View Full Version : Czaszka po zabiciu kogo?.
A więc dziś wpadłem na taki pomysł : Gdy kogoś zabijemy, wtedy jego ciało powoli się rozkłada i nic po trupie nie zostaje, ale chciał bym alby oprócz tego trupa zostawała powiedzmy czaszka (czaszki w tibi mamy bo np z dracul lecą) i gdy klikniemy "look" na tą czaszkę pojawiło by się nam nick tego kogo ubiliśmy i nasz nick jako dowód, że tego typa ubiliśmy. No nie wiem czy by dało się coś takiego zrobić, ale można by było dodać level, który miała nasza ofiara w czasie deda i nasz level podczas bicia tego typa. Czaszki były by pewnym rodzajem trofeum, ponieważ w każdej chwili moglibyśmy pochwalić się kolegom lub po prostu czaszkę wstawić jako ozdobę do domku ;) Dodaję ankietę abyście mogli głosować i jeśli zaznaczycie "nie" proszę uzasadnić ale nie w stylu "nie bo po co -.-" tylko proszę wytężyć mózgi i trochę się rozpisać ;>
P.S. Nie szukałem czy był już taki temat ale chyba raczej nie bo wpadłem na to siedząc dziś na kiblu xd
.Serafin
23-04-2010, 18:26
Nie, lepszym pomyslem byłyby kości tak jak na 8.4 w ciele ofiary.
Assassin Mateusz
23-04-2010, 18:29
Dobry pomysl! Tylko, ze zaraz od wprowadzenia tego bd hejty co dobijaja... :\
Takie coś źle by wyglądało. Nie było by to tak naturalne jak ciało zielonego elfa bo zabiciu postaci z nimfą ubraną na czarno. Na czaszce pisało by, że ktoś ubił kogoś znając życie(a raczej tibijczyków) dobijali by jeszcze perfidniej po to by dostać nagrode w postaci takiej czaszki.
Oczywiście czaszka lub kość(tak jak to jest na apo 8.42) mogła by się znajdować w ciele tragicznie zmarłej osoby.
Kolejnym minusem wprowadzenia takiej czaszki byłyby podniecające się dzieci. Już widzę wszystkie domki w city wyładowane po brzegi takimi czaszkami.
Tak więc, jestem na nie.
Życzę powodzenia w dalszym rozmyślaniu o tibi w toalecie.
Devil murder
23-04-2010, 18:58
Taa... tylko, że wtedy wszędzie będzie syf, bo trupy nie będą znikać... Będzie jeden wielki grób/cmentarz (via Katyń).
Niet.
Widziałem to na innych otsach niby się nie przydaje ,ale zawsze coś.Jestem na tak.
Jestem na tak. Pomysł nie głupi ale do dopracowania.
duzo ludzi zaczęłoby sie chwalic jakie to pro elo pvp maja . xd. jestem za . bardzo fajna propozycja
Jestem na tak, lepsze to niż te kości. :)
Njeee. Przecież człowiek ma 1 czaszke (nawet w tibji) to czemu mają lecieć po XX ? :<
Nie. Gupia propozycja.
Heh. Dobra propozycja xd. Mogłoby to wyglądać w następujący sposób xddd
19:30 You see a heart.
It weighs 35.00 oz.
This is a heart of Hassano. He was killed at level 395 by Goatee (Level 459).
Bardzo dobra propozycja Jestem na tak!!!Ale mogłoby też zostawać nie tylko czaszka ale też kość ;p..Ciekawiej by to wyglądało
Nie, jest to niepotrzebne
Poza tym jak klikniesz na cialo to widac kto kogo zabil, ale mogliby godzine dodac zeby bylo wiadomo czy to nowe cialo czy stare bo w niektorych miejscach nie rozklada sie cialo
Kumpel Armii
23-04-2010, 19:51
Kości, czaszki ... nie ważne co, ale sam pomysł bardzo dobry!
Niektórzy mogliby kolekcjonowac swoje ofiary :-)
Njeee. Przecież człowiek ma 1 czaszke (nawet w tibji) to czemu mają lecieć po XX ? :<
Nie. Gupia propozycja.
Hmmm.... O ile wiem to ludzie (chyba) żyją tylko raz i ich ciało też jest 1 a w tibi umiera się czasem kilka razy na dzień, więc myślenie [ON] albo kup se mózg i jebnij się w czoło...
ktoś @up napisał, że był by syf w city i "katyń". Nie nie, ponieważ ów "czaszka" znajdywała by się w ciele deda i była by jako loot, który można by było zebrać a jeśli nie chcesz to zebrać nie musisz. Ciała rozkładały by się normalnie tak jak rozkładają się teraz więc problemu nie ma :>
Lepiej tak jak mówił Senshi, żeby pisała godzina ciała o której został x gracz zabity.
Jestem na nie.
Seth Drut
23-04-2010, 20:16
czyli chcesz to wprowadzic zeby sie chwalic, tak? ;d
nie wiem czy czaszka jest ozdobą... wiec po co ją wkładać do domku?
jestem na nie :s
.vimpex.
23-04-2010, 20:20
Widziałem taki skrypt na jakiejś stronce, tylko zamiast czaszki to pojawiał się Blessed Ankh.
Ale pomysł dobry, lecz do dopracowania. :D
lord max
23-04-2010, 20:45
Fajny pomysł, chciałbym mieć takie trofeum ;d
dokładnie...
ale w sumie to jest nie potrzebne...
Sub Zero 2
23-04-2010, 21:14
Jestem na tak , ale kości a nie czaszki.I z tym lvl'em przesada.Na prawde można byłoby poszpanować ;D.
Co z tego ze duzo osob bedzie na tak jak i tak nie wejdzie w zycie? ;|
Dla mnie jest to dobra propozycja choc troche do dopracowania.
Jestem jak najbardziej na tak.
E tam wymyślasz na siłę dobrze jest jestem na nie!
Ehe juz to widze... noobki beda pisać 'sprzedam czaszke Kłystiana'...
nie to nie pasuje do klimatu 7.6
diamondback#
23-04-2010, 21:45
Jeśli jest to wykonywalne to oczywiście jestem na tak , bardzo mi się podoba :D!! Fajnie gdyby dodali takie coś ! Zaznaczam Tak .
3rd Dimension
23-04-2010, 22:43
Niby ta, ale jak już ktoś się chce bardzo napalić to wrzuca do chatki deda i tam mu nie gnije. Mimo to może się przydać. Jestem na TAK.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Hoenix _/
24-04-2010, 13:17
Spam, napinki itd.
Jestem na nie. ;s
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
24-04-2010, 14:09
Ta... parenscie minut po wprowadzeniu cale dp city jest zawalone skullami. Wg mnie to takie cos powinno leciec co 100 dedów. Nie dość że fajna ozdoba, to jeszcze ilosc kcc spada.
Tak,ale z modyfikacją...
tak jak na otsach 8.54 evo wypadają serca morga czasem to tak z ludzi tylko ze z tymi info co mówiłeś
Devil murder
24-04-2010, 14:56
Nie dość że fajna ozdoba, to jeszcze ilosc kcc spada.
A niby dlaczego ilość kcc spada?-.^
Z tymi 100 dedami przesadziłeś ;s Powinna zlatywać czacha, która znajdowałaby się W trupie, który się normalnie rozkłada.
pomysł git i myślę też niech frag idzie dla tej osoby co najwiecej zjechał hp przeciwnikowi ew. najdłużej go lał.
Właśnie Mały! Jest to świetny pomysł, ponieważ gdy np jakiś h lev zabierze innemu 90% hp a walnie raz 1k lev i jego czaszka by była -.- Dużo osób jest na tak i parę modyfikacji by się przydało. A co do Azbesta i "całego depo zawalonego"... Depo zawalone by nie było, ponieważ czaszka znajdowała by się W ŚRODkU CIAŁA!!! Ile razy trzeba to jeszcze tłumaczyć ...
No może i by to bylo lepsze ale to jest fajne tez :D jestem na tAK :]
Może i kości są dobrym pomysłem ale dobrym też jest serce(wygląd BH)
Jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.