View Full Version : JNS Crew- czyli hardkorowe akcje na poci?gach.
Jotenes - wyższa szkoła palenia przy pociągach
Zbigniew Wodecki
25-04-2010, 15:40
No, fajnie to wygląda, jak się rysuje czarnym ; >
Ogólnie fajnie wam to wychodzi. Róbcie więcej ; d
Mikiel Król Sedesów, ej!
25-04-2010, 15:46
Mistrzostwo to nie jest, ale nie jest złe. Lepsze napewno takie niż jakieś hwdp krzywo napisane. Ogólnie ja trochę malowałem, lecz nie mam talentu, ale jak malowałem to w opuszczonym budynku by nie 'brudzić' miasta.
!!sQaua!!
25-04-2010, 15:54
Mi się zawsze podobało graffiti, niestety nigdy nie tego nie robiłem. Podejrzewam, że za dobrze by mi to nie szło :D
U mnie w Częstochowie jest stacja PKP z najdłuższymi peronami w Europie, więc jest na co popatrzeć, będę wypatrywał jakiegoś waszego dzieła :) Powodzenia.
#top
Graff ogólnie nie jest złe, mam nadzieję że wasz talent się rozwinie i kiedyś 'pomalujecie' coś większego ;)
Ładne toje z was, zostańcie przy kartkach lepiej.
A ten fragment z Blokersów kawałek soundtracka z MIB mogliście sobie darować.
Nie ma to jak poprawianie czarnego na srebrnym... ofc mówię o pseudo akcji nr. 1
Pseudo akcje nr.2 komentowałem kiedyś na YT jednym słowem- Toye
Nie żebym hejtował czy coś, ale według mnie to jest strasznie chujowe. :cool:
Poćwiczcie najpierw na kartce żeby wychodziło coś na prawdę godnego uwagi i później zabierajcie się za pociągi. ;)
Polodniowa czesc czyli gdzie? Krakow? ;p ja tutaj sobie maluje, moze cos kiedys wstaiwe, :) czekam na wiecej
toyowate.
ratuje was tylko to, że macie 1 art na pociągu.
Zajebiste wg mnie. Warto jest robić coś co się lubi a nie siedzieć w weekendy przed tibią jak 90% osób tutaj.. :)
Nawet spoko, róbcie więcej i koniecznie dodawajcie filmiki . ;D
4 rok siedzę nad kartką i szczerze wam powiem, że łapa wyrobiła mi się już kozacko. Róbcie swoje i pierdolcie zdanie innych, każdy zaczynał. Wyrobicie sobie jeszcze lepiej łapsko i będzie okej.
Ps. Troszkę zjebaliscie ten outline srebrem w 2 filmiku. xd
Propsy za kolejkę.
Co do Eothara, musieli poprawić czarny na srebrze, nie wiem czy wiesz ale srebro wsiąka inne kolory jak gąbka. ;)
Edit:
W 1:43 widać twarz tego w czarnej.
Co do Eothara, musieli poprawić czarny na srebrze, nie wiem czy wiesz ale srebro wsiąka inne kolory jak gąbka. ;)
Nie wiem czy wiesz że siedzę w tym dużo dłużej od ciebie i wiem że do tego typu srebrnych
akcji używa się niskociśnieniowych farb czyt. Belton MOLOTOW ;<
Ofc z tym poprawianiem czarnego nie miałem nic złego na myśli, po prostu przypomniało mnie się jak sam to poprawiałem na blaszanym baraku nieopodal opuszczonej budki PKP u mnie w mieście
Więc Pozdro Zło&Kutas
Kapitan Alkohol.
25-04-2010, 22:00
jebane wandale :)
Dobra, pozostawię bez komentarza.
o boze pocwiczcie lepiej na papierze bo to jest zalosne, pseudo wrzuty dzieci...
jako wielcy "graficiarze" pewnie wymiatacie na dzielni pozdro
Im to wychodzi w rl, a nie tak jak Tobie w programie komputerowym :)
#top.
Ciekawe, jak powiedział koleś w pierwszym nagraniu - lepiej malować niż ćpać czy taczać się po parkach itp. Do tego jest to naprawdę ciekawe, dużo lepsze niż maznięte HWDP. Ćwiczcie dalej, a napewno wyjdzie Wam coś większego ;)
Nie rozumiem co jest fajnego w malowaniu jednego idiotycznego napisu gdzie popadnie? Za przeproszeniem każdy debil może coś takiego namalować... Brudzicie tym tylko pociągi i "miasto". Co innego gdybyście takie cuda potrafili:
http://www.youtube.com/watch?v=5XFv4jMWL_g&feature=related
To tyle z mojej strony.
DalejTrzymamPion
26-04-2010, 16:39
Banda debili.... Powinni wam kazać zapłacić za każdy pomalowany skład.
Pomaluj matce czoło.
Z waszym skillem to raczej \/
http://c.wrzuta.pl/wi4350/9ffc66f5002137dc49900416/0/graffiti%20na%20wagonie%20%22tuse%20pomaluj%22
Czekam na wasze "prace" na kratce toje
http://c.wrzuta.pl/wi4350/9ffc66f5002137dc49900416/0/graffiti%20na%20wagonie%20%22tuse%20pomaluj%22
Czekam na wasze "prace" na kratce toje
"http://c.wrzuta.pl/wi4350/9ffc66f5002137dc49900416/0/graffiti%20na%20wagonie%20%22tuse%20pomaluj%22"
Twoje, jak dobrze wjebać pierwszy lepszy obrazek z wrzuty. : / :OO
Trikol <3
26-04-2010, 21:43
Banda debili.... Powinni wam kazać zapłacić za każdy pomalowany skład.
Pomaluj matce czoło.
Co Ty gadasz gosciu...
Ja maluje z takim ziomkiem z klasy.Malowanie mi sprawia wielka przyjemnosc , mam pare wrzut , projekty lepszych wrzut w zeszytach szkolnych na kazdej stronie , swoim tagerem Molotv taguje gdzie popadnie, przystanki , pociagi , tramwaje , autobusy.
Skilluj , skilluj ;)
Fajne te filmiki, ja bym tak nie umiał nawet nasprayować graffiti ;d
Ale, po co oni to robią to ja nie wiem, "bandziory" :D
Ale i tak mają talent ;d
party starter
26-04-2010, 23:15
To na kartce tez nie powala. Jak juz sie zabierales za ta prace mogles posiedziec troche dluzej i pomyslec na jakims fajnym efektem 3D :)
"http://c.wrzuta.pl/wi4350/9ffc66f5002137dc49900416/0/graffiti%20na%20wagonie%20%22tuse%20pomaluj%22"
Twoje, jak dobrze wjebać pierwszy lepszy obrazek z wrzuty. : / :OO
Widzę w chuj nie ogarniasz... nie zrozumiałeś ironii toju
@down
/fp
@down ref
W sumie tak... peace!
Gdybym tego nie pokazał nawet byś nie pisnął, że to ironia. : /
Poluzuj pory, heh.
Ale skończmy to, ten temat nie jest od spinania. : O
HAST - w tym charakterze czegoś mi brakuje hehe. Wrzut jak najbardziej okej.
Jutro lub później wrzucę jakiś swój projekt.
Cześć!
Mam nadzieję, że kiedyś dorwie was policja i zapłacicie za odnowienie wagonów. Odechce wam się malowania...
⊕ Cineczeq ⊕
27-04-2010, 18:28
Takich jak wy powinni szybko wyłapywać i wlepić takie mandaty, że wasi rodzice rok się nie wypłacą.
Co mnie obchodzi, że to sprawia ci przyjemność, skoro ja kupując bilet na pociąg za twoje przyjemności mam płacić?!
Bardzo fajne te filmiki , działaj dalej na pociagach. Oby tak dalej fajnie Ci to wszystko wychodzi.
Mi to tam sie podoba ;d w krótkim czasie cos nawet ladnego ;p
fajnie, pjona xd.
Zazdroszcze wam takich spotów jak ten wyżej. Spora praca.
Straszna chujnia... aż oczy pieką jak się to ogląda...Szkoda farby, szkoda czasu, szkoda ścian i pociągów...
Pomaluj matce czoło
Signed
Zajebiste wg mnie. Warto jest robić coś co się lubi a nie siedzieć w weekendy przed tibią jak 90% osób tutaj..
Można też okradać ludzi, kłaść się pod jadące pociągi, liczy się pasja nie? ...
Marcelllo
03-06-2010, 20:58
Ja uważam, że to beznadzieja. Rozumiem jakbyście malowali coś normalnego a nie wszędzie "podpis"... U mnie na przykład jest wiele malowideł na których miło zawiesić oko: np. Kubuś puchatek czy po prostu twarz hip-hopowca, ciężarówki, godła klubów piłkarskich... Dużo możliwości ;)
Ja rly nie wiedziałem, że egzystuję na forum z jakąś półpro ekipą graficiarzy, że się tak od toyów wyzywacie. Ja osobiście musiałem sprawdzić co to słówko znaczy, bo w takich nielegalnych kręgach się nie obracam.
Okiem amatora, nie podoba mi się. W sumie nigdy nie popierałem nielegalnego malowania ścian budynków, pociągów, autobusów i innych takich tam.
Waszą pasję możecie przecież normalnie, legalnie kontynuować, wystarczy troszkę się natrudzić i załatwić sobie pozwolenie prywatnego właściciela/miasta na możliwośc zamalowania jakiejś sciany. I wtedy przecież możecie sobie cudować ile wlezie. A nie na szybko, 2-3 minuty roboty i długa, bo złapią.
@down
Ta, a jeszcze większa jak was złapią, wlepią karę a Wy ich wyzywacie od psów, ubieracie koszulki JP i CHWDP i z płaczem mówicie, że "CO, JAK ĆPAMY TO JEST ŹLE, JAK NIE ROBIMY TEGO A PO PROSTU MALUJEMY TO TEŻ JEST ŹLE"
Ja rly nie wiedziałem, że egzystuję na forum z jakąś półpro ekipą graficiarzy, że się tak od toyów wyzywacie. Ja osobiście musiałem sprawdzić co to słówko znaczy, bo w takich nielegalnych kręgach się nie obracam.
Okiem amatora, nie podoba mi się. W sumie nigdy nie popierałem nielegalnego malowania ścian budynków, pociągów, autobusów i innych takich tam.
Waszą pasję możecie przecież normalnie, legalnie kontynuować, wystarczy troszkę się natrudzić i załatwić sobie pozwolenie prywatnego właściciela/miasta na możliwośc zamalowania jakiejś sciany. I wtedy przecież możecie sobie cudować ile wlezie. A nie na szybko, 2-3 minuty roboty i długa, bo złapią.
Wieksza frajda jak maassz uciekac i musisz cos namalowac.. Adrenalinka skoczy i gitara xd
@top.
Chlopaczki , chlopaczki xd
Fajnie wychodzi to tylko namalujcie cos innego a nie podpis xd
Namaluj cos w 3d.. na scianie..
Nie musisz tego odrauz namalowac.. Przyjdziesz jutro namalujesz troche , potem pojutrze itd. i jest wszystko.. xd
Pozdro , dawaj filmiki ; D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.