Zaloguj się

View Full Version : HBK - Shawn Michaels

Elite Filutek
26-04-2010, 14:33
Witam wszystkich jak zapewne wiecie po Wrestlemani 26 HBK - Shawn Michael został pokonany przez Undertakera i stracił swoją 25 letnią kariere .

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tej wspaniałej osoby oraz świetnego wrestlera

Shawn Michaels był moim autorytetem , w walce dawał z siebie wszystko. Był jednym z najlepszych wrestlerów na świecie . Toczył swoje walki do końca nigdy się nie poddawał , był uczciwy pomocniczy . Wyróżniał się swoim poczuciem humoru oraz swoim finisherem - SWitch Cheen Music . Uważam , że nikt z WWE nie mógł przerwać Streaka Undertekera , jedyną osobą zdloną do tego jest właśnie HBK . Uważam , że po kulku latach powróci do WWE i zakończy passe Undertekera.

Każdy kto pamięta o Shownie Michaelsie niech wklei to do swojego podpisu

http://img651.imageshack.us/img651/4923/hbkypc.jpg (http://img651.imageshack.us/i/hbkypc.jpg/)

Dark Devorious
26-04-2010, 17:59
Wrestler wspanialy.cos jednak mi sie wydaje ze po roku lub pol jak to w wwe bywa wroci do wrestlingu lub zostanie menagerem jakiegos swojego wychowanka.

Simi
26-04-2010, 18:21
Witam wszystkich jak zapewne wiecie po Wrestlemani 26 HBK - Shawn Michael został pokonany przez Undertakera i stracił swoją 25 letnią kariere .
Stracił karierę ? Rotfl. On odszedł. Chce się zając rodziną, wychowaniem dzieci.

Shawn Michaels był moim autorytetem , w walce dawał z siebie wszystko. Był jednym z najlepszych wrestlerów na świecie . Toczył swoje walki do końca nigdy się nie poddawał , był uczciwy pomocniczy .
Ej ! Ty wiesz, że wrestling jest "ustawiony" ?

Wyróżniał się swoim poczuciem humoru oraz swoim finisherem - SWitch Cheen Music
To jest Sweet Chin Music ...

Uważam , że nikt z WWE nie mógł przerwać Streaka Undertekera , jedyną osobą zdloną do tego jest właśnie HBK . Uważam , że po kulku latach powróci do WWE i zakończy passe Undertekera.
Po kilka latach to on będzie miał ponad 50 lat. Więc walczyć chyba nie będzie. Skoro jest zdolną, to czemu przegrał 2 razy z rzędu ? hę.

Ogólnie, raczę poznać wrestling trochę bardziej.

Sub Zero 2
26-04-2010, 18:37
Trzeba przyznać świetny wrestler.Kiedyś go nie lubiłem , ale teraz czuje jakąś sympatie do niego.Undertaker nie zatrzymania.Potem editne i coś dopisze.

Axelo .
28-04-2010, 21:55
Oglądałem kilka jego walk i bardzo szanuję jego decyzję o zakończeniu kariery dla dobra rodziny.
Ze światem Wrestlingu pewnie nie skończy ale sam raczej nie będzie walczył.

KaZeK
28-04-2010, 21:59
Kiedyś widziałem program o wrestlingu gdzie pokazywali jak naprawdę się walczy, wszystko ustawione więc nie ma co się zachwycać ;d

Jego kariera się zakończyła, nie ma nad czym płakać (chyba że nad rozlanym mlekiem)

Kapitan Alkohol.
28-04-2010, 22:12
Tak jak napisałeś był on wspaniałym wrestlerem, fakt wiele walk jest ustawianych, ale w wielu walczył do ostatniego tchu. Był naprawde dobry w tym co robił, ale ile można - koleś ma 44 lata, długo by tak nie pociągnął. Co do Undera - on też niedługo wymięknie bo też młody nie jest, a spooro czasu siedzi w wrestlingu.

Wujaszek
29-04-2010, 12:57
Również oglądam WWE, Wrestlemanie 26 obejrzałem i od początku wiedziałem, że HBK przegra. Ludzie czy wy nie widzicie, że to jest tak ustawione, żeby co rok na Wrestlemeni(chuj wie jak to się pisze) Undertaker wygrywa? Normalnie walki przegrywa to czemu na tej gali od 18? lat nie przegrał. HBK - co do niego, nie był to mój ulubiony zawodnik jednak jego strata jakaś tam będzie, i tak wróci.