Zaloguj się

View Full Version : Wiadomo?ci !

:DoM4NatR.!>!
22-04-2010, 19:12
Witam dziś oglądając wiadomości na Polsacie dowiedziałem się , że Pistolety Borowców były zakopane 1-2 metry pod ziemią więc skąd wzięły się strzały ? W amatorskim nagraniu ?? Co o tym sądzicie ?

@ps. znalazłem na msn.pl
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7803866,Parulski__Strzaly_na_miejscu_katas trofy_to_najprawdopodobniej.html
@moja wypowiedź
ja myślę że to jakiś spisek , żeby ugasić dochodzenie do Katynia lecz chyba im to się nie udało bo Film katyń pokazał się w całym świecie ! :(

@edit
Polacy pewnie boją się ujawnić bo jak by wszystko ujawnili by wybuchła wojna :(

Kamor Wielki
22-04-2010, 19:24
No pewnie,że to one wybuchały.
LOLOLOL
Nie wiedziałeś ?

Janq19
22-04-2010, 19:50
Oczywistym jest fakt, że Rosjanie zaplanowali ten atak. Wasi mocarze z PO zobaczcie jacy teraz cwani, nawet słówkiem się boją powiedzieć o ew. zamachu, tak się obsrani. To Izrael, Gruzja, Rumunia,Stany co mogą mieć to w dupie mówią, że to był zamach, ale oczywiście nasz nowy "świetny" rząd dalej tępo powtarza, że to katastrofa...

Axelo .
22-04-2010, 20:14
Ja tam osobiście nie chcę żadnej wojny i wole żeby Polska przymkneła jape i żyła dalej bo ludzie z tej katastrofy napewno nie chcieli by żadnego konfliktu z Rosją i może są teraz w lepszym miejscu?

Lagga
22-04-2010, 20:15
uwazam , ze ta amunicja byla polska . czemu? przeciez ci ochroniarze musieli miec jakas bron. uwazam , ze przez takich jak ty wojna moze faktycznie wybuchnac .

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-04-2010, 20:26
może są teraz w lepszym miejscu?
Są 2 metry pod ziemią

#topic
A wy zowu bajdurzycie o zamachu/wojnie/upozorowaniu katastrofy/BORowcach/szatanie. Bujda i jeszcze raz bujda.

lord max
22-04-2010, 20:31
Ehh, może i to prawda, sam w to wierzyłem, ale po co to? Czemu nie było zamachu na pogrzebie? No właśnie...

#UP
Ty tylko żeby posta nabić...

Lagga
22-04-2010, 20:51
Ja tam osobiście nie chcę żadnej wojny i wole żeby Polska przymkneła jape i żyła dalej bo ludzie z tej katastrofy napewno nie chcieli by żadnego konfliktu z Rosją i może są teraz w lepszym miejscu?

sory za double posta.

Uwazam , ze nawet jakby rosja najechala na polske , to nie byloby takiej wojny jak byla z niemcami.
po 1:.

Rosja nie jest juz takim krajem, ktoremu nikt nie da rady.

po 2.

Sa wieksze panstwa i lepiej przygotowane na wojne.

ale fakt ze kaczynski przeciez krzyczal ze rosjanie to tacy zli sa... dzisiejsi ludzie nie odpowiadaja za zbrodnie katynska ... nie mozna ten sam narod ciagle pamietac tylko z 1 wydarzenia !.

Myst
22-04-2010, 20:59
uwazam , ze ta amunicja byla polska . czemu? przeciez ci ochroniarze musieli miec jakas bron. uwazam , ze przez takich jak ty wojna moze faktycznie wybuchnac .

Zgadzam się, na filmie słychać strzały, ale pewnie jest to broń polaków, gdyż jak ten Pan stwierdził ochroniarze mieli broń.

Zbigniew Wodecki
22-04-2010, 21:16
Nie żadna wojna, tylko nie chcą Ci powiedzieć. Tak samo, jak by mieli Cię we wszystko wtajemniczać, wiadomo, że chcesz wiedzieć, ale nie wiesz, np. jakie są eksperymenty NASA. Dlatego nie powiedzą Ci, bo, nie możesz wiedzieć, nikt z nas nie może wiedzieć.

xxXTibiomanxxX
22-04-2010, 21:19
Są dwie możliwości albo to wybuchła broń BoRoWców albo Rosyjscy policjanci chcieli "wypłoszyć" tymi strzałami gapiów którzy zgromadzili się koło miejsca katastrofy .

@Down
Myślę że jednak już ktoś tam był ;s

:DoM4NatR.!>!
22-04-2010, 21:25
Lecz zobacz , nikogo tam z policjantów nie było nawet jeszcze nie było żadnych służb ratowniczych.

Dżablona
22-04-2010, 21:45
A po co ruscy mieli by strzelać?? Jakby nawet, to znaleźliby jakieś ślady na nieboszczykach lub jakieś łuski po nabojach, mi się wydaję, że jeśli był to zamach to zorganizowany przez Czeczenów od dawna mają konflikt Ruscy z nimi...

Janq19
22-04-2010, 21:46

Czyli przyjmujesz fakt, że Ruscy zabili naszego prezydenta, całe dowództwo zbrojne i wiele innych wartościowych ludzi? Wolisz zakryć się uszkami i odizolować się w swoim 3x3 m2 pokoiku gdzie czujesz się bezpiecznie bo mama za ścianą czuwa? Rozumiesz, że jak będziemy takie coś tolerować to niedługo będziemy włączeni do Rosji, a Twój gołębnik pójdzie z dymem?

Są 2 metry pod ziemią

#topic
A wy zowu bajdurzycie o zamachu/wojnie/upozorowaniu katastrofy/BORowcach/szatanie. Bujda i jeszcze raz bujda.

Tego debile nawet nie ma co komentować, zwykłe dziecko-prowokator, zjadające kupę po innych użytkownikach.

Bastek10
22-04-2010, 21:47
A co ty myślisz?Przecież ta katastrofa to nie był wypadek.Lech Kaczyński chciał prawdy od Rosjan jaka się rozegrała w Katyniu.A co do tych szczałów z pistoleta to po to aby zabić osoby które jakoś przetrwały ten wypadek i potem zostały zastrzelone.

Xienus
22-04-2010, 21:55
bardzo dziwne ze przez 24h zwłokami zajmowali się tylko ruscy...
ze nikt nie przeżył..
te strzały...

100% ruscy zajebali nam dowództwo wojska.. bo tylko ich mi szkoda...

.vimpex.
22-04-2010, 22:24
bardzo dziwne ze przez 24h zwłokami zajmowali się tylko ruscy...
ze nikt nie przeżył..
te strzały...

100% ruscy zajebali nam dowództwo wojska.. bo tylko ich mi szkoda...

@up
Szkoda, że ty też nie leciałeś, byłoby 1 debila na Forum mniej.
@Topic
Dziwne, ale mi i tak nie chce się wierzyć w to, że Ruscy zrobili zamach na samolot, a potem zabili tych co żyli? :cool:
Pożyjemy to się przekonamy jak było.

Artis
22-04-2010, 22:42
Nie mówmy, że Ruski są teraz na tyle, aby znów zaatakować Polskę.Raz, że tak było podczas drugiej wojny światowej, rozbiorów Polski - a to wszystko głównie z rozkazu Stalina, jeśli mówimy tu o II wojnie światowej.Faktem może być, że policja chciała odstraszyć gapiów, a nie zabić prezydenta, chociaż Ruski po jakimś czasie wojny z Gruzją mieli tam jakieś dylemety.

Regards.

Szyszus
22-04-2010, 22:48
chcialbym sie wtracic, ze z tego co czytalem to nikt z Rosji nei dotykal niczego na miejscu katastrofy, czekali na Polakow.

Thx & Bb

Janq19
22-04-2010, 22:51
chcialbym sie wtracic, ze z tego co czytalem to nikt z Rosji nei dotykal niczego na miejscu katastrofy, czekali na Polakow.

Thx & Bb

To może się nie wtrącaj jak nie masz wiedzy i pojęcia oke?

Ruscy splądrowali całe miejsce katastrofy, pozabierali telefony komórkowe, czarną skrzynkę. Teraz Polacy próbują to odzyskać a Ruskie ścierwa nie chcą oddać, dawno już przekopiowali wszystkie dane i spreparowali czarną skrzynkę.

N/C

Mortalix
22-04-2010, 22:52
Co by się nie działo i tak się o tym nie dowiemy. :}
Rosja - mistrz kamuflażu.
Przez 70 lat ukrywali przed samymi Rosjanami prawdę o Katyniu i wydaje mi się, że tu będzie podobnie. Dowiemy się tego co będzie pasowało Rosji. ',^

Jankulowski
22-04-2010, 23:01
Wedlug mnie to strzelaja Rosjanie do naszych. Z wiadmosci (PRAWDOPODOBNIE) zylo 6 osob i ich cial nieodnaleziono.

NIECH BEDZIE WOJNA Z NAMI SA AMERYKANIE :P A Z NIMI NIKT.

Zarexoholik?
22-04-2010, 23:03
Zgadzam się, na filmie słychać strzały, ale pewnie jest to broń polaków, gdyż jak ten Pan stwierdził ochroniarze mieli broń.

Jacy ochroniarze?

#topic

Było minęło. I tak niczego nikomu nie udowodnią, więc nawet jeśli amunicja nie wybuchła sama to i tak będą mówić, że wybuchła. Nie wiadomo kto ma rację.

New Era
22-04-2010, 23:14
Strzelali zeby odstraszyc gapiów...ludzie nie robcie z tego sensacji ile razy Kaczka napierała na pilota zeby lądowal i teraz sa efekty...

TuK!
23-04-2010, 15:02
Ja już to wiedziałem od początku, skoro Putin nie chciał go zaprosić, a oni odrazu wylecieli tam, no to postrzelali, i katastrofa.. to wyjdzie po latach, jak zbrodnia katyńska.

Myst
23-04-2010, 15:12
Jacy ochroniarze?

#topic

Było minęło. I tak niczego nikomu nie udowodnią, więc nawet jeśli amunicja nie wybuchła sama to i tak będą mówić, że wybuchła. Nie wiadomo kto ma rację.

Eh, a Ty myślisz, że prezydent leciał tam bez ochroniarzy? <lol*lol>

Tetti
23-04-2010, 15:51
@up
Szkoda, że ty też nie leciałeś, byłoby 1 debila na Forum mniej.
]
co jak co ale smierci to nikomu nie zycze, nawet na tak nooooobskim forum. dobrze sie czujesz?

topik
no byly czy nie byly hehe i co i tak my-zwykli ludzie nigdy sie tego nie dowiemy!!!!!!!

ViVuSeK
23-04-2010, 16:40
Niech PiS i PO trzyma zamknięty ryj i będzie spoko...Co oni wojnę chcą zrobić ja pierdziele no wezcie przestańcie..Jeśli będą cicho wszystko będzie Oka

Belhior
23-04-2010, 16:43
Oczywistym jest fakt, że Rosjanie zaplanowali ten atak. Wasi mocarze z PO zobaczcie jacy teraz cwani, nawet słówkiem się boją powiedzieć o ew. zamachu, tak się obsrani. To Izrael, Gruzja, Rumunia,Stany co mogą mieć to w dupie mówią, że to był zamach, ale oczywiście nasz nowy "świetny" rząd dalej tępo powtarza, że to katastrofa...

Człowieczku zanisz napiszesz posta to się zastanów co piszesz ok? Pomyśl sobie debilu co by się stało jakby ktoś publicznie powiedział, że być może był to zamach? Po pierwsze Rosjanie wkurzyliby się i koniec z przyjaźnią Polsko Rosyjską, a po drugie Rosjanie mogliby to uznać jako zaczepkę, wtedy dopiero moglibyśmy mieć problemy :S

Bassito
23-04-2010, 17:28
Bardzo ciekawe to jest :rolleyes:

ajee
23-04-2010, 17:42
Pewnie się samolot palił i strzelały jakieś szczątki cooo :D

⊕ Cineczeq ⊕
23-04-2010, 18:30
NIECH BEDZIE WOJNA Z NAMI SA AMERYKANIE :P A Z NIMI NIKT.

Hahahahahaha. Xddddddddd
Boże jaki żart, no nie mogę. Aż wymagało napisanie oddzielnego posta. xd

Demon
23-04-2010, 18:50
Mogla byc bron , baki , rozne elementy , ale i tak jestem mocno przekonany , ze to byly strzaly !

Merol
24-04-2010, 07:44
Ludzie, czy Wy myślicie, że te pistolety mogły się wszystkie zakopać, było chyba 9 borowców i wszystkie się zakopały? Napewno kilka zostało z których bron wystrzelila.

Janq19
24-04-2010, 10:34
Człowieczku zanisz napiszesz posta to się zastanów co piszesz ok? Pomyśl sobie debilu co by się stało jakby ktoś publicznie powiedział, że być może był to zamach? Po pierwsze Rosjanie wkurzyliby się i koniec z przyjaźnią Polsko Rosyjską, a po drugie Rosjanie mogliby to uznać jako zaczepkę, wtedy dopiero moglibyśmy mieć problemy :S

Gimbusie, o czym ty w ogóle pieprzysz? O jakiej ty "przyjaźni" mówisz polsko-rosyjskiej? Ruscy mają na Nas zdrowo wyjebane, skąd ty bierzesz takie bzdury? Ruscy zabili Nam prezydenta, całe dowództwo i resztę znakomitych ludzi i według Ciebie wszystko jest ok, tak? Po prostu udajmy, że do niczego nie doszło i kontynuujmy sztuczne uśmiechy.
Jeżeli nie będziemy dochodzić prawdy, jutro zabiją kolejnego prezydenta, a ty wylądujesz w Katyniu...wróć tam brali inteligencje, na Ciebie szkoda kul. Za parę lat okaże się, że Polska to nie kraj a teren włączony do Rosji.
Gdyby ci matkę zabili, też byś udawał, że nic się nie stało?

Po pierwsze Rosjanie wkurzyliby się

Ojej!

co by się stało jakby ktoś publicznie powiedział, że być może był to zamach

Izrael, USA, Stany, Rumunia, Gruzja mówią otwarcie, że to był zamach i co im zrobili "BRACIA MOSKALE"?

Reasumując durny dzieciaku, gdyby ludzie nie walczyli, nie doszukiwali się prawdy, do dnia dzisiejszego Polska nie istniałaby na mapie. Ale co ja ci będę tłumaczył idioto, jak ty jednej książki, jednego artykułu nie przeczytałeś.

Btw. Ogarnij pisownie

@down

Poczytaj trochę artykułów na ten temat fujaro, a później się wypowiadaj oke?

Witam mam problem ponieważ chciałem sobie pograc na laptopie w Tibia a tu lipa... Tibia muli i to bardzo.

Rzeczywiście idź sobie pograj w swoją gierkę.

Whistler
24-04-2010, 20:59
Jak czytam niektóre posty mi się płakać chce...
Według mnie strzały padły z broni BORowców. Przy katastrofie temperatura była bardzo wysoka i do tego samolot się palił przy takiej temperaturze nabój wystrzela sam... Oto cała filozofia...

@edit

Podczas próby lądowania była duża mgła i kontroler lotów zaproponował aby wylądować na innym lotnisku kapitan jednak zadecydował inaczej i próbował lądować. Jedyną rzeczą dziwną w tej sprawie dla mnie jest to dlaczego samolot leciał tak nisko że aż zahaczył o korony drzew. Jeśli na lotnisku byłby system naprowadzania to nie było by katastrofy.

Te całe wasze teorie spiskowe są niedorzeczne.

sqlterpa
24-04-2010, 22:01
Next topic typu w trumnie prezydenta była bomba _/. Weźcie bądźcie realistami! Rosjanie mieli tyle okazji żeby zniszczyć Polskę, a teraz by zniszczyli? Wątpię. Teraz liczą się tylko pieniądze.
@Jankulowski

Z wiadmosci (PRAWDOPODOBNIE) zylo 6 osob i ich cial nieodnaleziono.Na pokładzie było 96 osób ;/. I wszystkie ciała już są w Polsce (prawdopodobnie już wszystkich pochowali).