View Full Version : Usuniecie wszystkich hotow prócz rooka
Robie sonde o usuniecie hotkow na apo 7.6 czyli !uh !mm Niech Sie na ten ten temat wypowie jakas osoba z administracjii czy usuniecie hoty czy nie
Jap... co chwile temat o hotach -.-
Pierw chceliście, teraz płaczenie, trudno wam tu dogodzić :confused::confused::confused:
@down
To nie trza było pier**** o pomyśle wprowadzania hotów. PECH. Nie graj, nikt nie zmusza, zajmij sie sobą.
po pierwsze kto chcial ten chcial po 2 chcili tylko knighci i nikt wiecej zal
Palleczek
27-04-2010, 17:58
A więc,mi to nie zależy ale myślę ze łatwiej się expi..
Jestem na "Nie"
po co kelejny temat, itak hotow nie usuna moga conajwyzej zmienic sile uha zeby ek nie wymiatal az tak bardzo..
ale zobacz na pvp wez ubij czolga ktory ma 29 k hp na 850 lvl ? wale 900 ed po 5 k + silver 1.3 k czyli razem 6,3 a ek mi wali 1.5 k mace/axe + 3.7 exori max razem 5,2 i co ty na to ja mam prawie 12 k hp
Palleczek
27-04-2010, 18:06
Mixx może nauczysz się czytać Up, i nie spamuj tyle w jednym temacie to nie zależy od ciebie tylko od graczy.
Anusiak Wielki
27-04-2010, 18:10
Nie usuna bo znow bedzie botowanie przez ktore ludzie z serwa odchodza ;]
Jestem na tak:o ale po co kolejny temat o hotach, GM mowil ze jak bedzie UP to zostana zmienione profesje...
diamondback#
27-04-2010, 18:12
Niech zostanie jak jest , stało się mi to osobiście nie przeszkadza i tak kładę knightów nawet czasami z wyższymi poziomami [ Gram Sorkiem ] . Zależy od umiejętności grania , szczęścia , eq . Nie płaczcie już , co się stało to się nie odstanie . :] Jest okej , ej!
.vimpex.
27-04-2010, 18:23
Robie sonde o usuniecie hotkow na apo 7.6 czyli !uh !mm Niech Sie na ten ten temat wypowie jakas osoba z administracjii czy usuniecie hoty czy nie
Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się nazwa tematu "Usuniecie wszystkich hotow prucz rooka" I to magiczne 'prucz'.
@
Co do tematu jestem za tym, aby wszystkie hoty, nawet na Rook, były usunięte. :eek: :o
A dlaczego oprócz rooka? Jak usuwaś to usuwać ;>
Jestem na tak ale wszystkie :>
Omg, ile jeszcze tych tematów o hotach założycie?
I tak ich już nie usuną - niestety.
@topic
Jestem na tak, ale z rooka też by musieli usunąć...
Hoty nie zostaną usunięte.... Pogódź się z tym ile jeszcze takich propozycji dacie???
niech usuną
ale pisze się prócz a nie prucz tak na przyszłość...
chcialbym zeby tego nie bylo : /
Tak
Jestem za, ale jak już usuwać to wszystkie. :d
Assassin Mateusz
27-04-2010, 18:52
Mi to obojetne, ale i tak nie usuna. :)
Czemu z oooka nie? Rook jest niby lepszy od maina?;q
Jak już usuwać hotkeye to wszystkie. [I_tak_hotkeye_zostaną_i_dobrze] :)
Jestem na nie.
NIE. nie usuwac. dobrze jest jak jest. wierze w to ze mortiis tego nie zrobi !
Kiedys spora czesc ludzi uzywala botow. zobaczcie , ze sporo banow mniej jest! te hoty sa na korzysc serwera.
Jestem na tak i nie...Tak bo wtedy Pall będzie Czołgiem ..Chyba że powiększyi by silę uha o się napawde mało uha bez hota...Nie
Skończ podstawówkę potem zakładaj tematy.
Cya
OMG ideą otsów 7.6 był fast hand all sie liczyło szybką renką, a teraz zjebane hoty co dalej addony?
Kumpel Armii
27-04-2010, 19:54
Według mnie, hotkeye nie poróżniły profesji ... ale był to największy błąd administracji (wprowadzenie hotów).
To jest tibia 7.6 I Uhamy się ręcznie!
n/c
Patryk1441
27-04-2010, 20:49
Nie usuna bo znow bedzie botowanie przez ktore ludzie z serwa odchodza ;]
Na pewno nie odeszło tyle osób przez boty, co teraz przez hotki. Z resztą bota podpierdolisz, sprawdzą go i ban, a nie tutaj biegają te jebane Eki po tym city i 5 osób za jednym Ekiem i ubić nie mogą. Uha też nie ma sensu osłabiać, bo wtedy Ms/Ed łatwiej będzie się questy wykonywało. Jedyne wyjście to wyjebać hotkeye
bede robil tematy do poki nie usuna hotkow
Mortiis już pisał że hoty nie zostaną usunięte z servera 7.6 co jest równoznaczne z tym że pozostaną i na mainie i na rooku.
Dziękuje, dobranoc.
Bastek10
27-04-2010, 21:41
Jestem na nie,jak już wprowadzili hoty to nich zostaną.
Mortiis już pisał że hoty nie zostaną usunięte z servera 7.6 co jest równoznaczne z tym że pozostaną i na mainie i na rooku.
Dziękuje, dobranoc.
Dobra nie wycofają to fakt, ale chociaż widzimy ile osób jest na tak i na nie. No, ale niestety takie życie nie zawsze mamy decydujący głos.
Ps. Walczmy o swoje i tak :cool:
Jestem na nie, poniewaz robie sobie teraz wlasnie knighta, poniewaz dostalem delete na sorka i nie zamierzam uhac sie myszka tylko hotami i jest dobrze tak jak jest i niech tak pozostanie.
NIe bo w tedy by ek znowu byl najlepsza profka wrocili by boterzy i apo by juz sie nie podnioslo
Nie !
"Usuńmy wszystkie hoty prócz majna"
Oczywiście jestem na nie bo wtedy był by płacz że dużo osób ma auto uha..
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-04-2010, 13:36
Zanim zaczniesz zmieniać świat, zmień siebie. Zacznij od nauki
#topic
Mnie to wszystko jedno jest, ale skoro nad tym długo pracowali, to nie po to żeby zaraz usuwać.
Hoty ułatwiają gre ale zanika klimat 7.6 i fast handa który się kiedyś liczył teraz tylko sie klika 3-4 hoty na draculach np i tyle nuuuuuuudne.
J e l o n e k
29-04-2010, 16:14
A rook to co ? Albo wszystko albo nic. Zreszta i tak cale apo jedzilo na wosso, jak usuna to dalej tak bd. :cool: Osobiscie to hoty mi sie podobaja :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.