View Full Version : Kolejne tereny 8.42/ROX
Zostały dodane nowe respy na mainie i na Rooku.
Main:
- [20.04.10] Resp Frost Dragon (okolice już istniejących respów Frost dragon) /wykonanie: Dyziek
- [22.04.10] Resp Demonów oraz Juggernaut'ów (wejście poprzez resp Demonów pod Expgardem) /wykonanie: Dyziek
- [04.05.10] Resp Fury i Warlock'ów (wejście w okolicach dotychczasowego respu Fury, ukryte) /wykonanie: Dyziek
- [05.05.10] Resp Dragon i Dragon Lord (miejsce na bagnach niedaleko Kanionu) /wykonanie: Dyziek ; poprawki: Tygrys
Rook:
- [20.04.10] Resp Dragon Hatchling oraz Dragon Lord Hatchling (okolice respów Slime) /wykonanie: Dyziek
- [23.04.10] Lodowa wyspa, a na niej respy: Winter Wolf, Polar Bear, Frost Troll, Frost Giantess, Frost Giant (wejście w okolicach zamku Elfów) /wykonanie: Dyziek ; poprawki: Tygrys
- [07.05.10] Dobudowany resp Tortoise oraz Thornback Tortoise (dotychczasowe respy żółwi) /wykonanie: Dyziek i Tygrys
Pozdrawiamy!
Ekipa APO
Wybaczcie double post ;]
Przepraszamy za usunięcie waszych postów z poprzedniego tematu, ale chcieliśmy, aby ten news był jako pierwszy na stronie wyświetlany, ponieważ co chwilę zostaje coś dopisywane. Mam nadzieje, że się nie gniewacie :>
peace \,,/
@up
nabijacz postow xdddd
@top
Fajnie ale nie lubie tego klienta
Tak powinno być. To najlepszy UPDATE jaki do tej pory był na 8.42!!!!!!!
Każdy znajdzie coś dla siebie, a ten resp demonów i Juggernaut'ów jest zajeb**** i przeogromny.
Można tylko coś zmienić, żeby na ROX w niektórych miejscach zamiast Demonów były Orshe.
Kawał dobrej roboty, aż chce się znów grać :D
chciałem look na te lodowa wyspę... ale zapomniałem łopaty i teraz sobie postoje na EF xD
@Tygrys.
A tak było pytanie do Dyżka ;/
Pod 8.42 dodać POI - ciekawa innowacja już raz kiedyś o tym wspominałem.
Old Vienio
23-04-2010, 13:28
Tak trzymac ! ; )
Spoko Tak powinno być ale niezapomnijcie o 7.6
\,,/
W końcu sie doczekałem ;]
DZIĘKÓWA !
Dobra robota panowie... :D , jeszcze poprawcie ten balans profesji ( w szczególności Paladyna ) i będzie super ;)
Nawet na Rookgaardzie można zacząć grać... :p
powiem tak , zaden ed tam nie bedzie expil
demony sa co 20sqm to samo jak nowe arche i bez sensu jestl urowac , bo to strata czasu :) kolejny resp do wyrzucenia.
po chuj komus 50 juggernautow jak ja 400msem 3 nie wystoje ? :d
macie ssy jakies
http://i41.tinypic.com/qps6d5.jpg
http://i40.tinypic.com/35bs75d.jpg
http://i39.tinypic.com/11ihn53.jpg
http://i39.tinypic.com/9gvvxl.jpg
http://i40.tinypic.com/esouug.jpg
http://i42.tinypic.com/2zgaih0.jpg
jol , dyziek na smietnik jak narazie , przyblizcie demony i arche , bo za dlugo sie luruje , ja expie na starych osobiscie , marian tak samo : O
Mowilem ci juz, ze ja potworow nie rozmieszczam.
Sub Zero 2
23-04-2010, 14:45
No no rook odżył ! Chyba wróce na ROXa i moim Esorkiem poexpie sobie na lodowej na rooku.Chyba też wróce na maina i moim Errorkiem i Boongo poexpie sobie na Demkach and Juggach.Tajger słuchałeś sie mnie , czy sami wpadliście na pomysł new terenów na rook i demków?Ahh nabijaczu.
Royal Shi
23-04-2010, 15:01
Demon może odrazu teleporty na respy?
Ogarnij się dziecino ,boś głupszy od Primoraca ;D
Dyziek
Zajebista robota ,oby więcej takich respów a na serwerze na pewno zawita grono nowych graczy.
Uwaga jest błąd nie da sie wyjśc z wyspy lodowaej na roku!!! Nie da sie dziur odkopac bo jest pod drzewem..... Prosze naprawic ten blad :)
Uwaga jest błąd nie da sie wyjśc z wyspy lodowaej na roku!!! Nie da sie dziur odkopac bo jest pod drzewem..... Prosze naprawic ten blad :)
No to masz nockę pod drzewem ;/
Nie wiem jak tam jest bo nie gram na 8.42. Mam nadzieje, że dorobicie jeszcze kilka dobrych respów i usuniecie ROXa to liczba graczy na 8.42 wzrośnie xd
Demon może odrazu teleporty na respy?
Ogarnij się dziecino ,boś głupszy od Primoraca ;D
Dyziek
Zajebista robota ,oby więcej takich respów a na serwerze na pewno zawita grono nowych graczy.
haha jakie tp ? : O
chodzi o to , ze nikt nie bedzie tych demonow lurowal , bo lepiej wbiec na respa i miec na wjazd 3-4 [demy exp] , niz sie meczyc 2 min , zeby te 3-4 lurnac ;_)
mi tam sie nie podoba , ale jak chcecie :o
_metaxa
nie gram druidem lol
Metaxa Grzesiek
23-04-2010, 20:02
haha jakie tp ? : O
chodzi o to , ze nikt nie bedzie tych demonow lurowal , bo lepiej wbiec na respa i miec na wjazd 3-4 [demy exp] , niz sie meczyc 2 min , zeby te 3-4 lurnac ;_)
mi tam sie nie podoba , ale jak chcecie :o
Tępa suko pomyśl o low lvlach które sobie biegają i wala.
Spierdalaj na stare i nie PUACZ!
Top Dyzio dobra robota ;p Tera dawaj na cs'a ;p
Moon Red
23-04-2010, 20:05
Bardzo ładne expy... W końcu takie 100+ EDy będą miały gdzie expic ponieważ cyc są często zajęte.
Dyziek mam prośbę, zajmij się wydetalowaniem terenów jak już robisz autoborderem.Bo to razi jak jest pusty teren :)
kur*a czy ktos usunie ten błąd w mapce na roku 8.42/rox nie da sie wyjsc z lodowej wyspy bo jest dziura zaslonieta przez drzewo !!!!
kur*a czy ktos usunie ten błąd w mapce na roku 8.42/rox nie da sie wyjsc z lodowej wyspy bo jest dziura zaslonieta przez drzewo !!!!
nie jest zasłonięte prze drzewo tylko trzeba kilof aby odkopać lodowe dziury...
ale na ROX gdzie jest lot x10 siedziałem 2,5h na dwarfach i żaden nie wyleciał...
dla porównania lognelem na rl i z co 3 lecial...
__C.H.3.M.I.C.A.L__:D
24-04-2010, 08:56
Widać że demon to pierdolnięty pajac myślący o sobie :| Ci to się nic nie podoba pewnie jak byś rozmieszczał demony to ok. 6-10 koło siebie, nie? pajac. Respy są zajebiste zwłaszcza dla 100+ edków, rpków.
Resp jest wielki, demonów jest mało i w dalekich rozstępach. Można zrobić żeby dalsze części respu były gęściej zamieszkane przez demony (początek dla lov, dalsze części dla hlvli). Na 250+ nie widzę sensu tam expić- 376ed 4kk expa/h
(porównanie cyc i exp ~10)
Krsix powiedzial to co ja chcialem powiedziec i sie odpierdolcie ode mnie , a ja to mowie w wierze druida , BO JA TAM EXPIL NIE BD , JESTEM MS'EM. ;O
czyli z updatow tyle , bo nic wiecej dyziek pewnie nie zrobi , bo po co ... teraz czas na tygrysa+mortiisa na jakis kuest
_Surio
ja cytuje slowa mariana [340ed] dosc stary gracz , ktory wie co dobre ;\
Próbowałem kilofem nei da sie
24-04-2010, 17:03
Demon aż mi się nie chce ***** pisać, ale musze aby to do cb dotarło. Nie grasz druidem, tak ? to na chuj sie odzywasz omg jakiś ***** wybredny jest. Masz swoje archy to sie ***** ich trzymaj a nie sie wpierdalasz na demony i wielce kozak "tutaj sie expić nie da" a dyzio szybko nie popusci ma pewnie w chuj pomysłów tylko nie każde tygrys przyjmie :ss
poprostu mi się ***** ciebie żal robi, a skąd wiesz że dyziek już nie robi "bo po co" ...
on więcej respów w ciągu 5h zrobi niż ty ***** wciągu 24h.
Może mi ktoś powiedziec jak wyjsc z wyspy lodowej na rox/8.42?? nie da sie dziury przy wyjsciu odkopac lopatą. A chcac lootnac kilof siedzielm 4h na dwarfach noobem i nic .... Prosze o pomoc!!
No, widzę że APO 8.42 idzie ku lepszemu ;).
Miejmy nadzieję że regularnie będą dodawane nowe tereny, również czekamy na update 7.6 :)
.vimpex.
25-04-2010, 08:35
Wykonanie z tego co wiem jest dobre.
Ostatnio patrząc rano na graczy online na serwerach rox/8.42 było ciut większe, niż przed dodaniem respów. :)
Być może wróci 8.42 do początków. :D :o
Wykonanie z tego co wiem jest dobre.
Ostatnio patrząc rano na graczy online na serwerach rox/8.42 było ciut większe, niż przed dodaniem respów. :)
Być może wróci 8.42 do początków. :D :o
A propo wykonania to chujnia na maxa . Żeby wyjścia z respa nie było??
sadze ze dodanie respow nic nie zmieni moze przyjdzie pare osob z 3 pograja para dni popatrza ze gra max 16 osob i odejda ; )
25-04-2010, 19:32
hak3n94 ku.rwa jesteś nie dojebany na maxa? mówią Ci że da się wyjść tylko trzeba odkopać kilofem omg poprostu mi też ciebie żal na przyszłość czytaj posty z zrozumieniem :)
++++
Da się da próbuj :)
hak3n94 ku.rwa jesteś nie dojebany na maxa? mówią Ci że da się wyjść tylko trzeba odkopać kilofem omg poprostu mi też ciebie żal na przyszłość czytaj posty z zrozumieniem :)
++++
tez mi się wydawało ze kilofem...
ale jest dalej dziura na resp tez lodowa i da się normalną łopatą...
to tą tez się da tylko ze drzewo rośnie -.-
No, fajny resp, mozna by zrobić poradnik, jak tam dojść :]
Babka Wojenka
26-04-2010, 15:06
Fajny resp z wyglądu, pewnie się ciężko idzie, ale jakoś da rade ;d
Ps. Gdzie jest? :D
++++
Da sie :D. Na mc zrobilem sobie tp ... nielegalnie ale coż :)
Dobrze , ze takie respy zostaly dodane .
czekamy na update main 7.6;<
!~Paso~!
27-04-2010, 15:37
No dobra nich bedzie , ale moze teraz jakiej update na 7.6 ?
Moon Red
27-04-2010, 16:07
No dobra nich bedzie , ale moze teraz jakiej update na 7.6 ?
A może nie??... my czekaliśmy na Update pól roku to jak wy poczekacie 2 tygodnie to się wam nic nie stanie. Czekamy na jakieś nowe questy :)) oraz ulepszenie knighta...
Pozdro.
Dodajcie coś na roku roxa . Dla 400+ lvli... jakies hero chociaż:mad:
Dodajcie coś na roku roxa . Dla 400+ lvli... jakies hero chociaż:mad:
Nie ?
@Topic
Fajnie że cośrobicie dla rooka ;) czekam na więcej
++++
Pozdro sam nie dojebany jesteś bo na roxie nie da się kilofa po 1 zlocic , a po drugie błąd naprawiony i był przez drzewo. Zal mi cie zjebie.
Super to wpłynie mysle na innych graczy, zaczna grac na 8.42 xd pozdrawiam
Darken Shadowbolt
30-04-2010, 13:31
Demon aż mi się nie chce ***** pisać, ale musze aby to do cb dotarło. Nie grasz druidem, tak ? to na chuj sie odzywasz omg jakiś ***** wybredny jest. Masz swoje archy to sie ***** ich trzymaj a nie sie wpierdalasz na demony i wielce kozak "tutaj sie expić nie da" a dyzio szybko nie popusci ma pewnie w chuj pomysłów tylko nie każde tygrys przyjmie :ss
poprostu mi się ***** ciebie żal robi, a skąd wiesz że dyziek już nie robi "bo po co" ...
on więcej respów w ciągu 5h zrobi niż ty ***** wciągu 24h.
Jakie dziecko. Uspokój się i kurwuj mi tutaj. Z demonem się zgodzę demy powinny być troszkę bliżej. Dziękuje dobranoc.
Dexter Rook Sorcerer
01-05-2010, 10:43
Nie wyzywajcie się, omg. To temat, który służy do ocenienia pracy ekipy, bo oni przecież nic nie robią co nie ? Co tydzień na 8.42 jakiś update. Na 7.6 też często ale oni nic nie robią. Żal mi was.
01-05-2010, 11:42
Dexter z tobą się zgodzę, ale widzisz jacy oni są nic im nie pasuje :| to jest źle tam to jest źle. Darken, a pomyślałeś o hmm 100+ lvl ? demon myśli że ma 300lvl i jest bogiem "kozak w necie cipa w świecie" (uwielbiam to :D) ok będę "kurwował" bo powiedziałeś że mam kur...
_Edt_
Hak3n94 zjeba znajdź se w domu założe się że nawet jak dziś zacznę grać to jeszcze tego twojego "400" lvl pobije ;)
"Cię" pisze się z dużej :(
Dexter z tobą się zgodzę, ale widzisz jacy oni są nic im nie pasuje :| to jest źle tam to jest źle. Darken, a pomyślałeś o hmm 100+ lvl ? demon myśli że ma 300lvl i jest bogiem "kozak w necie cipa w świecie" (uwielbiam to :D) ok będę "kurwował" bo powiedziałeś że mam kur...
_Edt_
Hak3n94 zjeba znajdź se w domu założe się że nawet jak dziś zacznę grać to jeszcze tego twojego "400" lvl pobije ;)
"Cię" pisze się z dużej :(
Haha. Noob z ciebie w chuj. "cię" pisze się z dużej litery jeżeli się ma szacunek do kogoś a ja do ciebie nie mam. Pozdro
Rodowity ^^
03-05-2010, 22:22
Łoo Zaczyna się coś dziać : ]]
Ale Za Późno ; - )
Moon Red
04-05-2010, 16:33
@up
Co racja To Racja:D
Lecimy zwiedzać
@edit
Już znalazłem nawet nawet...
ludzie na 8.42 przybywaja. tak dalej a moze wroci ten ots do normy (czyt. 50-60 osob)
Rook.Men.Mariusz.
05-05-2010, 16:47
Pochwała dla Dyzka zajebisty respik dragów oby tak dalej =).
Old Vienio
05-05-2010, 17:39
Te respy juz nic nie dadza dajcie sobie spokoj i tak nikt niebedzie tam gral najlepiej usuncie serva
Dobra robota... :D
Może jakiś Quest? ;)
Gropper Pally
06-05-2010, 12:00
Respect dla dyzka :) nie tylko demy, tez arche sa wyje****. Wiec czekam na jakiegos questa typu poi, inq ktory sie robi z ekipa :cool:
Gropper
White Nygas
06-05-2010, 15:09
Dodajecie potworki no spoko tylko poprawcie loot z dl bo to tragedia. Respy ogólnie spoko.
Dodajcie jakieś nowe eq na questach może jakieś klapy czy pandemonium armor czy wignet helmet ;] coś jak na apo 7,6, ale nie takie jak softy że tylko 1,5k+ zrobią ;]
Palladyn Zlosci
10-05-2010, 17:54
No dobrze ze w ogole cos robicie. Brawo.
Brawo dla administracji, oby tak dalej.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.