View Full Version : ChatBox
Nikt nie ma bana na chatbox, po prostu został on wyłączony.
Moon Red
21-04-2010, 22:00
Aj kokgzy kolejne dobre posuniecie było tam więcej spamu niż normalnych rozmów :) tak trzymać
oooooooooo Jestem First
Panie "mondry" to ty nam udowadniasz że masz IQ śledzia wiec morda OKI??
Mam informację od Santano, że prawdopodobnie będzie nowy chat-box. To prawda, czy jakieś bujdy?
A włączycie go kiedyś, czy już na zawsze będziemy pozbawieni ważnego elementu naszego życia? :mad:
Aj kokgzy kolejne dobre posuniecie było tam więcej spamu niż normalnych rozmów :) tak trzymać
oooooooooo Jestem First
No w kolejce po mózg to chyba byłeś ostatni i już pisało "Wszystkie zapasy wyczerpane"
Ja zapraszam, na chatbox zastępczy...
Jakiś napaleniec zrobił XD wcale nie ja :|
Manifest do użytkowników CHATBOXA-APO-ARMIA-PODKARPACKI
Bracia! Dna 21.04.2010 roku została naruszona nasza godność! Nie możemy dać się uciskać jakiemuś niby-hosterowi! Tym bardziej, jeżeli jest nim firma, która specjalizuje się tym, nie powinna mieć nic do gadania! Mortiis płaci, Mortiis wymaga. Gracze płacą, gracze wymagają! Nie możemy dać zadeptać naszej historii!
Nawołuję Was do niezaprzestania walki z kurestwem i upadkiem zasad! Chatbox to nasz drugi dom, nie możemy pozwolić na jego zniszczenie! Zapraszam wszystkich TUTAJ (http://www.toproste.pl/forum/usernote.php?u=22100)
Tam, możemy powrócić do naszych korzeni i nie dać się pokonać! Pokażmy Hosterowi, że nie potrzebujemy jego gównianej litości do godnego spędzania czasu na forum!
Pozdrawiam i nawołuję do walki,
Armia Podkarpacki Chatbox.
@up Ciekawe jaki :D!
@topic Włączcie chat boxa ;c bez niego nie ma po co na 4um wchodzić ...
.vimpex.
21-04-2010, 22:42
@Up
nom, nie ma po co ;CCCCCCCCCC
@Topic
Włączyć :C
Babka Wojenka
21-04-2010, 23:13
Można go wyłączyć, nie będzie tyle banów;
~ Będziecie pisać pm ;D
Szkoda. Moim zdaniem ChatBox był jedyną funkcją, która podtrzymywała forum przy życiu, mega nudno bez niego.
Administracja powinna zaostrzyć regulamin dotyczący ChatBox'a, dać cleanerom możliwość banowania na nim.
Mam informację od Santano, że prawdopodobnie będzie nowy chat-box. To prawda, czy jakieś bujdy?
Tak jest to prawdą. Nawet wiem kto robi tego chat-box'a (chyba),ale nie powiem.
Kamor Wielki
22-04-2010, 14:11
Oddawać mje tu cb !!
To moje życie !!!
Poziomkuwa
22-04-2010, 14:36
Wchodzę na to forum ze względu na Chat-Box. Przywróćcie go bo jest bez niego mega nudno.
Cb będzie, tylko trzeba poczekać, ponieważ ta wersja coś nie pasowała (tzn. zamulała lub coś..), poczekajcie a niedługo new cb będzie :D.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-04-2010, 14:56
No skoro chcą, żeby forum zaczęło powoli umierać, to proszę bardzo, wyłączajcie sobie...
Oni chcą przerobić ChatBoxa :)Będzie nowy i odlotowy xD myślę że nowe czcionki itd.
#up
ćcionki? odlotową to masz ortografie.
#topic
Czekamy na nowego chat-boxa. ;)
Mam nadzieje ze zostanie przywrocony i z jakimis polepszeniami...
Mogliście zostawić ten CB na czas robienia nowego ale jak chcecie.
Powodzenia w robieniu nowego i czekamy. :)
Mogliście zostawić ten CB na czas robienia nowego ale jak chcecie.
Powodzenia w robieniu nowego i czekamy. :)
Musieli go wyłączyć bo coś im mulił (tak chyba gdzieś pisało. Bo podali powód dlaczego off), no i przez to off jest :(
Bastek10
25-04-2010, 21:50
Nikt nie ma bana na chatbox, po prostu został on wyłączony.
A można wiedzieć czy w ogóle będziecie go włączać?:D
#up
Tak, nowy chatbox będzie na stronie serwera, nie forum.
Kapitan Alkohol.
25-04-2010, 22:30
Ale co komu przeszkadzał chat box na forum ? Chyba hoster dostaje kase za hostowanie, więc ocb ...
No ale czekamy na CB na stronie, lepszy taki niż żaden ; )
#down (dosłownie :CCC)
Nom, ale jeszcze nie lepszy niż Ty ?:mad:
Nabijacz ;d
#top
ChatBox to najlepsza rzecz na tym forum i moim zdaniem lepiej by było na forum, chociaż lepiej poczekać i zobaczyć jak się rozwinie na stronce.
DonieX <3
26-04-2010, 14:18
Szczerze to na Chat Box'ie wypowiadałem się rzadko ;x Ale przydatne było, więc przywróćcie to jak najszybciej;d
Dokładnie lepiej aby cb był na forum niż na stronie serwera.
jezeli cb ma byc to lepiej jak bedzie na forum niz na stronce ;/ bo tak to to troche glupio;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.