View Full Version : cave bot...
Chodzi o bana za cave.
[24/04/2010 15:20] Santano -> Kosa Sorcerer was banished because of Uzywanie cave bota.
Profesja: Sorcerer
Poziom: 833
Experience: 9594371774
MLVL: 129
Typ konta: Promocyjne
Ban: Zbanowany !
Recovery-Key: aktywny
Ostatnie logowanie: 24/04/2010 15:09:14
Ostatnie wylogowanie: 24/04/2010 15:20:38
to juz za cave nie ma deleted? adminowie tak krzyczeli a teraz?
czekam na wypowiedz administracji.
:DoM4NatR.!>!
26-04-2010, 21:07
Postać będzie istniała lecz on już nigdy nie będzie grał .
Dokładnie, postać istnieje lecz Kosa nie ma jej na koncie :>
Pozdrawiam.
Moon Red
26-04-2010, 21:08
Postać nie dostała deleta tylko bana na stały okres więc nie bd mógł się na ni± lognać .
Knight Lukas
26-04-2010, 21:09
Ban za cave jest równoznaczny z DELETE postaci.
Po tym banie nie powinien mieć żadnej możliwo¶ci zalogowania się na postać.
Postać jest na koncie lecz po próbie zalogowania pisze że ban jest prawdopodobnie do 2021 roku czyl juz po koncu swiata. : /
Patryk1441
26-04-2010, 21:11
Moim zdaniem powinno być tak, że postać dostaje delete i nie pokazuje jej w statach i automatycznie nick się zwalnia, bo może ta osoba będzie chciała grać to da ten sam nick ;s tylko, że od nowa wszystko. Co¶ takiego jak zrookowanie chara :)
Raczej nikt z administracji się nie wypowie ^.^
@topic Co do tematu to jestem żeby dawać delete !
.vimpex.
26-04-2010, 21:17
@Patryk1441
Nawet gdyby postać została usunięta, to takiego samego nicku nie może już wzi±ć, tak samo jest po Namelocku oO
@Topic
Postać ma bana do 20Xx Roku, tak jak napisał Axelo.
:D
Dokładnie, postać istnieje lecz Kosa nie ma jej na koncie :>
Pozdrawiam.
Ma j± na koncie, ale przed 2022 się nie wloguje. : /
W jakim¶ newsie, nie mogę go znaleĽć jest napisane że gdy używa cave bota i jest przy komputerze gdy go używa to dostanie bana na miesi±c lecz gdy używa cave bota, a nie jest przy komputerze to dostaje delete. :)
Z tego co sam mi pisal to ma bana na zawsze, wiec to jest to samo co delete tyle ze jego postac bedzie w statach...
W jakim¶ newsie, nie mogę go znaleĽć jest napisane że gdy używa cave bota i jest przy komputerze gdy go używa to dostanie bana na miesi±c lecz gdy używa cave bota, a nie jest przy komputerze to dostaje delete. :)
Gdy jest przy kompie ban na 21 dni lub miesi±c.A jak nie ma delete odrazu.
Knight Lukas
26-04-2010, 21:36
Tak się składa, że go nie było przy komputerze ;)
Banik dostał na co najmniej na 10lat
Dostał delete, lecz chara dalej ma :], pisał że kończy tu kariere bo delete :D
Ale napisal, of uzywanie macro ;d
Bo taka prawda :D Za używanie cave, podczas gdy siedzisz przy kompie nie ma delete ;d
Bo taka prawda :D Za używanie cave, podczas gdy siedzisz przy kompie nie ma delete ;d
wiceps cwaniaczek bo jak podbiega gm to mu sie alarm wlacza:/
Dobra . do zamkniecia. juz wiem o co chodzi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.