View Full Version : Cave bot ban
Hmm no to tak. 2 dni temu jakis Tutor 12 czy coś takiego dał do mnie TP i się pyta czy jestem. Dobiłem 2 drace jakieś 3-5 sec minęło i pisze do niego "tak co chcesz" a ten do mnie "i tak za późno". Dzisiaj wracam z egzaminu chcę się lognąć a tu ban :eek: Czy na apo jest aż taka weryfikacja bota że jakieś nowo przyjęte ciele nie potrafi rozróżnić bota i zgłasza dla gm który nie raczy nawet sprawdzić ? To pozdro.. i gratulacje dla Pana Tutora 12...
Nick: Corshik
Bana dostałeś chyba za mój filmik, na którym się nie odezwałeś przez 3 minuty. ;)
A GM wszystko sprawdza, więc się o to nie bój.
Temat do zamknięcia.
Lunatic Volt Here
27-04-2010, 12:59
Gm'owie sprawdzają słuszność bana widocznie był słuszny :)
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:
Gm'owie sprawdzają słuszność bana widocznie był słuszny :)
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:
wiecej ikonek sie nie dalo noobku?
Ban napewno byl sluszny.
P.S. ban czy deleted?
Bana dostałeś chyba za mój filmik, na którym się nie odezwałeś przez 3 minuty. ;)
Temat do zamknięcia.
Akurat tym razem Xantar oglądał mój filmik :D
Co do tematu, to oglądałem filmik jeszcze raz i odpisałeś mi dokładnie 1min i 6 sekund po tym jak do Ciebie pisałem (pisałem 3 razy). W międzyczasie biegałeś po respie i biłeś dracule, a jak już odpisałeś to jednocześnie manasując się...
Gm obejrzał dokładnie filmik więc ban (delete) jak najbardziej zasłużone.
Wyjaśnione mam nadzieje.
Pozdrawiam
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
27-04-2010, 13:07
Jesli sie nie odzywales 3 minuty to ofc słuszny. Ale jak masz malo hp i dobijasz tylko dracule to chyba logiczne ze lepiej zeby je dobil zamiast pasc
#edit
Jak pisalem to nie bylo tych up
Temat do zamknięcia.
Kpisz? Już to widzę jak ty sprawdzałeś 3min mnie coś Ci dziewczynko się nie pomyliło? Mógłbym prosić o filmik?
Lunatic Volt Here
27-04-2010, 13:10
Lagga Nie dało sie a ch*j Ci do tego ile stawiam ikonek ? Zajmij sie soba ;]
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::eek::):(:con fused::mad::p;):D:rolleyes::eek:
diamondback#
27-04-2010, 13:31
Miałem sytuacje podobną odpisałem normalnie do Tutora 12 ,a on napisał ,że za późno . Po szkole wróciłem do domu loguje - patrzę ban . Za cave ofc, ale to 150 lvl więc płaczu nawet zamiar nie miałem robić,ale powinni sprawdzić przynajmniej 2 razy żeby stwierdzić czy ktoś botuje.
Mc Maciek
27-04-2010, 13:33
Wszystko było tak, jak opisał to Tutor 12. Jako, że się jednak odezwałeś, dostałeś bana na 700 godzin zamiast delete. Na przyszłość proszę pisać w odpowiednim dziale.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.