View Full Version : Wi?ksza mo?liwo??!
Witam..Zauważyłem że na arenach APO OTS 7.6 maksymalna ilośc potworów to 3...A jak wiemy gdy bierzesz Quenna to respią się 2 Kingi czyli już maksimum...To nie jest wporządku i według mnie za przeproszeniem pojebane!
Mam propozycje aby nie koniecznie na arenach City nale na CoD sprawic że summowane potwory nie są zaliczane do ilości możliwych monsters?Np można wziąśc 3 Queen które stworzą kingi?Rozumicie?Bo mm już po jakiegoś hu** tego "Buga",Jak chce 2 Quenny na klate wziąśc musze iśc na respa i dednąc eśli nie dam rady -.- ^.- ^.^
#Blod Raven
6 ms?Mówie o tym aby summowane potwory(respione)nie były liczone do ilości możliwych ^.-Chociaż mogliby dodac możliwośc brania 6 potworów lecz to by była przesada ;p
Też to mnie ostatnio denerwowało. Oczywiście na tak.
@Edit
Zresztą imo można w ogóle te limity zdjąć...
Blood Raven
27-04-2010, 19:46
Taka prawda.. ciagle tak robia bo np ja chce wziasc sobie 6 msow looknac czy dam rade a tu pisze nie mozesz walczyc z wieksza iloscia potworow rownoczesnie czy jakos tak
Hm... W sumie pomysl jest calkiem dobry . chcialbys np. wziasc sobie 5 kingow a nie mozesz. jestem za .
@ edit
Blood nie jestes pierwszy:<
Kumpel Armii
27-04-2010, 19:49
Nie potrzebuję tego, ale na ogół jest to wkurwiające.
Tak więc nie ma innego wyboru, jak być za!
Ja jestem na tak, chociaż taki level co chodzi na queeny to stać go na te kilka sl'i.
diamondback#
27-04-2010, 20:21
Myślę ,że propozycja godna uwagi gdyż też mnie to denerwuje ;P przydało by się zwiększyć maksymalną ilość potworów do przynajmniej pięciu (nie licząc summonów).
Po pierwsze to radziłbym Ci zajrzeć do słownika bo ciężko u Ciebie z ortografią.
#Topic
Co do propozycji jestem na tak bo wkurzające jest to jak chcesz wziąć 3 queeny, a po wzięciu 1 queena summonuje mi 2 kingi :S
Assassin Mateusz
27-04-2010, 20:32
Tak! To bardzo wkurzajace. Powinni wgl zdjac ten glupi limit.
Też mnie to denerwuje, tak samo z FW jak zsummonują bally na arenie CoD.
Jestem na TAK.
Jestem na tak.
Gdy bawię się z Axelem na arenie i chce mu zrobić 3 FW/Queen to nie da rady:/.
Bardzo dobry pomysł! ;)
Też mnie to zawsze wkurwialo, musiałem zabić summony, żeby wziąść drugiego potworka. : /
Bastek10
27-04-2010, 21:26
Oczywiście że jestem na tak.Propozycja bardzo fajna i powinni to wprowadzić.
Wystarczy zrobić żeby nie liczyło summonów...
#
666 post : /
1st R. Boonek
27-04-2010, 23:22
Tak mozna tez dodac zeby sumony respily sie ciagle tak jak na respie a nie ze raz zabijesz to sie juz nie pojawiaja
Jestem za, bardzo dobry pomysl tez mnie to denerwuje ze nie mozna wziac wiecej niz 3 potworki, mam nadzieje ze ekipa cos sadziala.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-04-2010, 13:44
Jak już testować potwory to realistycznie :O Wg mnie areny powinny być poszerzone o pare sqm i było by ok.
Jestem na TAK... Propozycja bardzo dobra i myślę ze zostanie wprowadzona...
.vimpex.
02-05-2010, 16:51
Tak jak Azbest napisał, Arenki powinny być ciut rozszerzone i żeby można było brać max 5 potworków xd
Twoja propozycja bylaby mozliwa jedynie na BIG ARENA COD
w city oraz na cod(chodzi mi o te mniejsze areny) nie ma miejsca zeby brac potworki w wiekszej ilosci
Ogolnie to jestem na tak!!
Sub Zero 2
02-05-2010, 21:55
Jestem na tak.Powinni usunąć liczenie się summonów , jak i cały limit.
Domcio666
02-05-2010, 21:56
no jasne pomysl wyjeb... ;]
przsyda sie napewno
Marcelllo
02-05-2010, 21:58
Nie mam zdania na ten temat, ale taka rzecz: Łatwiej będzie zwiększyć ilość potworów na arenie niż sprawdzanie czy dany stwór jest summonem :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.