View Full Version : [Forum] Opowie?ci!
lord max
23-04-2010, 12:38
Witam, chciałbym zaproponować taką oto propozycje.
Dzisiaj nikt nie robi już fake, więc nudno jest na forum.
Pamiętacie ten dział opowieści? Jak mogliście się kiedyś uśmiać? W nudnych chwilach mieliście co poczytać? A no właśnie.
A więc jestem za przywróceniem działu opowieści!
Wiem że było to kilka razy wałkowane na forum, ale jeszcze raz nie za szkodzi, może admini coś z tym zrobią!
Jestem na tak bo nudno troche na forum, a to by ulepszylo je (bo nudno narazie bez chat boxa) :>
Jestem także na tak!Byłoby fajniej na 4um gdyby jednak dodano opowieści...Przez tego ChatBoxa nie ma napinek i nuda ogólnie..
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-04-2010, 13:05
Tak, kurfa otworzcie dzial specjalnie do napinek
#topic
Dodanie jednego dzialu, nikomu nie będzie niczego mulić...
Tak, niektore byly bardzo dobre i mozna bylo sie uśmiać:)
Sub Zero 2
23-04-2010, 14:12
Oczywiście jestem na tak.Najlepiej jak był by ten dział zamiast Fake'ów.Na prawde na forum już się robią nudy..
(ale dawno nie byłem)
Oczywiście jestem na tak, fajnie się oglądało niektóre prace :D
.vimpex.
23-04-2010, 14:56
Jestem za tym, aby ten dział został przywrócony.
Jestem na Tak.
:rolleyes::o:D;):rolleyes::o:D:cool::p:)
No raczej ;d
Wcześniej było gitowsko jak to było ;d
np. jak grulix mowil ze mu sie snilo cos a sie okazalo ze byl na policji haha xd
Babka Wojenka
23-04-2010, 14:59
Oczywiście, że jestem na tak. Fajny był to dział, np. gdy ktoś kłamał, o swoich historiach ;d
Marcelllo
23-04-2010, 15:17
Jestem na tak bo całkiem forum nie długo zniknie :/
Najpierw znikały opowieści, humor, teraz Chat Box :/
jestem na tak. na forum jest juz nuda:/ czekam na nowy cb.
TAK
Opowiadania, a nie 'opowieści'. ; d
@topic
Jestem za przywróceniem tego działu. Fajnie się czytało niektóre zmyślone historie. ; D
Assassin Mateusz
23-04-2010, 17:30
Jestem na tak! Nuda na forum... :\
Seth Drut
23-04-2010, 18:19
jak najbardziej.
chociaz ostatnio było większość głosów na tak i nie został przywrócony :/
trzymajmy kciuki xd
Miałem kiedyś chęć napisania czegoś ciekawego. Moglem się wziąć za prace domowe z polskiego (12 prac nie oddanych :D), ale to nie jest takie twórcze jak swobodne pisanie o tym o czym się chce.
Już widzę te uśmiechnięte twarze 12letnich tibijczyków, czytających moje piękne opowieści. Jestem na tak :)
Dział opowiadania jest ukryty, a cholernie fajnie by było, gdyby go znowu odkryli, do użytku użytkowników. Sam chciałbym znowu poczytać te niesamowite rymy Sykuli, z których zbijamy się z Bajołtem do teraz.
Zawsze byłem za, nadal nic się nie zmieniło - popieram!
3rd Dimension
23-04-2010, 22:49
Jestem na TAK. Wielu ludzi na bierząco śledziło ten dział, i pewnie nadal z wielką chęcią by to robili : ).
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Oczywiście że duże TAK.
Często czytam opowiadania na torgu i chciałbym żeby na forum apo też było takie coś.
Oczywiście że duże TAK.
Często czytam opowiadania na torgu i chciałbym żeby na forum apo też było takie coś.
Masz tam konto wgl?
^top
Z chęcią bym poczytał co nasi użytkownicy potrafią ;D
Jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.