View Full Version : Questy
Bambucha Rook
22-04-2010, 21:04
Jak wiadomo to ludzie kupuja postacie i je ludzie sprzedaja (chociaz tak nie mozna) i wiadomo ze ta postac ma wykonane Questy tylko jakie?
Proponuje aby wprowadzic taka opcje ktora wyswietla jakie questy mamy zrobione Np
Mamy 3 rodzaje kwadratow
jeden Zielony (quest wykonany)
drugi Czary (quest nie wykonany)
trzeci Czerwony (quest rozpoczety np Sonia)
i obok wyswietlala sie nazwa Questa
Bastek10
22-04-2010, 21:43
Jak wiadomo to ludzie kupuja postacie i je sprzedaje (chociaz tak nie mozna)
I tu się myślisz bo postacie sprzedawać można;]
A co do tego co napisałeś to jestem na nie,masz "zamiar" kupować postać na allegro to się licz z tym że nie wszystko co jest opisanie jest prawdziwe.
n
Ps. Zmienilo sie cos w regulaminie ze mozna sprzedawac postacie?
Sprzedawać postacie można jak i kupować,ale nie można tego ogłaszać w grze.
Bambucha Rook
22-04-2010, 21:48
nie chodzilo mi o to ze ja sprzedaja tylko mialem napisac ze Ludzie je sprzedaja tylko pomyslalem o czym innym
Ps. Zmienilo sie cos w regulaminie ze mozna sprzedawac postacie?
Można by to dodać bo na wielu stronach jest lista questów i jest taki znaczek jak jest wykonany quest i myślę że na APO mogło by się to znaleść.
.vimpex.
22-04-2010, 22:13
Nom myślę, że przydałoby się to tym co kupują/sprzedają postacie.
Jestem na Tak.
:cool:
Sprzedawac/kupywac mozna ale nie wolno oglaszac tego:o
@topic
najlepiej grac postacia zrobiona przez siebie, ale jezeli juz ktos kupuje to nie zawsze wiemy czy mowi prawde czy sciemnia z questami, wiec jestem na tak
super pomysl. wiele osob tak jak wspomniales kupuje postacie, a pozniej nie wiedza czy wykonali juz czy nie .
Jestem na tak !
Oczywiście że jestem na tak...Ciekawa propozycja ale zapomniałaś dodać że wyświetlało by się to tylko wtedy gdy jesteśmy zalogowani na stronce :]Myśle że administracja wprowadzi to coś(a tak szczerze to prawie każdy na allegro sprzedaje swoje konto i w tym pisze jakie ma wykonane questy :))
Elite Filutek
23-04-2010, 09:05
Nie ? Dlaczego ? Ktoś kto kupił postać jest 0 i sam grać nie umie ;/ . Sorq ale takie moje zdanie , nawet jeśli kupił za swoje kcc/zł . Kupiłeś chara ? pomęcz sie troszku i pochodź i się podowiaduj
Jak ktoś kupił chara i nie wie czy ma zrobionego questa to niech pójdzie sprawdzić... LOOOOOOOOOOOOL o,o
Jestem na nie.
lord max
23-04-2010, 12:16
TAK, bo to się przyda, ale NIE, bo nie kupujcie postaci, spróbujcie sami coś nabić a nie...
Jestem na tak lecz to nie wykonywalne w tym protokolu tibi poniewaz trzeba byloby edytowac klienta tibi, co jest nie legalne :)
Blood Raven
23-04-2010, 13:09
Jestem na nie i tak jest już dość latwo na apo ... jak chcesz wiedzieć jaki quest wykonales to sprawdz?:>
Jestem na tak, ponieważ Ci co kupują postacie to chcieliby wiedzieć, jakie ma questy zrobionie.
Jestem na Tak to dobry pomysl
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-04-2010, 14:42
Nie bawić się w kwadraty, tylko podać listę questów wykonanych i tyle.
Bambucha Rook
23-04-2010, 15:10
ale sa takie przypadki np Ze char ma zrobiony Kaptur i ty nie wiesz czy masz zrobiony czy nie bo kupiles postac zbierasz osoby ktore chca isc a tu nagle quest wykonany
Ps nie wiem czy to w tym przypadku tak jest ale i w innych na pewno
Seth Drut
23-04-2010, 18:17
mozna zrobic tak ja na rl.
nie jakiec kwadraty tylko napis complete.
jak najbardziej jestem za ;)
Bambucha Rook
23-04-2010, 19:12
mozna zrobic tak ja na rl.
nie jakiec kwadraty tylko napis complete.
jak najbardziej jestem za ;)
moze tak byc nie musi byc tak jak ja powiedzielem
Ps. Prosilbym o wypowiedz admina
3rd Dimension
23-04-2010, 22:47
Zbędne to jest... :| na wielu otsach to gości, a tutaj myślę, że się nie przyda. Jestem na NIE.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jak wiadomo to ludzie kupuja postacie i je ludzie sprzedaja (chociaz tak nie mozna)
nie można ogłaszać kupna/sprzedaży ale same handlowanie nie jest zakazane...
@topic..
lepiej zrobić komendę !quests która pokaże jakie questy mamy wykonane
Tyle powiem od siebie - żadnych questów na Mainie i Rooku.Wstrzymajcie się na trochę.
Dobra propozycja tez wlasnie sie ciekawie jakie mam a jakich nie mam questow wykonanych
Dareluss
24-04-2010, 08:28
Jestem na tak zawsze jakies urozmaicenie _/
moze tak byc nie musi byc tak jak ja powiedzielem
Ps. Prosilbym o wypowiedz admina
Jest takie coś jak edit.
CO do propozycji to jestem na nie.
Zbędna praca dla Gm'a i jak kupujesz/sprzedajesz postać to na własne ryzyko.
Jak wiadomo to ludzie kupuja postacie i je ludzie sprzedaja (chociaz tak nie mozna) i
Można sprzedawać postacie :), tylko niemożna ogłaszać tego w grze oraz na forum.
#top
To jakie postać miała Questy musisz dowiedzieć się od sprzedawcy lub po prostu pójść i zrobić. Jestem na nie
Star chips
19-05-2010, 14:53
moim zdaniem jestes dziecko neo (nie noe z rooka ;p) masz bujna wyobraznie pozdro
p.s w biciu lvl badz taki anbitny
To są już uroki allegro.pl :D
Nie kupujesz chara to wiesz co masz zrobione co njeee :D
Chociaż przydałoby sie takie coś ze względu na to iż sprzedający może nas oszukać :cool:
Zaznaczyłem Nie mam zdania. Nie potrzebne (przynajmniej) mi jest wiedzieć jakie mam wykonane jakie nie. :D
Euzebio.
19-05-2010, 15:38
Jak wiadomo to ludzie kupuja postacie i je ludzie sprzedaja (chociaz tak nie mozna)
Co do tego ze sprzedaja postacie , a nie mozna ich sprzedawac.(Twoim zdaniem). To sie grubo mylisz poniewaz nigdzie niejest napisane ze nie mozna sprzedawac postaci, jest tylko napisane ze nie mozna pisac tego w grze.
A co do propozycji to moim zdaniem jest trafiona w sama dziesiatke , poniewaz bardzo sie przyda cos takiego, jestem oczywiscie za wprowadzeniem czegos takiego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.