PDA

View Full Version : Sony Ericsson W995

Mortarius
22-04-2010, 17:32
Witam wszystkich.Mam pytanie,czy ktoś posiada Sony Ericssona W995 ? Chciałbym go kupić ale potrzebna mi jakaś recenzja z prawdziwego zdarzenia ;d Prosiłbym o plusy,minusy i takie tam.

Simi
22-04-2010, 17:33
http://www.mgsm.pl/katalog/sonyericsson/w995/
Trudno ? :<

#edit.
Naucz się edytować. Mam cię nauczyć ? Jam będę tfuj miszcz !

btw. Napewno dostaniesz tutaj uber pr0 'recenzje'. rotflmao. &#172;&#172;

Mortarius
22-04-2010, 17:39
Chodzi mi o takie własne komentarze na temat tego ... Te wszystkie recenzje i komentarze tych ciuli mi nie wystarczają. Ktoś kto może ma dłużej ten telefon albo coś takiego. Nie rób z siebie miszcza googluf i okolic _._

Hydra
22-04-2010, 17:58
Powiem tak:
Mam ten telefon, nie zbyt fajny (zamula się), wejście od ładowarki się zepsuło po 4 miesiącach użytkowania :o, dźwięk fajny, aparat do dupy (choć ma 8.1 mpx to mój aparat 3,2 sprzed 5 lat robi lepsze zdjęcia). Po aktualizacji softu się mniej muli ale... zawsze jest wolniejszy :|
Hmm, w sumie jak będziesz trzymał go w pokrowcu (tak jak ja ^^) i nie upadnie Ci to nawet nawet jest, a po upadku to się nie schylaj tylko zostaw..
Jak coś to więcej na PW

Mortarius
22-04-2010, 21:27
A czy mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny telefon typu ten Sony Ericsson ? Byle nie dotykowy.Nie patrząc na cene

Hydra
22-04-2010, 21:43
Sony Ericssonów Ci odradzam, wadliwe są (głośniki/wejście na słuchawki/ładowarka). Polecam nokie 5630 XM, 6310i, e51, 5310, 6300 itp. (polecam stare dobre nokie typu 6020)
Z SE jak tak chcesz to polecam w200i, koledzy maja w klasie, rzucają nimi, moczą w wodzie, rzucają na w-f itp. Też fajny wytrzymały telefon ale to jednak SE...

Juxxifi
22-04-2010, 22:03
nie zbyt fajny (zamula się)

Teraz chyba nie ma żadnego SE, który by nie mulił.

wejście od ładowarki się zepsuło po 4 miesiącach użytkowania

Z tym się zgodzę. Wejścia ładowarki w SE są wyjątkowo dupiate ;s

#
Co do tego modelu się nie wypowiem, bo go nie mam ani nikt z moich znajomych go nie ma. Kiedyś się zapatrywałem na kupno w995 ale po jakimś czasie dałem spokój, bo szkoda by mi było wypieprzyć tyle kasy w telefon xd

W następnym tygodniu biorę Avilę z gps'em.

p.s napisz do czego jest Ci ten telefon potrzebny.

#down

Do muzyki powinien Ci wystarczyć C510/C901, bo i tak z telefonu jakiegoś zajebistego dźwięku nie wyciągniesz.
C510 mam ja, a C901 mój sąsiad. Prócz ww. wad (wejście ładowarki i zmuły) sobie chwalę.

Mortarius
22-04-2010, 22:15
Teraz chyba nie ma żadnego SE, który by nie mulił.

Z tym się zgodzę. Wejścia ładowarki w SE są wyjątkowo dupiate ;s

#
Co do tego modelu się nie wypowiem, bo go nie mam ani nikt z moich znajomych go nie ma. Kiedyś się zapatrywałem na kupno w995 ale po jakimś czasie dałem spokój, bo szkoda by mi było wypieprzyć tyle kasy w telefon xd

W następnym tygodniu biorę Avilę z gps'em.

p.s napisz do czego jest Ci ten telefon potrzebny.

Telefon głównie potrzebny jest mi do słuchania muzyki i robienia zdjęć bądź nagrywania filmików.To czy lepszy będzie aparat czy nagrywanie mnie nie obchodzi byle jedno z tych.Muzyka przede wszystkim.

Może ktoś ma jeszcze Samsung S7350i Ultra Style ? Proszę się dobrze przyjrzeć modelowi i temu "i" bo jest różnica ;d Ten telefon jest boski tylko z moich doświadczeń samsungi to są porażki jak chodzi o muzykę.Oprócz tego samsunga interesuje mnie jeszcze SE C905.Prosiłbym o wypowiedź posiadaczy owych telefonów (: Jak mówiłem wcześniej interesuje mnie Aparat,nagrywanie i głośność.

Scoop
22-04-2010, 23:25
#up
Jeżeli Ci zależy tylko na muzyce ewentualnie robieniu zdjęć/kręceniu filmów polecam nokie 5530 xm lub 5800 xm, obecnie posiadam 5530 i jestem bardzo zadowolony. :)

Miarek
23-04-2010, 06:23
Powiem tak:
Mam ten telefon, nie zbyt fajny (zamula się), wejście od ładowarki się zepsuło po 4 miesiącach użytkowania :o, dźwięk fajny, aparat do dupy (choć ma 8.1 mpx to mój aparat 3,2 sprzed 5 lat robi lepsze zdjęcia). Po aktualizacji softu się mniej muli ale... zawsze jest wolniejszy :|
Hmm, w sumie jak będziesz trzymał go w pokrowcu (tak jak ja ^^) i nie upadnie Ci to nawet nawet jest, a po upadku to się nie schylaj tylko zostaw..
Jak coś to więcej na PW

Ja mam trochę dłużej od Ciebie ,i dziwne ,że mi się z nim nic nie stało?
Złe użytkowanie to jest to.

Krsix
23-04-2010, 06:43
Ja polecam Ci SE K850i. Dobry aparat, głośno gra, nie jest tak wadliwy :p Sam posiadam i jestem bardzo zadowolony. Do tych celów co ty chcesz ten model bd w sam raz ;)

Hydra
23-04-2010, 11:49
@ktoś tam up
ten telefon mam od premiery :p
@top
jak do muzyki to w200i (http://www.allegro.pl/item1003133851_sony_ericsson_w200i_bez_locka_24m_g w_poznan.html) albo nokie 5530, 5630. Czemu pisze o nokiach? Cała moja rodzina używa nokie (od 10 lat) i się nie psują.. ja wziąłem sobie w995 dla odmiany, ale tak jak pisałem.. cienki. Ew. nokie 6300, nie muzyczna, głośna, aparat wystrojony jest lepszy niż w innych telefonach z aparatem 3,2, itp..

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-04-2010, 12:59
wejście od ładowarki się zepsuło po 4 miesiącach użytkowania :o
No to musisz kupować nowe baterie.

#topic
Wszystkie SE, mają to do siebie że czasem potrafią się... wyłączyć. Jeśli ma Wi-Fi - bierz

Hydra
23-04-2010, 20:32
@up
Telefon jest do dzwonienia, nie do łażenia po internecie.. ten telefon się do tego nie nadaje, jak potrzeba telefon do neta to polecam z klawiaturą :p
@top
A z resztą jak chcesz, twój wybór, twoja kasa :p mi ten telefon się nie zbyt podoba ze względu "mulenia" się, a poza tym, to nawet nawet jest. Pisałem, że wejścia się psują-to duża wada telefonu.

Megereess Onwed
24-04-2010, 21:43
ja ci powiem tak moja kolezanka go ma i sie nim bawilem, zadna fajna komorka zamula ja w kazdym momencie chodziaz masz duzo wolnego miejsca :(
poza tym taki ooo :D