View Full Version : [Forum] Naliczanie postów
Elo według mnie naliczanie postów w tematach armia7.6 gra rookgard powinno być ponieważ w innych bardziej bezsensownych do offtopu tematach jest naliczanie proszę o głosowanie może gm to zmieni.
Jaaaa... ludzie ogarnijcie się, czy Ty chcesz tylko nabijać posty?? I wypowiadać się poto aby nabić go? Jestem na nie.
Kapitan Alkohol.
24-04-2010, 22:03
Piszesz to bo grasz na rooku i chcesz mieć dużo postów ? Żałosne. Ja kiedyś dałem propozycje, że w ss'ach nie ma licznika a w rookgard jest - po tym posty w rookgard zostały wyłączone. Oczywiście jestem na nie :)
Dział Rookgard 7.6 działa na podobnej zasadzie co Screeny, dodaje się tam zdjęcia z awansów i naliczanie postów w takich tematach jest bezsensowne i niepotrzebne. Jestem na nie.
Megereess Onwed
24-04-2010, 22:05
Zgadzam sie w 100% z Kazkiem nie potrzebne jest takie cos kazdy by pisal gz zeby tylko nabic sobie posta :)
Mortalix
24-04-2010, 22:05
Forum jest do wypowiadania się, wygłaszania swojej opinii, a nie bezsensownego kolekcjonowania postów.
Jestem na nie. (X)
Jestem na nie, i tak masz dużo działów do nabijania a poza tym tam nie pomagasz nikomu w niczym tylko piszesz to swoje bez sensowne GZ.
Jestem na wielkie Nie Nie i jeszcze raz :
http://i44.tinypic.com/15mxxnc.jpg
Po co ci to potrzebne?Omg..Tu się wypowiada a nie sra w gacie
.vimpex.
24-04-2010, 22:16
Jestem na Nie.
Za co chcesz posta?
Za to, że na Rookgardzie napiszesz komuś Gz?, albo Nie Gz? :D
Nie. -.- Jeszcze może posty w dziale screeny 7.6? :CCCCCCCCCCC
FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
3rd Dimension
25-04-2010, 00:48
Jestem na NIE. Masz dużo działów, gdzie możesz "NAPJERDALACI POSTY"
Pozdro
3rd Dimension
1st R. Boonek
25-04-2010, 01:09
Piszesz to bo grasz na rooku i chcesz mieć dużo postów ? Żałosne. Ja kiedyś dałem propozycje, że w ss'ach nie ma licznika a w rookgard jest - po tym posty w rookgard zostały wyłączone. Oczywiście jestem na nie :)
To ja dalem taka propozycje a ty o to plakales...
Jestem na nie
Jestem na nie.. Chcesz miec duzo postow bo grasz na rooku ? :o Zalosne ^^
Bez sensu jest zrobione to że się w niektórych działach posty nie zaliczają, post to post, czyjś post łamie regulamin- warn. Jestem na tak.
Elo według mnie naliczanie postów w tematach armia7.6 gra rookgard powinno być ponieważ w innych bardziej bezsensownych do offtopu tematach jest naliczanie proszę o głosowanie może gm to zmieni.
twoje propozycje są tak żałosne ze nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
@topic
NIE
Jaaaa... ludzie ogarnijcie się, czy Ty chcesz tylko nabijać posty?? I wypowiadać się poto aby nabić go? Jestem na nie.
Ludzie, właśnie nie wiem dlaczego na tym forum panuje taka komuna,
na każdym innym forum ludzie moją po 2-8k postów...
Tylko u nas takie ograniczenia... dlaczego?? bo mamy tu sporo gówniarzy ;/
Wyłączone liczniki postów w niektórych tematach to tylko w pewnym sensie pomoc dla administracji przed "nabijarstwem".
Propozycja miałaby rację bytu, jakby część społeczności była bardziej cywilizowana.
Bastek10
25-04-2010, 08:51
Jestem na nie!!Najlepiej żeby w każdym dziale usunęli naliczanie postów,bo większość osób tylko nabija te posty.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
25-04-2010, 09:06
A wg mnie powinno być naliczane. W końcu kiedyś było i jakoś każdemu to pasowało. Teraz to tam tylko pare osób zagląda i tyle.
" Woz albo przewóz"
Wyłaczyć posty wgle. albo włączyć we wszystkich działach.
lord max
25-04-2010, 11:05
Nie!
Forum nie jest od nabijania postów, zresztą jeżeli chcesz to robić to nabijaj inteligentnie a nie jak Ty to robisz...
Ale post to post wiec jak coś napiszesz powinno być załączone a na takich forach jak otserv.pl otfans ma każdy dział maja po 2k postów no i ? napisali to mają...
Dział Rookgard 7.6 działa na podobnej zasadzie co Screeny, dodaje się tam zdjęcia z awansów i naliczanie postów w takich tematach jest bezsensowne i niepotrzebne. Jestem na nie.
SIGNED! Dla mnie w dziale Rookgard dodaje sie tylko Ss:o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.