View Full Version : [7.6] Czy mo?liwe jest?[Rook]
Czy nie zastanawialiście się kiedyś czy możliwe jest wbicie 1000 poziomu na Rooku?Gdy odszedł Wiceps nadzieja ta spadła bo wbiłby może ten 1k..Ale czy Mr Fsza,Bloodrook i inni mogą tego dokonać??Moim zdaniem jest to nierealne przy tych monsterach jakie teraz są na rooku ;]...Gdyby ktoś wbił na APO Rook taki lv co by się z Rookiem stało?Jakie kroki podjełaby administracja?Czy to możliwe?Odpowiedzcie w waszych postach na te 3 pytania/zadania.Bo jeśli by był 1000 poziom administracja byłaby stworzyć(już nawet na 700 poziomie)Nowe potwory na Rooku dające więcej expa niż 2 Dracule wniebo wzięte.
Devil murder
23-04-2010, 15:45
Wszystko jest możliwe ;>
Ale komu się chce? Kieyś ktoś na bank wbije 1k lvl - ale podejrzewam, że nie szybciej niż za 2-3 lata.
.vimpex.
23-04-2010, 15:53
Moim zdaniem Mr Fszą gra parę ownerów, więc w 'ich' przypadku jest to możliwe :)
Niedawno co wbił 500, a teraz ma już 532LvL.
Ja mówię, że za jakieś 2 lata będzie an Rook'u 1k LvL i Administracja nie będzie miała co robić ^^
:eek:
mysle ze niedlugo zostana dodane nowe potworki na rook bo wiesel bedzie plakac ze fsza nie ma gdzie expic.
jest to mozliwe. wbicie 3k tez mowiliscie ze jest niemozliwe, a szymek niedlugo wbije
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-04-2010, 16:29
Wg mnie z obecnymi potworami nie ma szans. Chyba że jakaś bramka od 600lvla do "innego świata"
Nie wiem czy zauważyłeś, ale co chwila są robione nowe monsterki. Ta sytuacja jest taka sama jak wbicie 4k na mainie, wtedy będzie wiele nowych i lepszych monsterków.
Z tymi potworkami co teraz są to raczej nie ma szans. 700 to może da się jeszcze jakoś wbić, ale 1k to już nie. Musieliby dodać jakieś nowe monstery które dają dużo expa tak jak wardy na mainie. Bo gdyby nie wardy to nie byłoby tyle 2k leveli. : p
Elite Filutek
23-04-2010, 17:20
Dokładnie jak napisał Vimpexior ;) . Pare ownerów czyni cuda hehs
Spierdzielać z tym ROOKIEM, owszem możecie go rozbudować i dać coś dla LOW LVLI- ale to pojebane jest NAWET TERAZ- ROOK i 500lvl- nawet czary są, niedługo dojdzie ROOK UE-- i wise man -.- zobaczycie jak tak dalej pójdzie to z rooka będzie MAIN
sqlterpa
23-04-2010, 17:48
@Up
ale nie puacz ; /
@top
Wydaję mi się, że Apo w końcu się rozpadnie i tyle będzie po tych '1k lewurach na rooku' ; ], co najwyżej można liczyć na Fszóf, bo to raczej oni wbili by ten 1k lvl ; c
Seth Drut
23-04-2010, 18:14
jasne ze sie da.
tylko czy komus sie chce? :]
dla mnie wbicie nawet 200lvl caly czas na tych samych potworkach jest nierealne
lord max
23-04-2010, 20:41
Oczywiście że tak, wszystko jest możliwe.
mysle ze niedlugo zostana dodane nowe potworki na rook bo wiesel bedzie plakac ze fsza nie ma gdzie expic.
jest to mozliwe. wbicie 3k tez mowiliscie ze jest niemozliwe, a szymek niedlugo wbije
a masz kontakt z Szymkiem ze wiesz??
bo ja wiem ze ma teraz przerwę i nie ma zamiaru wbijać 3k w najbliższym czasie...
@topic
Fsza nie ma szans?? on wbija 4x więcej dziennie nic wbijał wiceps...
zobaczycie za 2 tyg fsza będzie miał 600+
1k na rooku będzie kiedyś...
Żadnych nowych potworków, questów itp.. na Rooku.Fsza to taki no-life, który Ci wbije w ciągu tygodnia 600-700 lvl - no mówiąc bez przesady.
Sub Zero 2
23-04-2010, 21:18
Oczywiście , że jest możliwe.Za jakiś czas Fsza czy tam Pchła będzie szpanować 700 , a potem 1k.Po za tym kilku ownerów którzy expią.Weźmy przykład z maina , Szymek wbił 2,6 k , więc na rook to = 600 lvl.Jak ktoś wbije 1k , to 1000% będzie kilku 700-800.
lord max
23-04-2010, 23:04
Oczywiście , że jest możliwe.Za jakiś czas Fsza czy tam Pchła będzie szpanować 700 , a potem 1k.Po za tym kilku ownerów którzy expią.Weźmy przykład z maina , Szymek wbił 2,6 k , więc na rook to = 600 lvl.Jak ktoś wbije 1k , to 1000% będzie kilku 700-800.
A jaki ty masz przelicznik rook/main jak taki sam exp? He?
Zbigniew Wodecki
24-04-2010, 01:39
nie ma szans, APO za niedługo upadnie, bo nikt nie będzie grał, bo jest chu*wy start. Ludzie chodzą, i proszą o itemy, a szymek z expa wynosi 40kcc. teraz 1kcc chodzi po 50gr, a mortiis żałuje na początek dać 30cc. Exp powinien być coraz mniejszy, nikt nie powinien wbić 2000 lvl, bo potem ludzie myślą, nie będe grał, bo nie mam szans. Nikt nie wbije 1000 na rooku, jest to nie możliwe.
Zarexoholik?
24-04-2010, 02:55
Możliwe jest, ale czasochłonne. Wiadome, że na 530~ levelu postać już zadaje ogromne obrażenia, więc expienie jest banalne. :O !
Wujaszek
24-04-2010, 09:33
Z takimi potworkami jak teraz wątpie, ale z czasem znów dodadzą nowe potworki do większych lvli więc te lvle będą rosły. Jeśli apo nie upadnie to pewnie z 700? lvl zobaczymy na apo rook.
Powinni robić coś dla low leveli a nie h-lvli bo już mają dużo nowych terenów a przecież nikt ich nie zmusza żeby expili po 300 ~ lvlu bo questy się kończą.
Owszem, da się.
1k może być za jakieś 3-4lata bo nowe potworki na rook na pewno dodadzą ;)
Możliwe jest na pewno to zależy ile czasu expienia ale na pewno wiele się zmieni przez te pare lat o ile apo nadal będzie stać.
Powiem tak wbicie 1k na rooku jest bardzo możliwe w dość niekrótkim czasie...jak? Vojska i Mr Fsza expią na botach niemal od początku, a jeszcze teraz ih na hocie to dla nich wygrana na loterii :P Pod względem uczciwości to ranking poziomów na rooku powinien wyglądać tak:
1.Specker (1st owner był maniakiem a nie botem) Obecnego(2) nie poznałem :(
2.Bloodrook (ja,od początku ten sam owner)Miałem chwile kiedy maniaczyłem i to głównie dzięki temu wpadł lvl.Byłem przeciwny większości zmian...
3.Nolia (1 i 2 owner) Obecnego(3) za dobrze nie znam
i dalej prawie każdy uczciwy...
Osoby używające botów wbiją 1k lvl w około rok,w przypadku normalnego wbijania zajmie to ze 3 lata wzwyż...
Kosik Czarny 2v0
25-04-2010, 07:28
Bloodrook (ja)Miałem chwile kiedy maniaczyłem i to głównie dzięki temu wpadł lvl.
Blood znam cie i mogę powiedzieć, że to nie był okres :D to było 100-300 :)
Pamiętam jeszcze jak na 200+ expiłeś na bk xdd
To ja Kosik czarny knight/exelero itd... :D dużo charów miałem.
A tak do tematu jest to możliwe ale zajmie to bardzo dużo czasu. I poświecenia z takimi potworami 1k : o Jeżeli ktoś wbije 1k to będzie Chaos na rooku srry to już rook nie będzie tylko 2 main ; o
Administracja podejmie na pewno jakieś kroki niestety teraz nie są one nam znane.
Skoro na rl tibii jest 150 lvl na rooku wbity na minotaurach, to dlaczego tutaj nie miałoby mieć miejsca wbicie 1k lvl.
Na takim 500lvl+ to jakie są hity? po 500+, więc dark lord na 3 hity.
Skeleten lord dający 50k expa na 15-16 hitów...
Moim zdaniem żeby wbić taki level na rooku trzeba być mocno pierdolnięty.
Patryk1441
25-04-2010, 09:13
Jest to realne. Jak będą expić wbiją 600,700 itd. to wiadomo, że w tym czasie powstaną nowe respy.
Skoro na rl tibii jest 150 lvl na rooku wbity na minotaurach, to dlaczego tutaj nie miałoby mieć miejsca wbicie 1k lvl.
Na takim 500lvl+ to jakie są hity? po 500+, więc dark lord na 3 hity.
Skeleten lord dający 50k expa na 15-16 hitów...
Moim zdaniem żeby wbić taki level na rooku trzeba być mocno pierdolnięty.
fsza mi pisał ze bije w darka 700-850
1k lvl będzie...
Kto wie moze w nastepnej dekadzie ;P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.