View Full Version : [Forum] czemu niema licznika postow w kazdym dziale?
wedlug mnie powinno byc wszedzie licznik. co z tego ze ludzie mieli by wiecej postow. to chyba dobrze ze forum tetnilo by swoim zyciem? na innych forach so liczniki i jest dobrze.
Marna prowokacja.
co wy wszyscy macie z to prowokacjo? caly czas sie przypierdalacie niewiadomo o co
Marna prowokacja, jestem na nie bo niektóre działy w ogóle sie nie nadają do tego żeby posty były w nich liczone.
wedlug mnie powinno byc wszedzie licznik. co z tego ze ludzie mieli by wiecej postow. to chyba dobrze ze forum tetnilo by swoim zyciem? na innych forach so liczniki i jest dobrze.
o ja pierdole... robisz więcej błędów niż "Mały"
dlaczego nie?? bo byś nabijał...
mogli by zupełnie usunąć licznik postów...
po co w kazdym dziale ma byc nabijanie postow, wyobraz sobie kogos LIFE w dziale Screeny, w 1 temacie koles mialby 20 nabitych postow...
Bastek10
25-04-2010, 09:50
Nie ma dlatego żeby nie było marnego nabijanie postów w każdym dziale.Proste.Koniec ,Dobranoc,<PAPA>
po co w kazdym dziale ma byc nabijanie postow, wyobraz sobie kogos LIFE w dziale Screeny, w 1 temacie koles mialby 20 nabitych postow...
Zgadzam się z nim. I tak forum tętni życiem, ale jak każdy chce nabijać tylko posty to jest coś dziwnego... To prawda, niektórzy są tutaj tylko by nabijać posty, ale nie wszyscy z czego się bardzo cieszę.
lord max
25-04-2010, 11:14
Bo nie masz słownika. Chwyć się za niego albo idź do szkoły, podkreśla Ci wyrazy złe, to czemu robisz takie błędy? -.-' Ludzie jesteście żałośni
#Topic
Nie!
diamondback#
25-04-2010, 12:35
Jestem na NIE ,bo powstałby taki śmietnik na forum,że masakra . Już sobie wyobrażam spam w dziale screeny oraz w HydeParkach. Tragedia by była ,jest bdb.
#offtop - powinieneś dostać warna bo twój post łamie regulamin.
.vimpex.
25-04-2010, 15:17
co wy wszyscy macie z to prowokacjo? caly czas sie przypierdalacie niewiadomo o co
Na innych forach, a czy to Forum jest tym innym?
Jestem na Nie.
Jeszcze może licznik za dodanie ss'a? ;)
G_R_U_L_I_X
25-04-2010, 15:49
Było taki troszkę tematów, nawet ja sam pisałem kiedyś taki temat. Co Ci da jak będziesz miał dużo postów, czy użytkownicy będą na Cibie lepiej patrzeć? O on ma 2 k postów, to pewnie jakiś mędrzec, miałem dużo kont na tym forum. Ze starym forum apo i przed czyszczeniem miałbym na bank 5 k postów, ale po co mi to? I tak większość użytkowników w tym np. Lord Max, bez obrazy on pisze idź do szkoły jak sam jeszcze w podstawówce siedzi. Pisałem kiedyś z błędami, bo nie miałem mozilli teraz mam. I tak większość osób co pisze tu na forum bez błędów na pierwszym lepszym dyktandzie rozkładają ręce. Co do tego tematu nie powinno go być zasady są proste, jest wzór jak ma wyglądać temat w dziale propozycje, w sądzie powinny być trzy pytania.
Seth Drut
25-04-2010, 19:36
moim zdaniem posty powinny byc liczone w takich dzialach jak ss czy filmiki.
ale w dzialach typu Hyde Park powinno zostac wylaczone.
takie moje zdanie.
zly dzial ;d
Knight Lukas
26-04-2010, 12:48
Nieeeeeee! Postów nie pisze się dla ilości lecz po to aby komuś pomóc, pochwalić się swoim ss'em oraz podyskutować na różne tematy.
Najlepiej wyłączyć licznik.
Weź słownik czy tam odpal Worda, a następnie zakładaj temat.
Użytkownicy już Ci wyjaśnili, więc ja powtarzać się nie będę.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.