nie zgadza to nie oznacza, że masz mu odpowiadać w taki sposób.

Tylko,ze o to mi chodzilo, nie zalezy mi na zgnebieniu loC'a tylko na pokazaniu,ze nie jest odpowiednia osoba na te stanowisko, -16 odpowiada na takie marne prowo. A cs jest od 16 .

:DoM4NatR.!>!
22-04-2010, 11:04
loC?! sprawuje się dobrze . Na posadzie admina często mi też pajdą nerwy . I muszę napisać "*****" lub coś w tym stylu na takie coś się nie reaguje bo to codzienność wejdź na inny serwer to tak samo ! :( Więc nie wiem co brałeś pisząc tego posta :(

._.Kwasny._.
22-04-2010, 12:09
Saru wyjebane w te kundle, a do tego jebanego chuja co zalozyl ten temat, idz strzelaj z dupy na policji jebana pajacUwo ,,I,,

Stormczester
22-04-2010, 16:03
@up
Dzieciaku stul pyska.

@Veto
Dla Twojej wiadomości mam ukończone lat 16.

@Sedan
Sedanie, Cielak z tej strony ;]

@Metaxa
Wyjdź i nie wracaj dupolizie. Ja do Loc'a też nic nie mam.

/Topic
Dostałem wyjaśnienie i więcej mi nie potrzeba. Sam przecież czasem przeklnę, ale to była przesada! Nonstop przeklinał jak kogoś zabił czy jego zabili. De Facto powinien być ban chociaż na godzinę. Prosiłbym o zamknięcie tego tematu przez kogoś z administracji forum.

Pozdrawiam,
Cielak.

Metaxa Kamil
22-04-2010, 18:29
http://www.humorpage.pl/obrazki/k/688_kot_lizus_lize_drugiemu_kotu_odbyt.jpg
Metaxa tak widzę to co robisz. LICK IT. Zamykający minusie, oni chociaż moga podyskutować a ty lepiej siedź cicho bo zazwyczaj kampisz na respie z autoszmatą.. xD

Koleś, chyba Ci się coś popierdoliło ;)
Spójrz dokładniej na nick forum i na nick w grze.

Zamykający minusie? Tak to sobie możesz do brata mówić czy tam siostry...
Autoszmata? W życiu tego gówna nie kupiłem i nie mam zamiaru.
Jak jesteś ślepy to kup sobie okulary i następnym razem czytaj posty dokładniej.

@Storm~
Dupolizie hahahah kurvva człowieku weź się kopnij w czółko oks?
Loca znam od bardzo dawna zanim jeszcze powstał serwer cs więc nie wiem o co Ci kurva chodzi paparuchu. Żal Wam dupę ściska, że on dostał admina a Wy nie ? Ehh, idź się wypłacz do mamusi może Ci kupi lizaczka :<

Duff
22-04-2010, 20:02
Odpierdolcie sie od Kicka. Jest to najlepszy admin!!!!!!!!!!! Wg mnie uzywanie slow wulgarnych nie powinno byc w ogole karane. Jest to gra od 16 roku zycia wiec powinni grac w nia prawie dorosli ludzie, Na moje oko moga sobie troche pochujowac i pokurwowac. Ja np jak cos zlamie to pierwsze co mowie do mikro to pospolita polska ***** :)

Crayon
22-04-2010, 21:01
Odpierdolcie sie od Kicka. Jest to najlepszy admin!!!!!!!!!!! Wg mnie uzywanie slow wulgarnych nie powinno byc w ogole karane. Jest to gra od 16 roku zycia wiec powinni grac w nia prawie dorosli ludzie, Na moje oko moga sobie troche pochujowac i pokurwowac. Ja np jak cos zlamie to pierwsze co mowie do mikro to pospolita polska ***** :)
No pewnie. Tylko nie każdy ma ochotę przez cały czas słuchać, jak wy kurwujecie i pierdolicie, bo was biją. Jak chcecie sobie przeklinać, to na jaką cholerę wciskacie ten przycisk voice, żeby ktoś was słyszał? Krzyczcie sobie do siebie, do domowników, a nie do mica "kur*aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIJOOOOO MJEEEEEE". To świadczy przede wszystkim o waszej kulturze, a raczej o jej braku

Santano
22-04-2010, 21:22
Saru wyjebane w te kundle, a do tego jebanego chuja co zalozyl ten temat, idz strzelaj z dupy na policji jebana pajacUwo ,,I,,
Weź się opanuj bo nie wyobrażasz sobie, jak źle takie wypowiedzi o Tobie świadczą. (klik (http://komixxy.pl/20829/Agresywnosc-w-sieci-oznaka)) Współczuję.

@Topic
Jest to bardzo poważny zarzut.
Będę musiał wszystko dokładnie sprawdzić.

Stormczester
23-04-2010, 15:25
I dobrze, że sprawdzisz to Santano.

//Metaxa
Siedź już cicho. Nie chciałbym admina na tym serwerze, gdyż ja chcę czerpać TYLKO przyjemność z gry i być niezależnym graczem.

//Crayon
No dokładnie o to mi chodziło!