Zaloguj się

View Full Version : Ostrze?enie za nic?

Humu
24-04-2010, 01:57
Dzisiaj około godziny 1:30 expiłem sobie na Draculach w CoD i wyświetliła mi się taka oto informacja:
http://img85.imageshack.us/img85/9493/botof.jpg (http://img85.imageshack.us/i/botof.jpg/)

Jest to dla mnie śmieszne, ponieważ żadnego bota nie używałem. Nie wiem na jakiej podstawie tutor/gm stwierdził, że jednak używam wspomagaczy. Myślę, że raczej chodziło mu o auto uh/manas. Jednak zostały wprowadzone bindy, które pozwalają na szybsze uhanie kiedy "nawalamy" nieustannie w klawisz, więc nie wiem jak można dopatrzeć się tutaj bota... W każdym bądz razie bota nie używałem i nie podoba mi się kiedy dostaje ostrzeżenie przed banem za nic... Pewnie i tak nic się z tym zrobić nie da, bo nie wiem który z tutorów do mnie napisał, ale proszę aby następnym razem ta osoba bardziej się przyjrzała danemu graczowi i nie popełniała takich banalnych błędów...

Akananto
24-04-2010, 02:24
Błędy sie zdarzają, dlatego na poczatku leca ostrzezenia a dopiero w ostatecznosci postac zostaje zbanowana.Nastepnym razem napisz na defaut, ze bota nie posiadasz - powinno to poskutkowac

Zbigniew Wodecki
24-04-2010, 02:33
@nie poskutkuje -.-
@top Pamiętaj, że oni mają zawsze rację, i nie zależy od tego, czy będziesz miał bota czy nie, to i tak ostrzeżenie dostaniesz, bo im się nudzi. Mało było takich tematów, i nikt z ekipy nie odpisał, a jak przyszło co do czego, to pisali "o jejku, raz się pomyliłem, i już 10 tematów"

P.S Swoją drogą, to ktoś zrobił błąd. Bo po kropce, stawiamy dużą literkę. xD

.vimpex.
24-04-2010, 07:33
@up
Tam chyba miał być ","
@Topic
No widać, że ktoś z Administracji zrobił błąd :)
Ale błędy każdemu się zdarzają, nawet najlepszym. ;)

Patryk1441
24-04-2010, 07:37
Niekoniecznie to mógł być błąd. Taki ss nie załatwi sprawy, administracja zanim napisze ostrzeżenie obserwuje cię przez chwilkę, a bota na ssa mogłeś ukryć żaden problem.

Xienus
24-04-2010, 07:40
a light hack?? tak tak... sam sobie zrobiłeś...

Ctrl+f12 i myślisz ze kox?

mdm
24-04-2010, 07:51

Stary ;d Gdzie Ty light hacka widzisz? W rogach ma ciemny ekran...

M4A1
24-04-2010, 08:16
Pewnie tutor oni sie nie znaja na niczym
Teraz jak uzywasz bota to dostaniesz bana ;p

Senshi
24-04-2010, 08:41
moze miales jakiegos bota na:
-segregowanie kasy
-auto attack
-auto manas

Jezeli nie to widocznie GM sie pomylil

Lagga
24-04-2010, 08:44
blad administracji tak samo jak wybor tutorow no ale coz. ;o

watpie, ze ktos z z administracji sie wypowie w tym temacie... pewna zamkna , albo usuna temat...

zal...

.Serafin
24-04-2010, 08:51
Zgodze sie z Tobą, bo mnie również poskarżyli o automanasa. Myślalem ze błędne diagnozy są wysuwane tylko na podstawie tego "jak 1500 lvl moze na manualu expic, to na pewno bot". Widze ze atakują nawet 100 lvle : o

To jest kretynizm - po co wprowadzacie hotkeye jezeli nie mozna ich uzywac bo zaraz bedzie ze automanas? Moim i prawie calej reszty apo zdaniem powinno sie je wyje.@!. :0

Offtop:
Mpa zmien na blue robe a demon legi na elvenki. Od 200 poziomu zacznij inwestować w sle. c:

Belhior
24-04-2010, 08:54
Ja to już nie moge znowu kolejny temat, w którym jakiś kretyn myśli, że po ss nie widać bota.

Pokémon
24-04-2010, 09:26

Z każdym dniem mnie rozbrajasz, i dostarczasz niezłej dawki humoru XDDDDD
Gdzie ty tam idioto bota widzisz ._. XDDD
Zal mi ciee ^^
@top
No błąd tutora zarówno jak wybranie ich na tę pozycję ;)

Knight Lukas
24-04-2010, 09:30
Pewnie to któryś z Tutorów, nie wiem czy miałeś czy nie.

Belhior
24-04-2010, 09:30
Z każdym dniem mnie rozbrajasz, i dostarczasz niezłej dawki humoru XDDDDD
Gdzie ty tam idioto bota widzisz ._. XDDD
Zal mi ciee ^^
@top
No błąd tutora zarówno jak wybranie ich na tę pozycję ;)

Hmmm... może powiedz mi ile razy były tematy np o Geller'cie, albo innym gm. Sytuacja ta sama co inne, myślicie, że jak będziecie zakładać takie durne tematy to nawrócicie przeciwko administaracjii gracz ŻENADA

Wujaszek
24-04-2010, 09:31
Ukryłeś wosso lub się pomylił. Odpowiedz sobie sam.

Axelo .
24-04-2010, 09:35
Ostatnio expiąc na kingach magic dostałem 2 ostrzeżenia.

-Prosze wyłączyć bota
-Prosze odpisać na def. jeśli nie używasz cave bota.

Po chwili zabawy z matołem uznałem że szkoda czasu na gre kiedy on ma "warte".

TuK!
24-04-2010, 10:02
Wiesz, możliwe że się za szybko manasowałeś '!mm' teraz jest im ciężej złapać bottera :>

Myst
24-04-2010, 10:04
Eh, teraz trudniej jest wykryć bota i przez to pojawiają się takie błędne ostrzeżenia. No bo wprowadzili hotkey'e, to ciekawe jak zauważą czy ktoś używa bota czy nie. Teraz jest 100 razy trudniej niż kiedyś wykryć :(

Babka Wojenka
24-04-2010, 10:14
Możliwe, że to błąd GM'a, są teraz hotkeye, więc myślą że masz wosso/scara, bo wiele ludzi na nim gra, nawet jak są te hoty.

Devil murder
24-04-2010, 11:30
Po chuja 20 osób pisze za każdym razem to samo?

Mnie też się to zdarzyło.

A Pan ze screena nie miał bota, bo żeby wosso wyłączyć trzeba Tibie zrestartować, a on miał na pasku 'krzyżyki' więc nie mógł lognąć -.^ Proste.

diamondback#
24-04-2010, 11:32
Nie ma ludzi nieomylnych.Może faktycznie miałeś wosso ,które ukryłeś na pasku i tyle ,a teraz próbujesz na siłę wmówić wszystkim ,że jesteś 'czysty' . Nie wiem jak to faktycznie z Tobą było ,ale możliwe ,że ktoś z administracji się po prostu pomylił i musisz to wyjaśnić z gm'em . Najlepiej po takiej informacji otworzyć RRV (ctrl+r) i zapytać o co chodzi . Tylko znając adminów możesz dostać bana za destruktywne zachowanie (pyskowanie).

lord max
24-04-2010, 13:03

A ty wosso nie używasz ? Więc skąd te informacje he? Właśnie.. Zresztą tam jest lawa, więc o co Ci chodzi?

#Topic

Tak bywa.

Wujaszek
24-04-2010, 13:05

A Pan ze screena nie miał bota, bo żeby wosso wyłączyć trzeba Tibie zrestartować, a on miał na pasku 'krzyżyki' więc nie mógł lognąć -.^ Proste.

To po chuja ty piszesz? Jesteś idiotą, można mieć włączone wosso i je ukryć, czaisz????????? =[

Megereess Onwed
24-04-2010, 13:06
mysle ze nic bez przyczyny sie nie dzieje widocznie musiales cos miec :(

Hoenix _/
24-04-2010, 13:06
Może błąd, może za dobrze grasz. xD

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
24-04-2010, 13:59
Jak będziesz expil w dzien to nie ma szans zebys dostal ostrzezenie. W nocy, to myślą, że wszyscy jadą na cave

Devil murder
24-04-2010, 14:53
To po chuja ty piszesz? Jesteś idiotą, można mieć włączone wosso i je ukryć, czaisz????????? =[

No raczej nie, bo byłby light/exp an pasku albo cokolwiek :<

Chyba, że pasek podmienił -.^

Umyj nogi przed spaniem ;<

P.S
Wg.Brytyjskich naukowców, Ci, co lubią wyzywać innych mają małe członki ^^ ;**

.Serafin
24-04-2010, 15:02

Akurat tutaj dojebales po calej lini. Minuta starczy aby kliknac Ctrl+F12, a wlasnie tyle czasu minęło od ostrzeżenia do screena, jednak sądze ze tu leży wina tutora.

Miarek
24-04-2010, 15:07
No więc tak samo miałem w ubiegłym tygodniu ; ]

Maly
24-04-2010, 15:13
Człowek mylny jest a może żeczywiście miałęś jakiegoś wspomagacza;D
I nowi tutorzy może są nie obeznani z grą...

this forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 55 seconds.

ViVuSeK
24-04-2010, 16:26
Gdy expiłem na Kings,Queens też mi się to zdarzyło lecz po pewnym czasie uświadomiłem sobie że był to błąd...Nie martw sie może za szybko wciskałeś hoty??A jeślibyś dostał bana to musieli by mieć najpierw dowód..Wprowadzenie hotkeys było błędem bo nie da sie rozróżniać bota

Wujaszek
25-04-2010, 10:36
No raczej nie, bo byłby light/exp an pasku albo cokolwiek :<

Chyba, że pasek podmienił -.^

Umyj nogi przed spaniem ;<

P.S
Wg.Brytyjskich naukowców, Ci, co lubią wyzywać innych mają małe członki ^^ ;**

JA PIERDOLE, gdzie ja tu cię wyzywam? :O! To tylko proste twierdzenie co o tobie myślę :\ Na chuj się kłócisz skoro nie masz racji? Powtarzam po raz 100 do twojego pustego łba, że można mieć włączone wosso i je w 10 sek ukryć, no omg :\ Co do członka to jak byś go zobaczył to by ci oko wybił :}}} i te internetowe buźki to sobie do mamy pisz.