View Full Version : Avemetrus
Jak nam wiadomo kariera wicepsa(Vojskai)poszła do dupy!!!A jak wiadomo na rooku bardzo trudno się teraz expi...Mister Fsza musi expić pare h aby wbić poziom a pomyślcie że z każdym poziomem jest coraz trudniej...Według mnie z takimi potworami jakie są teraz na Rookgardzie nie ma szans na wbicie 800(+/-)lvla?A nowe potwory(Skeleton Warrior,Skeleton Mage,Skeleton Lord)są według mnie daremnie stworzone....Na rookgardzie Mister Fsza na pewno wbije 600 poziom więc mam do was propozycje...W miejscu respawnu draculi byłby teleport do pustego roomu(krzesła,stoły itd duperele),a także znajdowała by się tam bramka lvlowa od +600lv...
Avemetrus
Byłby to potwór dający 75000 expa i w miejscu do którego prowadzi bramka lvlowa byłoby ich ok. 20...Miałby on mniej hp niż Skeleton Lord ale chwila chwila za jasno tu co nie?Zadawałby większe hity i summował ghosty..Co do stworzenia tego potwora niewiem czy to dobry pomysł ale jak dla mnie tak!Mapka wygladała by tak:
http://i41.tinypic.com/4kjimw.jpg
Dodaje sondę.
P.S Co do Avemetrusa nie musi dawać 75k expa itd....Albo moglibyście tworzyć takie respy gdzie są BK,Dragon Lordy,Dark Lordy,Hero jak na screenie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 600 lvl na rooku XDDDDDDDDD Apo się STACZA wpizdu.Co do propozycji to jestem stanowczo na NIE hahaha 'rzal i bul'.
@up
Zgadzam się co do tych bajek XDD Za dużo amerykańskiego smoka hahahahahahhahah.
Wez zejdz z kompa maniaku i idz na dwór
Orlen Ochrona
25-04-2010, 14:53
Najpierw niech wbije ten 600 lvl i bedzie mozna pomyslec nad dodaniem nowych potworów. :rolleyes: Jestem na nie.
Na rooku zostaje się na własną odpowiedzialność, to że ktoś wbił x lvl to nie znaczy że JUŻ muszą być robione nowe potworki bo on nie ma gdzie expić to jego problem, niech się męczy wiedział na co się decyduje grając na rooku.
Jestem na nie.
P.S
Za dużo bajek na Disney Channel/XD
Mortarius
25-04-2010, 14:58
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 600 lvl na rooku XDDDDDDDDD Apo się STACZA wpizdu.Co do propozycji to jestem stanowczo na NIE hahaha 'rzal i bul'.
@up
@SaSa
No oglądam ale nie wyjeżdżam z tym do ludzi hahaha. Mógłbym sam nazwe wymyslić a nie z bajki zżynać :D
Bastek10
25-04-2010, 14:59
Jestem na nie.To że jemu zajmuje kilka godzin na wbicie jednego levela to nie nasz problem.Jak mu się ciężko expi to nich wyjdzie na main;d
@up
Czyli sam oglądasz;c
Jestem na nie ale zaznaczyłem tak przez pomyłke.
Pomysł jak dla mnie beznadziejny... I bardzo dobrze, że musi spędzić kilka godzin na wbijaniu lvl'a. Nikt nie mówił, że będzie łatwo.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
25-04-2010, 15:14
Jestem na nie dopóki tego 600~ lvla nie wbije ok. 5 osób. Bo co to za sens robić respa dla jednej osoby?
.vimpex.
25-04-2010, 15:20
Jak nam wiadomo kariera wicepsa(Vojskai)poszła do dupy!!!A jak wiadomo na rooku bardzo trudno się teraz expi...Mister Fsza musi expić pare h aby wbić poziom a pomyślcie że z każdym poziomem jest coraz trudniej...Według mnie z takimi potworami jakie są teraz na Rookgardzie nie ma szans na wbicie 800(+/-)lvla?A nowe potwory(Skeleton Warrior,Skeleton Mage,Skeleton Lord)są według mnie daremnie stworzone....Na rookgardzie Mister Fsza na pewno wbije 600 poziom więc mam do was propozycje...W miejscu respawnu draculi byłby teleport do pustego roomu(krzesła,stoły itd duperele),a także znajdowała by się tam bramka lvlowa od +600lv...
Avemetrus
Byłby to potwór dający 75000 expa i w miejscu do którego prowadzi bramka lvlowa byłoby ich ok. 20...Miałby on mniej hp niż Skeleton Lord ale chwila chwila za jasno tu co nie?Zadawałby większe hity i summował ghosty..Co do stworzenia tego potwora niewiem czy to dobry pomysł ale jak dla mnie tak!Mapka wygladała by tak:
http://i41.tinypic.com/4kjimw.jpg
Dodaje sondę.
P.S Co do Avemetrusa nie musi dawać 75k expa itd....Albo moglibyście tworzyć takie respy gdzie są BK,Dragon Lordy,Dark Lordy,Hero jak na screenie
Jestem na Nie.
Ty chyba chcesz, aby z rooka zrobili main.
Takie potworki jakie są niech będą i tyle, chce expić do 1k na rook, to musi na takich. =/
Oczywiście jestem na nie, ponieważ rook to tylko przejściowa wyspa, trudno zdecydował się grać na rooku to niech wbija level na tych potworkach co już są. I tak na rooku dodano zbyt wiele potworków.
Nie po jakiego **** -.- to tylko rook. I tak jest już bardzo łatwo ;/
Ja jestem za powiekszeniem respawnu ratow. Fsza moze na nich expic a waste nie bedzie mial nigdy ; )
@top
Nie xd
lord max
25-04-2010, 17:26
Administracja na pewno coś wymyśli, na ten czas dajcie sobie spokój.
A ja właśni jestem za! I nich z rata leci po 100sc ! Ale żeby nie było tak łatwo,ej! To exevo gran mas od 4 mlevela było na rooku
Rookstayerzy mają już dużo i po co im więcej?
Mają gdzie expić.
Jestem na nie.
1.Zajmij sie soba... Jak bedzie mial jakies problemy to sam sie zglosi...
2.800 lvla nie da sie wbic??? Poczekaj do konca wakacji...
3.1lvl w kilka godzin??? <ironia>
Oczywiscie nie:|
pomysł dobry ale moim zdaniem powinien służyć jako potwór na mainie :p
Pomysł jak dla mnie beznadziejny... I bardzo dobrze, że musi spędzić kilka godzin na wbijaniu lvl'a. Nikt nie mówił, że będzie łatwo.
signed
_topic
pomysl wg. mnie bez sensu , bo i tak maja duzo , a to , ze zostali na rooku to juz ich sprawa ;-)
Seth Drut
25-04-2010, 19:30
jednak ten 500 czy 600 lvl na rooku to bardzo duzo.
on powinien 1 lvl wbijac w kilka godzin a nie w godzine :/
jestem na nie.
Co Ty tak się martwisz Mr Fszą? Sobą się zajmij. ; 0
@topic
Pomysł do kitu...
Za łatwo by było.
Sub Zero 2
25-04-2010, 20:04
Jestem na nie.I tak na rooku jest już dużo rzeczy robionych dla rooksteyerów jak np. Niedawny update.Około 20 jakiś potworów ? Chyba Cie coś walnęło.Jak już mogliby wprowadzić to na maina . :)
Wszystko robic podług fszy ? jestem na nie :o i tak juz jest latwo
Anusiak Wielki
25-04-2010, 20:43
Do konca Ci sie posralo w tym lbie co nie ?
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE ! ! ! !
Sorry, ale po co? Jest wpip respów, nie róbmy nowego maina ;P
No and No.
Marcelllo
25-04-2010, 22:00
Jestem na nie.
Jeżeli coś nie odpowiada w szkieletach niech idzie na dark lordy/bk -.-
Inni tyle czasu expią/expili na tamtych potworach to dlaczego on ma nie expić, zwłaszcza, że nikt mu nie kazał wbijać 500 poziomu... Wszyscy co grali na rooku domagali się nowego potwora, dano szkielety które w pierwszych dniach całkowicie nie nadawały się do expa ani loocenia... A teraz dla jednego Wszy mieliby coś zmieniać? No chyba nie... Jedynie co uważam za stosowne to stworzenie nowego questu...
Kapitan Alkohol.
25-04-2010, 22:07
Chyba mówisz to sam do siebie. Jesteś kolejnym, żałosnym kumplem Mr Fszy ? Robisz tematy, czy jest możliwe wbicie xxxx poziomu na rooku.
Moim zdaniem ten rook to i tak 2 main - respy demonów, sl'e itp itd. Oczywiście jestem nie, to nie miało by najmniejszego sensu.
Assassin Mateusz
25-04-2010, 22:42
Ej zal mi Cie kolego, naprawde!
Ktos kto zostaje na rooku wie, ze tam jest ciezko, wiec niech expi po kilka godzin, zeby wbic lvl.
Niestety, ale nie powstaną już żadne lepsze potwory niż Demon Rooker, czy Skeleton Lord. Te dwa potwory na rooku są najsilniejsze i jeśli już miały by jakieś powstać, to tylko takie, które nie byłyby dużo lepsze od nich.
Jeśli już, możemy zrobić nowe respy z już dostępnymi potworami, ale przesadzać też nie możemy, w końcu to rook.
Zostając rookstayerem (nie wiem dokładnie jak to się pisze), wiedziałeś/aś na co się piszesz. I tak jest już zbyt wiele dobrym potworów jak na Rookgard. Gdyby pewnie nie one i nowe respy, największy lvl byłby teraz pewnie max 300.
Wiadomo, z każdym kolejnym lvlem jest trudniej, ale taka jest kolej rzeczy. Nie możemy jej jeszcze ułatwiać.
Odpowiedź brzmi: NIE:(
Niestety, ale nie powstaną już żadne lepsze potwory niż Demon Rooker, czy Skeleton Lord. Te dwa potwory na rooku są najsilniejsze i jeśli już miały by jakieś powstać, to tylko takie, które nie byłyby dużo lepsze od nich.
Jeśli już, możemy zrobić nowe respy z już dostępnymi potworami, ale przesadzać też nie możemy, w końcu to rook.
Zostając rookstayerem (nie wiem dokładnie jak to się pisze), wiedziałeś/aś na co się piszesz. I tak jest już zbyt wiele dobrym potworów jak na Rookgard. Gdyby pewnie nie one i nowe respy, największy lvl byłby teraz pewnie max 300.
Wiadomo, z każdym kolejnym lvlem jest trudniej, ale taka jest kolej rzeczy. Nie możemy jej jeszcze ułatwiać.
Odpowiedź brzmi: NIE:(
i tak za duzo tego tam jest ;o u nas rook to prawie jak main na rl ;p zrobcie pvp na rooku ;s
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.