View Full Version : Rookard> loot z vampirow.
Od czasu gdy z vampirow nie leci vampire shield nikt już na nich prawie nie exspi. Proponuje zmienić loot z tych potworków na taki by chociaż zwracało się 100lvlowi life fluidy poświęcone na expsienie. Mamy do wyboru:
- dodanie do loot vampirów serpent sworda i zwiększenie częstości wypadania czarnych pereł
- zwiększenie częstości wypadanie gfb (bo teraz wylatuje niezwykle żadko)
- zwiększenie pieniędzy wypadających z tego stworka
-itd ;p
Kumpel Armii
22-04-2010, 19:38
Mogłeś zrobić sondę wielokrotnego wyboru.
@ topic
Jestem na tak co do 3 (trzeciej) możliwości wyboru.
@edit
GFB także by się przydało.
Marcelllo
22-04-2010, 19:40
Zaznaczyłem częstsze wypadanie gfb :) Przynajmniej to niech leci ;)
nikt tam nie expi. czemu? bo sa bk !. wedlug mnie jest to niepotrzebne . jestem na nie.
Pojechany
22-04-2010, 19:49
Gfb powinno częściej wypadać, bo w końcu i tak ma jeden ładunek.
Jestem za gfb
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-04-2010, 20:07
Nie powinno wypadać żadko, lecz rzadko
#topic
Mam to gdzieś, ale jeśli już to lepiej poprawić lepiej i to i to. Tzn gfb i loota do mada.
lord max
22-04-2010, 20:19
Tak, zgadzam się że expienie tam nie ma opłacalności, jestem za 3 opcją.
Skoro nic z nich nie leci to niech chociaż gfb dodadzą do loota. :p
.vimpex.
22-04-2010, 20:48
Ja jestem za częstszym wypadaniem serpent sworda i np, nooble armor ;>
:D
Nic nie dodawać.. jak ci sie tam nie podoba to tam nie exp ;p
/\ up tu nei chodzi o to czy komuś się podoba czy nie tylko u urozmaicenie gry ;] a dopiero sprawą drugorzędną to że przydałby się nowy resp dla lvli w zakressie 80 - 130
Assassin Mateusz
22-04-2010, 21:39
nikt tam nie expi. czemu? bo sa bk !. wedlug mnie jest to niepotrzebne . jestem na nie.
Moglbys nie pisac kropki po wykrzykniku? Z gory dzieki.
@topic
Jestem za opcja z gfb. :)
Devil murder
23-04-2010, 16:16
Ja jestem za 3 pierwszymi propozycjami, ale cóż, nie ma sondy wielokrotnego wyboru ;<
Sub Zero 2
23-04-2010, 18:07
Jestem za gfb.Ale i tak nie nie EXPIna vampach.Jak już to polepszyć jakieś coś z bk.
Miszcz zua i propagandy wiesel chwalił mi się jakieś 3tygodnie temu, że ma 0 waste(0lf/lvl) na tych oto stworkach. Powiedział mi też, że loot z tych potworków jest bardzo dobry tzn poleciało mu 12 par bohów, 6 ice rapierów i 13gfb. Ale znając go to znów bajeczki wymyśla xD
Jeśli loot jest naprawde taki słaby to proponuje dodać jakiś fajny itemek do loota tego potworka. :(
Loot trzeba zmienić, temat trzeba drążyć do skutku/ odświeżam!
Mówił mi kolega że to nawet nie ma sensu expić na drakulach, woli wolniej poexpić ale bez waste.
No to pomogę Ci w tym celu zaznaczając opcje tak w sondzie.
2 opcja.
@up
Mowa o Vampire...
@topic
No nie wiem, czy faktycznie jest aż tak zły loot. w końcu był on poprawiany wtedy, gdy dodaliśmy do jego lootu gfb.
Nie wiem też, czy jest sens w ogóle coś zmieniać. GFB można by powiedzieć jest rarem. A za rary, trzeba słono płacić, dlatego też musisz się namęczyć, stracić na tym, aby zyskać rar. Gdybyśmy zwiększyli jego wypadanie, automatycznie jego cena by spadła, więc i być może waste byłoby większe. Skoro tracicie na vampach, to podnieście cenę za gfb;)
No ale sprawdzę to jeszcze i może ew. dodam/podniosę częstość wypadania loota, ale gfb bym zostawił tak jak jest.
Marcelllo
26-04-2010, 13:59
Tu chodzi głównie o niskopoziomowych rookstayerów :)
Mógłbyś dodać jakieś itemki typu serpent sword/devil helmet, żeby nie tracili kasy :)
Ja jestem nawet na tak, ponieważ powinno się zwracać komuś kto będzie na nich expić, ale nie tak, że będzie super, dużo, ogromnie kasy zarabiał :D
ja jestem za zwiększeniem loota tzn. gfb że np. teraz wypada 1gfb na 100 vampów a żeby było zmienione na 1ggfb na 60 Vampów ;)
Jestem za, aktualnie na nich expie, i mam 0 loota, od czasu do czasu na 5 leveli, mam vampke.
Jestem za częstszym gfb.
Babka Wojenka
27-04-2010, 12:35
Jestem za, przydało by się powiększenie loota, expi tam troche ludzi, ale tylko po to by zloocić vampke.
Dodajcie częstsze gfb :d
nikt nie expi bo slaby lot...
normalnie to takie lvl 70-100 tam expily jak vampirka leciała
3 jest ok
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.