Zaloguj się

View Full Version : Konkretny temat o komendzie !uh.

Ekzterso
25-04-2010, 20:11
Witam wszystkich,

W tym poscie chce napisac o tym, ze ta komenda zniszczyla cale pvp. Pisze ten temat poniewaz zairytowalo mnie przed chwila jak zobaczylem walke 1,9k ms'a z 1k ek'iem, jak sie zapewne domyslacie ten ms nie mogl ubic tego ek'a, dodam ze nawet nie zjechal go do yellow hp. Wiem, zaraz bedziecie plakac, ze po to zostala dodana ta komenda zeby zmniejszyc ilosc botow, ale.. co sie stalo ? Stalo sie to, ze teraz 1,9k ms nie moze ubic 1k ek'a. Tak zapewne tez wspomnicie, ze ek ma uhy na hocie a ms manasy. Ale tu jest i moja odpowiedz otoz ek z hotkiem jest nie do ubicia, a gdyby usuneli komende !uh to tak wiem ek'i bd plakac, ze profy magiczne maja manasy na hocie ale czy ek rowniez ich nie potrzebuje?? Oczywiscie, ze korzysta rowniez z nich. Wiec prosze o powazne przemyslenie administracji na temat uhow na hocie.

Sondy nie dodaje poniewaz i tak "gowno" obchodzi Administracje wasze zdanie.

@Down

Dobrze wiem, ze takie tematy juz byly. Co do pvp skoro ek stal w miejscu a ten ciagle spamowal czarem po 10k i nie zjechal go do yellow to chyba jest cos nie tak nie uwazasz?

Lagga
25-04-2010, 20:16
widocznie mial slabe pvp. dobrze jest jak jest. takie tematy juz byly.

ViVuSeK
25-04-2010, 20:16
No niestety...Nie chcą usunąć Hotkeys i tak zawsze będzie...Jeśli będzie grał tylko Szymek to otworzą im się oczy

Patryk1441
25-04-2010, 20:18
Nom pvp jest zjebane. Ek jest za silny, ale oni na pewno nie usuną tych komend. Mogli by zwiększyć siłę s wanda o 10-15%, a palkowi vitę o 10% i dodać coś jak kusza 1-ręczna, bo i tak ek trafia ciągle w palka z c arrowem/bolt, bo nie ma tarczy.

Skryper.!
25-04-2010, 20:24
Hmm a gdyby usunac z hota uha i zostawic tylko manasa? Kazda profa z tego bedzie miala pozytek (dla debili kazda profa korzysta z manasa). Co wy na to? Oczywiscie odrobine mozna wtedy moc uha zwiekszyc.

Azoreh
25-04-2010, 20:24
ten 1.9k ms musial miec zerowe pvp to jakbym takiego mial to max 30sec dla tego 1k eka.
Rp tez uzywa uhow
a i tak bocili wiec oco ci chodzi???????????????????????

Vilgefortz
25-04-2010, 20:28
popieram, ja 200 MS'em ostatnio nie byłem w stanie ubić 155 EK, ktorego nawet nie udalo sie zjechac do red hp ;/. A cała mana szybko zleciała i było po mnie ;(

Ekzterso
25-04-2010, 20:32
@Azoreh

Jezeli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to nie zagladaj juz to tego tematu wiecej. Pisalem juz o pvp wiec przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie co piszesz.

Sub Zero 2
25-04-2010, 20:35
Jedyne dobre wyjście to po prostu osłabić uh'a , tyle ode mnie...

.Serafin
25-04-2010, 20:39
Conajmniej 1/4 osob odeszła z apo w ostatnich miesiącach, większosc przez tą komende. Było mówione ze zostala ona wprowadzona na próbe - rozumiem to, ok. Ale skoro wszyscy krytykują wasze poczynania, dlaczego wkoncu nie usluchacie i nie wyjebiecie tych hotkeyów?

Na dodatek gorzej wyczuć kto boci a kto nie. - dla was i tej swierzowinki co myli hotkeya z wossem.

M4A1
25-04-2010, 20:40
Jedyne dobre wyjście to po prostu osłabić uh'a , tyle ode mnie...

Oslabic uha ??
Hahaha chyba nie ja moim 1.7 ek uham sie za niecale 10 k .... na 53 k hp

Pallek to mega profka hp na 3 vity

TuK!
25-04-2010, 20:40
Wiem, dużo osób i tak odeszło, nie dość że uha mniej, ale wolniej, a na wosso o wiele szybciej, więc ten knight musiał mieć wosso. Ja osobiście biłem się na !uh, 1500 lvlem z 2100 lvlem, na test serwie, oczywiście on padł :P.
SSik;
http://i39.tinypic.com/nyy3xs.jpg

Senshi
25-04-2010, 20:43
ten 1.9k ms musial miec zerowe pvp to jakbym takiego mial to max 30sec dla tego 1k eka.
Rp tez uzywa uhow
a i tak bocili wiec oco ci chodzi???????????????????????

Po co RP ma uzywac uhy skoro po tyle samo lecza co Vita:|:|:|

@topic
wiem o co ci chodzi i wiem o kogo chodzi
Cleberinio vs. Drenthe

!mm zostawic !uh usunac...

Ekzterso
25-04-2010, 20:45
@Senshi

Dokladnie o te osoby mi chodzilo.

@Down

Z tymi czarami Ek'a to tez troche parodia ale to juz swoja droga.

1st R. Boonek
25-04-2010, 20:46
Eeee hotkey niech zostanie ale niech jeszcze bardziej oslabia uha , zwieksza exh na uha oraz oslabia maxa... bo ek bije prawie tyle co rp

Pan Xim
25-04-2010, 20:50
Hotkeye to jedno wielkie gówno. Glan chce zrobić z tibi 7.6 tibie 8 +, a to psuje ten klimat.
Ek jest teraz czołgiem. A profesje magiczne są jeszcze gorsze niż były !

ZOSTAWIĆ !MM
WYJEBAĆ !UH
!!!

Psycho Sorcerer
25-04-2010, 20:56
Hotkeye to jedno wielkie gówno. Glan chce zrobić z tibi 7.6 tibie 8 +, a to psuje ten klimat.
Ek jest teraz czołgiem. A profesje magiczne są jeszcze gorsze niż były !

ZOSTAWIĆ !MM
WYJEBAĆ !UH
!!!

Tak masz racje wyjeba* komendę uh, lub zwiększyć exh.. i osłabić e maxa jak pisał bonnek

darkdevil
25-04-2010, 21:02
Tak samo gówno to warte. Knight se wyuha mane. A rp, ed, ms to poprostu zalosna rzecz mam 800+ ms a mane sie uha jak długo a jak kasa schodzi..

Megereess Onwed
25-04-2010, 21:07
Nooo troszki prawda uh trzeba zmienijszyc sile bo jest stanowczo za duzo albo zwiekszyc exh.

Babus
25-04-2010, 21:07
Hmm a gdyby usunac z hota uha i zostawic tylko manasa?

!mm zostawic !uh usunac...

ZOSTAWIĆ !MM
WYJEBAĆ !UH
!!!

Tak masz racje wyjeba* komendę uh,
Gracie zapewne profesjami magicznymi, ew. palkami. Więc ja wypowiem się jako knight: UH ZOSTAWIĆ, MANASA WYJEBAĆ! :eek: No co? Każdy chroni swojej dupy.

PS. Tak na prawdę to nie gram, ale myślę, że jest OK, wystarczy mieć ciut doświadczenia w PVP (grałem na teście ;)).

.Serafin
25-04-2010, 21:18
Babus ma racje. Albo wyjebać oba albo żadne. Ułatwia to gre, nie powiem, no ale uhy utrudniają bardziej niz umilają ;)

Skryper.!
25-04-2010, 21:20
Gracie zapewne profesjami magicznymi, ew. palkami. Więc ja wypowiem się jako knight: UH ZOSTAWIĆ, MANASA WYJEBAĆ! :eek: No co? Każdy chroni swojej dupy.

PS. Tak na prawdę to nie gram, ale myślę, że jest OK, wystarczy mieć ciut doświadczenia w PVP (grałem na teście ;)).

ja juz w ogole nie gram...;/ Skoro nie grasz i amsz "ciut" doswiadczenia to nie wypowiadaj sie na tematy na ktore nie masz pojecia.

Pan Xim
25-04-2010, 21:25
Babus po gówno ta rozkminka ? Ze jak ludzie narzekają to tylko palki ed i ms. Jak nie grasz to sie nie udzielaj !! ZRÓBCIE Z EK PALKA DAJCIE MU JESZCZE JAKIS ITEMS KTÓRY WALI NA 9 SQM I PO SPRAWIE, JUZ NAPEWNO NIKT NIE BD GRAŁ... ZASTANÓWCIE SIĘ CO ROBICIE.. BO COŚ WAM TO NIE WYCHODZI...

Bastek10
25-04-2010, 21:33
Jeżeli masz problem to idź na mazurka bo tam chyba nie ma hotów.
A co do tego to i tak jest dobrze.Może zamiast usuwać komendę !uh usuniemy komendę !mm

Zezikan
25-04-2010, 21:38
powiem tak Wam....

przed powstaniem hotów ek używał tylko bota na manasy (wiekszość) wyłapanie bota u 90% ek

teraz ek ma manasy i hoty = bot za free wyłapanie bota 10%

zniesienie komendy tylko !uh powduje że ek używa bota dalej ale tylko na uhanie bo manas ma na hocie a nie widać czy ma bota czy nie... wyłapanie małe...

zniesienie komend !uh !mm = płacz ms ed rp ek do ubicia nawet na bocie... wykrywanie botów znowu wraca....

Axelo .
25-04-2010, 21:45
Jak widzę eka z pk to naprawdę nie ma sensu go bić.
Nawet jak ma 200/300 lvli mniej bo niedawno :
ja, Evil sonic i Xelix nie mogliśmy ubić głupiego 1100 ek któremu każdy uh wchodzi na ukos.

Seth Drut
25-04-2010, 21:55
to prawda ze da sie zabic ek'a na rownym lvl czy nawet wiekszym.
ale co to za pvp jak on ma cie na 3 hity ( 2 czary + broń) ty go na 6 i jeszcze on sie uha tyle co go bijesz...
tak jak pisal Axelo . jak widze ek z pk to mi sie nie chce nawte zaczynac bic :/

Asman
25-04-2010, 22:05
Wy jesteście na tyle żałośni , że nie potraficie pogodzić się z faktem iż Elite Knight jest teraz najlepszą profesją. :|

Dobrze poczytajcie przez chwilę te moje "Wypociny".

Początek APO.

MS/ED - Normal.
EK - Nawet dobry.
RP - Ssie.

Dalszy czas na APO.

MS/ED - Dobrzy.
RP - Zajebisty (Mimo małego leczenia był do pvp lepszy o 2-?x lepszy od EK.)
EK - Ssie.

Obecne APO (1 miech wstecz).

MS/ED - Bez zmian , potrafisz grać są nawet dobrzy.
RP - Bez zmian , nadal jest dobry ale nie najlepszy.
EK - Wymiata , UH + manas wchodzi git.

Więc czas na to bym wyjaśnił o co chodzi. Każda profesja ma swój dobry (... Okres?) kiedyś przyjdzie że MS/ED będą wymiatać.! Pewnie przez te 1,5 roku co RP był najlepszy , powstało tyle RP że się srać chcę. ;) To teraz powiedzmy tak że ci co byli EK w tamtych czasach wołano jako "zero itd" A teraz to EK może się wykazać.)

Poza tym co za kur*a debil takie bzdety pisze? :|! Usuną hotki to wróci wosso / scar i znów powstanie płacz? Zamknijcie morde i jebnicie sobie głową w ściane tak 2-3x to może zmądrzejecie. Chcecie mi na to odpisać? Odpisać w temacie (z cytatem) lub priv (Również z cytatem.!)

#Edit# Hehs , 1,9K MS vs 1k ek tak? Pamiętacie jak był test server? Wtedy wyjątkowo sobie zacząłem grać. ; D I co?

Moja profesja - Elder Druid.
Poziom - 850-900. (Nie pamiętam dokładnie)
Bot - nie , jechałem na komendach.
EQ - Blue Robe , Mystic Turban , softy , sprite wand , bh , dsl.

Ankaros (Bez góra dół) 1,2k ek Solo? Next time. 1,5k ED vs 2,1k EK - ED winner.

Przed kapturem... Team Battle. 3vs3.!

Drużyna (moja).

Ja (1,6k ED)
Sunfloyer (2,1k EK)
Uher (1,3k MS)

Drużyna (Przeciwnicy).
(Nie pamiętam dokładnego nicku) 1,8k ED
Vojska (2,300 EK)
Uher - (1,7k MS).

Kto wygrał? Każdy słabszy lvl a jednak potrafi wygrać. : C.

1st R. Boonek
25-04-2010, 22:18
Wy jesteście na tyle żałośni , że nie potraficie pogodzić się z faktem iż Elite Knight jest teraz najlepszą profesją. :|

Dobrze poczytajcie przez chwilę te moje "Wypociny".

Początek APO.

MS/ED - Normal.
EK - Nawet dobry.
RP - Ssie.

Dalszy czas na APO.

MS/ED - Dobrzy.
RP - Zajebisty (Mimo małego leczenia był do pvp lepszy o 2-?x lepszy od EK.)
EK - Ssie.

Obecne APO (1 miech wstecz).

MS/ED - Bez zmian , potrafisz grać są nawet dobrzy.
RP - Bez zmian , nadal jest dobry ale nie najlepszy.
EK - Wymiata , UH + manas wchodzi git.

Więc czas na to bym wyjaśnił o co chodzi. Każda profesja ma swój dobry (... Okres?) kiedyś przyjdzie że MS/ED będą wymiatać.! Pewnie przez te 1,5 roku co RP był najlepszy , powstało tyle RP że się srać chcę. ;) To teraz powiedzmy tak że ci co byli EK w tamtych czasach wołano jako "zero itd" A teraz to EK może się wykazać.)

Poza tym co za kur*a debil takie bzdety pisze? :|! Usuną hotki to wróci wosso / scar i znów powstanie płacz? Zamknijcie morde i jebnicie sobie głową w ściane tak 2-3x to może zmądrzejecie. Chcecie mi na to odpisać? Odpisać w temacie (z cytatem) lub priv (Również z cytatem.!)

Co ty pierdolisz przed wejsciem na hota uha mialem 700ek (Royal back) ktorym bez problemu uzywajac prostego programu jakim jest scar zabijalem 800+ lvle kazdej innej profesji mialem takze 940ek ktorym bez wiekszych problemow nie majac eq zabijalem 1000+rp ;O Wiec chuj wiesz a sie wypowiadasz.. jedyny twoj char to 600 druid wiec co ty mozesz wiedziec...

Tu chodzi o to ze ek z kazdym kolejnym lvlem coraz bardziej odstaje od reszty prof.. staje sie coraz silniejszy bo takim 600 druidem 600eka zabijesz moim zdaniem bez problemu ale juz takim 1.5k ed 1.5k ek za chuja nie uwalisz.. za duzo sie leczy za duzo bije

Ale dobra bo zaraz bedzie "Boonek boter, boonek chuj.. z botem to sie nie odzywaj" ale prawda jest taka ze kazdy praktycznie z ek uzywal bota bo bez bota nie dalo sie prawie grac :> Mimo tego ze bot byl i niby bylo to samo ale uh lepszy to chuj bo bylo zupelnie inaczej.. ek mozna bylo suwac jak gral na wosso wtedy bot nie trafial i ek gleba... scara malo kto ogarnia, dobrze uha prawie tak jak hoty ale do chuja pana nie dalo sie UCIEKAC MAP CLICKIEM UHAJAC SIE:||||||

Ostatnio odzyskalem chara 1050rp lajt.. mowie dobra bede kosil jak kiedys a tu co.. daje se pk podjazd mi 600ek robi i mnie z miecza wali to mowie o ty sku**** i zaczynam bic, niestety oczywiscie samymi uhami dawal rade spokojnie sie wyuhac nawet do reda nie moglem go zjechac mimo wielkiej roznicy lvli, a z drugiej strony taki 800ek niby nie jest w stanie mnie zabic.. ale zebym ja mogl go zabic musze zejsc z nim do reda i bic sie z nim na takich samych zasadach jak z rownym lvlem a wiadomo ek ma mniejszy exh wiec latwiej mu mnie zabic.. Ja sobie wale 2 szybkie i co? chmureczka nie ma takiego leczenia.. Xd A ek sobie walnie 2 maxy uhnie sie bez problemu i sekunde po tym wali nastepnego maxa...

Jedyny sposob zeby palem zajebac eka to albo wyjebane pvp dobre wyczucie kiedy sie leczyc albo poprostu energy ring... lecz uzywanie e ringa oczywiscie wiaze sie z potepieniem przez ogladajacych to graczy XD

To tyle xd

Kapitan Alkohol.
25-04-2010, 22:27
Osobiście posiadam ed i ek. Powiem szczerze że 1500 ed mam problemy z ubiciem 1100 ek. Za to 880 ek jade 1000 rp z full eq - tak być nie powinno. Komenda !uh wgl nie powinna być wprowadzona. Ok większość boci, ale dlaczego 1500 knightowi uh daje 12k hp, a manas 1500 druidowi daje 700 many ? To nie ma sensu. Do tego to co napisał Serafin - większość ludzi odeszła przez tą właśnie komende. Jestem za jej usunięciem : )

Action16
25-04-2010, 22:37
Dobra boże było to może i dobre posunięcie te hoty przedtem rp/ed/ms ciągle bot na mane a teraz jest sprawiedliwie wy tez macie exure vite mozecie latac jak posrani i sie leczycie a knajt zapierdALAJ**** nie trafi uhem wiec jakas musi chyba byc sprawiedliwość?

lord max
25-04-2010, 22:45
I tak nie usuną hotów, niestety apo upada powoli..

Pokémon
25-04-2010, 23:18
Ciekawe jak to mozliwe skoro ek na tym lvlu z setem uha sie okolo 6k a ms BEZ EQ!!! wali okolo 8.5... ;} to jest nawet nie możliwe żeby się nie wyuhał... poza tym na pewno ten ms mial eq wiec raczej twoja bajka nie przejdzie ;|
PS. NIE GRAM NA APO ZEBY DZIECI NA MNIE NIE NAJEZDZALY ZE BRONIE MOJEJ PROFESJI ;];];]
#Serafin
Ty już naprawdę nie widzisz co piszesz ;|

Albo wyjebać oba, albo żadne
Na jedno ***** wychodzi :O

Senshi
26-04-2010, 00:19
Przed chwila bylem swiadkiem 1,1 Auto UH ktorego nie mogli zabix 2x RP
1900+ i 2000+ nie wiem jak to mozliwe ale widzialem to na wlasne oczy...

Okey
26-04-2010, 00:44
Rp niewiele ucierpiał na tym update, ale ms/ed nie ma żadnych szans z ekiem. DOSŁOWNIE ŻADNYCH! Nawet chcąc na ringa to i tak nie zabije równego lvla. Powinni usunąć wszystkie hoty, albo zostawić samego !mm (jak wiadomo, manas pvp nie doda). Uh jest już słaby, więc nie ma co go osłabiać, bo to będzie żałosne. Moim zdaniem, powinni usunąć całkiem hoty!

Do administracji:

Usunąć hoty! Z poważaniem, 1850 rp!

N-series
26-04-2010, 12:03
Oslabic uha ??
Hahaha chyba nie ja moim 1.7 ek uham sie za niecale 10 k .... na 53 k hp

Pallek to mega profka hp na 3 vity

i to że ma się na 3 vity to normalne bo ma mniej hp od eka?
No ciekawe bo Kostel uha 15-19k więc nie pierdol bo zmieniłeś profesje
tak jak mówiłem uh powinien być osłabiony o dobre 20% bo tera co się dzieje to szok 2250rp mam problem 1200ek ubić jak mi biega , a 1.5k to spokojnie w miejscu si wyuha i bije maxy ,

Knight Lukas
26-04-2010, 12:51
O jej naprawdę?
A kto powiedział, że musi być równa szansa? :D I tak pewnie za kilka miesięcy inna profa będzie lepsza :D

Zabawiłeś :/

EvilUH 10705 13084

Azielu$
26-04-2010, 13:04
i to że ma się na 3 vity to normalne bo ma mniej hp od eka?
tak jak mówiłem uh powinien być osłabiony o dobre 20% bo tera co się dzieje to szok 2250rp mam problem 1200ek ubić jak mi biega , a 1.5k to spokojnie w miejscu si wyuha i bije maxy ,

Jakiś tydzień temu osłabili uh'y.

@topic
Kolejny raz powtarzam, że hoty powinny zostać usunięte. Teraz moim zdaniem nie ma żadnej frajdy z pvp ek'iem, bo co to za zabawa w bezmyślne naciskanie hotów? Zaraz jakiś gimbus napisze - nie podoba ci się to uhaj się ręcznie. Tylko, że z tak słabym uh'em ręczne leczenie można sobie wybić z głowy. Myślę, że po następnych tak 'przemyślanych' przez ekipę zmianach gra tutaj całkowicie straci sens.

@Lukass
Uh w kalkulatorze był zmieniony i jego wartość była taka jak na ts'ie, a na zwykłym apo pozostał taki sam.

Dobra boże było to może i dobre posunięcie te hoty przedtem rp/ed/ms ciągle bot na mane a teraz jest sprawiedliwie wy tez macie exure vite mozecie latac jak posrani i sie leczycie a knajt zapierdALAJ**** nie trafi uhem wiec jakas musi chyba byc sprawiedliwość?

No to może niech usuną uh i dadzą knightowi vite, która daje 50% hp? Zauważ ***** ile hp ma ms/ed, a ile ek.

@topic [2]
Wiele osób grało ek tylko z tego powodu, że nie kusiło ich do używania botów, bo przeważnie po kilkunastu minutach sypały się ostrzeżenia/bany. Nawet bez hotów można było szybko expić, tylko trzeba było umieć i to mnie kręciło w ek. Teraz ekipa to wszystko zniszczyła i zapewne jest z siebie dumna, bo może się opierdalać.

Demon
26-04-2010, 13:18
na test serverze wiekszosc osob byla zachwycona i to WY chcieliscie wprowadzenia tego na serwer 7.6 ;-)

KamilQ
26-04-2010, 14:11

Racja, wywalic uha to tak samo manasa.

@top
Jestem na NIE !

Karpek
26-04-2010, 15:19

Zgadzam się. ;)

@topic
Jeżeli juz mieliby usuwać to !mm i !uh.
Od ch*ja było już takch tematów i za każdym razem nikt z administracji się nie wypowiedział.
I tak nie usuną hotów bo administracja robi po swojemu i ma wyjebane na nas. :)

Ekzterso
26-04-2010, 15:46
Wiekszosc tu piszacych to naprawde zwykle cymbaly, bo tylko tak was mozna nazwac.
Zrozumcie, ze komendy !mm uzywa kazdy... A przez komende !uh np. ja ms'em nie mam zadnych szans z ek'iem.

Huskar
26-04-2010, 16:06
Hmm a gdyby usunac z hota uha i zostawic tylko manasa? Kazda profa z tego bedzie miala pozytek (dla debili kazda profa korzysta z manasa). Co wy na to? Oczywiscie odrobine mozna wtedy moc uha zwiekszyc.

RACJA 100 %.
Załozyłem kiedys temat z identyczną propozycja ale nie dodałem sondy i moderator usunął : )

DalejTrzymamPion
26-04-2010, 16:32
Co prawda, to prawda, ale.....
Takich tematów było już 20000000000 miliardów... skoro tamte nie pomogły, to Twój napewno przebije się... to dzięki Twojemu topicowi Mortiis wycofa !uh....
Pozdro 600 :S
Żyjcie dalej nadzieją

mixX
26-04-2010, 17:58
No wlasnie moze wkoncu cos zrobi z tymi uhami bo pvp ek jest dosc denerwujace jezeli 800 ek nie moge ubic 900 ed bo on map click i spierdala admini wezcie cos zrobcie z tymi hotami dajcie normalna sile uha i usuncie hoty ek ma wystarczajco zycia zeby sie wyuhac od hitow 5 k na 28 k hp i w miedzy czasie wlanac 1.5 k z macy lub axe i z maxa 3.5

Ekzterso
26-04-2010, 19:24
@DalejTrzymamPion

Moze jak powstanie jeszcze z 20000 tysiecy takich tematow, to moze Administracja sie wkoncu opamieta, ze z dnia na dzien traca graczy ktorzy daja im zarobic i moze wkoncu sie ogarna i zrobia cos wkoncu z ta komenda.

Myst
26-04-2010, 20:13
@DalejTrzymamPion

Moze jak powstanie jeszcze z 20000 tysiecy takich tematow, to moze Administracja sie wkoncu opamieta, ze z dnia na dzien traca graczy ktorzy daja im zarobic i moze wkoncu sie ogarna i zrobia cos wkoncu z ta komenda.

Może i tracą graczy, ale też przychodzą nowi, tak samo jak wykasują komendy na uhy/manasy to powróci era botów i wyjdzie na to samo...

Blood Raven
26-04-2010, 20:38
Ja również jestem za usunięciem tego hotka gdyż swoim 350 ms nie moge zaspamowac 250 ek... a to jest chyba coś nie tak..

Pozdrawiam
Blood Raven

Azielu$
26-04-2010, 21:21
Może i tracą graczy, ale też przychodzą nowi, tak samo jak wykasują komendy na uhy/manasy to powróci era botów i wyjdzie na to samo...

Tylko zauważ, że boterzy dostają bany. :c

K@Z!U
26-04-2010, 21:43
Uha napewno powinni wyjebac z hota bo to dalo przewage ekowi nad innymi profami. Szczerze to hotow niewpowinni w ogole wprowadzac bylo by trzeba przysiedziec w grze wiecej i wpierdolic kilkadziesiat banow to wtedy by to cos dalo.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
27-04-2010, 13:17
Czyli wychodzi na to ze komenda uha poprostu szybciej niz wosso. Wniosek jest chyba oczywisty...

Nagash
27-04-2010, 14:34
Jest wszystko okej. A co do Twoich zarzutów, to ten MS, raczej pvp nie miał zbyt dobrego. Grałem 2k+ MS i po wprowadzeniu komend spokojnie dawałem radę sobie z 1.3k EK/RP. Jest ok, ciężko Wam dogodzić ;>
"I tak źle, i tak niedobrze" :D

Szkarlatny leon.
01-05-2010, 13:28
Trzeba cos w koncu z tym zrobic..!!
Teraz ms/ed to bezsensowna profesja. Moze cos dla ms i ed dodacie a nie..?

WYROWNAC WSZYSTKIE PROFESJE..!

Ekzterso
02-05-2010, 18:39
@up
No w 100% sie zgadzam...

KaMaCz
02-05-2010, 18:41
Bicie sie z ekiem stalo sie teraz niemozliwe chyba ze masz full eq a ten ek to zero pvp, ale mowiac szczerze lepiej bylo bez hotkeys, manas moze byc ale nie uh, ek stal sie nie do rozwalenie :(

Zbigniew Wodecki
02-05-2010, 18:47
Mi to obojętne, bo i tak nie usuną, a i tak nie gram, ogólnie jeśli już mają coś z nim zrobić, to proponuje go osłabić, i to ostro.

Duch Rookk
03-05-2010, 21:33
Dobrze jest jak jest takie tematy juz byly ....