View Full Version : tarcza dla palka
powstało wiele podobnych tematów ale mam nadzieje że ten będzie najlepszy :
http://img203.imageshack.us/img203/7539/tarczas.jpg (http://img203.imageshack.us/i/tarczas.jpg/)
Jest i też możliwość wprowadzenia innej tarczy o takich łaściwościach jeżeli ta wam niepasuje
tarcze by można było nałożyć nawet kiedy by sie miało na lewej stronie kusze/łuk
i na prawym dolnym rogu bolta/strzałe
Tarcza by miała 22 defa ewentualnie 15
quest itp... do wymyślenia
:D:D:D:D:D:D:D:D
Bastek10
26-04-2010, 21:46
Propozycja głupia jak...
Chcesz mieć założoną tarcze to polecam spears+tarcza
Babka Wojenka
26-04-2010, 21:49
Bezsensowna propozycja, po co tarcza palkowi, odrazu niech zrobią buga, jak na Cafe/Costa, i tych innych głupich OTS'ów, że założysz tarcze, 1 platynke, i kupisz kusze, i bursty, i jedziemy..
.vimpex.
26-04-2010, 21:52
Jestem na Nie.
Kolejny temat z serii " Mazurski OTS".
Po co to?
-.-
Chcesz mieć broń i tarcze przy palladynie, to kup Hunting Spear.
:eek:
Seth Drut
26-04-2010, 21:57
tak samo jak inni.
jak chcesz miec tarcze to wal ze speara.
ladny rysunek XD
ale jestem na nie
Jestem palladynem ,lecz jestem na nie.Chcesz mieć tarcze kup sobie hunting spear ,albo chodź z normalnymi.
lord max
26-04-2010, 22:46
Tak, h spear masz, jestem na NIE!
@do wszystkich up
z HS wale o 1,500 mniej niz z golden bolta:o wiec nie wiem czy to duzo
@topic
Gram RP ale jestem na nie:o bh to zwykla tarcza ktora nie ma zadnych wlasciwosci, wiec jest niepotrzebna:o
Chyba ze stworza nowa tarcze z jakimis wlasciwosciami to wtedy mozna pogadac:)
Nie glupia propozycja byly juz podobne i lepsze
Pallek to i tak zamocna profka
Orlen Ochrona
27-04-2010, 08:43
Paladyn to profesja walcząca głównie łukiem bądz kuszą, ew. przy expie shield i wand. Kiedys bylo mozna nosic tarcze rownoczesnie z kusza, najwidoczniej doszli do tego , ze jest to niepotrzebne i zostało to wycofane. Propozycja wręcz idiotyczna jestem na nie :rolleyes:
Jestem na nie. Rp to rp. Jeżeli chcesz mieć tarcze to proponuje ci s wanda/h speara :)
Zawsze możesz zrobić nowego ek/ms/ed ;)
Megereess Onwed
27-04-2010, 09:33
nie, nie ,nie na co to? pallek i tak jest dobry
chcesz tarcze kup h spear ;d
Alanaste
27-04-2010, 10:04
GRam ek i sie wypowiem.. Jestem na nie palladyn ma juz wystarczajaco duzo pomocnych rzeczy. Jedynym dobrym rozwiazaniem byłoby stworzenie NOWEGO SWORDA takie cos jak mls ale 1-no recznego!
Nie glupia propozycja byly juz podobne i lepsze
Pallek to i tak zamocna profka
Paladin w tej chwili jest mocniejszy tylko od rookslayera...
jestem na nie...
bo chce aby czar exori max erex bil od 10% więcej
jestem na nie. tak jak powiedzial .vimpex. chcesz tarcze to kup h speara. bezsensowna propozycja .
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
27-04-2010, 13:23
Buhahaha... wyobraź to sobie... beka
#topic
Ale tylko i wyłącznie do 200~ lvla. Potem jazda z bh i boltem
Jestem na NIE ! Jeżeli chcesz nosić tarczę+bróń dystansową palladynem kup hunting spear+Burning Hearth/ Blessed Shield i ciesz się grą. Jest dobrze jak jest. Było by bez sensu jeżeli pallek nosił by kusze+g bolt i na dodatek tarczę ... :) Pozdrawiam euphoria
Palladyn Zlosci
27-04-2010, 14:39
Jestem na nie.
Chcesz miec tarcze wal z Spearow.
A później kolana obite od tarczy :/
#top
Jestem na nie, masz HS&BH (Hunting Spear + Burning Heart) i to powinno starczyć, a w ostateczności proponuje zrobić EK'a :)
Oczywiście jestem na nie, kolejny nie przemyślany pomysł :(. Tak jak Kazio napisał masz h speara + tarcze i jest gites.
diamondback#
27-04-2010, 18:18
Jestem na nie . Mimo to ,że gram sorkiem i nic by to nie zmieniło w stosunku pall vs ms . Według mnie knight jest za mocny , ale już mnie to wali ja i tak kładę knightów jak się postaram na podobnych lvlach . Ale jak czasami widzę jak 2000 master sorcerer nie może zabic 1200 elite knighta to popadam w błogostan . :] Knight się za dużo leczy i bije też zdecydowanie za dużo. Prawie tyle co Royal Paladin ,a przecież Royal ma 1,5raza hp mniej (około). Żenada powinni to zmienić. Jeszcze raz jestem na nie, rp i tak już ma moc.
To jest bez sensu... jak chcesz mieć tarcze to sobie kurva noś hunting speara.
Jestem na nie.
Wszystko było ok, dodali hunting speara i jest jeszcze lepiej więc nie wiem co zmieniać.
NIE!
Polecam jak kolego up huntig spearsa !!!
Beznadziejny pomysł. Przy takich hitach z broni, z której bije na dystans, pallek nie powinien mieć tarczy.
Oczywiscie ze nie! Ponad połowa glosów jest na nie, prosze o zamkniecie tematu!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.