View Full Version : Loot z APO
Bez jaj,1,5h na apo i elvern armor i warlord sword,rozumiem że nie ma lootac w kazdym apo cos,ale to juz przesada. Co o tym sadzicie?
Powinni troche polepszyc loota z apo :D
Myślisz, że 1,5h to dużo? Pierw posiedź tam około 7h i dopiero rób tematy...
diamondback#
24-04-2010, 11:22
Zdarzyło mi się siedzieć na apo 5-6 godzin i nic nie lootnąć. Więc nie ma co płakać na APOcalypto siedzi się dla Broszki ,a nie dla MLSow itp. Według mnie z lootem z APO jest wszystko dobrze.
Zabiłem 110 apocalypto w tydzień - ani jednej broszki a loot nawet nie pokryl manasów/slów. Przesadzone. Niech chociaz rary lecą.
4 apo i Brocha wczoraj ;-)
Dobrze jest jak jest... przez 1.5 h nie jest wskazane od razu zlocic broszke... jest dobrze.
nie zmieniac.
Dobrze jest jak jest... przez 1.5 h nie jest wskazane od razu zlocic broszke... jest dobrze.
nie zmieniac.
Nie mowie o broszce,ale np. o sl
Zgadzam się z Kennym. Powinni polepszyć chociaż minimalnie.
Pozdrawiam.
Apo to potwór dla broszki...
Tyle ci powiem
Wujaszek
24-04-2010, 11:43
Nie, na apo siedzi się tylko dla broszki, jak dla mnie to inne itemy mogli by w ogóle wyjebać ;{
Megereess Onwed
24-04-2010, 11:45
jak dla mnie to nie tylko dla brozki sie siedzi ogolnie zeby zarobic..
Zbigniew Wodecki
24-04-2010, 12:09
Miał być potwór do nalotów, więc teraz nie płaczcie, i cieszcie się, że mortiis go udostępnił.
Kapitan Alkohol.
24-04-2010, 12:28
Popieram, loot z APO to totalna masakra i jeszcze jakiś czas temu wzmocnili siłę tego potwora. Nie raz siedziałem po 2-3h na apo, wydając po 3kcc na sle przez ten czas (XD) i nawet wh nie spadło : /
Racja, na apo mozna siedzieć czasem i całą noc i nic nie spadnie a raz Arounderowi spadły 2 broszki z 2 apo. Zależy od szczęścia ale można minimalnie powiększyć.
Ja nieraz tam siedze po 2-3h kompletnie nie leci nic, powinni powiekszyc loota..
Co ci dadza te tematy jak i tak nie polepsza?;>
#edit
Dzis siedzialem od godziny 9 rano do 16 ani znaku broszki :)
Zgadzam się, teraz broszka to leci tak 'często' jak kiedyś c arrow z uma. : /
Od ostatniej brochy zabilem razem z 300+ apo i tylko jakieś śmieci wypadały... ;c
Powinni powiększyc loota.
lord max
24-04-2010, 13:08
Jeżeli jest tak serio.. To powinni zwiększyć, nie koniecznie wypadanie broszki, ale eq... W sumie mogli by zrobić jeszcze 1 resp apo? ;]
Hoenix _/
24-04-2010, 13:11
Dla mnie loot z APO jest dobry, poszedlem koledze pokazać gdzie jest apo, i z 2 apo lotla brocha, wystarczy siedziec do 5k i pewnie coś spadnie. :)
Sub Zero 2
24-04-2010, 13:50
No niby powinien zostać powiększony.Ale wiadome jest to , że broszka nie leci na zawołanie.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
24-04-2010, 14:01
Brocha jest dosc sporo warta, a ze ekipa nie chce zeby przybywalo zbyt duzo kcc, to leci rzadko.
G_R_U_L_I_X
24-04-2010, 14:15
To jest boss, nie będzie tak jak kiedyś, wszystko się zmienia, nie zauważyliście tego? Co do loota, to jest chu*jowy, ale to wam wyjdzie na +. Kiedyś narzekaliście, że 400 lv śmigają z s setem i jest tani, teraz jak ciężko brochę zlocić ceny powinny się zwiększyć.
.Serafin
24-04-2010, 14:21
Zabiłem 110 apocalypto w tydzień - ani jednej broszki a loot nawet nie pokryl manasów/slów. Przesadzone. Niech chociaz rary lecą.
Na mainie nie gram ale z takiego bossa to raczej do dropa bo exp z tego słaby niech coś dodadzą, ew zrobcie sondę i niech gm zobaczy jakie są głosy i może wtedy zmieni jak zobaczy ile jest ludzi na tak.
Serafin,zgadzam sie z Toba,sto apo zabitych,sl manasy stracone i gówno lootnelo,może niech dodadza jakis rare do lootu? Z devila leci np panda bear to moze cos podobnego z apo? ;> Pozdrawiam
Krulowiec
24-04-2010, 20:04
Dziwne o,O
Kiedys padłem na APO poszedłem dobic wyleciał SL potem zabiłem kolejne i wypadł WH ;o
Myślisz, że 1,5h to dużo? Pierw posiedź tam około 7h i dopiero rób tematy...
Dokładnie, nie może być tak, że posiedzimy zaledwie 1-2h i mamy broszke.
Uwierz mi kolego, że ja siedziałem przez miesiąc, prawie codziennie po 1h
i na farcie spadła broszka.
Wniosek:
Chcesz dobrego loota to siedź w pizdu i nie padaj :)
Nie może być też za łatwo...
Póki co loot powinien być taki jaki jest, ponieważ broszka nisko stoi,
a coraz większej ilości ludzi jest ona potrzebna.
.vimpex.
24-04-2010, 20:38
Według mnie, nie masz szczęścia do loota.
Tak jak niektórzy piszą, co poniektórzy pójdą, zabiją 2 APo i mają broszkę, to zależy tak jak już napisałem od szczęścia.:D
Czasami tak jest, idziesz na 10h - loot? NIC. Idziesz na 2-3 APO i kabum 2 broszki(wiem, wiem :D, mocno przesadzone :Q)
Trzeba się z tym pogodzić.
Jestem na nie, ponieważ broszka to taki super rare i nie powinien loot być zwiększony.
APO to jest boss i powinny z niego leciec cenne itemki...
Do lootu z Apo powinny zostać dodane softy i c arrow. Sam kilka razy siedziałem po ok. 3-4h na apo i za każdym razem miałem niecałe 500cc z loota...
Jestem na nie, ponieważ broszka to taki super rare i nie powinien loot być zwiększony.
O taaaaaak... Super rare warte 15kcc jak nie mniej. ;O
Action16
25-04-2010, 22:26
loot z apo jest masakryczny ostatnio siedzac od 18 do 9 rana nastepnego dnia spadło mi co ? MLS nie no gz a na same manasy i uhy wydałem wiecej niz loota było;/ i co chwile z kamyka za 16k;/
Loot na APO jest dobry. Siedzi sięna nich jak ktoś wyżej napisał, aby zlootować broszkę, a nie MLS,Eleven armory itp. Posiedź ponad 6h to loot będziesz miał ogarnięty ;>
Baby Face
28-04-2010, 20:38
APO masz do loocenia broszek a nie dla itemow typu mls, dsl .
Niema co narzekać trzeba żyć dalej;)
Lord Frinks
29-04-2010, 10:35
Niema co narzekać trzeba żyć dalej;)
Mądre stwierdzenie :rolleyes:
Ostatnio nocke walilem z kumplem na Apo i spadlo mi 5 brochy + te wszystkie gówienka. WIec na brak kasy nie musze narzekać.
PS: zaczolem o 00:00 (północy) skończylem o 7 rano. Gdybym zaczool tak o 20:00 bylo w w CH&ja tego.
nomnom ja zaczolem o pulnocy skonczylem o polódniu i dropnolem 5 broh ;]
Mądre stwierdzenie :rolleyes:
Ostatnio nocke walilem z kumplem na Apo i spadlo mi 5 brochy + te wszystkie gówienka. WIec na brak kasy nie musze narzekać.
PS: zaczolem o 00:00 (północy) skończylem o 7 rano. Gdybym zaczool tak o 20:00 bylo w w CH&ja tego.
nomnom.ja tesz zaczolem i mi 6 broh spadlo,muwie ci supcio.
Rodowity ^^
29-04-2010, 12:15
Dobrze jest ...
Lepiej żeby nie było 5 Broszek Dziennie bo za duzo kasy na Servie bedzie.
Marcelllo
29-04-2010, 18:42
Powinni powiększyć nieco loot'a ponieważ jedni mają tą brochę co chwila, niektórzy (np. ja) loociłem ją miesiącami (setki APO -.-) i ani loot'a ani brochy więc coś jest nie tak :/
Dexter Rook Sorcerer
29-04-2010, 20:01
Powinni powiększyć nieco loot'a ponieważ jedni mają tą brochę co chwila, niektórzy (np. ja) loociłem ją miesiącami (setki APO -.-) i ani loot'a ani brochy więc coś jest nie tak :/
Wszystko przez Mortiisa ! On daje itemki + 500 % do loota ! Lord Frinks zloocił 5 broszek w jedną noc !
Sillasek
30-04-2010, 13:15
Jak większość, również uważam, że lot z apo jest zdecydowanie zasłaby;<
Tak loot powinien byc lepszy bo zadko cokolwiek leci z tego potworka.
Jest bardzo dobry lot.
Apo jest już słabym bossem, a broszka jest droga(przypuszczam).
Chcesz wylocić broszkę? Siedź tak jak mój brat 24/7, jak jeszcze grał:D
Loot jest dobry.
Wszystko przez Mortiisa ! On daje itemki + 500 % do loota ! Lord Frinks zloocił 5 broszek w jedną noc !
I mu wierzysz? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lord Frinks
07-05-2010, 13:27
;D Sam sie dziwiłem, że tyle tego spadlo... tydzień pózniej poszedlem i przez calą noc nic nie spadlo. To jak na innych potworkach czasami Ci leci co 1-2 monsterek a czasami nie idzie nic zloocic godzinami.
to nie od lota zależy tylko od szczęścia , siedziałem raz 5 h i nic
a poszedłem na apo co 4 min i 2 brochy w 2 godzinny wiec widzisz ;) lot jest dobry jeżeli nie zmieniali go
Demolka Knight
08-05-2010, 14:32
Myślę że dobrze jest to zrobione. Nie musi cały czas coś lecieć z Apocalypto. 1.5h to za mało musiałbyś posiedzieć z 3godz to byś zobaczył...
Slaby loot jest , raczej nie powiekszą ale z jednej strony dobrze bo nie każdy będzie miał full eq.
Nie, na apo siedzi się tylko dla broszki, jak dla mnie to inne itemy mogli by w ogóle wyjebać ;{
Mowisz tak bo nigdy tam nie byles i nie expiles...Mordeczka
@Top
Loot z apo jeszcze za czasow kiedy gralem byl chujowy ;/
N-series
16-05-2010, 18:50
Jest bardzo dobry lot.
Apo jest już słabym bossem, a broszka jest droga(przypuszczam).
Chcesz wylocić broszkę? Siedź tak jak mój brat 24/7, jak jeszcze grał
Loot jest dobry.
Ta twój brat był zajebisty ten 13 letni spinacz an auto vicie siedział i wpierdalał na respy każdemu
Domcio666
16-05-2010, 19:32
czlowieku 1.5h myslisz ze zlocisz broche posiedz 8 godzin to pogadamy
First Pineda
16-05-2010, 19:53
Nom lot z apo to jest zalosny,siedzialem sobie jakos 4 h lotlem tylko 2 blassedki ;o
adrianeq :)
17-05-2010, 18:16
diamondback#
Popieram. ;)
Wszystko jest w porządku i tak powinno zostać. Za dużo i tak kasy jest na serwerze. Coś nie pasuje? Poexp na czymś innym ;]
APO nie jest do loota normalnego tylko do broszki jak już wyżej wspomniał Diamond... nie potrzebnie panikujesz ;)
Ja uwazam ze siedzenie na apo powinno byc ( 4 in na 1 apo :/ )wynagrodzone czestrzym lootem i nie chodzi mi tu o brozke.
A odnosnie Broszki to jakby czesciej leciala to byla by tansza wiec na to sxamo wychodzi
Hmm może jest dobry loot z Apo może nie w tym wina że jest zły tylko z drugiej strony Expi się na jedym respie... respi się co parę minut... w ciąu 1h zabije się tylko parę...
porównać to z kingami którymi expi sie np po 10 czy queen 3-4 czy fw to jest róznica w expie i w loocie....
Loot jest ok tylko że jeden resp i temu tak leci . :( ale jak tak leci to niech zrobią 3 respy i tyle ;P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.